Απελευθέρωση και νέα αρχή!

Απελευθέρωση και νέα αρχή!

Ένα νέο έτος ξεκινά. Μία νέα χρονιά που μας δίνει την ιδανική ευκαιρία για καινούργια ξεκινήματα! Ας τολμήσουμε να κάνουμε αυτή τη νέα αρχή χωρίς κατάλοιπα από το παρελθόν: ας τα μετασχηματίσουμε όλα σε νέα πρώτη ύλη για αυτά που θέλουμε να πλάσουμε από εδώ και στο εξής!

Το καζάνι είναι σύμβολο των δημιουργικών δυνάμεων του μετασχηματισμού. Η στρογγυλή μορφή και οι δεκτικές ιδιότητές του το συνδέουν πολύ λογικά με το στοιχείο του Νερού. Ωστόσο, δεδομένου ότι η θερμότητα της πυρκαγιάς είναι απαραίτητη για μεγάλο μέρος του μετασχηματιστικού του έργου, ουσιαστικά αποτελεί τη σύνδεση μεταξύ των στοιχείων του Νερού με τη Φωτιά, οδηγώντας στον απόλυτο μετασχηματισμό και τη μεταμόρφωση του παλιού στο καινούργιο.

Σε αυτή τη συνάντηση, έχουμε την ευκαιρία να αφήσουμε πίσω το παρελθόν – καταστάσεις, ανθρώπους, ακόμα και συναισθήματα, πράγματα που αισθανόμαστε πως κουβαλάμε ως βάρος επάνω μας από την περασμένη χρονιά. Με την ιδιαίτερη δυναμική του “μαγικού καζανιού”, ενός ισχυρού μετασχηματιστή, θα δώσουμε στο νου μας το συμβολισμό που χρειάζεται: αυτόν της απελευθέρωσης και της μεταστοιχείωσης του παλιού σε νέο και ελπιδοφόρο, γειώνοντας την καινούργια επιθυμία μέσα από το θεραπευτικό και δημιουργικό κολάζ artwork που θα δημιουργήσουμε αμέσως μετά!

Θα χρειαστείτε:
Χρωματιστό χαρτόνι στο χρώμα που σας εμπνέει
Φωτογραφίες ή λέξεις από περιοδικά που για εσάς είναι σημαντικές

**ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ**

The event is finished.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *