Διαλογισμοί

Ποιος είμαι; - Διαλογισμός

Ποιος είμαι; – Διαλογισμός

Μια υπέροχη τεχνική διαλογισμού είναι η αυτοανάλυση. Είναι μια διαδικασία που σας οδηγεί να ταυτιστείτε με τον εσωτερικό Εαυτό, τον Γνώστη, παρά με τις σκέψεις που υπάρχουν στο μυαλό.

Τρίτο μάτι το κέντρο της δημιουργίας

Τρίτο μάτι το κέντρο της δημιουργίας

Το τρίτο μάτι είναι το κέντρο της διαίσθησης και των ψυχικών ικανοτήτων. Ονομάζεται επίσης Ajnâ Chakra. Βρίσκεται στη μέση του μετώπου, μεταξύ των ματιών, και συνδέεται άμεσα με τον επίφυση καθώς και με την υπόφυση.

Διαλογισμός για το κλείσιμο του καρμικού κύκλου στις 21/12/2020

Διαλογισμός 21/12/2020 το κλείσιμο του καρμικού κύκλου

Το μονοπάτι που επιλέγουμε να επικεντρωθούμε, μας φέρνει στις απίστευτες ψυχικές ενέργειες που είναι επίσης παρούσες αυτήν τη ημέρα. Όλη η κοσμική ενέργεια φέτος μας οδηγεί στο κλείσιμο ενός τεράστιου καρμικού κύκλου για τον πλανήτη.

πύλη 1111 διαλογισμος

Πύλη 1111 διαλογισμός

Μερικοί άνθρωποι βλέπουν τη δύναμη της πύλης 1111 ως ευκαιρία να κάνουν νέα ξεκινήματα, και αυτός ο διαλογισμός, θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στο τρίτο σας μάτι και να είστε περισσότερο δημιουργικοί.

Δημιουργήστε έναν ιερό χώρο

Δημιουργήστε έναν ιερό χώρο

Η δημιουργία ενός ιερού χώρου μέσα σας, είναι η δημιουργία του δικού σας καταφύγιου στο οποίο μπορείτε να πηγαίνετε κάθε φορά που τα πράγματα στην εξωτερική πραγματικότητα μοιάζουν δύσκολα.

κουνταλινι διαλογισμός

Κουνταλίνι διαλογισμός

Ο διαλογισμός Κουνταλίνι είναι ακριβώς όπως το ντους κάθε μέρα καθαρίζει το σώμα μας, οι γιόγκι βλέπουν τον διαλογισμό της Κουνταλίνι ως έναν τρόπο για να καθαρίσουμε το μυαλό μας.