Αυτογνωσία

Η εύκολη θυματοποίηση προέρχεται από το εγώ

Η θυματοποίηση προέρχεται από το εγώ

Πόσες φορές συνειδητά ή ασυνείδητα θυματοποιείς τον εαυτό σου; Πόσες φορές νιώθεις ότι δεν ακούγεσαι; Πόσες φορές νιώθεις ότι δεν σε καταλαβαίνουν; Πόσες φορές νιώθεις ότι δεν λαμβάνεις αυτά που προσφέρεις ή αυτά που αξίζεις;

Τι είναι η αλλαγή στη συνείδηση;

Τι είναι η αλλαγή στη συνείδηση;

Η συνείδηση είναι αυτό που μας επιτρέπει να σκεφτόμαστε, να θυμόμαστε και να αισθανόμαστε τα πράγματα. Ουσιαστικά, η συνείδησή μας είναι η επίγνωσή μας για τον εαυτό μας και τον κόσμο γύρω μας.

Η αγνότητα της μοναχικότητας

Η αγνότητα της μοναχικότητας

Η μοναχικότητα σημαίνει αγνότητα σύμφωνα με τον Osho στο βιβλίο του «Τι είναι αγάπη». Μοναχικότητα σημαίνει να είστε μόνο ο εαυτός σας και τίποτε άλλο.

σύνδεση με τον Ανώτερο Εαυτό

Σύνδεση με τον Ανώτερο Εαυτό

Η σύνδεση με τον Ανώτερο Εαυτό δεν είναι κάτι άλλο από το να συνδείτε με την Ανώτερη Συνείδησή σας. Ο Ανώτερος Εαυτός σας είναι στην πραγματικότητα εσείς. Είναι εσείς απεριόριστοι και αιώνιοι, είναι η έμπνευσή σας που σας καθοδηγεί μέσω της διαίσθησης και της διορατικότητας.

Ο θυμός είναι το υπερτροφοδοτημένο σου εγώ

Ο θυμός είναι το υπερτροφοδοτημένο σου εγώ

Πόσες φορές δεν έχεις θυμώσει με κάποιον, νιώθοντας ότι σε αδικεί, σε κακολογεί ή ότι σε εκμεταλλεύεται; Μπορείς να αναγνωρίσεις τι είναι αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι θυμό μαζί του; Μπορείς να κατανοήσεις ποιο συναίσθημά σου είναι εκτός ελέγχου;