Καλύτερη Ζωή

κανέλα για αφθονία

Κανέλα για αφθονία

Η κανέλα χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια για να ενισχύσει την ενέργεια της αφθονίας!

Jean-Léon Gérôme η αλήθεια και το ψέμα

Η αλήθεια και το ψέμα

Η αλήθεια και το ψέμα. Ο θρύλος του 19ου αιώνα και το έργο του Jean-Léon Gérôme (1896) με την αλήθεια που βγαίνει από το πηγάδι.

Έχετε συναντήσει την αδελφή ψυχή ή τη δίδυμη φλόγα σας;

Έχετε συναντήσει την αδελφή ψυχή ή τη δίδυμη φλόγα σας;

Πολλοί άνθρωποι κάποια στιγμή αναγνώρισαν έναν ισχυρό πνευματικό δεσμό με κάποιον. Άλλοι μιλούν για τη συνάντηση με την αδελφή ψυχή και πολλοί βεβαίως προσπαθούν να καταλάβουν αν έχουν συναντήσει τη δίδυμη φλόγα τους.

Τρίτο μάτι το κέντρο της δημιουργίας

Τρίτο μάτι το κέντρο της δημιουργίας

Το τρίτο μάτι είναι το κέντρο της διαίσθησης και των ψυχικών ικανοτήτων. Ονομάζεται επίσης Ajnâ Chakra. Βρίσκεται στη μέση του μετώπου, μεταξύ των ματιών, και συνδέεται άμεσα με τον επίφυση καθώς και με την υπόφυση.

Η αγνότητα της μοναχικότητας

Η αγνότητα της μοναχικότητας

Η μοναχικότητα σημαίνει αγνότητα σύμφωνα με τον Osho στο βιβλίο του «Τι είναι αγάπη». Μοναχικότητα σημαίνει να είστε μόνο ο εαυτός σας και τίποτε άλλο.

Μίλησε στον Ανώτερο Εαυτό σου

Μίλησε στον Ανώτερο Εαυτό σου

Δεν είσαι μόνος. Έχεις σε όλες τις ζωές που έχεις περάσει, τον Ανώτερο Εαυτό σου. Αυτός έχει όλη τη γνώση όλων των ζωών που έχεις ζήσει.

προσευχή στους αγγέλους

Προσευχή στους αγγέλους

Προσευχή στους αγγέλους. Οι άγγελοι είναι πάντα παντού γύρω σας. Μας συνοδεύουν παντού και αφήνουν σημάδια της παρουσίας τους στην καθημερινή μας ζωή.

Ο Θεός δεν ανακαλύπτεται, αποκαλύπτεται στον καθένα ξεχωριστά - αγιος νεκτάριος ταινία

Ο Θεός δεν ανακαλύπτεται, αποκαλύπτεται στον καθένα ξεχωριστά

Η ταινία «Man Of God» πραγματεύεται τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου, που ως ιερέας εκδιώχθηκε τον 19ο αιώνα από την εκκλησία του και εξορίστηκε στην Αίγυπτο, ωστόσο συνέχισε να φροντίζει τους φτωχούς, να διδάσκει τα κορίτσια των αγροτών και ίδρυσε ένα μοναστήρι στην Αίγινα.