Κβαντική

κώδικας θαυμάτων - νομος της έλξης

Kώδικας θαυμάτων (Μέρος Γ’)

Κώδικας Θαυμάτων είναι το σπάσιμο της συνήθειας και η απόφαση να είσαι ο εαυτός σου. Ακολουθώντας ένα-ένα τα βήματα του Κώδικα Θαυμάτων φέρνεις θετικές αλλαγές στη ζωή σου

κώδικας θαυμάτων - νομος της έλξης

Kώδικας θαυμάτων (Μέρος B’)

Αναζητάς πληροφορίες για το πως λειτουργεί ο νόμος της έλξης; Στον Κώδικα Θαυμάτων θα βρεις όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις.

κώδικας θαυμάτων - νομος της έλξης

Kώδικας θαυμάτων (Μέρος Α’)

Το σπάσιμο της συνήθειας και η απόφαση να είσαι ο εαυτός σου είναι ότι πιο απελευθερωτικό μπορείς να βιώσεις. Όμως για να γίνει αυτό χρειάζεται να κατανοήσουμε κάποιες αλήθειες, που είναι αόρατες αλλά παρόλα αυτά υπαρκτές.

Κβαντικό άλμα - τεχνική

Κβαντικό άλμα – τεχνική

Πώς μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ένα κβαντικό άλμα όταν τρέχουν γύρω μας υποχρεώσεις και η πραγαμτικότητά μας, μας δείχνει κάτι άλλο από αυτό που θέλουμε;

Κβαντική μέθοδος και αφύπνιση συνείδησης

Κβαντική μέθοδος και αφύπνιση συνείδησης

Αφυπνίζοντας τη συνείδησή μας και κατανοώντας ότι εκεί υπάρχουν πράγματα, που έχουν καταγραφεί με ένα τρόπο που δεν μας εξυπηρετεί πλέον, χαράζουμε έναν νέο δρόμο στη ζωή μας.

I Texni Ton Thavmaton

Η τέχνη των θαυμάτων

Το μυστικό της δημιουργίας είναι η συνείδηση του ανθρώπου. Είναι αυτό που έχεις πειστεί ότι είναι αληθινό και συμβαίνει ήδη, σύμφωνα με τον Neville Goddard* στο βιβλίο του «Το συναίσθημα είναι το μυστικό», 1944.