Αποκατάσταση σχέσεων

Αποκατάσταση σχέσεων

Kunda Quantum

Ολόκληρη η ζωή μας βασίζεται στις σχέσεις, όπως: οι συντροφικές, οι συγγενικές, οι φιλικές, και οι επαγγελματικές, πόσο ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι όμως είμαστε;

Την Τετάρτη 29/01/2020 και ώρα 19:00-20:30, στο Online Σεμινάριο Kunda Quantum, με θέμα “ Αποκατάσταση των σχέσεων”, θα μάθουμε με κβαντικούς και εύκολους τρόπους πώς να δονούμαστε στη συχνότητα της αγάπης, του σεβασμού, της κατανόησης και της αποδοχής. Φροντίζοντας έτσι τη δημιουργία ευτυχισμένων σχέσεων.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα εστιάσουμε στις συμπεριφορές που θέλουμε να λαμβάνουμε από τις σχέσεις μας, μετουσιώνοντας κάθε αρνητική συμπεριφορά που ενδεχομένως είχαμε παρατηρήσει, καθώς όλοι έχουμε απειρότητα στις συμπεριφορές μας.

Με ειδικά σχεδιασμένες πρακτικές για να επιλύσουμε τα προβλήματα επικοινωνίας, για να ξεπεράσουμε τον θυμό, και να διατηρήσουμε τη γαλήνη στο υποσυνείδητο, ώστε να μην μεταφέρουμε τυχόν διαμάχες σε μελλοντικές στιγμές μέσα στη σχέση μας.

Σας περιμένω να απελευθερώσουμε μαζί αισθήματα δυσαρέσκειας, έντασης, αμφιβολίας, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα, χτίζοντας γερά θεμέλια με αρμονικές σχέσεις σε όλους τους τομείς.

Σεβαστή Κυριακή

 

Έναρξη 29/1/2020, ώρα 19.00

Λήξη 29/1/2020, ώρα 20.30

Διάρκεια: 90’ λεπτά

Βαθμός Δυσκολίας: 0

Πληροφορίες: Facebook Kunda Quantum

The event is finished.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *