Κύκλος Breathwork με τη Μαρία Καυρολογάκη

Κύκλος Breathwork με τη Μαρία Καυρολογάκη

Την Τρίτη 4/2/2020 ξεκινάει ο «Κύκλος Breathwork» με τη Μαρία Καυρολογάκη, Rebirthing Breathwork Instructor, αναγνωρισμένη από τον Οργανισμό: Rebirthing Breathwork International.

Κύριο χαρακτηριστικό των συναντήσεών θα είναι η πρακτική στο Rebirthing Breathwork, όπου θα μπορούν να συμμετέχουν και αρχάριοι. Το πρόγραμμά μας θα εμπλουτίζεται με οραματισμό, βιωματικά παιχνίδια, διαλογισμό, μελέτη βιβλίων προσωπικής εξέλιξης και πολλά ακόμη που μένει να ανακαλύψετε!

Μπείτε κι εσείς στον Κύκλο μας με ανοιχτή καρδιά και διάθεση να αλληλεπιδράσετε με άλλους ανθρώπους, με αγάπη, κατανόηση και αποδοχή, σε ένα περιβάλλον ασφαλές και προστατευμένο. Κάθε άνθρωπος φέρει τα δικά του βιώματα, τις δικές του πεποιθήσεις και προγραμματισμούς.

Η επαφή με τη Συνειδητή Αναπνοή μέσω της πρακτικής στο Rebirthing Breathwork, θα μας βοηθήσει να μετουσιώσουμε την αρνητικότητα και να απελευθερώσουμε από το σύστημά μας ό,τι μας μπλοκάρει και δεν μας επιτρέπει να ζούμε με επίγνωση και χαρά.

Η παρακολούθηση του «Κύκλου Breathwork» θα σας οδηγήσει πιο ομαλά (εφόσον το αποφασίσετε) στην επαγγελματική εκπαίδευση Rebirthing Breathwork 200h, η οποία και θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2020 στο χώρο του «Χρυσήνιον».

Οι συναντήσεις του «Κύκλου Breathwork» θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και ολοκληρώνονται στις 30/6/2020

Έναρξη: Τρίτη 4/2/2020, ώρα: 6:00 μμ

Λήξη Τρίτη 4/2/2020, ώρα: 9:00 μμ

Επικοινωνία: 693 2239030, [email protected]

Χώρος: «Χρυσήνιον», Λ. Ανδρέα Συγγρού 36-38, Κουκάκι

Απαραίτητα: στρώμα γιόγκα, κουβερτούλα, σημειωματάριο και στυλό.

The event is finished.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *