πως να βγάλετε χρήματα

Προσελκύστε χρήματα στη ζωή σας

Κοινοποίηση

Προσελκύστε χρήματα στη ζωή σας – Απολαύστε οικονομική ελευθερία.

Όσοι έχουν ήδη ανακαλύψει τη δύναμη στο νόμο της έλξης και άλλαξαν τη ζωή τους προς το καλύτερο, καθώς και εκείνοι που ψάχνουν να αποκαλύψουν περισσότερα για το νόμο για πρώτη φορά, έχουν συνήθως ένα κοινό πράγμα. Το επίκεντρο τους είναι το χρήμα και ο πλούτος.

Οι πεποιθήσεις παίζουν σημαντικό ρόλο στο αν θα προσελκύσετε χρήματα. Πολλοί πιστεύουν ότι οι πλούσιοι αυτού του πλανήτη απόκτησαν χρήματα μέσω ανορθόδοξων μεθόδων ή καταπατώντας τους άλλους. Πολύ συχνά παρατηρείται η πεποίθηση ότι ο πλούτος συνδέεται με την απληστία και τον εγωκεντρισμό.

Όταν θέλουμε να ζήσουμε τα όνειρά μας και να αποκτήσουμε ό, τι θέλουμε, είτε πρόκειται για καλή υγεία, για μια επιχείρηση που είστε παθιασμένοι, για έναν ευτυχισμένο γάμο ή για μια ζωή που ταξιδεύετε και πραγματοποιείτε κάθε όνειρό σας, χρειάζεται και η οικονομική ελευθερία.

Με απόλυτη ελευθερία, το άτομο αφήνεται ελεύθερο να εστιάσει όλες τις ψυχικές του ενέργειες σε αυτό που πραγματικά θέλει από τη ζωή. Είναι απαλλαγμένο από τα βάρη και το άγχος των λογαριασμών, των χρεών και της εργασίας. Αναμφισβήτητα, η μεγαλύτερη δικαιολογία που χρησιμοποιείται από μεγάλο αριθμό ανικανοποίητων εργαζομένων είναι ότι δεν μπορούν να ζήσουν τα όνειρά τους ως αποτέλεσμα του χαμηλού μισθού και του χρόνου που δεν μπορούν να έχουν για να υλοποιήσουν όσα επιθυμούν.

Πολύ λίγοι άνθρωποι απολαμβάνουν την πολυτέλεια της οικονομικής ελευθερίας. Ωστόσο, όσοι έχουν, έχουν συνήθως ένα κοινό πράγμα. Είναι θετικοί στοχαστές. Έχουν στόχους και αναλαμβάνουν δράση. Αυτή η συμπεριφορά είναι η ραχοκοκαλιά του νόμου της έλξης.

Πώς να λαμβάνετε χρήματα μέσω του νόμου της έλξης

Η πλήρης και απόλυτη πίστη στην ικανότητα του Σύμπαντος να σας παρέχει όλα όσα φαντάζεστε στο μυαλό σας και η αδιάκριτη ευγνωμοσύνη για αυτά που έχετε ήδη είναι ένα βήμα προς τη σωστή χρήση του νόμου της έλξης.

Το να ζητάτε όμως εστιάζοντας στην έλλειψη των χρημάτων δεν βοηθά να προσελκύσετε το επιθυμητό. Οι άνθρωποι που κατάφεραν να προσελκύσουν πλούτο στη ζωή τους είναι αυτοί, που ήδη ένιωθαν ευγνωμοσύνη για αυτά που ζητούσαν σαν να τα είχαν λάβει ήδη.

Επίσης, έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο πριν λάβουν τα χρήματα που επιθυμούσαν να έχουν βελτιώσει μέσω της ευγνωμοσύνης και εισπράξει «πλούτο» στη ζωή τους  αγωνιζόμενοι για εσωτερική ειρήνη και προσελκύοντας θετική ενέργεια στην αγάπη, στην οικογένεια, στην υγεία και επιχειρήσεις. Μόλις επιτευχθούν αυτά τα πράγματα, ο οικονομικός πλούτος είναι απλά κάτι που μπορεί να ακολουθήσει

Εξαλείψτε τα μπλοκαρίσματα γύρω από την αφθονία χρημάτων

Πολλοί πιστεύουμε ότι ο μεγάλος πλούτος είναι κάτι που προορίζεται για λίγους ανθρώπους. Για όλους τους άλλους είναι δύσκολο να έχουν χρήματα και θα πρέπει να κουραστούν πολύ για να αποκτήσουν μία καλή οικονομική κατάσταση στη ζωή τους.  

Μήπως έχετε και εσείς αυτές τις σκέψεις; Αν συμβαίνει αυτό και συνεχίζετε να ανησυχείτε για τα οικονομικά, τους λογαριασμούς και το χρέος, τότε πρέπει να διαγράψετε αυτές τις πεποιθήσεις, που ενσωματώθηκαν στο μυαλό σας μέσα στην παιδική ηλικία. Ισχυρά και αρνητικά συναισθήματα γύρω από τα χρήματα αποτελούν εμπόδιο στο να αποκτήσετε αυτό που θέλετε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη διαγραφή των αρνητικών πεποιθήσεων γύρω από τα χρήματα, λέγοντας καθημερινά το μάντρα: «Όσα έδωσε ο Θεός στους άλλους ανθρώπους, τόσα δίνει και σε εμένα, και ακόμη περισσότερα» και εστιαζόμενοι σε μία κατάσταση πλούτου. Μην σκεφτείτε ότι ο Θεός θα σας δώσει κάτι αρνητικό. Ο Θεός και το σύμπαν ολόκληρο είναι αγάπη.

Πώς να εστιάσετε σε μία κατάσταση πλούτου

Σκεφτείτε…

Έχετε γνωρίσει ποτέ κάποιον που πάντα έχει άνεση με τα χρήματα; Σκεφτείτε πως συμπεριφέρεται.

Έχετε μία εικόνα στο μυαλό σας που για σας αποτελεί πεποίθηση πλούτου; Σκεφτείτε την με ενθουσιασμό σαν το απολαμβάνετε οι ίδιοι.

Έχετε κάποιον στο περιβάλλον σας που πιστεύετε ότι είναι πλούσιος (π.χ. τον εργοδότη σας); Παρατηρήστε τις συνήθειες του, την ευκολία του να πραγματοποιεί όσα επιθυμεί.

Δεν είστε προκαθορισμένοι σε μια ζωή κακουχίας και αγώνα. Εσείς είστε οι μόνοι υπεύθυνοι για το πόσο εισόδημα καλωσορίζετε στη ζωή σας. Νιώστε ενθουσιασμένοι για τα χρήματα. Αισθανθείτε ευγνώμων για τα χρήματα που έχετε ήδη. Απολαύστε τη γνώση ότι η τράπεζα του Σύμπαντος έχει απεριόριστο πλούτο για να σας προσφέρει. Αφήστε ολόκληρο το μυαλό σας να καταναλωθεί με σκέψεις αφθονίας.

Κοινοποίηση

1 σκέψη για το “Προσελκύστε χρήματα στη ζωή σας”

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *