Υγεία

Θεραπεία Πνευματικής Ανταπόκρισης srt

Θεραπεία Πνευματικής Ανταπόκρισης SRT

Η θεραπεία Πνευματικής Ανταπόκρισης SRT γίνεται μέσω της σύνδεσης με τον Ανώτερο Εαυτό μας με σκοπό να καθαρίσουμε την ενέργεια μας, αλλά και τα ακασικά αρχεία.

Ροδελαίο το ελιξίριο της νεότητας και της ομορφιάς

Ροδέλαιο ελιξίριο νεότητας και ομορφιάς

Το ροδελαίο είναι το ελιξίριο της νεότητας και της αιώνιας θηλυκότητας. Ισχυρό αντιρυτιδικό έλαιο κατάλληλο για τη σύσφιξη και την επανόρθωση του κουρασμένου δέρματος. Ενδείκνυται για κούρες ομορφιάς σε πρόσωπο, μαλλιά και σώμα, καθώς και ως διεγερτικό της ερωτικής επιθυμίας.

Το τσάκρα της καρδιάς – θεραπεία του 4ου τσάκρα

Το τσάκρα της καρδιάς – θεραπεία του 4ου τσάκρα

Το τσάκρα της καρδιάς μπορεί να μπλοκαριστεί λόγω των αρνητικών εμπειριών αγάπης και των ανθυγιεινών σχέσεων. Το 4o τσάκρα βρίσκεται στο κέντρο του στήθους σας (γύρω από το χώρο της καρδιάς) και σχετίζεται με την αγάπη και τις σχέσεις.

Δεύτερο τσάκρα - θεραπεία του ιερού τσάκρα

Δεύτερο τσάκρα – θεραπεία του ιερού τσάκρα

Το σανσκριτικό όνομα για το δεύτερο τσάκρα το ιερό τσάκρα είναι Svadhisthana, που σημαίνει «γλυκύτητα» και όντως κάνει τη ζωή πιο γλυκιά και αυξάνει την ευχαρίστηση, τη σεξουαλικότητα, τη συναισθηματική έκφραση και τη δημιουργικότητα.

Αυξήστε τη ζωτικότητα σας στην καραντινα

Αυξήστε τη ζωτικότητα σας στην καραντίνα

Η εποχή επιτάσσει αλλαγές και για να πραγματοποιηθεί ομαλά κάθε αλλαγή χρειάζεται να προετοιμάσουμε το σώμα και ακόμη καλύτερα να αυξήσουμε τη ζωτικότητά του. Καθώς αγωνιζόμαστε να ελευθερώσουμε τον εαυτό μας από παλιά πρότυπα και να εδραιώσουμε νέα, είναι απαραίτητο να συντονίσουμε το τρίπτυχο νους – σώμα- πνεύμα.

Το πιο ισχυρό φυσικό αντιβιοτικό στην κουζίνας μας

Το πιο ισχυρό φυσικό αντιβιοτικό στην κουζίνα μας

Το ‘Allium sativa’, ή η «ρωσική πενικιλίνη» είναι το σκόρδο, που είναι ικανό να μάχεται τους ιούς και τα βακτήρια. Από τον Μεσαίωνα μέχρι σήμερα το σκόρδο τεμαχίζεται ή γίνεται σκόνη και επαλείφεται απ ευθείας στα τραύματα για να σταματήσει πιθανή μόλυνση.