Υγεία

Η αλήθεια για το Reiki

Η αλήθεια για το Reiki

Το Reiki είναι ένα σύστημα θεραπείας που προήλθε από την Ιαπωνία και βασίζεται στην ιδέα της ενέργειας που ρέει μέσα από το σώμα.

Ενεργειακοί κρύσταλλοι ιδιότητες

Ενεργειακοί κρύσταλλοι ιδιότητες

Οι ενεργειακοί κρύσταλλοί έχουν θεραπευτικές ιδιότητες για τον άνθρωπο και αυτό είναι γνωστό εδώ και χιλιάδες χρόνια, αφού πολλές φορές στις αρχαιολογικές ανασκαφές έχουν βρεθεί ενεργειακές πέτρες σε αρχαίους τάφους.

Η ευφυΐα του σώματος

Η ευφυΐα του σώματος

Το σώμα μας, μας μιλάει αρκεί να το εμπιστευτούμε. Ασκώντας τη διαίσθησή μας μπορούμε να έχουμε ένα υγιές σώμα, αρμονική εμφάνιση και ενέργεια για να αντιμετωπίσουμε τη καθημερινότητα.

Θεραπεία Πνευματικής Ανταπόκρισης srt

Θεραπεία Πνευματικής Ανταπόκρισης SRT

Η θεραπεία Πνευματικής Ανταπόκρισης SRT γίνεται μέσω της σύνδεσης με τον Ανώτερο Εαυτό μας με σκοπό να καθαρίσουμε την ενέργεια μας, αλλά και τα ακασικά αρχεία.

Ροδελαίο το ελιξίριο της νεότητας και της ομορφιάς

Ροδέλαιο ελιξίριο νεότητας και ομορφιάς

Το ροδελαίο είναι το ελιξίριο της νεότητας και της αιώνιας θηλυκότητας. Ισχυρό αντιρυτιδικό έλαιο κατάλληλο για τη σύσφιξη και την επανόρθωση του κουρασμένου δέρματος. Ενδείκνυται για κούρες ομορφιάς σε πρόσωπο, μαλλιά και σώμα, καθώς και ως διεγερτικό της ερωτικής επιθυμίας.

Το τσάκρα της καρδιάς – θεραπεία του 4ου τσάκρα

Το τσάκρα της καρδιάς – θεραπεία του 4ου τσάκρα

Το τσάκρα της καρδιάς μπορεί να μπλοκαριστεί λόγω των αρνητικών εμπειριών αγάπης και των ανθυγιεινών σχέσεων. Το 4o τσάκρα βρίσκεται στο κέντρο του στήθους σας (γύρω από το χώρο της καρδιάς) και σχετίζεται με την αγάπη και τις σχέσεις.