Νόμος της έλξης για χρήματα

Πώς να βγάλω λεφτά – Νόμος της έλξης για χρήματα

Κοινοποίηση

Ο Νόμος της Έλξης για χρήματα είναι η λύση για αφθονία και οικονομική ανεξαρτησία.

Θεωρώντας ότι η κρίση μας εμποδίζει στα οικονομικά το ερώτημα που προκύπτει καθημερινά είναι «πώς να βγάλω λεφτά». Κι αν δεν χρειαζόταν να κάνετε κάτι, αλλά μόνο να ζητήσετε να σας δοθεί;

Και πως ζητάμε να μας δοθεί οικονομική ελευθερία; Να κάνουμε, δηλαδή, όλα όσα επιθυμούμε και να έχουμε όλες τις υποχρεώσεις μας πληρωμένες.

Τα χρήματα είναι απλώς μια ιστορία που κάποιος εφεύρε και η οποία κατέλαβε όλο τον κόσμο. Αποφασίστηκε κάποια στιγμή ότι κάποιο συγκεκριμένο σχήμα νομίσματος ή κομμάτι χαρτιού αξίζει περισσότερο από το υλικό που αντιπροσωπεύει. Αυτό ξεκίνησε ως σκέψη στο μυαλό κάποιου. Αυτή η σκέψη είναι πλέον συνηθισμένη. Αναμένουμε τώρα ότι ένα κομμάτι χαρτί με έναν ορισμένο αριθμό σε αυτό, με ένα συγκεκριμένο χρώμα και άλλα στοιχεία ταυτοποίησης, αξίζει κάτι περισσότερο από ένα απλό χαρτί που εκτυπώνεται.

Ο νόμος της έλξης για τα χρήματα

Οι σκέψεις μας, που περνούν ως ενέργεια μέσα από τις συνάψεις στους νευρώνες μας, βοηθούν να μετακινηθούμε προς ή μακριά από οποιοδήποτε στόχο ή αποτέλεσμα. Αυτό που νομίζουμε, γίνεται πραγματικά. Τα χρήματα, στην πραγματικότητα, είναι απλώς μια σκέψη.

Ο νόμος της έλξης λέει ότι μπορούμε εύκολα να φανερώσουμε χρήματα στη ζωή μας, ή οτιδήποτε άλλο για αυτό το θέμα, έχοντας τη σκέψη επικεντρωμένη σε αυτό. Η επιθυμία και η ελπίδα δεν λειτουργούν. Ο νόμος της έλξης βασίζεται στην προσδοκία ενός συγκεκριμένου αποτελέσματος. Περιστρέφεται γύρω από τη δυνητική θετική ή αρνητική ενέργεια που έχει μια συγκεκριμένη σκέψη, η οποία βρίσκεται στο μυαλό σας. Όταν περιμένετε το χειρότερο να συμβεί, συμβαίνει συχνά. Όταν περιμένετε το αντίθετο, αυτό συμβαίνει συχνά επίσης.

Υπάρχει ένας ακριβής τρόπος για να εκδηλώσετε ουσιαστικά οποιοδήποτε χρηματικό ποσό στη ζωή σας με την πάροδο του χρόνου χρησιμοποιώντας τον νόμο της έλξης για χρήματα, αρκεί να μην ανησυχείτε από την προσέγγισή σας και την προσδοκία σας, καθώς και για το αποτέλεσμα. Εφ ‘όσον δεν αποθαρρύνεστε και δεν παραιτηθείτε από αυτό το αναμενόμενο αποτέλεσμα, θα γίνει πραγματικότητα τελικά.

Ωστόσο, τα πράγματα μπορεί να διαρκέσουν περισσότερο από ό, τι περιμένετε για να συμβούν, και αυτό είναι όμως είναι εντάξει. Δεν όλα θα συμβούν εντός του χρονοδιαγράμματος, που αποφασίζουμε για να συμβούν. Στην πραγματικότητα, είναι συχνά πολύ μακριά από αυτό. Αλλά εφ ‘όσον δεν παρασυρθούμε από τις προσδοκίες μας και παραμένοντας στο επιθυμητό, με πίστη, πάντα συμβαίνει.

Εμφάνιση  χρημάτων στη ζωή σας

Εάν είστε αποφασισμένοι για την εκδήλωση χρημάτων στη ζωή σας, δεν μπορείτε απλά να το επιθυμείτε. Δεν μπορείτε απλά να το ελπίζετε. Δεν μπορείτε απλά να το θέλετε. Με τον νόμο της έλξης για χρήματα κυριολεκτικά πρέπει να το περιμένετε. Πρέπει να δεχτείτε ότι θα συμβεί, ανεξάρτητα από οτιδήποτε. Έτσι λειτουργεί ο νόμος της έλξης.

# 1 – Ξέρετε ότι θα συμβεί τελικά

Η πρώτη μέθοδος για την εκδήλωση χρημάτων στη ζωή σας είναι να γνωρίζετε ότι θα συμβεί. Ανεξάρτητα από οτιδήποτε άλλο συμβαίνει στη ζωή σας, το να γνωρίζετε ότι κάτι τελικά θα συμβεί είναι ένας απίστευτα ισχυρός τρόπος για την εκδήλωση των πραγμάτων.

# 2 – Σχεδιάστε το αναμενόμενο αποτέλεσμα

Τα πάντα στη ζωή – όλα όσα μας περιβάλλουν και θεωρούμε υλικά ή πραγματικά – είναι στην πραγματικότητα απλά αφηρημένα και μια πραγμάτωση του νου μας. Η πραγματικότητά μας δεν είναι πραγματικότητα.

Εξετάζοντας την ύλη και την ενέργεια σε ένα κβαντικό επίπεδο, όπου κάτι μπορεί να βρίσκεται σε δύο θέσεις ταυτόχρονα, μπορείτε να εξάγετε το γεγονός ότι η πραγματικότητά μας δεν είναι πραγματικότητα στην ουσία.

Είτε πιστεύετε ότι είναι άσχετο είτε όχι. Αυτό που είναι σημαντικό να σημειωθεί είναι ότι οτιδήποτε μπορεί να εκδηλωθεί στη ζωή σας, συμπεριλαμβανομένων των χρημάτων, των σχέσεων και των ειδικών καταστάσεων, όσο η ενέργεια κατευθύνεται προς ένα συγκεκριμένο τέλος. Και, για να βοηθήσετε αυτή την ενέργεια μαζί, πρέπει να σχεδιάσετε το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Για παράδειγμα, αν θέλετε να δημιουργήσετε περισσότερο εισόδημα ή να δηλώσετε ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο, πρέπει να σχεδιάσετε αυτή την προσδοκία. Φανταστείτε όταν κάποιος σας λέει ότι θα σας επισκεφτεί και θα ήθελε να τον φιλοξενήσετε.  Δεν θα του ετοιμάζατε το δωμάτιο που θα κοιμηθεί; Δεν θα καθαρίζατε στο σπίτι σας; 

Ομοίως, εάν αναμένετε να θέλετε περισσότερα χρήματα να φτάσουν στη ζωή σας, πρέπει να προετοιμαστείτε για αυτή την ευκαιρία. Πηγαίνετε να δείτε σπίτια που ονειτρευόσαστε κάντε ένα test drive το αυτοκίνητο που θέλετε να αγοράσετε, ενημερωθείτε για πακέτα διακοπών μέσω του internet. Όταν προγραμματίζετε κάτι, γίνεται πιο πραγματικό και σιγά-σιγά εκδηλώνεται στη ζωή σας.

# 3 – Έχει ήδη γίνει

Ο νόμος της έλξης για χρήματα, θέλει να έχετε τη βεβαιότητα ότι αξίζετε να εμφανιστούν περισσότερα χρήματα στη ζωή σας είναι ένας ακόμη τρόπος με τον οποίο μπορείτε να φανερώσετε λεφτά. Ζήστε σαν ήδη να σας έχει συμβεί εδώ και αρκετό καιρό. Νιώστε ότι εδώ και κάποιους μήνες έχετε περισσότερα χρήματα και κάνετε τη ζωή, που επιθυμείτε κάθε μέρα.

Και πως θα αντιμετωπίσω τους λογαριασμούς που έρχονται και δεν μπορώ να πληρώσω στο σήμερα, θα αναρωτιόταν κάποιος…

Νιώστε ότι για όλα τα προβλήματα υπάρχει θεία πρόνοια και προσπαθήστε να εστιαστείτε στο παρόν. Εκείνη τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει η ανάγκη να πληρωθεί το ενοίκιο και πιθανά εκείνη τη στιγμή να έχετε όλα όσα χρειάζεστε. Το ενοίκιο μπορεί να πληρωθεί την επομένη μέρα ή μέσα στις επόμενες στιγμές με τρόπους που δεν μπορείτε να φανταστείτε. Γι’ αυτό λέμε…, άφησε το Σύμπαν να σε εκπλήξει!

Ελπίζουμε να σας άρεσε αυτό το άρθρο και να σας έχει ενθαρρύνει αρκετά να ασκείτε τακτικά αυτές τις τεχνικές!

Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τα πολύτιμα σχόλιά σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Bluemind Magazine

Κάντε Like! στη σελίδα μας στο Facebook

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *