Drastiriotites Pou Sas Voithoun Na Paramenete Syniditi

Δραστηριότητες που σας βοηθούν να παραμένετε συνειδητοί

Κοινοποίηση

Η προσπάθεια να παραμείνουμε συνειδητοί στην καθημερινότητά μας ίσως να είναι ακατόρθωτη. Πολλές οι προκλήσεις και φυσικά απαιτείται συνεχώς η άμεση  ενεργοποίησή μας για να αντεπεξέλθουμε με σκοπό να διατηρήσουμε τα κεκτημένα μας.

Αν νιώθεις ότι η ζωή σου έχει κολλήσει, αν ότι κι αν κάνεις δεν είναι αρκετό, πάτα “pause”. Βγες από την κατάσταση της ματαιότητας μένοντας συνειδητά στο Τώρα.

Πάρε λίγο χρόνο και μην προσπαθείς να τα προλάβεις όλα. Κάνε το καλύτερο που μπορείς κάθε μέρα, αλλά βάλε όριο. Μάθε και να απολαμβάνεις.

Σήμερα, θα σας προτείνουμε κάποιες δραστηριότητες, που από μόνες τους σας μαθαίνουν πώς να παραμένετε συνειδητοί. Επίσης, σε αυτές τις δραστηριότητες θα προσθέσουμε και τους κατάλληλους κρυστάλλους, ώστε να σας υποστηρίξουν ενεργειακά.

Με τη βοήθεια των κρυστάλλων μπορούμε να είμαστε πιο συνειδητοί  στην καθημερινότητά μας, αλλά με μεγαλύτερη διαύγεια, καθώς οι κρύσταλλοι μας βοηθούν να συντονιζόμαστε με την ενέργεια της ικανοποίησης και  της αρμονίας.

Απολαύστε, το πού βρίσκεστε στη ζωή σας τώρα, ενώ εξακολουθείτε να εργάζεστε για να φτάσετε εκεί που θέλετε να πάτε.

Κηπουρική: Τοποθετήστε κρυστάλλους στον κήπο ή στον μπαλκόνι σας

Η κηπουρική είναι από μόνη της μια εξαιρετικά θεραπευτική διαδικασία. Όσο ασχολείστε με τα φυτά σας είστε παρόντες στη διαδικασία. Η επαφή με τον χώμα, το νερό και το φύλλωμα των φυτών ή των λουλουδιών φέρνει μία εσωτερική ισορροπία. Σε αυτή τη δραστηριότητα είστε σε κατάσταση αποδοχής, καθώς δεν μπορείτε να αναγκάσετε τα πράγματα να μεγαλώσουν πιο γρήγορα από ό, τι πρόκειται. Αυτή είναι μια καλή υπενθύμιση για όσους προτιμούν να παραβλέπουν την απαιτούμενη περίοδο ωρίμανσης των πραγμάτων ή των καταστάσεων στη ζωή τους.

Μαθαίνετε να απολαμβάνετε την πρόοδο της ανάπτυξης και αυτό σας συντονίζει να επιβραδύνεται τους ρυθμούς σας, ακόμη και όταν η συνήθεια, σας προτρέπει ότι πρέπει να δράτε γρήγορα.  

Τα φυτά σας ωφελούνται περισσότερο κατά τη διάρκεια της ανάπτυξής τους αν τοποθετήσετε κοντά τους έναν κρύσταλλο πράσινης αβεντουρίνης. Είναι ορυκτό της χαράς και μας βοηθά να αντιμετωπίσουμε την ζωή και τα σκαμπανεβάσματα της με χιούμορ. Έχει μια ισχυρή σχέση με τη Γη, φέρνοντας τις ενέργειες της ζωτικότητας, της ανανέωσης και της ανάπτυξης στον κήπο σας.

Ο πράσινος ασβεστόλιθος είναι ένας ακόμη κρύσταλλος που θα βοηθήσει ώστε τα φυτά σας να είναι πλούσια. Τοποθετήστε τον στο έδαφος του κήπου ή των φυτών σε γλάστρες. Καθώς είναι, επίσης, καλό για το πνεύμα, οι θεραπευτικές ιδιότητες του πράσινου ασβστόλιθου λέγεται ότι ανακουφίζουν από το άγχος για το μέλλον, επιτρέποντάς σας να ζήσετε στην παρούσα στιγμή.

Μαγειρική: Η κουζίνα σας μετατρέπεται σε ναό έμπνευσης τοποθετώντας τους κατάλληλους κρυστάλλους

Η συνειδητή επιλογή του τι βάζετε στο σώμα σας μπορεί να σας προσφέρει μία σημαντική ικανοποίηση αγάπης και φροντίδας για τον εαυτό σας. Σας επιτρέπει να θρέψετε τόσο το πνεύμα σας, όσο και τον φυσικό σας εαυτό. Το μαγείρεμα, όπως η κηπουρική, απαιτεί όλη την εστίασή σας. Είναι επίσης μια ευκαιρία για να εξερευνήσετε τη δημιουργικότητά σας. Όταν μαγειρεύετε, επιβραδύνετε. Τα χέρια σας είναι απασχολημένα, κάνετε το κάθε βήμα στην ώρα του και περιμένετε. Η πράξη μαγειρέματος ξεκινά από την αγορά των προϊόντων – συστατικών, πράγμα που απαιτεί χρόνο και σας αναγκάζει να ασχοληθείτε με το τώρα, και όχι με το κάποτε στο μέλλον.

Η διαδικασία κλείνει με την απόλαυση αυτού που ετοιμάσατε και ενδυναμώνει το αίσθημα της ικανοποίησης. Απολαύστε το γεύμα σας αργά. Χρησιμοποιήστε το ως μάθημα για το πώς θέλετε να ζήσετε το υπόλοιπο της ζωής σας. Όχι μόνο θέλετε να εργαστείτε σκληρά και να δείτε τις προσπάθειές σας μέχρι το τέλος, αλλά θέλετε επίσης να απολαύσετε κάθε κομμάτι του επιτεύγματος.

Πορτοκαλί πέτρες και κρύσταλλοι, όπως πορτοκαλί ασβεστόλιθος ή καρνεϊνός, δημιουργούν μια ζεστή, ζωντανή και χαρούμενη ενέργεια στην κουζίνα. Τα κίνητρα δημιουργικότητας που προσφέρουν με την εντυπωσιακή ενέργεια θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε παρόντες και αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα.

Διαλογισμός, ο τρόπος να έχεις μεγαλύτερη διαύγεια

Ο καθημερινός διαλογισμός, ειδικά όταν γίνεται πρωί και βράδυ μπορεί να μεταμορφώσει τη ζωή σας. Η αλλαγές ξεκινούν από σώμα σας, τις σκέψεις σας και τέλος τα συναισθήματά σας. Αν δεν αμελείτε να βρίσκεστε, καθημερινά, για λίγο μόνοι σας με τον εσωτερικό σας εαυτό μέσα σε έναν με δύο μήνες θα δείτε εκπληκτικά αποτελέσματα στην επίλυση θεμάτων, που πιθανά σας ταλαιπωρούν για χρόνια.

Μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε διαλογισμό ξαπλωμένοι τοποθετώντας στο πρώτο τσάρκα ένα κομμάτι μαύρης τουρμαλίνης. Αναπνεύστε ασφάλεια και ηρεμία, εκπνεύστε φόβο και ανησυχία. Μπορείτε να παραμείνετε σε αυτή την κατάσταση για τουλάχιστον 10 λεπτά ή και για όσο νιώθετε ευχάριστα.

Bluemindmagazine.com

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *