An Thelis Thavmata Sti Zoi Sou Katharise Prota Tin Kardia Sou

Αν θέλεις θαύματα στη ζωή σου καθάρισε πρώτα την καρδιά σου

Κοινοποίηση

Τα θαύματα στη ζωή μας έρχονται όταν η καρδιά μας είναι καθαρή. Η θετική σκέψη είναι το όχημα, αλλά η καρδιά είναι το καύσιμο.

Όσο κι αν σκεφτόμαστε θετικά, όσο κι αν οραματιζόμαστε αυτά που θέλουμε, όλα θα «κολλάνε» στην καρδιά. Η σκέψη μας μπορεί να δημιουργεί τις εικόνες που επιθυμούμε να ζήσουμε, αλλά η καρδιά μας είναι αυτή, που θα μας πάει εκεί που θέλουμε.

Μία θετική σκέψη χρειάζεται να καλλιεργηθεί και να μεγαλώσει σε μία καθαρή καρδιά.

Μεγαλώνοντας η καρδιά μας γεμίζει με πόνο, θυμό, στεναχώρια. Αρνητικές καταστάσεις που έχουμε βιώσει, εναποθέτονται στην καρδιά. Οι εκφάνσεις αυτής της κατάστασης πάμπολλες μέσα μας και γύρω μας. Κουτσομπολιό, κριτική, θλίψη, ζήλια, πόνος, ανασφάλεια, φόβος.

Φοβάμαι να αγαπήσω γιατί θα πληγωθώ.

Δεν με ενδιαφέρει να έχω σύντροφο, έχω τη δουλειά μου και αυτό με γεμίζει.

Είναι δύσκολο να εμπιστευτώ κάποιον.

Τα χρήματα είναι για τους λίγους.

Σιγά μην πάρω αύξηση με τέτοια οικονομική κρίση.

Οι άλλοι τα καταφέρνουν καλύτερα από εμένα. Είναι πιο τυχεροί.

Αυτός είχε μέσο και βρήκε δουλειά. Ή αυτή τα έχει με το αφεντικό.

Δεν βλέπω τίποτα καλό να συμβαίνει στη ζωή μου.

Όλοι θέλουν να με εκμεταλλευτούν.

Βοηθώ τους άλλους γιατί νιώθω αξιαγάπητος όταν το κάνω.

Είναι απληστία να τα θέλω όλα.

Αυτές είναι μερικές από τις καταστάσεις της γεμάτης πόνο καρδιάς, που έρχονται σαν σκέψεις. Και προσπαθούμε να τις αποβάλλουμε, καθώς μας έχουν πει ότι αν αντικαταστήσεις μία αρνητική σκέψη με μία θετική τότε μπορείς να ζήσεις θαύματα.

Αυτό όμως, είναι μία μισή πληροφορία. Είναι κάτι που συστήνεται από πολλούς, που εμφανίζονται ως μέντορες της κβαντικής, αλλά και άλλων μεθόδων αυτοβελτίωσης. Και σε βάζουν σε ένα τρυπάκι να καταλάβεις, ότι η σκέψη σου έχει δύναμη, με τρικ που σου λένε να παρατηρείς τους αριθμούς στις πινακίδες των αυτοκινήτων ή να επιλέξεις ένα πράγμα που στη συνέχεια θα βλέπεις συχνά γύρω σου. Και βεβαίως συμβαίνει, όμως αυτό δεν κοντράρεται πουθενά με την καρδιά σου.

Όταν όμως, επιθυμήσεις να έχεις κάτι στη ζωή σου, που στην καρδιά σου φέρνει ανησυχία, όσο και να δουλέψεις με το μυαλό και με τις πινακίδες των αυτοκινήτων, δεν υπάρχει αποτέλεσμα.

Η αλήθεια είναι στο νιώθω και όχι μόνο στο σκέφτομαι

Το μυστικό των μυστικών στην υλοποίηση των θαυμάτων είναι να το «σηκώνει» η καρδιά σου να συμβεί. Αν όμως, την έχεις αφήσει γεμάτη από τις αρνητικές καταστάσεις που έζησες στο παρελθόν, δυστυχώς δεν θα μπορέσεις να καταφέρεις και πολλά πράγματα.

Φρόντισε να την καθαρίσεις από ότι σε βαραίνει.

Αν είσαι θυμωμένος με κάποιον άφησέ το να φύγει. Μπορείς να συγχωρέσεις ή ακόμα καλύτερα να βρεις το καλό πίσω από μία φαινομενικά κακή πράξη.

Μία φιλία που έληξε με προδοσία ή με μία ανείπωτη προσβολή δες την ως ευκαιρία για να έρθουν καινούριοι φίλοι στη ζωή σου. Δες μήπως, έπρεπε να συμβεί, καθώς η δόνησή σου έχει αλλάξει και μέσα από αυτή την απώλεια έρχεται μία νέα κατάσταση,  που θα υποστηρίξει περισσότερο αυτά που θέλεις και αυτό που πλέον είσαι.

Ακόμα και μία απόλυση είναι μία ευλογία. Είναι η στιγμή, που αν η καρδιά σου το πιστεύει, μπορείς να δημιουργήσεις τη δική σου επιχείρηση, που τόσο καιρό ονειρευόσουν, αλλά ο φόβος δεν σε άφηνε να ξεκολλήσεις από το παλιό.

Ένας χωρισμός είναι για να πας παρακάτω. Η σύνδεση σου με έναν άνθρωπο, που τελικά δεν περνούσες καλά, δεν σε βοηθούσε να βιώνεις τη φυσική σου κατάσταση που είναι η ευτυχία.

Μην παλεύεις άλλο με τη λογική σου ή με τα κοινωνικά πρέπει.

Αναζητώντας την καρδιακή αλήθεια

Φρόντισε την καρδιά σου.

Βρες τον τρόπο, που θα σε βοηθήσει να νιώσεις ότι ελαφραίνεις μέσα σου.

Μάθε να βιώνεις τα πάντα, αρνητικά και θετικά, με αγάπη.

Μην παλεύεις με πρακτικές, που ποτέ δεν θα σου πουν την αλήθεια. Μπορείς να έχεις ότι θέλεις, αρκεί να το θέλεις με την καρδιά σου.

Αν πρόκειται να διδαχθείς κάτι από κάποιον, φρόντισε να σου μάθει, πώς νε κάνεις την επιθυμία, βεβαιότητα. Η βεβαιότητα έχει ακλόνητη πίστη, έχει γαλήνη και απλότητα.

Χώρεσε στην καρδιά σου μόνο την αγάπη και την ελπίδα και συγχώρεσε.

Να θυμάσαι πάντα, πώς ότι κι αν έγινε ότι κι αν συναίβει, έχεις πάντα την αγάπη του Δημιουργού σου και τη δύναμη στην καρδιά σου να φέρεις την ευτυχία στη ζωή σου.

#Blueminders

Οι Blueminders είναι οι εμπνευστές της σελίδας Bluemind Magazine. Καθοδηγούνται από την εσωτερική τους σύνδεση με το άπειρο και τις δυνατότητες που τους προσφέρει. Πιστεύουν στη μεγαλύτερη συμπαντική δύναμη, που είναι η αγάπη. Καθημερινά μοιράζονται μαζί σας, μηνύματα που λαμβάνουν διαισθητικά. Κάποια από αυτά τα μηνύματα μπορεί να αποτελέσουν μία έμπνευση για εσάς και να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε αυτό που θέλετε. Κάποια μπορεί να είναι τροφή για σκέψη. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στέλνοντας μήνυμα με την ένδειξη “Για τους Blueminders” στη σελίδα μας στο Facebook

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *