Elio D' Anna στην Ελλάδα

Elio D’ Anna σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση

Ο συγγραφέας του best seller “Η Σχολή των Θεών”, ιδρυτής και πρόεδρος του European School of Economics έρχεται στην Ελλάδα.

O Elio D’ Anna θα παρουσιάσει τις πραγματικές αρχές της Σχολής των Θεών και πως αυτές εφαρμόζονται στην καθημερινότητα. Τί σημαίνει ακεραιότητα, τί σημαίνει κατακτώ τον εαυτό μου και πώς μπορώ να γίνω ένας συνειδητός δημιουργός;

Ακολουθώντας το όραμα του Dreamer, αυτό που ήταν το λίκνο του πολιτισμού αναγεννάται από τις στάχτες του και σαν τον Φοίνικα προαναγγέλλει την ατομική επανάσταση, φουντώνοντας τη νέα ανθρωπότητα, προς τη νέα εποχή του Χρυσού Δημιουργικού Ελεύθερου Χρόνου – Αναψυχής.

Μια μέρα όλοι οι οργανισμοί, από τις μικρότερες επιχειρήσεις μέχρι τις τεράστιες πολυεθνικές, θα έχουν στο τιμόνι τους έναν φιλόσοφο της δράσης, έναν ρεαλιστή ονειροπόλο, έναν φωτεινό οραματιστή που φρόντισε για την ακεραιότητά του, που ήξερε πώς να πιστεύει στο αδύνατο και να το κάνει πράξη.

Στα workshop θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα στο σινεμά Δαναός στις 15 Ιουνίου 2023 και στη Θεσααλονίκη στο σινεμά Μακεδονικόν στις 18 Ιουνίου 2023 θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε πως η εσωτερική κατάσταση καθρεφτίζεται από τις εξωτερικές καταστάσεις.

Οι διοργανωτές των workshops έχουν προβλέψει την παρακολούθηση των συναντήσεων online, διαζώσης σε απλή ή διακεκριμένη θέση με υπογραφή βιβλίου από τον συγγραφέα, αλλά και την δυνατότητα ιδιωτικού πολυτελούς δείπνου με τον Elio D’ Anna για όσους ενδιαφέρονται!

“The World is as you Dream it” – Ο κόσμος είναι όπως τον ονειρεύεσαι

Ο «Αυτομετασχηματισμός» είναι μια «Ατομική Επανάσταση», ένα κίνημα που τοποθετεί το άτομο ως τον μοναδικό δημιουργό της δικής του πραγματικότητας, η οποία αντανακλάται στον κόσμο των γεγονότων σύμφωνα με τις δικές του εσωτερικές συνθήκες.

Το να μεταμορφωθεί κανείς για να πετύχει να μεταμορφώσει τον κόσμο των γεγονότων είναι μια διαδικασία «μέσα προς τα έξω» και ένα εργαλείο που πετυχαίνει να μεταμορφώσει τόσο τον χρόνο όσο και τον χώρο μέσω της αυτοπαρατήρησης.

Ο αυτομετασχηματισμός είναι ένα κίνημα ανοιχτό σε όλες τις εκδηλώσεις της ανθρώπινης δημιουργικότητας, όπως ζωγραφική, γλυπτική, ποίηση, εικαστικές τέχνες, λογοτεχνία, φιλοσοφία, βιοτεχνολογία, επιστήμη και κβαντική φυσική, διευρύνοντας το όραμα και καθιστώντας προσιτή κάθε ανακάλυψη που φέρνει τον άνθρωπο πιο κοντά στο ο ίδιος.

Επειδή η Τέχνη, όπως και το Όνειρο, μπορεί να συμβεί μόνο μεμονωμένα, ο σκοπός ενός Καλλιτέχνη δεν μπορεί πλέον να είναι η υλοποίηση ενός μεμονωμένου αντικειμένου ή αντικειμένου, αλλά η ανακάλυψη του εαυτού του μέσω της πράξης της δημιουργίας.

Το έργο τέχνης και ο συγγραφέας γίνονται ένα και ο Καλλιτέχνης με αυτόν τον τρόπο οικοδομείται εκ των έσω δίνοντας σχήμα σε κάτι συγκεκριμένο. Το αντικείμενο γίνεται έτσι η φυσική έκφραση του εσωτερικού του κόσμου, κάνοντας ορατό κάτι αόρατο που μόνο αυτός μπορεί να δει. Πολύ συχνά αυτή η διαδικασία προκαλεί βάσανα και τριβές, αλλά από αυτή τη σκληρή εσωτερική προσπάθεια προκύπτει ένα ειλικρινές και αθάνατο έργο.

Όλες οι επαναστάσεις, κοινωνικές και καλλιτεχνικές, που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της ιστορίας είχαν πάντα ως απώτερο στόχο τους να επιφέρουν μια εξωτερική αλλαγή, κάτι που μπορεί να συμβεί με την πάροδο του χρόνου, αλλά καμία δεν έδωσε ποτέ πραγματικά αξία στο άτομο και τη μεταμόρφωσή του, και για Για αυτόν τον λόγο, όλες οι επαναστάσεις απέτυχαν – γιατί ο άνθρωπος δεν αλλάζει ποτέ.

Ο «Αυτομετασχηματισμός» πιστεύει αντ’ αυτού ότι η μόνη δυνατή επανάσταση είναι μια ατομική επανάσταση, που επιτυγχάνεται απουσία χρόνου που, όπως σε μια πυρηνική σύντηξη, συμπιέζει τα πάντα στην αιώνια και αθάνατη στιγμή.

Σε αυτήν την επανάσταση, δεν είναι πια ο παρατηρητής που τροποποιεί το παρατηρούμενο αντικείμενο, αλλά ο παρατηρητής είναι αυτός που, ελλείψει χρόνου, δημιουργεί την εξωτερική πραγματικότητα σε αυτήν ακριβώς τη στιγμή.

Το νέο όραμα του «Self-Transformism», σαν ένα αόρατο νήμα που δένει τον έναν με τους άλλους καλλιτέχνες που είναι επίσης απομακρυσμένοι μεταξύ τους για την ιστορική περίοδο και τον τρόπο έκφρασης, θέλει να φέρει στο φως αυτή την αρχαία αλχημεία δίνοντας προσοχή σε αυτό που είναι εγγενές κάθε άνθρωπος με δικαίωμα γέννησης, το δικαίωμα στο «Όνειρο» και το δικαίωμα να δημιουργεί τη δική του πραγματικότητα μεταμορφώνοντας έτσι τον περιβάλλοντα κόσμο.

Από την ιστοσελίδα elio-danna.com

Για να κλείσετε θέση στα workshops του Elio D’ Anna πατήστε εδώ

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *