Etsi Ginetai To Thauma

Έτσι γίνεται το θαύμα!

Κοινοποίηση

Κι αν ένα θαύμα προσμένεις φέτος τα Χριστούγεννα, θυμήσου ότι, μόνο εσύ ο ίδιος μπορείς να το δημιουργήσεις.

Η φίλη μας, που επικοινώνησε μαζί μας περιμένει τον αγαπημένο της, εσύ μπορεί να περιμένεις ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, κάποιος μπορεί να προσεύχεται για την υγεία του.

Τα θαύματα γίνονται με την απόλυτη πίστη, πως αυτό που ζητάς, συμβαίνει ήδη. Ακόμα, κι αν αυτό που ζητάς αφορά ένα άλλο πρόσωπο, να γνωρίζεις ότι όλα μπορούν να αλλάξουν. Κύριο συστατικό του θαύματος είναι η αγάπη και όχι η εμμονή.

Η αγάπη του εαυτού μας για την καλυτέρευση της υγείας, το αίσθημα της επάρκειας για τα χρήματα, η ευγνωμοσύνη για ένα πρόσωπο, που είμαστε ερωτευμένοι.

Ζήσε αυτό που θέλεις στη σκέψη σου και νιώσε το συναίσθημα, που θα είχες, αν όντως συνέβαινε. Όταν η σκέψη και το συναίσθημα ενώνονται, τότε δημιουργείται μία υπερδύναμη, που είναι ικανή να κινήσει και βουνά.

Η απόλυτη πίστη -ότι αυτό που θέλεις συμβαίνει- είναι να αισθάνεσαι ότι το αξίζεις. Κάθε άλλη σκέψη περί τύχης ή συγκυρίας δεν έχει θέση στο θαύμα.

Αξίζεις να έχεις αυτό που θέλεις;

Κι αν νομίζεις, ότι δεν το αξίζεις… και τόσο, ρώτα τον εαυτό σου, γιατί;

Γιατί πιστεύεις ότι δεν μπορείς να έχεις τα πάντα;

Μήπως γιατί σύμφωνα με όσα έμαθες, θα ήσουν άπληστος;

Μήπως γιατί δεν πιστεύεις ότι είσαι ικανός;

Μάθε τώρα κάτι σημαντικό. Ότι προσέλκυσες στη ζωή σου και έφυγε, ήταν γιατί εσύ δεν ένιωθες ότι το αξίζεις. Οτιδήποτε καλό ήρθε, οτιδήποτε σου προσφέρθηκε, είναι ένα δώρο Θεού και είναι στο χέρι σου να το κρατήσεις ή να το διώξεις. Αρκούν μερικές σκέψεις αγάπης και ευγνωμοσύνης για να το κρατήσεις και μερικές σκέψεις φόβου και ανησυχίας για να το διώξεις.

Ξέρουμε τι θα ρωτήσεις… Και δεν υπάρχει ή ελεύθερη βούληση του άλλου;

Ο άλλος που ενδιαφέρθηκε για σένα, που σε φλέρταρε, έχει την ίδια βούληση με εσένα. Κατάρχην σε βρίσκει όμορφη και φυσικά του αρέσεις. Αν εσύ το αποφασίσεις, μπορεί και να σε αγαπά, αρκεί να πιστεύεις, ότι είσαι από πάντα αξιαγάπητη.

Και τα χρήματα που ο άλλος δεν θέλει να τα δώσει γιατί είναι τσιγκούνης; Εσύ, βλέπεις με αυτά τα γυαλιά τον άλλον. Βλέπεις αυτό το γνώρισμα, γιατί μέσα σου πιστεύεις ότι τα χρήματα κερδίζονται δύσκολα. Μπορείς να τον δεις να σου προσφέρει τα χρήματα εύκολα και με χαρά;

Και η υγεία μου; Μπορεί να νιώθεις ότι είναι φυσιολογικό, καθώς μεγαλώνεις να μην έχεις την ίδια ικανοποιητική υγεία, που είχες όταν ήσουν νέος. Γιατί όμως; Μήπως ακολουθείς την πεποίθηση ότι γερνάς; Και γιατί νιώθεις ότι  γερνάς, αφού τα κύτταρά σου ανανεώνονται συνεχώς;

Φέτος, τα Χριστούγεννα φρόντισε να ζήσεις τα θαύματα, που θέλεις και όχι αυτά που δεν θέλεις. Με σκέψη σταθερή προς τα καλύτερα και τα ωραιότερα που σε γεμίζουν χαρά, όταν τα σκεφτείς.

Κάνε και μία άσκηση σκέψεων για τις μέρες που δεν θα πας στη δουλειά και θα έχεις άδεια. Ακόμα καλύτερα αν ξεκινήσεις την άσκηση στην χειμερινή ισημερία, που είναι την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου. Αποφάσισε ότι για μερικές μέρες, θα κάνεις μόνο θετικές σκέψεις για οτιδήποτε κι αν συμβαίνει. Κάθε αρνητική σκέψη, έστω και την παραμικρή, διώξε την.

Να είσαι συνειδητός σε αυτή την άσκηση. Θα δεις πράγματα να αλλάζουν, αν προσπαθήσεις να την ακολουθήσεις για μερικές μέρες. Ήδη από την 3η μέρα θα παρατηρήσεις κάποιες αλλαγές. Όσο περνούν οι μέρες και εφόσον παραμένεις συνειδητός, πολλά από τα προβλήματα που βιώνεις σήμερα, θα δεις να επιλύονται πιο εύκολα. Νέες καταστάσεις θα διαμορφωθούν μέσα σου και φυσικά αυτές θα αλλάξουν και τα δεδομένα της εξωτερικής σου πραγματικότητας.

Θετική σκέψη!

Συναίσθημα χαράς!

Ακλόνητη πίστη!

Έτσι γίνεται το θαύμα!

#Blueminders

Οι Blueminders είναι οι εμπνευστές της σελίδας Bluemind Magazine. Καθοδηγούνται από την εσωτερική τους σύνδεση με το άπειρο και τις δυνατότητες που τους προσφέρει. Πιστεύουν στη μεγαλύτερη συμπαντική δύναμη, που είναι η αγάπη. Καθημερινά μοιράζονται μαζί σας, μηνύματα που λαμβάνουν διαισθητικά. Κάποια από αυτά τα μηνύματα μπορεί να αποτελέσουν μία έμπνευση για εσάς και να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε αυτό που θέλετε. Κάποια μπορεί να είναι τροφή για σκέψη. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στέλνοντας μήνυμα με την ένδειξη “Για τους Blueminders” στη σελίδα μας στο Facebook

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *