Ximerino Iliostasio Apo To Skotadi Sto Fos

Χειμερινό Ηλιοστάσιο – Από το σκοτάδι στο φως

Κοινοποίηση

Η εστίαση μας προς τον αληθινό προορισμό μας, που είναι το φως, ακόμα κι αν τώρα βρισκόμαστε στο σκοτάδι, είναι ο συμβολισμός που ακολουθεί το χειμερινό ηλιοστάσιο.

Το φως είναι εκεί για να μας θυμίζει τον ήλιο, που σύντομα θα επιστρέψει.

Η φωτεινότητα και η ζεστασιά των ακτίνων του ήλιου μπορούν να φωτίσουν κάθε γωνιά της καρδιάς μας και του σπιτιού μας. Οι μέρες μας μπορούν να είναι, πλέον, πιο φωτεινές.

Μέσα στον χειμώνα, την εποχή του κρύου και του λευκού, η ψυχή μας μπορεί να λάμπει ευτυχισμένη και φωτεινή αναμένοντας την άνοιξη που ακολουθεί.

Δηλώνοντας τα όνειρά μας, τους συνειδητούς στόχους μας ή τις ισχυρές προθέσεις μας στο χειμερινό ηλιοστάσιο  μας βοηθά να καταλάβουμε τι θέλουμε να δημιουργήσουμε και να ευθυγραμμιστούμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Πώς οι ευχές γίνονται πραγματικότητα;

Η ενέργεια των ημερών γύρω από το χειμερινό ηλιοστάσιο προωθεί ισχυρές νέες αρχές και καλή ανάπτυξη. Μία δυνατή στιγμή για την τόνωση των νέων αρχών στη ζωή μας. Με το να είμαστε σαφείς για το τι θέλουμε να έχουμε, μπορούμε να δηλώσουμε ξεκάθαρα και με ακλόνητη πίστη τα όνειρά μας. Εξάλλου, αποκομίζουμε αυτό ακριβώς που σπέρνουμε.

Είναι σημαντικό να δεχτούμε την πραγματικότητά μας όπως είναι και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουμε τη μαγνητική δύναμη της δεκτικότητας για να προσελκύσουμε τις επιθυμίες μας, σε εμάς. Αυτή η διαδικασία είναι γίνεται στην καρδιά.  

Κάθε επιθυμία θα πρέπει να αξιολογείται ως σωστή από εσωτερικό μας κομμάτι. Ελέγξτε αν αυτό που επιθυμείτε είναι το σωστό. Εάν κάτι δεν το αισθάνεστε σωστό, αλλάξτε τη διατύπωση ή ίσως και να αλλάξετε την επιθυμία σας εντελώς μέχρι να αισθανθείτε εσωτερική γαλήνη.

Μία επιθυμία που δεν υλοποιείται, σας δείχνει το δρόμο να σκεφτείτε, αν η επιθυμία σας εξυπηρετεί το ύψιστο καλό και υποστηρίζει το βέλτιστο αποτέλεσμα. Κάποιες φορές η μη υλοποιημένη επιθυμία, είναι  οδηγός ώστε να κάνετε μερικές αλλαγές, πριν η επιθυμία σας γίνει πραγματικότητα. Να είστε υπομονετικοί. Ορισμένες επιθυμίες μπορεί να διαρκέσουν περισσότερο από άλλες για να εκδηλωθούν.

Μόλις καταστεί σαφές για το τι θέλετε να δηλώσετε, δείτε τον εαυτό σας να έχετε επιτύχει τον στόχο σας και να παρατηρήσετε πώς αισθάνεται αυτό. Αυτό είναι αναγκαίο να γίνεται  σε καθημερινή βάση, καθώς βιώνετε τη ζωή σας σαν να έχετε ήδη επιτύχει το στόχο σας και έτσι να ευθυγραμμίζεστε. Είναι κάτι απλό αλλά πολύ ισχυρό.

Δηλώστε τις ευχές σας έχοντας καθαρίσει την ενέργεια του παρελθόντος

Ιδανικά για τρεις συνεχόμενες μέρες, μία μέρα πριν από το χειμερινό ηλιοστάσιο και μία μετά, σας προτείνουμε μόλις ο ήλιος πέσει, να απενεργοποιήστε όλα τα φώτα στο σπίτι σας.

Μείνετε για λίγο στο απόλυτο σκοτάδι και φέρτε στη σκέψη σας τον ήλιο. Νιώστε ευγνώμονες που υπάρχει και τιμήστε την ενέργεια του. Μόλις τιμηθεί το φως του ήλιου στο μυαλό σας, μπορείτε να ανάψετε μερικά κεριά.

Για την υλοποίηση των ευχών σας, κάποια πράγματα που δεν σας εξυπηρετούν πλέον, χρειάζεται να φύγουν. Νιώστε μέσα σας, τι θέλετε να αφήσετε πίσω. Γράψτε τα σε ένα χαρτί. Στη συνέχεια κάψτε το χαρτί και πετάξτε το. Συμβολικά το φως του ήλιου καίει το παλιό και αφήνει χώρο για το καινούριο.

Αφού απαλλαγείτε από το παλιό είναι η ώρα για να δηλώσετε τις ευχές σας στο Φως. Προσπαθήστε να είστε εστιασμένοι στο συναίσθημα που θα νιώθατε, αν κάθε ευχή σας ήταν ήδη πραγματικότητα.

Αφήνεστε στη ροή των πραγμάτων και των καταστάσεων, με θετική σκέψη, ώστε να σας φέρουν όσα ευχηθήκατε.

Έχοντας κάνει όλη τη διαδικασία στο χειμερινό ηλιοστάσιο, θα νιώσετε ότι πλέον δεν είστε τόσο σκληροί απέναντι στον εαυτό σας και στις αποφάσεις σας. Έχετε μία καινούρια διάθεση και νέες προοπτικές.

Θα μπορούσε να υπάρξει τελειότερος τρόπος για να υποδεχτείτε το νέο έτος;

#Blueminders

Οι Blueminders είναι οι εμπνευστές της σελίδας Bluemind Magazine. Καθοδηγούνται από την εσωτερική τους σύνδεση με το άπειρο και τις δυνατότητες που τους προσφέρει. Πιστεύουν στη μεγαλύτερη συμπαντική δύναμη, που είναι η αγάπη. Καθημερινά μοιράζονται μαζί σας, μηνύματα που λαμβάνουν διαισθητικά. Κάποια από αυτά τα μηνύματα μπορεί να αποτελέσουν μία έμπνευση για εσάς και να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε αυτό που θέλετε. Κάποια μπορεί να είναι τροφή για σκέψη. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στέλνοντας μήνυμα με την ένδειξη “Για τους Blueminders” στη σελίδα μας στο Facebook

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *