O Antagonistis Einai O Simaxos Sou

Ο ανταγωνιστής σου είναι ο σύμμαχός σου

Κοινοποίηση

“Όσο πιο υψηλός είναι ο βαθμός υπευθυνότητας μας τόσο πιο ανελέητη η επίθεση του Ανταγωνιστή. Ο Ανταγωνιστής, μας ζυγιάζει, μας αποκαλύπτει, μας πραγματοποιεί… Όσο πιο υψηλός είναι ο βαθμός ελευθερίας μας, τόσο πιο ανεπαίσθητη η δράση του.” από το βιβλίο « Η Σχολή των Θεών» του Stefano Elio D’ Anna

Ο ανταγωνιστής είναι αυτός, που πρώτος από όλους, θα σε επιβεβαιώσει ότι κάτι κάνεις επιτυχημένα. Είναι ο ίδιος, που θα προσπαθήσει να αντιγράψει την επιτυχία σου. Αν έχεις μάθει να παρατηρείς θα βλέπεις την προσπάθεια του ανταγωνιστή σου, να φτάσει, να αντιγράψει, αυτό που για σένα είναι βαθιά γνώση και πάλλεσαι με αυτό.

Το «γνωρίζω σε βάθος» έχει τεράστια απόσταση από το «αντιγράφω». Η μοναδικότητά σου, είναι αυτή που κερδίζει τον ανταγωνιστή. Η γνώση σου, ότι έχεις τη δύναμη να προσφέρεις κάτι από εσένα, κάτι από την αλήθεια σου.

Μην ταράζεσαι όταν βλέπεις να σε αντιγράφουν. Μην προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν έχουν το δικαίωμα. Έχοντας βαθιά γνώση της αυθεντικότητας σου, άρα της ελευθερίας σου, μπορείς να κατανοήσεις με αγάπη τις προσπάθειες του ανταγωνιστή σου.

Οι #Blueminders χαιρόμαστε όταν βλέπουμε, οι εμπνεύσεις μας να αναπαράγονται από τους ανταγωνιστές μας. Αυτό που για εμάς είναι γνώση, για τους ανταγωνιστές μας είναι θεωρία. Και φαίνεται, καθώς δεν μπορούν να μεταδώσουν το βίωμα, αλλά μόνο γενικές πληροφορίες χωρίς να αποδίδονται στην πράξη. Αυτό είναι και η νίκη μας.

Η αυθεντικότητα, των όσων μοιραζόμαστε μαζί σας, παραμένει η βασική μας αξία. Νοιώθουμε βαθιά ευγνωμοσύνη, που έχουμε την δυνατότητα να σας δίνουμε πληροφορίες, που είναι βιωμένες και όχι απλή θεωρία. Αυτό είναι και ο υψηλός βαθμός της υπευθυνότητας μας.

Νιώθουμε χαρά, που μπορούμε να σας προσφέρουμε τις εμπειρίες μας και την έμπνευσή μας, χωρίς την ανάγκη να βρούμε τους οικονομικούς πόρους, για να διατηρήσουμε αυτό που κάνουμε. Και αυτό είναι ο μέγιστος βαθμός της ελευθερίας μας.

«Όσο πιο υψηλός είναι ο βαθμός ελευθερίας μας, τόσο πιο ανεπαίσθητη η δράση του.” αναφέρει στο βιβλίο « Η Σχολή των Θεών» ο Stefano Elio D’ Anna μέσω του Dreamer για τον ανταγωνιστή.

Και είναι πραγματικότητα, καθώς είναι βιωμένη από τους #Blueminders. Έχοντας την επίγνωση ότι ο καθένας μας είναι μοναδικός, εστιάζουμε στο να γράφουμε κείμενα, που είναι αυθεντικά και όχι αναπαραγωγές.

Κάθε ιδέα ή πληροφορία που μοιραζόμαστε μαζί σας είναι προϊόν έμπνευσης, μέσω της σύνδεσής μας με την απειρότητα του κβαντικού πεδίου. Είναι μία γνώση που σεβόμαστε βαθιά και που πάντα υπήρχε και θα υπάρχει εκεί.

Η ακλόνητη πίστη στην απειρότητα και την αγάπη, μας βοηθά να απαλλασσόμαστε από κάθε άγχος για την πορεία της σελίδας μας και την επισκεψιμότητά της. Εξάλλου, αυτά τα έχουμε αφήσει στους εξαιρετικούς συνεργάτες μας, της Bluemind, που τους αρέσει πολύ να μετρούν σε νούμερα την επιτυχία. Δουλεύοντας μαζί τους κατανοήσαμε πόσο μεγάλη σύνδεση έχει αυτό που ονομάζουμε κβαντική (γιατί στους ανθρώπους μας αρέσουν οι τίτλοι και οι ορισμοί) με το digital marketing. Και είναι αληθινά σπουδαίο, το πώς μπορούν να κατανοούν ανθρώπους, που βρίσκονται πίσω από μία οθόνη και να μας συμβουλεύουν σωστά μέσω της βαθιάς γνώσης τους, αλλά και της διαίσθησής τους, σε θέματα που για εμάς φαντάζουν πρωτόγνωρα.

Μάθαμε από αυτούς, τον ουσιώδη κανόνα, που είναι και η αλήθεια τους: «Όπως στη ζωή, έτσι και στο διαδίκτυο, πες αυτό που θέλεις να μοιραστείς με τον τρόπο, που ο άλλος μπορεί να κατανοήσει. Προσάρμοσε τα μηνύματά σου στον τρόπο, που το κοινό σου θέλει και μπορεί να τα λαμβάνει. Πες την αλήθεια σου. Μείνε μοναδικός.»  

Και αυτός ο κανόνας, ήταν μία επιβεβαίωση ότι επιλέξαμε τους καλύτερους συνεργάτες. Ακόμα και η συντακτική μας ομάδα, γνωρίζει ότι επιθυμούμε την αυθεντικότητα και σε καμία περίπτωση δεν μας αρέσει η αντιγραφή. Γι’ αυτό και φροντίσαμε να έχουμε ανθρώπους με έμπνευση και όχι «copywriters».

Θέλουμε να βλέπουμε μαζί σας τη νέα πραγματικότητα, που εξελίσσεται μπροστά μας και είναι η αλήθεια των βιωμένων καταστάσεων μας, κατά τη διάρκεια της αφύπνισής μας. Γνωρίζουμε σε βάθος πόσο πολύ, έχουμε όλοι εκπαιδευτεί σε μία σύνθετη πραγματικότητα, ενώ η ζωή και η ευτυχία έχουν απλότητα.

Κατανοούμε την αλήθεια της «άχαρης αποστολής του ανταγωνιστή να αποκαλύψει κάθε κενό, κάθε έλλειψη, αδυναμία ή φόβο που έχεις μέσα σου και να καταγγείλει χωρίς συμβιβασμούς την έλλειψη της προετοιμασίας σου, τις ανεπάρκειες, τα λάθη σου, το όριο που έχεις θέσει, εσύ ο ίδιος», όπως λέει ο Dreamer στον εκπαιδευόμενό του.

Και γι΄αυτό οι #Blueminders έχουμε παραιτηθεί από την ανάγκη να αποδείξουμε ότι έχουμε δίκιο. Μοιραζόμαστε μαζί σας, αυτό που είναι η αλήθεια μας, χωρίς την ανησυχία, αν θα εγείρει ενστάσεις ή αν τελικά θα πάρει πολλά Likes.

Αυτό είναι και το κλειδί, ώστε να απαλλαγούμε από την αδυναμία, την ανασφάλεια και τον φόβο. Και καθώς ο φόβος εξαφανίζεται, το όριο που έχουμε θέσει στους εαυτούς μας, διευρύνεται. Διευρύνεται μέσα από εμάς και μέσα από εσάς, που ολοένα και περισσότεροι καθημερινά επικοινωνείτε μαζί μας. Είστε και εσείς κανάλια πληροφοριών προς εμάς και σας ευχαριστούμε.

Γνωρίζουμε ότι καθετί, που προσφέρεται με αγάπη και αλήθεια, επιστρέφει πίσω διπλό και τριπλό.

Δεν ανησυχούμε για τον τρόπο, που θα συμβεί. Ούτε για τον χρόνο.

Παραμένουμε «ονειρευτές» και δημιουργοί της πραγματικότητάς μας, που είναι η ελευθερία.

Αφορμή για αυτές τις πληροφορίες είναι το μήνυμα προς τη σελίδα μας, ενός αγαπημένου φίλου, που μόλις πριν από 2 μήνες, προχώρησε προς τη δική του επαγγελματική του ελευθερία, δημιουργώντας τη δική του επιχείρηση σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Πιστεύουμε πώς, αν δει με καθαρή ματιά τους ανταγωνιστές του, θα έχει ήδη, κάνει το όνειρό του πραγματικότητα .

#Blueminders

Οι Blueminders είναι οι εμπνευστές της σελίδας Bluemind Magazine. Καθοδηγούνται από την εσωτερική τους σύνδεση με το άπειρο και τις δυνατότητες που τους προσφέρει. Πιστεύουν στη μεγαλύτερη συμπαντική δύναμη, που είναι η αγάπη. Καθημερινά μοιράζονται μαζί σας, μηνύματα που λαμβάνουν διαισθητικά. Κάποια από αυτά τα μηνύματα μπορεί να αποτελέσουν μία έμπνευση για εσάς και να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε αυτό που θέλετε. Κάποια μπορεί να είναι τροφή για σκέψη. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στέλνοντας μήνυμα με την ένδειξη “Για τους Blueminders” στη σελίδα μας στο Facebook

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *