Pos Na Katharisete To Spiti Apo Tin Arnitiki Energia

Πώς να καθαρίσετε το σπίτι σας από την αρνητική ενέργεια

Κοινοποίηση

Ναι, είναι τόσο εύκολο να έχετε ένα όμορφο σπίτι, στο οποίο θα νιώθετε χαρά. Τα οφέλη του καθαρού σπιτιού μπορούν να γίνουν αισθητά σχεδόν αμέσως. Ίσως να μην μπορείτε να δείτε τη σκόνη «ενέργειας» που συσσωρεύεται στο σπίτι σας, αν δεν το καθαρίζετε τακτικά. Αυτό το αόρατο στρώμα τοξικότητας, μπορεί να σας επηρεάσει στον τρόπο που εσείς και οι άλλοι αισθάνεστε μέσα στο χώρο σας.  Αν σταθείτε σε ένα δωμάτιο που σας δίνει ένα άβολο συναίσθημα που δεν μπορείτε να εξηγήσετε, είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να καθαρίσετε και να μετατρέψετε την αρνητική ενέργεια σε υψηλές ενεργειακές συχνότητες.

Μετά από μια πρακτική καθαρισμού, ο χώρος θα είναι ανανεωμένος και γεμάτος ζωή. Αλλά όταν είναι γεμάτο με παλιά ή αρνητική ενέργεια, ο χώρος μπορεί να προκαλέσει ένα ανεπιθύμητο συναίσθημα. Μην αφήσετε τη ζωντανή ενέργεια του σπιτιού σας να μετατραπεί σε κάτι θαμπό, γι’ αυτό φροντίστε να το διατηρείτε τακτικά καθαρό και ισορροπημένο ενεργειακά.

Αρχικά, ανοίξτε τις πόρτες και τα παράθυρα έτσι ώστε η αρνητική ενέργεια να έχει τον τρόπο να φύγει.  Καθαρίστε το σπίτι σας και επιμεληθείτε οι ίδιοι την τακτοποίησή του. Φροντίστε την ώρα που το καθαρίζετε να έχετε αισθήματα αγάπης για το χώρο σας. Εστιάστε σε γωνίες και σε σημεία που είναι πίσω από πόρτες. Επίσης, όλα τα ντουλάπια του σπιτιού να είναι τακτοποιημένα και καθαρά. Πράγματα που έχετε καιρό να τα χρησιμοποιήσετε και απλά υπάρχουν μέσα σε ντουλάπες είναι καιρός να τα αποχωριστείτε, δωρίζοντας, κάποια από αυτά που είναι σε καλή κατάσταση.

Όσο καθαρίζετε το σπίτι σας μπορείτε να λέτε μία προσευχή ή και θετικές δηλώσεις, που σας φέρνουν σε κατάσταση ηρεμίας και αγάπης.

Καθαρίστε τις πόρτες και τα παράθυρα με ένα ειδικό καθαριστικό που μπορείτε να ετοιμάσετε μόνοι σας. Σε 3 λίτρα νερό ρίξτε το χυμό από τρία λεμόνια, μία κούπα αλάτι και ½ κούπα αμμωνία ή λευκό ξίδι.

Pexels Photo 248032

Ολοκληρώνοντας τον καθαρισμό του σπιτιού σας και πριν κλείσετε πόρτες και παράθυρα καθαρίστε ενεργειακά το χώρο σας καίγοντας λιβάνι της αρεσκείας σας ή και φασκόμηλο με δάφνη. Θυμηθείτε όλα τα παράθυρα και οι πόρτες να είναι ανοικτές, όσο λιβανίζετε. Περπατήστε δεξιόστροφα στο σπίτι σας φροντίζοντας να αφήσετε τον καπνό να φτάσει σε γωνίες, πίσω από πόρτες και στενούς χώρους.

Aspra Keria Gia Katharismo Energias

Προμηθευτείτε μερικά λευκά κεριά. Το φως από τα κεριά, μας βοηθά να έρθουμε σε κατάσταση ηρεμίας.  Όταν πλέον, κλείσετε τα παράθυρα και τις πόρτες ανάψτε μερικά λευκά κεριά και διαλογιστείτε πάνω στην αγάπη.

Προσθέστε στο σπίτι σας μερικά φρέσκα λουλούδια. Τα λουλούδια είναι σύμβολο αγάπης και ευτυχίας για το σπιτικό σας. Γεμίστε ένα γυάλινο μπολ με νερό και διακοσμήστε το με «πλωτά» λουλούδια που έχετε αφαιρέσει τους μίσχους τους. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε στην μπροστινή πόρτα, ή στο σαλόνι σς ή στο τραπέζι της κουζίνας σας.

Blacktourmaline 1

Τέλος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κρυστάλλους μαύρης τουρμαλίνης στο σημείο που βρίσκονται ασύρματες συσκευές, όπως το wifi, την τηλεόραση, τον υπολογιστή, το smartphone και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές. Η μαύρη τουρμαλίνη θα σας προστατεύσει από την επιβλαβή τους ενέργεια ενώ ταυτόχρονα θα σας χαλαρώνει από το άγχος και την κατάθλιψη. Εάν αναρωτιέστε πώς να απαλλαγείτε από την αρνητική ενέργεια στο σώμα σας, προσπαθήστε να κρατήσετε μια πέτρα στα χέρια σας και να αφήσετε τις θεραπευτικές της ιδιότητες να απελευθερώσουν οποιεσδήποτε αρνητικές δονήσεις. Θα πρέπει επίσης να καθαρίσετε αυτούς τους κρυστάλλους προστασίας μία φορά την εβδομάδα, πράγμα που θα διασφαλίσει ότι παραμένουν ισχυροί και ενεργοποιημένοι. Τοποθετήστε τους σε ένα μπολ με φιλτραρισμένο νερό και αφήστε τους σ τις ακτίνες του ήλιου για τουλάχιστον 4 ώρες.

Δοκιμάστε αυτές τις πρακτικές καθαρισμού αρκετές φορές την εβδομάδα και ετοιμαστείτε να προσκαλέσετε στο σπιτικό σας καλή τύχη, ευημερία και θετικά vibes στη ζωή σας.

Bluemindmagazine.com

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *