τα 5 ενεργειακά μας επίπεδα

Τα 5 ενεργειακά επίπεδα

Κοινοποίηση

Τα 5 ενεργειακά μας επίπεδα με τα οποία εργαζόμαστε, καθώς κινούμαστε από τις χαμηλότερες δονήσεις στις υψηλότερες.

Τα πάντα σε αυτό το σύμπαν είναι μια κίνηση της ενέργειας. Η ανώτερη και ταχύτερη ενέργεια διαλύει και μετασχηματίζει την κατώτερη και πιο αργή ενέργεια. Ξεκινώντας από αυτή τη σκέψη, θα ήθελα να θεωρήσετε τον εαυτό σας και όλες τις σκέψεις σας ως ένα ενεργειακό σύστημα. Είστε ένα σύστημα ενέργειας, και όχι ένα σύστημα από κόκκαλα, υγρά και κύτταρα. Για την ακρίβεια, είστε μια πληθώρα ενεργειακών συστημάτων που περιλαμβάνουν ένα εσώτερο ενεργειακό σύστημα σκέψεων και συναισθημάτων. Αυτό το ενεργειακό σύστημα μπορεί να μετρηθεί και να ρυθμιστεί. Όσο πιο υψηλή είναι η ενέργεια σας, τόσο πιο ικανοί είστε να εξουδετερώσετε κι να μετασχηματίσετε τις κατώτερες ενέργειες που σας αποδυναμώνουν, και να επηρεάσετε με θετικό τρόπο όλους τους ανθρώπους στο άμεσο ή και στο ευρύτερο περιβάλλον σας.

Ακολουθούν τα πέντε ενεργειακά επίπεδα με τα οποία εργάζεστε, κινούμενοι από τις κατώτερες και πιο αργές προς τις ανώτερες και ταχύτερες συχνότητες :

1. Ο κόσμος της ύλης. Η στερεά μορφή είναι ενέργεια που έχει επιβραδυνθεί αρκετά, ώστε να είναι ανάλογη με την αισθητηριακή σας αντίληψη για τον κόσμο των ορίων. Καθετί που βλέπετε και αγγίζετε είναι ενέργεια που έχει επιβραδυνθεί, ώστε να φαίνεται ως συμπαγής μάζα. Τα μάτια και τα δάχτυλα σας συμφωνούν, και ιδού μπροστά σας ο υλικός κόσμος.

2. Ο κόσμος των ήχων. Πολύ σπάνια μπορείτε να αντιληφθείτε τα ηχητικά κύματα με τα μάτια σας, μπορείτε όμως να τα αισθανθείτε. Και αυτά τα αόρατα κύματα αποτελούνται από ανώτερες / κατώτερες και ταχείες / αργές συχνότητες. Αυτό το ηχητικό επίπεδο ενέργειας είναι ο τόπος που συνδέεστε με τις ανώτερες συχνότητες του Πνεύματος μέσα από την πρακτική του διαλογισμού ή την επανάληψη του ήχου του Θεού.

3. Ο κόσμος του φωτός. Το φως κινείται ταχύτερα από τον υλικό κόσμο και από τον ήχο. Και όμως δεν υπάρχουν σωματίδια με πραγματική υπόσταση που να σχηματίζουν κάποια ουσία την οποία να ονομάζουμε φως. Αυτό που βλέπεται ως κόκκινο είναι αυτό που αντιλαμβάνεται το μάτι σας από μια ορισμένη συχνότητα ταλάντωσης, και αυτό που βλέπετε ως βιολετί είναι μια ακόμη ταχύτερη και ανώτερη συχνότητα. Όταν το φως συναντά το σκοτάδι, τότε το σκοτάδι γίνεται φως. Είναι εκπληκτικό το σημαίνει πραγματικά αυτό το τελευταίο. Όταν η κατώτερη ενέργεια έρχεται σε επαφή με ανώτερη ενέργεια, τότε αυτόματα θα υποστεί έναν μετασχηματισμό.

4. Ο κόσμος των σκέψεων. Οι σκέψεις σας αποτελούν μια εξαιρετικά ανώτερη / υψηλή συχνότητα ταλάντωσης που κινείται πολύ πιο γρήγορα από την ταχύτητα του ήχου, ακόμη κι από την ταχύτητα του φωτός. Η συχνότητα των σκέψεων μπορεί να μετρηθεί, και η επίδραση τους στο σώμα και στο περιβάλλον σας μπορεί να υπολογιστεί. Για μια ακόμη φορά, ισχύουν οι ίδιοι κανόνες. Οι ανώτερες συχνότητες εξουδετερώνουν τις κατώτερες˙ οι ταχύτερες ενέργειες μετασχηματίζουν τις πιο αργές. Ο Ντέιβιντ Χόκινς έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο ‘Ισχύς εναντίον Δύναμης’. Μέσα σε αυτό το σπουδαίο βιβλίο, ο δρ Χόκινς προβαίνει σε μία λεπτομερή ανάλυση των κατώτερων συχνοτήτων της σκέψης και των συναισθημάτων που τις συνοδεύουν, ενώ αναλύει επίσης τον μετασχηματισμό που υφίστανται, όταν εκτίθενται σε ανώτερες και ταχύτερες συχνότητες. Κάθε σκέψη που κάνετε μπορεί να υπολογιστεί, ώστε να διαφανεί αν ενισχύει ή αποδυναμώνει την ικανότητα σας να συνδεθείτε με την ανώτερη και ταχύτερη ενέργεια του σύμπαντος.

5. Ο κόσμος του πνεύματος. Πρόκειται για το ανώτερο επίπεδο ενέργειας. Αυτές οι συχνότητες έχουν τόσο μεγάλη ταχύτητα, ώστε η παρουσία αταξίας, δυσαρμονίας, ακόμη και ασθένειας καθίσταται αδύνατη. Αυτές οι μετρήσιμες ενέργειες αποτελούνται από τα επτά πρόσωπα της πρόθεσης. Είναι δημιουργικές ενέργειες. Όταν τις αναπαράγετε στον εαυτό σας, αναπαράγετε την ίδια αυτή δημιουργική ποιότητα που σας έφερε στη ζωή. Πρόκειται για τις ιδιότητες της δημιουργικότητας, της καλοσύνης, της αγάπης, της ομορφιάς, της διεύρυνσης, της ειρηνικής αφθονίας και της δεκτικότητας. Αυτές είναι οι ανώτατες ενέργειες του ίδιου του συμπαντικού Πνεύματος. Η ύπαρξη σας προέρχεται από αυτή την ενέργεια, και μπορείτε να εναρμονιστείτε μαζί της σε ενεργειακό επίπεδο, απωθώντας της κατώτερης ενέργειας δονήσεις από τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας.

Απόσπασμα από το βιβλίο του Dr Wayne Dyer με τίτλο «Η δύναμη της πρόθεσης»

Εκδόσεις :  Έσοπτρον

Επισκεφτείτε και τη σελίδα μας στο Facebook πατώντας εδώ.

Διαβάστε επίσης:

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *