Βραδιά γυναικών στο Polis Hamam

Τα μυστικά των σχέσεων στο Polis Hamam

Κοινοποίηση

Η Aστρολόγος – Συγγραφέας Βάσια Μαυράκη, η δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη και το Polis Hammam  στις 20 Οκτωβρίου 2019 διοργάνωσαν μία μοναδική βραδιά γυναικών.

Το θέμα της εκδήλωσης που διεξήχθη στο Polis Hamam της Αθήνας, αφορούσε στις σχέσεις και τη συντροφικότητα. Η αστρολόγος Βάσια Μαυράκη εξήγησε ότι “τα πάντα στη ζωή μας αποτυπώνονται πάνω στον αστρολογικό μας χάρτη. Όταν έχουμε τη γνώση των δυνατοτήτων μας σύμφωνα με το ωροσκόπιο μας μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ευκολότερα κάθε ενδεχόμενο, έχοντας προνοήσει για την καλύτερη επίλυσή του.”

Για τις σχέσεις και τη συντροφικότητα σημαντικό ρόλο παίζουν βασικοί πλανήτες στο ωροσκόπιο μας, καθώς και οι οίκοι που αυτοί βρίσκονται.

Συντονίστρια της βραδιάς ήταν η δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η ιδιοκτήτρια του BluemindΜagazine.com κα Ρενάτα Ζαχαροπούλου, καθώς η Βάσια Μαυράκη είναι συνεργάτιδα της ιστοσελίδας μας.

O πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε και οι επόμενοι 2 κύκλοι είναι την Κυριακή 3 Νοεμβρίου και στις 24 Νοεμβρίου από τις 6 έως τις 8 το βράδυ. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων θα δείτε, θα νιώσετε και θα πάρετε μαζί σας μοναδικό υλικό ζωής.

Πρόγραμμα συναντήσεων

  • Κυριακή 3 Νοεμβρίου     18.00 – 20.00     “ Καταραμένες σχέσεις” και πως να τις αποφύγετε.»
  • Κυριακή 24 Νοεμβρίου   18.00 – 20.00    “ Τι είδους γυναίκα είμαι; Ερωμένη; Σύζυγος ή μοναχική αμαζόνα; ”

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επόμενες δύο συναντήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210 321 20 20.

Κοινοποίηση