Yparxei Panta Kapoios I Kati Poy Se Vgazei Apo To Adiexodo

Υπάρχει πάντα κάποιος ή κάτι που σε βγάζει από το αδιέξοδο

Κοινοποίηση

Αδιέξοδο! Και τώρα τι; Κοίταξε προσεχτικά μέσα σου και γύρω σου. Υπάρχει πάντα κάποιος ή κάτι που θα σε βγάλει από το αδιέξοδο. Κάποιες φορές μπορεί να είναι ένας φίλος και κάποιες άλλες η διαίσθησή σου.

Ο καθένας μας διαθέτει μία Γη της Επαγγελίας, μία επιθυμία της καρδιάς που θέλει να πραγματοποιηθεί. Μπορεί να μας φαίνεται απόμακρη ή πολύ καλή για να υλοποιηθεί, αλλά να γνωρίζετε ότι είναι πάντα εκεί. Είναι εκείνη η φωνή μέσα μας που λέει: «Προχώρα μπροστά», και τότε δημιουργούνται εκείνες οι συνθήκες στη ζωή μας, που ακόμα κι αν δεν θέλουμε, η κίνησή μας προς τα εμπρός γίνεται επιβεβλημένη…

Αν για παράδειγμα είσαι σε μία δουλειά που δεν σε ικανοποιεί, αλλά νιώθεις ότι είσαι ασφαλής με το μισθό που λαμβάνεις -έστω κι αν είναι πενιχρός, σύντομα θα δημιουργηθούν εκείνες οι συνθήκες που θα χρειαστεί να αποχωρήσεις από αυτή την εργασία. Ελπίζουμε μόνο να έχεις σκεφτεί ποια δουλειά θα ήθελες να κάνεις και η οποία θα σου έδινε χαρά. Γνώριζε ότι αν υπάρχει κάτι που σου αρέσει πολύ αυτό θα δημιουργηθεί εύκολα αν είσαι ανοικτός ή μέσα από συνεχείς απογοητεύσεις αν φοβάσαι ότι θα χάσεις το σίγουρο.

Τα ελάχιστα χρήματα που καλείσαι να διαχειριστείς έτσι ώστε να φτάσουν για τις υποχρεώσεις σου, αληθινά δεν είναι η γη της επαγγελίας. Και πώς να είναι, όταν τα έξοδα υπερβαίνουν τα έσοδά σου. Αυτή η κατάσταση χαρακτηρίζεται από θυμό, στέρηση και περιορισμό. Καταστάσεις που σε κρατούν εγκλωβισμένο σε μία πραγματικότητα που δεν θέλεις και δεν σου αξίζει.

Η συγχώρεση

Για να βγεις από το αδιέξοδο συγχώρεσε όσους νιώθεις ότι ευθύνονται για το αδιέξοδό σου και πρωτίστως τον εαυτό σου, καθώς νιώθεις ότι δεν τα έχεις καταφέρει και τόσο καλά. Όταν μπορέσεις να συγχωρήσεις, η αφθονία θα μπει για τα καλά στη ζωή σου και μαζί της θα έρθει και η επιτυχία.

Συγχώρεσε και την κατάσταση, γιατί η μη συγχώρεση κλείνει πόρτες. Αποδέξου τη σημερινή κατάσταση ως ένα σκαλοπάτι που θα σε οδηγήσει εκεί που θέλεις.

Μπορεί να σου φαίνεται μία δύσκολη επιλογή. Αλλά προσπάθησε.

Σε αυτή σου, την κατάσταση ενεργοποιούνται θαυμαστές λύσεις που δεν είναι στο χέρι σου να ελέγξεις. Φεύγοντας από την κατάσταση του «κολλήματος» και επιτρέποντας τη ροή να φέρει το καλύτερο για σένα, θα καταλάβεις ίσως, ότι αφήνοντας τον έλεγχο μπορείς να κερδίσεις περισσότερα και πιο εύκολα.

Το «εύκολα» γνωρίζουμε ότι σε ξενίζει και ίσως να μεγαλώνει τις ανησυχίες σου. Ειδικά η φράση «εύκολα χρήματα» είναι συνδυασμένη με το ανήθικο κέρδος. Στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Αναλογίσου ότι ο Θεός είναι αγάπη. Σε μία κατάσταση αγάπης τίποτα δεν απαιτεί δυσκολία και τίποτα δεν μπορεί να είναι ανήθικο. Ούτε τα εύκολα χρήματα, ούτε η εύκολη συντροφική σχέση, ούτε η εύκολη φιλία, ούτε η ευημερία. Οι δυσκολίες είναι μία ψευδαίσθηση που δημιούργησαν οι άνθρωποι. Οι ρίζες αυτής της πεποίθησης έχουν καλλιεργηθεί μέσα στον καθένα μας. Για να εξουδετερώσεις αυτές τις ισχυρές πεποιθήσεις χρειάζεται αυταπάρνηση. Να είσαι γαλήνιος και να έχεις τέλεια πίστη.

Ζώντας για χρόνια μέσα στην αμφιβολία, τις απογοητεύσεις και τον φόβο έγινες δέσμιος μίας κατάστασης. Σκέψου για λίγο το πρόβλημά σου. Μπορείς να πεις στον εαυτό σου, «προχώρα μπροστά»; Ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις, όμως φοβάσαι για πιθανές απώλειες. Γνώριζε, ότι τίποτα δεν χάνεται σε μία κατάσταση αφοβίας. Η απόφασή σου να δράσεις και να βγεις από το αδιέξοδο είναι το δικό σου πρώτο βήμα και η ξεκάθαρη δήλωσή σου προς το Θεό, ότι πιστεύεις πώς θα τα καταφέρεις. Ο Θεός ενεργεί με θαυμαστό τρόπο, ώστε να εκπληρώσει την πρόθεσή σου. Η απόφαση ότι θέλεις και μπορείς είναι η αρχή για να λάβεις.

Για να βοηθηθείς περισσότερο χρησιμοποίησε θετικές δηλώσεις σύμφωνα με το πρόβλημα που θέλεις να επιλύσεις, κάθε μέρα. Οι θετικές δηλώσεις θα πρέπει να γίνονται ξανά και  ξανά σιγανά και φωναχτά με ηρεμία και αποφασιστικότητα, μέχρι να πειστεί ο νους. Αυτό μπορεί να πάρει σχεδόν ένα μήνα. Όμως αξίζει να προσπαθήσεις να βγεις από το αδιέξοδο, στηριζόμενος στις δικές σου δυνάμεις. Μπορεί και να υπάρξει κάποιος ή κάτι που θα σε βγάλει από το αδιέξοδο. Αλλά και πάλι εσύ θα το έχεις δημιουργήσει.

Όλα γίνονται από εσένα για εσένα!

Θετικές δηλώσεις Αφθονίας

Θετικές δηλώσεις Εργασίας

Θετικές δηλώσεις Αγάπης

#Blueminders

Οι Blueminders είναι οι εμπνευστές της σελίδας Bluemind Magazine. Καθοδηγούνται από την εσωτερική τους σύνδεση με το άπειρο και τις δυνατότητες που τους προσφέρει. Πιστεύουν στη μεγαλύτερη συμπαντική δύναμη, που είναι η αγάπη. Καθημερινά μοιράζονται μαζί σας, μηνύματα που λαμβάνουν διαισθητικά. Κάποια από αυτά τα μηνύματα μπορεί να αποτελέσουν μία έμπνευση για εσάς και να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε αυτό που θέλετε. Κάποια μπορεί να είναι τροφή για σκέψη. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στέλνοντας μήνυμα με την ένδειξη “Για τους Blueminders” στη σελίδα μας στο Facebook

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *