2021 η αναγνώριση της ακεραιότητας και της αλήθειας

2021 η αναγνώριση της ακεραιότητας και της αλήθειας

Κοινοποίηση

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στη σημαντικότητα της εσωτερικής αλήθειας, της αυθεντικότητας και της ισορροπίας, σαν μία προετοιμασία για τη νέα ενέργεια του πλανήτη, που ήδη έχει ξεκινήσει και αυτό είναι το μήνυμά που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας για τη νέα χρονιά 2021.

Η νέα ενέργεια της συνείδησης αποκαλύπτει πλέον κάθε ψεύτικο και κρυφό, που καλύπτονταν για πολλά χρόνια, γιατί εξυπηρετούσε καλύτερα την εδώ πραγματικότητα και τη συνείδηση των ανθρώπων.

Οι άνθρωποι χρειαζόταν να κάνουμε ένα μακρύ ταξίδι μέσα στο σκοτάδι για να ανακαλύψουμε τη σύνδεση μας με τον Δημιουργό. Το ταξίδι συνεχίζεται φυσικά, αλλά πλέον οι συνθήκες επιτρέπουν τη ικανότητά μας ως πνευματικά όντα να συνδεθούμε και με την άλλη πλευρά του πέπλου.

Στην νέα πραγματικότητα κάθε παλιό είναι φθαρτό. Θα κυριαρχήσει η αλήθεια και η αυθεντικότητα απέναντι σε κάθε «βιτρίνα» που δημιουργήθηκε από τους ανθρώπους. Μπήκαμε σε πλαίσια κοινωνικά, οικονομικά, σχέσεων για να μπορέσουμε να ζήσουμε, να συνδεθούμε, να επικοινωνήσουμε, να χωρέσουμε κάπου. Ήταν αναγκαίο να συμβεί και για κάποιους συμβαίνει ακόμα.

Η αλλαγή του 2021 θα είναι η αποκάλυψη της αλήθειας σε πράγματα και καταστάσεις, που υποψιαζόμασταν ότι δεν είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. Προσπαθήστε να μην σκεφτείτε ότι τα πράγματα θα γίνονται υπό το πρίσμα της εκδικητικότητας, αλλά μέσα από το αληθινό ενδιαφέρον για την ανθρωπότητα και την επικράτηση της δικαιοσύνης. Απλά, σκεφτείτε πως νέες ιδέες και νέες λύσεις θα εξετάζονται και θα λειτουργούν καλύτερα και κάποιοι θα αναρωτιούνται, καλά πώς δεν το είχαμε σκεφτεί πριν;

Ακόμα και αυτή η ανθρώπινη πεποίθηση, που λέει, ότι οι μεγάλοι και οι δυνατοί οικονομικά, κερδίζουν θα καταρριφθεί στη νέα ενέργεια. Η αξία της ακεραιότητας αναδύεται και συμβαδίζει με τη νέα ενέργεια του πλανήτη, καθώς είναι κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ήδη ζητήσει, με τον δικό του τρόπο ο καθένας.

Η αλλαγή της συνείδησης είναι η αρχή. Και συμβαίνει μέσα από την αγνή πρόθεση έχοντας ακολουθήσει και αποδεχθεί την εσωτερική μας αλήθεια. Είναι μία διαδικασία όχι γραμμική, αλλά περισσότερο έχει να κάνει με την θέλησή μας για αφύπνιση, ώστε να δούμε καθαρότερα και να αλλάξουμε όσα δεν λειτουργούν πια.

2021 i sygxronikotita einai parousa
Η συγχρονικότητα είναι παρούσα

Κάποιοι γνωρίζουν ήδη τη δύναμη της συγχρονικότητας και υλοποιούν με βάση αυτή τη γνώση. Κάποιοι έχουν προσπαθήσει και τα έχουν παρατήσει, καθώς δεν νιώθουν και τόσο τυχεροί ή ότι κάτι δεν κάνουν καλά.

Κι αν σήμερα, λίγο πριν εκπνεύσει το 2020, σου λέγαμε ότι η συγχρονικότητα δεν έχει να κάνει με την τύχη αλλά ότι είναι θείο δικαίωμα σου, θα μπορούσες να το δεχτείς;

Ο λόγος που οι άνθρωποι εγκαταλείπουμε τα όνειρά μας και ξαναπέφτουμε στην πεποίθηση της δύσκολης ζωής, είναι γιατί δεν γνωρίζουμε πως λειτουργεί η συγχρονικότητα.

Στη νέα ενέργεια η συγχρονικότητα θα λειτουργεί συχνότερα και ευκολότερα, για όσους το αιτούνται με αγνή πρόθεση.  Μία τυχαία συνάντηση λοιπόν, θα δεις ότι είναι με το σωστό άτομο που έχει την πληροφορία που ζητάς. Έτσι θα καταλήγεις να έχεις ότι ακριβώς ήθελες.

Η αγνή πρόθεση είναι μέρος της εσωτερικής αλήθειας. Να μπορείς να δεις ποιος θέλεις να είσαι, πως νιώθεις, τι θέλεις να ζεις, τι είναι αληθινή χαρά για εσένα. Θα μπορούσες να πεις ότι μεγάλη χαρά είναι να αγοράσεις ένα καινούριο αυτοκίνητο και ίσως μεγαλύτερο από αυτό που έχεις.

Αλήθεια όμως, το χρειάζεσαι τώρα που δεν μπορείς να πας όπου θέλεις, που δεν μπορείς να ταξιδέψεις και έχεις περιοριστεί στο σπίτι;

Ποια η αλήθεια σου που κρύβεται πίσω από αυτό;

Μήπως η αλήθεια σου είναι η ελευθερία ή η ευκολία;

Η ελευθερία και η ευκολία είναι αυτό που λέμε αγνή πρόθεση και το αυτοκίνητο είναι το «μέσο» προς αυτή, αλλά αυτό σύμφωνα με τους ανθρώπινους κανόνες. Και ναι, αν το θέλεις πολύ θα έρθει και το καινούριο αμάξι, αλλά με συνθήκες, που θα εξυπηρετούν το «ιδανικά και κατάλληλα» για εσένα.

Μία νέα σχέση, μία νέα φιλία, ένας νέος έρωτας έρχεται πάλι στο «ιδανικά και κατάλληλα» και δεν είναι η αγνή σου πρόθεση η λαγνεία, η περιπέτεια, ο ενθουσιασμός ή το καινούριο που φαντάζει ενδιαφέρον ή και προκλητικό.

Η εσωτερική σου αλήθεια είναι να λάβεις αγάπη και αποδοχή με τον τρόπο που θέλεις, που μπορείς να το κατανοήσεις, που το ονειρεύτηκες, που το ζήτησες.

Να νιώσεις ότι σε αγκαλιάζουν και σε υποστηρίζουν για αυτό που είσαι, όπως είσαι, χωρίς προϋποθέσεις, χωρίς στεγανά, χωρίς τον «πρωταθλητισμό» για μεγαλύτερα επιτεύγματα στις σχέσεις, γιατί έτσι νιώθεις ότι υπάρχεις, ότι ακούγεσαι, ότι έχεις υπόσταση.

Είναι η συγχρονικότητα που υπακούει στη θέληση σου και σου φέρνει ένα άλλον άνθρωπο να σε συντροφεύσει. Γνωρίζεις ίσως, πόσες διαδικασίες έχουν γίνει για να τον συναντήσεις στο «ιδανικά και κατάλληλα» το δικό σου, αλλά και το δικό του; Μπορείς να εμπιστευτείς τη σοφία του Δημιουργού στο να φέρνει αυτό που θέλεις με τρόπο, που δεν θα σε σοκάρει;

Για να λάβουμε, ότι κι αν είναι αυτό που ονειρευόμαστε, χρειάζεται να έρθουμε αντιμέτωποι με τον εαυτό μας. Να βρούμε τη δύναμη να διώξουμε εκείνο τον φόβο, που μας κάνει να επιλέγουμε στο να χωράμε κάπου και όχι στο να είμαστε εκεί που θέλουμε με αυτούς  που νιώθουμε τα ωραιότερα συναισθήματα, γιατί απλά το αξίζουμε.

Εμπιστεύομαι τον Δημιουργό σημαίνει αφήνω τη λογική της επιβίωσης και αφήνομαι στη δύναμη του Πνεύματος, αναγνωρίζοντας ότι πάντα ακούει τις επιθυμίες μου και ενεργεί με τρόπους καλύτερους από αυτούς που θα μπορούσα να φανταστώ.

Το Πνεύμα έχει μία συνολική εικόνα, που δεν μπορούμε να έχουμε εμείς καθώς επιλέγει σοφά τους ανθρώπους, τις καταστάσεις, τις εμπειρίες που θα μας φέρει για την υλοποίηση των επιθυμιών μας.

i akaireotita axioma timis
Η ακεραιότητα ως αξίωμα τιμής

Το 2021 όπως και τα επόμενα χρόνια που θα ακολουθήσουν αναδεικνύουν τη δύναμη της ακεραιότητας. Είναι ήδη ένα αίτημα πολλών ανθρώπων στον πλανήτη μας, που ήδη έχει εμφυτευτεί στο Πεδίο και σιγά – σιγά θα μας αποκαλύπτεται.

Τα συστήματα που στηρίχτηκαν σε αξίες της παλιάς ενέργειας για να μεγαλουργήσουν θα αρχίσουν να αποκαλύπτονται και θα καταρρεύσουν.

Ότι δυσάρεστο και άσχημο βγει στην επιφάνεια θα είναι αφορμή για κάποιους να το αλλάξουν και για κάποιους άλλους να συνεχίσουν να παραπονιούνται.

Η ακεραιότητα που επέδειξες στα χρόνια της παλιάς ενέργειας θα αποτελέσει προστιθέμενη αξία στην νέα ενέργεια. Η στροφή του κόσμου στο αληθινό και στους μικρότερους οργανισμούς και εταιρίες, που μιλούν ή υλοποιούν με αλήθεια, θα φέρει μία τεράστια αλλαγή στην κοινωνία, που θα έχει ξεκινήσει από την μεταστροφή της ανθρώπινης συνείδησης.

Η τιμιότητα θα επικρατήσει σε όλα τα πράγματα και τις καταστάσεις. Οι άνθρωποι δεν θα αποδεχόμαστε αυτό που μας λένε να κάνουμε, αλλά θα αναζητούμε καλύτερες λύσεις, που έχουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα και το οποίο θα χαρακτηρίζεται από ακεραιότητα και αλήθεια.

Κι αν σήμερα, νομίζεις ότι οι μεγάλοι οργανισμοί κρατούν στα χέρια τους το μέλλον της ανθρωπότητας θα δεις οργανισμούς νέους να αναδύονται με τιμιότητα και με ιδέες που θα λειτουργούν καλύτερα και θα έχουν την νοοτροπία να κερδίζουμε όλοι.

Γιατί στην κοινωνία που τα μέλη της αφυπνίζονται εξαλείφεται και η παλιά ενέργεια της κερδοσκοπίας.  Κάτι που θα έχει μέλλον, είναι αυτό από το οποίο θα κερδίζουν όλοι.

Η διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει. Το 2020 ήταν μία χρονιά με ισχυρή κοσμική ενέργεια. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μία χρονιά επανεκκίνησης, για όσους μπορούν να δουν πέρα από το δράμα.

Έχουμε ξαναπεί ότι ο κορονοϊός δεν ήταν κάτι που απλά εξαπλώθηκε σε όλους του κατοίκους του πλανήτη μας, αλλά που «επιτράπηκε» να εξαπλωθεί. Έστω κι αν είχε τρομακτικά δυσάρεστες συνέπειες, ήταν μία κατάσταση καθολική. Δεν ξεχώρισε κοινωνικά ή οικονομικά στρώματα. Ήταν για όλους το ίδιο.

Μας έκλεισε στα σπίτια μας, μας απαγόρευσε τις κοινωνικές συναναστροφές, τη διασκέδαση, την εργασία σε κάποιες περιπτώσεις, τις αγκαλιές, το σμίξιμο με τους αγαπημένους μας.

Κι όμως, μέσα σε αυτή τη δυσάρεστη συγκυρία κάποιοι βρήκαν δουλειά, κάποιοι απαλλάχθηκαν από τη δυσάρεστη παρουσία του συναδέλφου στη δουλειά, κάποιοι βρήκαν χρόνο για τα παιδιά τους, κάποιοι αγαπήθηκαν περισσότερο και κάποιοι άλλοι απλά βρήκαν μία αφορμή για να συνεχίσουν να διαμαρτύρονται.  

Αυτοί που επέλεξαν με ακεραιότητα να παραμείνουν στο Φως είχαν την ευκαιρία να παρατηρήσουν και να αναγνωρίσουν τα μηνύματα αγάπης και σοφίας, που κρύβονται έντεχνα μέσα σε μία φαινομενικά επικίνδυνη κατάσταση.

Ό κορονοϊός ήταν η ευκαιρία για κάποιους που το επέλεξαν να έρθουν σε μία υψηλότερη δόνηση –όμοια με αυτή που γεννιόμαστε- μία δόνηση που εκφράζει την αγνή πρόθεσή τους να πάνε πιο κοντά στη θεϊκή φύση.

Θα μπορούσαμε να τους ονομάσουμε θεραπευτές, ακόμα κι αν οι ίδιοι δεν το αναγνωρίζουν στον εαυτό τους, αφού μπορούν να επιφέρουν θεραπεία μόνο και μόνο αφουγκραζόμενοι τη χαρά ή και τη λύπη του άλλου.

Είναι άνθρωποι που δεν χρειάζεται να μιλήσουν για να σου μεταδώσουν θεραπεία. Η θεραπεία συμβαίνει μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν στον ίδιο χώρο μαζί σου ή σε σύνδεση μαζί σου.

Η νέα χρονιά θα τους αναδείξει ως φάρους πνευματικότητας και όλοι μας θα θαυμάσουμε το μεγαλείο της ψυχής τους να μπορούν να δίδουν, να μεταδίδουν και να θεραπεύουν σιωπηλά. Εδώ είναι που θα αναρωτηθούμε, μα καλά πώς δεν το είχα προσέξει αυτό πριν;

To 2021 αλλάζει τα γυαλιά που βλέπαμε. Ίσως μάλιστα να μην χρειαζόμαστε πλέον γυαλιά για να βλέπουμε, αλλά απλά να κατανοήσουμε ότι μπορούμε να δούμε πιο καθαρά επιλέγοντας αυτό που αξίζουμε και όσα είναι θείο δικαίωμά μας, όπως για παράδειγμα η ευημερία… 

Η νέα ενέργεια θέλει τα πάντα στο Φως. Τίποτα δεν θα μπορεί να κρατηθεί κρυφό, ούτε στην πολιτική, ούτε στην οικονομία, ούτε και στην κοινωνία, αλλά ούτε και στις σχέσεις. Θα δούμε πολιτικούς να κάνουν μεταστροφή και να συντάσσονται με την ακεραιότητα και ίσως μέσα στα επόμενα χρόνια να δούμε να επιζητούν, οι ίδιοι, να ελέγχονται για την τιμιότητα τους.

Ξέρεις γιατί θα συμβεί αυτό; Γιατί η πανδημία έδωσε ένα σαφές παγκόσμιο μήνυμα. Ότι όλοι είμαστε συνδεδεμένοι με όλους! Κανείς δεν είναι παραπάνω από τον άλλον. Και ίσως τελικά να είναι η ίδια οπτική που έχει ο Θεός για κάθε δημιούργημά του.

Για τη νέα χρονιά αν θέλεις θέσε, με ακεραιότητα, την αγνή σου πρόθεση να βρίσκεσαι στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή κι ας μην γνωρίζεις που είναι.

Επέτρεψε στον Δημιουργό να σε οδηγήσει εκεί, που θα νιώθεις άνετα κι ας μην ξέρεις το πώς και το πότε.

Ας είναι η χαρά το σημάδι, με το οποίο θα κατανοείς -ως άνθρωπος- ότι είσαι μέρος της συγχρονικότητας και τώρα «ιδανικά και κατάλληλα» λαμβάνεις αυτό που ζήτησες.

Καλή χρονιά με αγάπη και φως στις καρδιές μας!

#Blueminders

Επισκεφτείτε και τη σελίδα μας στο Facebook πατώντας εδώ.

Διαβάστε επίσης:

Κοινοποίηση

2 σκέψεις για το “2021 η αναγνώριση της ακεραιότητας και της αλήθειας”

  1. ΛΥΔΙΑ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΦΑ

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΛΗ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ,ΕΥΗΜΕΡΙΑ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ.
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    ΛΥΔΙΑ Χ ΧΡΙΣΤΟΦΑ

    1. Λυδία μας, σε ευχαριστούμε και πραγματικά νιώθουμε τη αγάπη σου. Σου ευχόμαστε ολόψυχα να έχεις μία υπέροχη χρονιά που θα σε φέρνει στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *