η αγάπη δεν είναι συναλλαγή

Η αγάπη δεν είναι συναλλαγή!

Κοινοποίηση

Η αγάπη είναι πέρα από τον χρόνο και το χώρο. Δεν υπολογίζει τους ανθρώπινους κανόνες. Δεν χωράει σε κουτάκια, ούτε ακολουθεί τους τύπους. Έχει τη δύναμη να σε κάνει να βλέπεις το καλό, εκεί που πριν δυσανασχετούσες. Είναι η ανιδιοτελής αγάπη που η ψυχή σου θυμάται από πάντα και για πάντα!

Είναι η μαγεία να σκέφτεσαι κάποιον που αγαπάς και να τον νιώθεις δίπλα σου. Είναι η κόλλα που σε ενώνει με το αγαπημένο σου πρόσωπο, όσα χιλιόμετρα και να σας χωρίζουν.

Η αγάπη δεν είναι συναλλαγή!

Η συναλλαγή είναι είναι ένα ανθρώπινο δημιούργημα που κρύβει έντεχνα φόβο, ανησυχία. άγχος, ανασφάλεια. Αν σκέφτεσαι ότι τόσο θα δώσω εγώ και θα δω τι θα δώσει κι άλλος και μετά θα δω αν με αγαπά, έχεις μπει σε ένα παιχνίδι του ¨εγώ¨σου. Αυτό δεν είναι αγάπη. Αυτό είναι μία συναλλαγή και χωρίς συμβόλαιο μάλιστα.

Η υψηλότερη ενέργεια αγάπης, που μπορείς να λάβεις, είναι από αυτόν που προσεύχεται κρυφά για σένα. Μεγαλύτερη αγάπη από αυτή δεν θα πάρεις ποτέ!

Αυτός που προσεύχεται για σένα, να είσαι καλά και ευτυχισμένος είναι ο ίδιος, που για κάποιον παράξενο λόγο δεν μπορείς να βγάλεις από το μυαλό σου. Και ναι, είσαι ευτυχισμένος εκεί που είσαι, αλλά χωρίς αυτόν τον άνθρωπο, η ευτυχία σου είναι ατελής…

Σου έχει συμβεί;

Υπάρχει ένας άνθρωπος που δεν μπορείς να βγάλεις από το μυαλό σου; Που ακόμα κι αν τσακώθηκες μαζί του, παραμερίζοντας λίγο το “εγώ” σου νιώθεις την αγάπη και χαρά να σε πλημμυρίζει για αυτόν;

Πιστεύεις, ότι ο άνθρωπος αυτός είναι στο μυαλό σου γιατί τον σκέφτεσαι;

Προσπάθησε να στρέψεις την προσοχή σου σε κάτι άλλο. Κάτι άσχετο με την κατάσταση. Παρατήρησε ότι μόλις δεις κάτι που σου αρέσει θα ξαναέρθει στο μυαλό σου.

Είναι μία αυτόματη αντίδραση κάθε φορά που περνάς καλά ή παρατηρείς κάτι όμορφο ή έχεις κάνει ένα σημαντικό βήμα στη ζωή σου και θέλεις να το μοιραστείς μαζί του. Ξέρεις γιατί; Γιατί απλά, αυτός ο άνθρωπος είναι στην καρδιά σου και από εκεί πηγάζουν οι σκέψεις σου.

Είναι αυτός που θέλεις να υπάρχει στη ζωή σου ακόμα κι αν δεν ξέρεις το γιατί…

Είναι αυτός που σε κάνει καλύτερο άνθρωπο…

Είναι αυτός που σου δίνει χωρίς να λαμβάνει…

Είναι αυτός που σε νιώθει κι ας είσαι αλλού…

Είναι αυτός που φωτίζει τα σκοτάδια σου…

Είναι αυτός που φεύγει σιωπηλά όταν πλέον τα έχεις καταφέρει…

Αγαπώντας περισσότερο με την καρδιά και λιγότερο με το μυαλό μπορείς να βρεις την ευτυχία, την αγάπη, τον έρωτα, τη χαρά, το λιμάνι που από πάντα αναζητάς.

Τι σημαίνει να αγαπώ με την καρδιά; θα ρωτήσεις.

Σημαίνει να μπορείς να ονειρεύεσαι, να μπορείς να νιώθεις ζωντανός, να εξελίσσεσαι, να καταλάβεις πόσο μεγαλειώδης και αγαπητός είσαι!

Σημαίνει να αναγνωρίσεις πόσο δυνατός είσαι και ότι μπορείς να τα καταφέρεις, καθώς αυτός που σε αγαπά σε προκαλεί να σταθείς όρθιος!

Σημαίνει να ανακαλύψεις νέους δρόμους και λύσεις εκεί που άλλοτε έβρισκες εμπόδια!

Οι σχέσεις λειτουργούν αρμονικά και με αγάπη, καθώς μετουσιώνουμε το θυμό μας σε κατανόηση. Παραμένοντας ψύχραιμος απέναντι σε μία διαφωνία και νιώθοντας βαθιά αγάπη για τον άνθρωπό σου, σημαίνει ότι επιλέγεις να είσαι το Φως στη ζωή του και αποδεσμεύεσαι από το σκοτάδι.

Κάθε άνθρωπος που σε αγαπά πέρα και πάνω από τον χρόνο και το χώρο συνειδητά ή ασυνείδητα, αυτό υλοποιεί. Γίνεται το Φως σου! Γι’ αυτό και λάμπει πάντα μέσα στην καρδιά σου και παραμένει ότι πολυτιμότερο έχεις νιώσει στην εδώ ζωή σου.

Είναι αυτός που προσεύχεται σιωπηλά για σένα κι ας μην σου το έχει πει ποτέ…

#Blueminders

Επισκεφτείτε και τη σελίδα μας στο Facebook πατώντας εδώ.

Διαβάστε επίσης:

Η αγάπη ήρθε από μακριά – Σχέση από απόσταση

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *