συνάντηση με τη δίδυμη φλόγα

Συνάντηση με τη δίδυμη φλόγα σας

Κοινοποίηση

Τη στιγμή που θα συναντήσετε τη δίδυμη φλόγα σας θα αισθανθείτε ότι ένα εξαιρετικό άτομο έχει έρθει στη ζωή σας. Είναι η στιγμή που η γη κάτω από τα πόδια σας αρχίζει να μετατοπίζεται.

Ξαφνικά νιώθετε ότι η ζωή σας πρόκειται να αλλάξει με τρόπο που δεν τον γνωρίζετε ακόμα, αλλά λαμβάνετε το πνευματικό μήνυμα, ότι οι αλλαγές θα είναι οι μεγαλύτερες που έχετε ζήσει.

Γνωρίζοντας κάποιος τη δίδυμη φλόγα του είναι σαν να βλέπει τον καθρέφτη της ψυχής του. Πρόκειται για ένα δώρο μοναδικής σύνδεσης με τον άλλο που φέρνει αυθόρμητα το αίσθημα της ευγνωμοσύνης.

Η ιδέα της ύπαρξης «Δίδυμης Φλόγας» προήλθε από τον μυθικό διάλογο του Πλάτωνα με τίτλο «Το Συμπόσιο», ο οποίος έγραψε ότι τα ανθρώπινα όντα είχαν αρχικά δύο πρόσωπα, τέσσερα χέρια και τέσσερα πόδια. Υπό την απειλή της εξουδετέρωσης, οι θεοί τους χωρίζουν στα μισά, δημιουργώντας τους ανθρώπους που βλέπουμε σήμερα. Ως εκ τούτου, πιστεύουμε ότι όλοι έχουμε μια «δίδυμη» ψυχή εκεί έξω στον κόσμο.

Άλλοι πάλι πιστεύουν, ότι οι δίδυμες φλόγες είναι μέλη της ίδιας ψυχής (άτομα με τα οποία αντηχούμε στο βαθύτερο επίπεδο και ήταν προκαθορισμένο να συναντηθούμε), ή ότι οι δίδυμες φλόγες είναι η ενσάρκωση ή το άλλο «μισό» μιας μοναδικής ψυχής. Ωστόσο, ορίζουμε τις δίδυμες φλόγες ως εκείνες των οποίων οι ψυχές έχουν συμφωνήσει να μετενσαρκωθούν μαζί σε πολλές ζωές.

Ο σκοπός της ένωσης διπλής φλόγας είναι να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον να αναπτυχθεί πνευματικά, να επεκταθεί και να φτάσει στον πνευματικό φωτισμό. Όλα στη ζωή αποτελούνται από ενέργεια στον πυρήνα τους και οι δίδυμες φλόγες είναι άνθρωποι με τους οποίους αντηχούμε στο βαθύτερο πνευματικό επίπεδο.

Εάν έχετε συνδεθεί με τη δίδυμη φλόγα σας ή θέλετε να ανακαλύψετε ποια είναι η δίδυμη φλόγα σας, εδώ θα βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Με το πρόσωπο, το οποίο είναι η δίδυμη φλόγα σας είστε συνδεδεμένοι σε ψυχικό και πνευματικό επίπεδο, εκτός από το φυσικό και συναισθηματικό. Δίδυμες φλόγες μπορούν να είναι περισσότερα από ένα πρόσωπα στη ζωή σας. Μπορεί να είναι οι φίλοι σας, οι δάσκαλοί σας, οι σύντροφοι σας.

Οι άνθρωποι δίδυμες φλόγες αντανακλούν όλους τους κρυμμένους φόβους μας καθώς και την πραγματική μας ομορφιά. Οι δίδυμες φλόγες μας ανοίγουν δρόμο για συναισθηματική και πνευματική ανάπτυξη.

Τα σημάδια που πιστοποιούν ότι έχετε συναντήσει τη δίδυμη φλόγα σας
  • Σε αυτές τις περιπτώσεις έχετε την αίσθηση ότι ο χρόνος καταργείται. Τις στιγμές που είσαστε με τη δίδυμή σας φλόγα νιώθετε ότι δεν υπάρχει ο χρόνος και πολλές φορές καταργείται και ο χώρος.
  • Τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία τους ενός και του άλλου βρίσκονται σε ισορροπία. Ο ένας από εσάς είναι ψυχικά πιο ώριμος από τον άλλο και συχνά χρησιμεύει ως δάσκαλος, σύμβουλος στη σχέση.
  • Υπάρχει έντονη μαγνητική έλξη μεταξύ σας και μία ιδιαίτερη σύνδεση ακόμα κι αν σας χωρίζει χιλιομετρική απόσταση. Εξακολουθείτε να διατηρείτε την ελευθερία σας, ακόμα κι αν είστε σε σχέση μαζί τους.
  • Μοιράζεστε τις ίδιες αξίες, επιθυμίες και όνειρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχετε κοινές εμπειρίες των παιδικών σας χρόνων. Ο καθένας έχει διαφορετικά και γι’ αυτό συναντηθήκατε για να βοηθήσετε ο ένας τον άλλον για να τα θεραπεύσει.
  • Η δίδυμή σας φλόγα σας ξέρει καλύτερα από κάθε άλλον
  • Η συγχώρεση είναι εύκολη μεταξύ σας, καθώς διαισθητικά αντιλαμβάνεστε τη θετική πρόθεση του άλλου, ανεξαρτήτως της πράξης.
  • Η σύνδεσή σας είναι πολύπλευρη. Στις δίδυμες φλόγες η σχέση δεν είναι μόνο ερωτική, αλλά μπορούν να είναι οι καλύτεροι φίλοι ή και να πρόκειται για τον καλύτερο δάσκαλο.
  • Υπάρχουν συγχρονισμοί στη ένωσή σας. Οι συγχρονισμοί μπορεί να είναι χρονικοί ή και τηλεπαθητικοί. Συνήθως οι δίδυμες φλόγες εκφράζουν μία έντονη τηλεπαθητική ένωση.
  • Εμβαθύνετε μαζί, στις αξίες της συμπόνιας, της κατανόησης, της συγχώρεσης και της ανιδιοτελούς αγάπης.

Οι σχέσεις στις δίδυμες φλόγες δεν είναι ονειρικές.

Τα στάδια της σχέσης των δίδυμων φλογών

Στη αρχή η σχέση με τη δίδυμη φλόγα έχει πάθος και μοναδικότητα. Θα ζήσετε μια ονειρική περίοδο που μοιάζει με παράδεισο.

Μπορεί να ξεκινήσει ως η ιδανικότερη σχέση, αλλά σύντομα θα αναδειχθούν τα σκοτεινά σημεία, που πρέπει να ιαθούν. Μιλάμε για το στάδιο που τυχόν ανασφάλειες, φόβοι, τραύματα και σκιές, που βρίσκονται μέσα σε εσάς και τον σύντροφό σας θα βγουν στην επιφάνεια. Αυτά θα πρέπει να επιλυθούν για να ωριμάσετε ως ζευγάρι.

Συμπαντικός νόμος: Ότι επιθυμείς είναι ήδη δικό σου

Για καθετί που θέλεις υπάρχει ένα «ναι» σε κάθετο χρόνο

Ο λιγότερο ώριμος από τους δύο συντρόφους θα παίξει το ρόλο του θηράματος και θα απομακρυνθεί από τη σχέση. Ο συναισθηματικά ισορροπημένος θα παίξει τον ρόλο του κυνηγού. Ο ένας σύντροφος θα εμφανίζεται και θα εξαφανίζεται και ο άλλος σύντροφος θα προσπαθεί να τον φέρει πίσω με κάθε τρόπο. Πρόκειται για το παιχνίδι της γάτας και του ποντικιού, το οποίο μπορεί να διαρκέσει για μέρες έως και χρόνια.

Τελικά, τα ζητήματα επιλύονται στη σχέση των δίδυμων φλογών και δημιουργείται ένας κοινός χώρος αποδοχής και διαφάνειας. Σε αυτό το στάδιο έρχεται η επιστροφή στον αρχικό παράδεισο.

Bluemind Magazine

Κάντε Like! στη σελίδα μας στο Facebook

Διαβάστε επίσης:

5 βήματα για επανασύνδεση

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *