Συμπαντικός νόμος: Ότι επιθυμείς είναι ήδη δικό σου

Συμπαντικός νόμος: Ότι επιθυμείς είναι ήδη δικό σου

Κοινοποίηση

Η ολότητα όλων των ενεργειών και των σκέψεων, ο συμπαντικός νους, είναι αυτή που δημιουργεί την πραγματικότητα γύρω μας. Κάθε επιθυμία σου έχει δύναμη, καθώς στη φάση της δημιουργίας της ξεκίνησε από ένα συναίσθημα χαράς. Αν μάλιστα, η επιθυμία σου παρέμενε απλή πρόθεση και δεν γινόταν ανάγκη μέσα σου, τότε θα μπορούσες τη στιγμή που ζητάς κάτι, να το έχεις κιόλας.

Οι άνθρωποι δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε πως ότι επιθυμούμε μπορούμε και να το έχουμε, καθώς επηρεαζόμαστε καταλυτικά από τη σκέψη, ότι εξωγενείς παράγοντες θα πρέπει να πεισθούν για λάβουμε αυτό που ζητάμε.

Στην ουσία όμως, για να έχουμε αυτό που θέλουμε χρειάζεται μόνο να πείσουμε τον εαυτό μας. Πιστεύουμε ότι δεν μπορούμε να λαμβάνουμε τα χρήματα που θέλουμε ή να έχουμε τη σχέση που θα θέλαμε ή και τη δουλειά που θα μας άρεσε. Μία πεποίθηση που κρύβεται πίσω από αυτό είναι ότι δεν έχουμε δικαίωμα, όλοι σε όλα.

Παρατήρησες ίσως μία σκέψη που πιθανά να υπάρχει και η οποία λέει  ότι για να πετύχεις αυτά που θέλεις, ίσως κάποιος άλλος άνθρωπος δεν θα τα έχει…;

Ο συμπαντικός νόμος της αφθονίας

Η αλήθεια όμως είναι, ότι όλοι έχουμε δικαίωμα στα πάντα. Κι αν δεν είναι αυτό αφθονία, τότε τι είναι; Ο Θεός δεν σου είπε ποτέ όχι στα χρήματα που θέλεις να λαμβάνεις, ούτε ότι δεν μπορείς να έχεις αυτόν που αγαπάς, ούτε και ότι δεν δικαιούσαι τη δουλειά που σου αρέσει. Ο Θεός, που είναι αγάπη, δημιούργησε τα πάντα με αφθονία.

Γίνε περισσότερο απρόβλεπτος και προσπάθησε να μην λειτουργείς με τον καθιερωμένο τρόπο σκέψης. Βγες από το matrix που έχει δημιουργηθεί εδώ και χρόνια γύρω σου και αναζήτησε ένα νέο τρόπο αντίδρασης, απέναντι στην καθημερινότητα και στα γεγονότα που δεν σε ευχαριστούν. Η αφθονία είναι δικαίωμα και όχι ζητούμενο.

Σε αυτά που θέλεις μην δέχεσαι το “όχι” σαν απάντηση.

Για καθετί που θέλεις υπάρχει ένα «ναι» σε κάθετο χρόνο. Ο χρόνος αυτός είναι μέσα σου, είναι στα όνειρα που τα βιώνεις ως τη μόνη αλήθεια σου, είναι στην καθαρότητα της ψυχής σου και στην ακεραιότητα να επιμένεις σε αυτά που θέλεις και να παραμένεις χαρούμενος.

Τα «όχι» προέρχονται από τις σκέψεις σου, εκφράζοντας εκείνο  το κομμάτι σου, που πρέπει  να πειστεί για την ορθότητα του συναισθήματος σου. Είναι οι εσωτερικοί σου διάλογοι μαζί του, που χρειάζεται να είσαι σε επαγρύπνηση ώστε να μην σε παρασύρει στη δική του πρόθεση για λογική χωρίς συναίσθημα…

Ο Dreamer στο βιβλίο του Elio D’Anna «Η σχολή των Θεών» αναφέρει ότι η έξω πραγματικότητα είναι η έκφραση μίας στερεοποιημένης ψυχολογίας. Ο Neville Goddard τονίζει την επίδραση, που έχει η εσωτερική μας κατάσταση στην εξωτερική μας πραγματικότητα. Ο Gregg Braden μέσω της Γλώσσας της Θεϊκής Μήτρας εξηγεί το σπουδαίο ρόλο που παίζει το συναίσθημα στην εκπλήρωση των επιθυμιών μας. Ακόμα και ο Κρύων στα μηνύματα του,  αναφέρεται στην εσωτερική γνώση, λέγοντας πως για οτιδήποτε χρειαζόμαστε η γνώση υπάρχει ήδη μέσα μας.

Αν λοιπόν, όλα είναι μέσα μας γιατί αποτυγχάνουμε να λάβουμε αυτά που επιθυμούμε;

Ίσως γιατί ενεργούμε περισσότερο και παρατηρούμε λιγότερο;  Ίσως γιατί νιώθουμε τις επιθυμίες ως ανάγκες και γατζωνόμαστε από αυτές; Ίσως πάλι, γιατί πιστεύουμε περισσότερο στο κακό και λιγότερο στο καλό; Ίσως γιατί πιστεύουμε ότι το έξω διαμορφώνει το μέσα μας; Ίσως γιατί δεν έχουμε μάθει να βιώνουμε το συναίσθημα ως τη μόνη αλήθεια; Ίσως γιατί δεν πιστεύουμε πώς, ότι και να θέλουμε ο Θεός θα πει «Ναι!»

Στη νέα ενέργεια που έχουμε εισέλθει δεν μπορείς να παλεύεις με την παλιά ενέργεια. Γνώριζε ότι όλα τα προβλήματα είναι παλιά ενέργεια. Αναζήτησε μέσα σου το Φως. Θυμήσου ότι ο Θεός, η Πηγή, το Σύμπαν και όπως αλλιώς το ονομάζεις, είναι μόνο αγάπη.  

Άφησε το Θεό να σε αγαπά και η συγχρονικότητα θα τα ευθυγραμμίσει όλα. Ανοίξου στο καλό και νιώσε τη χαρά του να λαμβάνεις. Πες για καθετί που θες “είναι δικό μου” και νιώσε με τη φαντασία σου το συναίσθημα ότι το έχεις ήδη. Συνέχισε τη μέρα σου με αισιοδοξία και ηρεμία και μην προσκολλάσαι στη σκέψη αν το ζητάς σωστά ή αν θα πετύχει. Δεν είναι κόλπο, είναι η αλήθεια και είναι εντός σου!

Επίτρεψε στο Θεό να σε αγαπά!

Κρατά σταθερή τη γνώση μέσα σου, πώς ότι επιθυμείς είναι ήδη δικό σου!

Να είσαι ήρεμος!

Να χαμογελάς περισσότερο!

#Blueminders

Οι Blueminders είναι οι εμπνευστές της σελίδας Bluemind Magazine. Καθοδηγούνται από την εσωτερική τους σύνδεση με το άπειρο και τις δυνατότητες που τους προσφέρει. Πιστεύουν στη μεγαλύτερη συμπαντική δύναμη, που είναι η αγάπη. Καθημερινά μοιράζονται μαζί σας, μηνύματα που λαμβάνουν διαισθητικά. Κάποια από αυτά τα μηνύματα μπορεί να αποτελέσουν μία έμπνευση για εσάς και να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε αυτό που θέλετε. Κάποια μπορεί να είναι τροφή για σκέψη. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στέλνοντας μήνυμα με την ένδειξη “Για τους Blueminders” στη σελίδα μας στο Facebook

Διαβάστε επίσης:

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *