5 βήματα για επανασύνδεση

5 βήματα για επανασύνδεση

Κοινοποίηση

Τα βήματα για επανασύνδεση με τον πρώην σύντροφό σου είναι περισσότερο μία εσωτερική δική σου διεργασία. Πολλά από τα μηνύματα που δεχόμαστε, μας ζητούν τρόπους επανασύνδεσης με αυτόν που αγαπάμε.

Η εμπειρία, μας έχει δείξει, ότι είναι πιο δύσκολο να γίνει επανασύνδεση με κάποιον που γνωρίζουμε και έχουμε ήδη παγιωμένες κάποιες απόψεις για αυτόν, από το να ζητήσουμε να έρθει στη ζωή μας ένας νέος ιδανικός για εμάς, σύντροφος.

Στην περίπτωση όμως, που επιθυμείς να επανασυνδεθείς με τον αγαπημένο σου χρειάζεται να ξεκαθαρίσεις αρχικά, για ποιο λόγο επιθυμείς να είσαι και πάλι μαζί του. Αν καταλήξεις, ότι η αγάπη είναι αυτό που σε ενώνει με τον άλλον, τότε ναι, μπορείς να καταφέρεις να επανασυνδεθείς ή ακόμα καλύτερα να δημιουργήσεις μία νέα, ολοκαίνουρια σχέση μαζί του.

Επανασύνδεση με πρώην σύντροφο

Παρακάτω θα βρεις τα βήματα για επανασύνδεση. Γνώμη μας είναι να μην παραλείψεις κάποιο από τα παρακάτω βήματα, καθώς αποτελούν την αλληλουχία μίας διαδικασίας ενεργοποίησης θετικών καταστάσεων στη ζωή σου.  

Τα βήματα της επανασύνδεσης

Βήμα 1: Εστίασε στις θετικές συμπεριφορές του προσώπου που αγαπάς. Κράτα μόνο τις θετικές αναμνήσεις και βίωσε από την αρχή τα συναισθήματα αγάπης και ασφάλειας, που λάμβανες από αυτόν. Πιθανά να σου έρθουν σκέψεις και από τις αρνητικές συμπεριφορές του ή από το στάδιο του χωρισμού σας. Αν όμως, θέλεις μία σίγουρη επανασύνδεση παρέμεινε σταθερά στα θετικά συναισθήματα.

Βήμα 2: Ευλόγησε αυτόν τον άνθρωπο κάθε μέρα, σε ότι κάνει, όπου κι αν βρίσκεται. Ακόμα κι αν είναι σε κάποια άλλη σχέση, ευχήσου να είναι ευτυχισμένος και να ζει με αρμονία. Ίσως σου φανεί σκληρό αυτό, αλλά είπαμε ότι έχεις αποφασίσει ότι τον αγαπάς. Αν στέλνεις αρνητικές σκέψεις, αυτές και θα επιστρέφουν προς εσένα. Ότι δίνεις λαμβάνεις πρώτα σε πνευματικό επίπεδο και μετά στην πραγματικότητά σου.

epanasyndesi dialogismos

Βήμα 3: Μετέφερε την ενέργεια της ανιδιοτελούς αγάπης. Μείνε σε έναν χώρο μόνη σου και πάρε μερικές βαθιές αναπνοές. Κλείσε τα μάτια και προσπάθησε να διώξεις κάθε δυσάρεστη σκέψη. Εστιάσου στην αναπνοή σου και αυτή θα σε οδηγήσει σε βαθιά χαλάρωση. Μην βιάζεσαι και μην πιέζεσαι. Όταν νιώσεις ότι είσαι σε μία γαλήνια κατάσταση οραματίσου μία ακτίνα λευκού φωτός να έρχεται πάνω από το κεφάλι σου και να διαπερνά όλο σου το σώμα. Κάθε μέλος του σώματος σου ακτινοβολεί από αυτή την ενέργεια του λευκού φωτός. Εστίασε στο κέντρο της καρδιάς σου και δες την να ακτινοβόλα ενέργεια και να εκπέμπει φως και έξω από το σώμα σου. Στη συνέχεια δες το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να λαμβάνει την ίδια ακτίνα λευκού φωτός από το κεφάλι και αυτό να κατακλύζει όλο το σώμα του. Πιθανά σε αυτό το σημείο να νιώσεις ότι αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά του και η εικόνα του να γίνεται μία σπείρα από ενέργεια με λαμπερά χρώματα. Και τώρα πες «έγινε, έγινε, έγινε και ευχαριστώ».

Αυτός ο διαλογισμός βοηθά στο να επέλθει ειρήνη μεταξύ σας και να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με αγάπη, επιλύοντας τις πιθανές διαφορές σας σύμφωνα με το ανώτερο καλό και των δύο σας.

Βήμα 4: Εστιάσου στην αυτοαγάπη. Λαμβάνουμε αυτό που είμαστε. Αν θέλεις να λάβεις αγάπη, χρειάζεται να την προσφέρεις πρώτα, εσύ, στον εαυτό σου. Η αυτοαγάπη είναι το εφαλτήριο για την ευτυχία σου. Νιώσε αγαπητή από όλους και άξια να αγαπιέσαι. Συγχώρεσε όσους σε πλήγωσαν, αναγνωρίζοντας ότι ήταν απλά μαθήματα για να εξελιχθείς σε αυτό που είσαι σήμερα. Όλα όσα έζησες, ήταν δώρα για να κατανοήσεις περισσότερο εσένα και την αξία σου. Η αγάπη είναι θείο δικαίωμά σου και αξίζεις να την βιώνεις κάθε στιγμή. Δήλωσε έτοιμη να λάβεις αγάπη από παντού.

Βήμα 5: Μην αναμένεις, δράσε. Η ευτυχία προκύπτει μέσα από εσένα για εσένα και έχεις δικαίωμα να ζεις χαρούμενη.  Όταν το κατακτήσεις αυτό, τότε όλα συντονίζονται σύμφωνα με αυτό που είναι η νέα σου ενέργεια.

Όσα περιγράψαμε παραπάνω είναι εσωτερικές διεργασίες, όμως τα θαύματα συμβαίνουν όταν αναλαμβάνουμε δράση και εξωτερικά. Είναι η ώρα να ξεκινήσεις νέα ενδιαφέροντα πράγματα. Παρατήρησε τι είναι αυτό που σε κάνει ευτυχισμένη και ξεκίνα το. Βάλε στόχους για τη ζωή σου και προσπάθησε να τους επιτύχεις. Δες τον εαυτό σου να κατακτά έναν – έναν τους στόχους που επιθυμείς. Μπορεί μέσα σε αυτά που θέλεις να είναι να βρεις μία καλύτερη δουλειά, να κάνεις περισσότερους φίλους, να έχεις ένα ωραιότερο σώμα, να κάνεις μία δραστηριότητα που θέλεις, να απολαμβάνεις περισσότερο την κάθε μέρα σου.

Γίνε έμπνευση για τον άνθρωπό σου!

Κατανοώντας ότι κάθε κρίση στη σχέση είναι για να αλληλεπιδράσουμε με αγάπη

Μαθαίνοντας να είσαι σε κατάσταση χαράς χωρίς την παρουσία του πρώην, αρχίζεις να λαμβάνεις αυτό που ζήτησες. Έχεις καταργήσει κάθε προσδοκία για ευτυχία από το εξωτερικό περιβάλλον και Είσαι ήδη αυτό που θέλεις. Γι’ αυτό και τώρα θα έχεις την επικοινωνία που περίμενες και δεν ερχόταν, γι’ αυτό και θα δεις αλλαγές στη συμεριφορά του αγαπημένου σου.

Εδώ όμως, ίσως να χρειαστεί να επιλέξεις – για ακόμα μία φορά – αν τελικά έχει νόημα για εσένα η επανασύνδεση ή τελικά αξίζεις και μπορείς να έχεις, πολύ περισσότερα από αυτό.

Η απόφαση είναι πάντα δική σου…

#Blueminders

Οι Blueminders είναι οι εμπνευστές της σελίδας Bluemind Magazine. Καθοδηγούνται από την εσωτερική τους σύνδεση με το άπειρο και τις δυνατότητες που τους προσφέρει. Πιστεύουν στη μεγαλύτερη συμπαντική δύναμη, που είναι η αγάπη. Καθημερινά μοιράζονται μαζί σας, μηνύματα που λαμβάνουν διαισθητικά. Κάποια από αυτά τα μηνύματα μπορεί να αποτελέσουν μία έμπνευση για εσάς και να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε αυτό που θέλετε. Κάποια μπορεί να είναι τροφή για σκέψη. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στέλνοντας μήνυμα με την ένδειξη “Για τους Blueminders” στη σελίδα μας στο Facebook

Διαβάστε επίσης:

Ο διαλογισμός της αγάπης και της εκπλήρωσης

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *