Πώς να συνδεθείτε με τους Αρχαγγέλους;

Πώς να συνδεθείτε με τους Αρχαγγέλους;

Κοινοποίηση

Η προσευχή είναι το μέσο για να συνδεθείτε με το αρχαγγελικό βασίλειο και να λάβετε την υποστήριξη που χρειάζεστε. Η επίκληση των αρχαγγέλων ενώ κάνετε διαλογισμό προσφέρει ακόμα μεγαλύτερα οφέλη για το ζήτημα που σας απασχολεί.

Εάν έχετε περάσει μια δύσκολη περίοδο ή εποχή στη ζωή σας, πιθανότατα να έχετε βασιστεί σε μεγάλο βαθμό στον εαυτό σας για να τα καταφέρετε. Γνωρίζετε όμως, ότι υπάρχει και ένα σύστημα μεγαλύτερης υποστήριξης; Σε ένα βασίλειο έξω από αυτό που μπορούμε να δούμε φυσικά, οι Αρχάγγελοι και οι άγγελοι αφιερωμένοι στο να επιτελούν το μέγιστο καλό, είναι εκεί για να σας βοηθήσουν αν τους το ζητήσετε. ‘Εχετε κατά νου, δεν έχει σημασία αυτό που λέτε όσο η πρόθεση πίσω από αυτό.

Ο όρος «Αρχάγγελος» προέρχεται από μια ελληνική λέξη που μεταφράζεται σε «κύριος άγγελος» και υποδηλώνει τη σημασία και τη δύναμή τους. Από τη σοφία στην ειρήνη, την ενδυνάμωση, τη συγχώρεση, οι Αρχάγγελοι μπορούν να χειριστούν τις μεγάλες προκλήσεις της δικής μας ζωής.

Ας δούμε παρακάτω τους αρχάγγελους και τους τρόπους που μπορούμε να συνδεθούμε μαζί τους.

Αρχάγγελος Μιχαήλ (Ελοχήμ): Ένας από τους επτά μεγάλους Αρχαγγέλους, ο Μιχαήλ είναι γνωστός ως ο μεγάλος προστάτης και εργάτης του φωτός. Είναι ο μόνος άγγελος που αναφέρεται με το ίδια ονομασία στη Βίβλο. Στάζοντας χρυσάφι και με το σπαθί του στο χέρι, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι αυτός που ανταποκρίνεται όταν κάποιος χρειάζεται δύναμη και κουράγιο.

Ένας σπουδαίος θεραπευτής για το σώμα, το μυαλό και την ψυχή. Βοηθά τους ανθρώπους να ξεπεράσουν τις σωματικές ασθένειες, κατάθλιψη και συναισθηματικά μπλοκαρίσματα. Εάν περνάτε δύσκολες στιγμές και χρειάζεστε τη βοήθεια του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, υπάρχει ένας γρήγορος τρόπος για να την αποκτήσετε. Απλώς κλείστε τα μάτια σας και φανταστείτε το χρυσό φως του να κάνει κύκλους γύρω σας. Ζητήστε από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ να σας προσφέρει θεραπεία και προστασία καθώς κινείστε όλη την ημέρα σας. Αγκαλιάστε αυτό το δώρο ολόψυχα. Θα μπορούσατε επίσης να πάτε σε έναν πνευματικό καθαρισμό.

Συνδεθείτε με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ διαβάζοντας την πανίσχυρη προσευχή που θα βρείτε εδώ

Αρχάγγελος Αριελ: Γνωστός ως «Λιοντάρι του Θεού», ο Αρχάγγελος Άριελ αναφέρεται σε πολλά θρησκευτικά κείμενα και μύθους. Ο Άριελ είναι ο Αρχάγγελος του φυσικού κόσμου.

Ο επόπτης των φυτών και των ζώων, ο Αρχάγγελος Άριελ είναι ένας θεραπευτής που παρέχει παρηγοριά σε όσους πληγώνουν και τιμωρεί αυτούς που προκαλούν πόνο στους άλλους. Ο Αρχάγγελος Άριελ αντιπροσωπεύει και τα τέσσερα στοιχεία: γη, άνεμος, νερό και φωτιά. Η ενσάρκωση της μαγείας και της εκδήλωσης, μπορεί να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε όλες τις επιθυμίες σας. Ένας τρόπος για να συνδεθείτε με την Ariel είναι να χρησιμοποιήσετε φυσικά αιθέρια έλαια. Το Palo Santo, το Sage και η Lavender είναι τρία από τα πιο ισχυρά έλαια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για θεραπεία σε σχέση με τους Αρχαγγέλους.

Αρχάγγελος Αζραήλ: Ένας από τους πιο γενναίους Αρχαγγέλους, ο μύθος λέει ότι ο Αρχάγγελος Αζραήλ ήταν ο μόνος άγγελος αρκετά γενναίος για να αντιμετωπίσει τον Σατανά στη γη και να παράσχει στον Θεό ό,τι χρειαζόταν για να φτιάξει τον άνθρωπο.

Ο Αρχάγγελος Αζραήλ μπορεί να προσφέρει ειρήνη και είναι παρηγορητικός για όσους έχουν χάσει αγαπημένα πρόσωπα ή φίλους. Υπάρχουν προσευχές που μπορούν να απαγγελθούν προς τον Αρχάγγελο Αζραήλ όπως: “Αρχάγγελε Αζραήλ, υπέροχε παρηγορητή, σου ζητώ να σταθείς δίπλα μου και να με αγκαλλιάσσεις τώρα καθώς λυπάμαι για όσα έχασα. Ζητώ συναισθηματική θεραπεία και παρηγοριά. Αφήνω ό,τι έχει χαθεί και ξεκινάω από την αρχή. Ανακούφισέ με από τον πόνο και τον φόβο. Αμήν.”

Αρχάγγελος Μουριέλ: Έχετε μια πραγματικά ισχυρή διαίσθηση; Ή φαίνεται ότι απλώς «ξέρετε» πράγματα; Αν ναι, τότε η σύνδεσή σας με τον Αρχάγγελο Μουριέλ είναι ισχυρή.

Αν και το όνομά του μεταφράζεται ως «Άρωμα του Θεού», ο Αρχάγγελος Μουριέλ συνδέεται με τις ψυχικές ικανότητες και τα συναισθήματα. Ενισχύει τη διαίσθηση ώστε να δημιουργήσετε μια αρμονική ζωή.

Ακολουθούν μερικά πράγματα στα οποία μπορεί να βοηθήσει ο Μουριέλ:

– Ανάπτυξη ψυχικών ικανοτήτων

– Εξάλειψη αρνητικών συναισθημάτων

– Προστασία από αρνητική ενέργεια

Μπορείτε να συνδεθείτε μαζί του με τη χρήση κρυστάλλων όπως οψιδιανός, ο αιματίτης και ο αμέθυστος.

Ποιοι είναι οι αρχάγγελοι και πως να συνδεθείς μαζί τους

Αρχάγγελος Σαμουήλ: Επίσης, γνωστός ως Καμιέλ ή ο «Αυτός που αναζητά τον Θεό». Ο Σαμουήλ φροντίζει για τις ειρηνικές σχέσεις και φέρνει ηρεμία σε ταραγμένες υποθέσεις.

Εάν προσπαθείτε να βρείτε ειρήνη εσωτερικά ή στις σχέσεις σας με άλλους ανθρώπους, δοκιμάστε αυτό το τελετουργικό:

Πάρτε ένα κερί, αναπτήρα και μια μικρή κουβέρτα αν χρειάζεται για να νιώθετε πιο χαλαρά Πηγαίνετε σε ένα ήσυχο μέρος, όπου κανείς δεν θα σας ενοχλήσει. Ανάψτε το κερί και καθίστε σε μια χαλαρή θέση ακουμπώντας σε έναν τοίχο ή και ξαπλώνοντας στο πάτωμα. Βεβαιωθείτε ότι η σπονδυλική σας στήλη είναι ευθεία. Εκφράστε την πρόθεσή σας να ζητήσετε βοήθεια από τους Αρχαγγέλους. Κλείστε τα μάτια σας, αναπνέοντας βαθιά. Ζητήστε από τον Αρχάγγελο Σαμουήλ να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από οποιαδήποτε δυσαρέσκεια έχετε εναντίον τους εαυτού σας ή των άλλων. Φανταστείτε τα δυσάρεστα συναισθήματα (θυμός, άγχος, δυσαρέσκεια, αγωνία, θλίψη) σαν σάκους με άμμο, από τα οποία σε κάθε εκπνοή τα αφήνετε να φύγουν από πάνω σας. Συγχωρήστε και αφήστε τα να φύγουν καθώς εσωτερικά νιώθετε περισσότερη ειρήνη. Φανταστείτε ότι το σώμα σας είναι πιο ελαφρύ και είσαστε προστατευμένος/η. Μείνετε και ξεκουραστείτε σε αυτή τη θέση όσο χρειαστεί.

Αρχάγγελος Γαβριήλ: Ο πιο γνωστός από όλους μαζί με τον αρχάγγελο Μιχαήλ, ο Αρχάγγελος Γαβριήλ προσφέρει τη βοήθεια του ως αγγελιοφόρος από τον Θεό. Ο Γαβριήλ φέρνει σαφήνεια και κατανόηση σε όσους είναι μπερδεμένοι και δεν ξέρουν προς ποια κατεύθυνση να στραφούν.

Ζητήστε τη βοήθεια του σε νέα ξεκινήματα, ειδικά όσα σχετίζονται με την επικοινωνία και την καινούργια αρχή σε οτιδήποτε ξεκινάτε. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από τον αρχάγγελο Γαβριήλ να εξαγνίσει την καρδιά και την ψυχή σας. Αλλά να έχετε κατά νου, δεν έχει σημασία αυτό που λέτε όσο η πρόθεση πίσω από αυτό.

Αρχάγγελος Χανιήλ: Υπηρετεί τη θηλυκή ενέργεια, τη γεμάτη χαρά και είναι ο αρχάγγελος της αφροδίτης και της σελήνης. Υποστηρίζει τις προσπάθειες μας για απελευθέρωση και εστίαση στο κέντρο μας. Αν είστε σε μία κατάσταση που χρειάζεται να βρείτε και πάλι τον εαυτό σας επικαλεστείτε τον αρχάγγελο Χανιήλ.

Συνδεθείτε με τον Χανιήλ μέσω της προσευχής και αν θέλετε μπορείτε να ακολουθήσετε το τελετουργικό της πανσελήνου. Γεμίστε ένα δοχείο με νερό την ημέρα της πανσελήνου. Μάλιστα σε λίγες μέρες στις 25 Ιανουαρίου έχουμε πανσέληνο οπότε μπορείτε να κάνετε σύντομα το τελετουργικό.

Γεμίζοντας το δοχείο με νερό της βρύσης, η αν είστε κοντά σε ποτάμι, πηγή γεμίστε το με τρεχούμενο νερό. Δηλώστε την πρόθεσή σας (περισσότερα χρήματα, καλύτερες σχέσεις, κατάλληλο σύντροφο) καθώς το γεμίζετε το δοχείο σας και επικαλεστείτε τον αρχάγγελο Χανιήλ. Τοποθετήστε το δοχείο σας έξω από το σπίτι σας στο φως της πανσελήνου για όλο το βράδυ. Το πρωί μπορείτε να πιείτε το νερό ή να κάνετε το πρωϊνό σας ντούς.

Αρχάγγελος Ραζιέλ: Γνωστός ως «Φύλακας των Μυστικών του Σύμπαντος», ο Αρχάγγελος Ραζιέλ μας βοηθάει αποκαλύπτοντας ιερά μυστικά όταν χρειάζεται. Τα αρχαία κείμενα τον θεωρούν άγγελο θείας σοφίας αφού λέγεται ότι ακούει όλα όσα λέει ο Θεός. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να θυμηθείτε κάτι ή να πάρετε μια σημαντική απόφαση, ο Raziel είναι ο Αρχάγγελος που πρέπει να καλέσετε.Το ίδιο ισχύει για τους ανθρώπους που προσπαθούν να ξεπεράσουν οδυνηρές αναμνήσεις και τραύματα του παρελθόντος. Αυτό ισχύει τόσο για τις τρέχουσες όσο και για τις προηγούμενες ζωές.

Αρχάγγελος Ραφαήλ: Χιλιάδες ιστορίες σε όλο τον κόσμο αφηγούνται ιστορίες θεραπείας στα χέρια του Αρχαγγέλου Ραφαήλ. Είναι ο άγγελος που προσφέρει τη θεραπεία στην υγεία. Επειδή έχει ευλογηθεί από τον Θεό με την ικανότητα να θεραπεύει άμεσα, πολλοί άνθρωποι προσεύχονται στον Αρχάγγελο Ραφαήλ να αγγίξει τις περιοχές που χρειάζονται θεραπεία.

προσευχη για εκπληρωση επιθυμιας

Αρχάγγελος Σανταλφόν: Πολλοί πιστεύουν ότι ο Αρχάγγελος Σανταλφόν ήταν κάποτε άνθρωπος. Είναι γνωστός ως ο «ψηλός» λόγω του αναστήματος, αλλά είναι ακόμη πιο διάσημος για την ικανότητά του να φέρει συναισθηματική θεραπεία μέσω της μουσικής. Είναι ο άγγελος που φροντίζει τη γη, παρουσιάζει τις προσευχές των ανθρώπων στον Θεό και κατευθύνει τη μουσική στον ουρανό.

Ο Αρχάγγελος Σανταλφόν έχει άλλους δύο εξίσου σημαντικούς ρόλους – μεταφέρει μηνύματα στον Θεό και προστατεύει επίσης, τα αγέννητα παιδιά. Έχει επίσης το καθήκον να επιστρέψει στον παράδεισο τις ψυχές οποιωνδήποτε παιδιών δεν γεννηθούν. Οι γυναίκες που είναι έγκυες προσεύχονται συχνά στον Αρχάγγελο Σανταλφόν για προστασία για τις ίδιες και τα αγέννητα μωρά τους. Η προσθήκη μουσικής στην προσευχή ή το τραγούδι τραγουδιών είναι ένας άλλος τρόπος για να συνδεθείτε με τον Αρχάγγελο Σαντάλφον.

Αρχάγγελος Ουριήλ: Ο Αρχάγγελος Ουριήλ με τη λευκή και χρυσή ενέργεια, είναι ο οδηγός της σοφίας και βοηθάει κάποιον να λαμβάνει πνευματικές πληροφορίες και να παίρνει έξυπνες αποφάσεις. Η επίκληση του Ουριήλ στη διάρκεια του διαλογισμού αυξάνει την επίγνωση. Η δημιουργική έμπνευση μπορεί επίσης, να προέλθει από τον Αρχάγγελο Ουριήλ. Έτσι, εάν αισθάνεστε χωρίς κίνητρα ή χωρίς έμπνευση, ο Uriel μπορεί να σας βοηθήσει απομακρύνοντας τον φόβο και την νωχελικότητα.

Αρχάγγελος Ζακχιήλ: Ο άγγελος του ελέους, οπότε ακόμα και όταν αγωνιζόμαστε και κάνουμε λάθη, ο Αρχάγγελος Ζακχιήλ είναι πάντα εκεί για να μας υποστηρίξει και να μας βοηθήσει. Επικαλεστείτε τον αρχάγγελο Ζακχιήλ και επαναλάβετε ένα θετικό μάντρα που να σας υπενθυμίζει ότι ο έλεγχος δεν είναι ο τελικός στόχος. Για παράδειγμα: “Αφήνω ότι δεν μπορώ να επηρεάσω και επικεντρώνομαι μόνο σε αυτό που μπορώ”. Διαλογιστείτε καθημερινά επιτρέποντας στα αρνητικά συναισθήματα να εμφανιστούν και να εξαφανιστούν χωρίς να κάνετε κάτι εσείς. Εξασκηθείτε στο να είστε ευγενικοί με τον εαυτό μου και τους άλλους.

Επικαλεστείτε τους αγγέλους

Τα αιθέρια έλαια, οι κρύσταλλοι, οι προσευχές, τα τελετουργικά είναι για να συντονίζουν το σώμα και τον ανήσυχο νου μας, αλλά η αλήθεια είναι ότι το να κλείνετε τα μάτια και να καλείτε τους αγγέλους για βοήθεια λειτουργεί εξίσου καλά όταν εστιάζεται στην καρδιά και την αναπνοή.

Αφήστε τα δυασάρεστα συναισθήματα να φύγουν και οραματιστείτε τον εαυτό σας γεμάτο και περιτριγυρισμένο από φως. Κατευθύνετε την προσευχή ή την παράκλησή σας για βοήθεια τόσο στον Θεό όσο και στον Αρχάγγελο από τον οποίο ζητάτε βοήθεια. Πείτε το δυνατά, πείτε το στο μυαλό σας ή και γράψτε το αν αισθάνεστε ότι αυτό θέλετε να κάνετε. Επιβεβαιώστε ότι θα λάβετε βοήθεια τερματίζοντας το αίτημα σας λέγοντας κάτι σαν «Σας ευχαριστώ για την καθοδήγηση και τη βοήθειά σας».

Πάνω από όλα, το κλειδί για την επίκληση βοήθειας από τους Αρχαγγέλους είναι η πίστη. Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι Αρχάγγελοι υπάρχουν για να παρέχουν άνευ όρων αγάπη και υποστήριξη. Να θυμάστε ότι αξίζετε τη παρουσία τους και τη βοήθειά τους.

Bluemind Magazine

Διαβάστε επίσης:

Βρείτε ποιο στυλ διαλογισμού σας ταιριάζει

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *