Διαλογισμός για το κλείσιμο του καρμικού κύκλου στις 21/12/2020

Διαλογισμός 21/12/2020 το κλείσιμο του καρμικού κύκλου

Κοινοποίηση

Η φετινή Μεγάλη Σύζευξη που συμβαίνει σε ένα ζώδιο του αέρα και μάλιστα στον Υδροχόο με χαρακτηριστικά του την κοινωνική δικαιοσύνη, το ενδιαφέρον για το κοινό καλό, για πρώτη φορά σε 200 χρόνια αντιπροσωπεύει μια ακόμη μεγαλύτερη παγκόσμια αλλαγή. Ο Δίας και ο Κρόνος θα ευθυγραμμιστούν επίσης σε μηδέν μοίρες του Υδροχόου. Το μηδέν αντιπροσωπεύει άπειρο δυναμικό και κρατά την ενέργεια των απεριόριστων δυνατοτήτων.

Το μονοπάτι που επιλέγουμε να επικεντρωθούμε, μας φέρνει στις απίστευτες ψυχικές ενέργειες που είναι επίσης παρούσες αυτήν τη ημέρα. Όλη η κοσμική ενέργεια φέτος μας οδηγεί στο κλείσιμο ενός τεράστιου καρμικού κύκλου για τον πλανήτη.

Η νέα εποχή του Υδροχόου στρέφει την εστίασή μας από το φαινομενικά μεγαλύτερο στο ουσιαστικότερο και περισσότερο αληθινό.

Σε αυτόν τον διαλογισμό θα επιτρέψουμε στην ύπαρξή μας να κατανοήσει τα μαθήματα που έλαβε μέχρι σήμερα, κλείνοντας ένα κύκλο με παλιά καρμικά μοτίβα και να προχωρήσει ελεύθερα στη νέα ενέργεια του πλανήτη.

Ξεκινήστε μένα έναν ενεργειακό καθαρισμό του χώρου σας καίγοντας λίγο φασκόμηλο. Αν θέλετε στο σημείο που θα κάνετε τον διαλογισμό έχετε κοντά σας ένα αναμμένο κερί στο χρώμα που σας αρέσει περισσότερο. Αν έχετε ένα χρυσό κερί ακόμα καλύτερα, αν όχι τίποτα δεν μπορεί να επηρεάσει την πρόθεσή σας για το κλείσιμο του παλιού καρμικού κύκλου.

Καθίστε κάπου αναπαυτικά και μείνετε για λίγο σιωπηλοί. Ακούστε την αναπνοή σας. Μερικές καλές βαθιές ανάσες θα σας κάνουν να αισθανθείτε πιο χαλαροί.

Φέρτε στη σκέψη σας μία γέφυρα. Φανταστείτε τη γέφυρα όπως σας αρέσει. Είσαστε στην αρχή της γέφυρας και στο άλλο άκρο υπάρχει κάτι όμορφο που σας περιμένει. Ήταν εκεί από πάντα, αλλά δεν μπορούσατε να το δείτε. Στην απέναντι πλευρά αυτής της γέφυρας υπάρχουν πράγματα που σας γεμίζουν με χαρά.

Ξεκινήστε να περπατάτε στη γέφυρα. Κάτω από τη γέφυρα υπάρχει θάλασσα. Παρατηρήστε πόσο ψηλά ή πόσο χαμηλά είναι η γέφυρα. Δείτε τους χρωματισμούς του νερού. Σηκώστε το κεφάλι και απολαύστε το φως του χρυσού ήλιου που φωτίζει τα πάντα και εσάς φυσικά. Νιώστε τις ακτίνες του να χαϊδεύουν το σώμα σας.

Συνεχίστε να προχωράτε προς την άλλη πλευρά της γέφυρας και δείτε δελφίνια να αναπηδούν από τη θάλασσα και να καλωσορίζουν καθώς φτάνετε στον προορισμό σας.

Δημιουργήστε τώρα τον προορισμό σας σαν ένα νησί. Τι βλέπετε να υπάρχει εκεί; Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να ακούσει ήχους, να απολαύσει μυρωδιές, να γεμίσει από εικόνες.

Στο υψηλότερο σημείο του νησιού υπάρχει ένα κάθισμα. Δεν μπορείτε να το ξεχωρίσετε καλά από μακριά, αλλά ξέρετε πως πρέπει να φτάσετε εκεί γιατί σας ανήκει. Ξαφνικά βρίσκεστε εκεί στο υψηλότερο σημείο και βλέπετε ότι το κάθισμα είναι ένας θρόνος. Καθίστε στη θέση σας που είναι αυτός ο θρόνος.

Δίπλα σας υπάρχει μία πηγή με κρυστάλλινο νερό. Την παρατηρείτε και αμέσως ένας άνθρωπος εμφανίζεται για να σας προσφέρει νερό από την κρυστάλλινη πηγή. Είναι πολύ μεγαλύτερος από τον συνηθισμένο άνθρωπο. Δεν είναι ούτε άντρας, ούτε γυναίκα. Μπορείτε να τον ρωτήσετε το όνομα του, αν θέλετε. Σας κοιτά με αγάπη. Νιώθετε ότι σας αγαπά τόσο πολύ και σας αποδέχεται για αυτό που είστε.

Είναι ο Ανώτερος Εαυτός σας που τώρα σας προσφέρει να πιείτε νερό από την κρυστάλλινη πηγή και καθαρίζει κάθε αρνητικό συναίσθημα που νιώθετε. Μπορείτε αν θέλετε να σηκωθείτε και πάτε να καθήσετε στην πηγή για να καθαρίσετε και εξωτερικά το σώμα σας.

Ο Ανώτερος Εαυτός σας είναι εκεί και σας κοιτά με αγάπη.

Επιστρέψτε στο θρόνο σας και ζητήστε από τον Ανώτερο Εαυτό σας να σας δείξει, να σας πληροφορήσει για τους λόγους που πονέσατε μέχρι τώρα. Είναι κάτι που κάνατε ή δεν κάνατε καλά; Πιθανά εδώ να λάβετε κάποιες πληροφορίες.

Ζητήστε από τον Ανώτερο Εαυτό σας να μπείτε σε έναν νέο κύκλο ευημερίας και αγάπης. Ζητήστε το φωναχτά. Επιστρέψτε του να σας καθοδηγήσει στο νέο κύκλο ζωής γεμάτο από Αγάπη και Φως. Ζητήστε του ότι επιθυμείτε από την καρδιά σας.

Νιώστε τώρα να σας αγκαλιάζει και να σας λέει το πόσο αγαπητός/ή είστε. Πόσο μεγαλειώδης! Πόσο σας αγαπά για όλα όσα περάσατε και είστε ακόμα εδώ! Νιώστε να σας λέει ότι είναι και θα είναι πάντα κοντά σας και πώς ποτέ δεν σας αφήσει μόνους σας.

Και τώρα δείτε τον Ανώτερο Εαυτό σας να ασχολείται με την πραγματοποίηση των επιθυμιών σας. Μείνετε σε αυτή την εικόνα που η υλοποίηση ξεκινά.

Όταν νιώσετε έτοιμοι επιστρέψτε πίσω στο χώρο που ξεκινήσατε τον διαλογισμό σας. Ανοίξτε απαλά τα μάτια σας.

Σημειώστε σε ένα χαρτί κάποια σημεία του διαλογισμού που σας έκαναν εντύπωση. Κάποια στοιχεία από το νησί ή και πως ήταν η γέφυρα που περάσατε ή και τον αριθμό των δελφινιών που σας καλοσώριζαν στο ταξίδι σας προς την αλήθεια της ψυχής σας. Σύντομα κάποια από αυτά θα εμφανιστούν στη ζωή σας.

Καλή επιτυχία!

Bluemind Magazine

Επισκεφτείτε και τη σελίδα μας στο Facebook πατώντας εδώ.

Αξίζει να δείτε επίσης:

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *