Η ενεργειακή πύλη 21/12/2020 φέρνει αποφάσεις καρδιάς

Η ενεργειακή πύλη 21/12/2020 φέρνει αποφάσεις καρδιάς

Κοινοποίηση

Πολλά έχουν ειπωθεί για τη σημερινή μέρα, που αποτελεί μία σπουδαία ενεργειακή πύλη με την μεγάλη σύζευξη του Δία και του Κρόνου οι οποίοι ευθυγραμμίζονται στο ζώδιο του αέρα, στον Υδροχόο.

Υπάρχουν τόσα πολλά να ξεκαθαρίσετε σε αυτή την εξαιρετικά μαγική ημερομηνία. Το Χειμερινό Ηλιοστάσιο στις 21/12 συμβολίζει την επίσημη είσοδο στον Χειμώνα για τις κάποιες από τις χώρες του πλανήτη μας. Το Ηλιοστάσιο είναι αναμφισβήτητα η αρχή μιας νέας σεζόν ανάλογα με το πού βρίσκεστε γεωγραφικά στον κόσμο και μια νέα σεζόν φέρνει πάντα μια μετάβαση ενέργειας.

Το Χειμερινό Ηλιοστάσιο είναι μια χρονική στιγμή όπου το πέπλο μεταξύ των διαστάσεων είναι λεπτό. Είναι επίσης μια εποχή που είμαστε πιο ανοιχτοί και συνδεδεμένοι με τις ενέργειες της Γης. Μπορούμε να νιώσουμε με μεγαλύτερη ευκολία τη σύνδεση μας με τη Γη, αλλά και τις δυνατότητες σύνδεσή μας με το Άπειρο.

Η ενεργειακή σημασία του Ηλιοστασίου τον Δεκέμβριο συμβολίζει την «επιστροφή στο φως». Το 2020 η μέρα αυτή αποτελεί ένα σπουδαίο γεγονός λόγω μιας πολύ σπάνιας ευθυγράμμισης που πραγματοποιείται, γνωστή ως η Μεγάλη Σύζευξη.

Επιπλέον, πριν λίγες μέρες είχαμε Ολική Ηλιακή Έκλειψη στις 14 Δεκεμβρίου, η οποία επίσης προσθέτει ενέργεια στη μέρα. Η Ολική Ηλιακή Έκλειψη ανοίγει μια πύλη σε μια ολοκαίνουργια αρχή και η Μεγάλη Σύζευξη σήμερα θα ενισχύσει αυτήν την πύλη ενέργειας.

Το άνοιγμα αυτής της πύλης θα επιτρέψει σε ροές ενέργειας υψηλής συχνότητας να φτάσουν στον πλανήτη. Είναι η ολοκλήρωση του μετασχηματισμού, που θα επιτρέψει  τη γέννηση μιας «Νέας Γης».

Φυσικά τίποτα γύρω μας δεν θα αλλάξει, ο πλανήτης Γη θα εξακολουθεί να φαίνεται ο ίδιος, αλλά θα υπάρχουν νέες υψηλότερες συχνότητες, που θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε σε νέα πνευματικά ύψη και τρόπους ζωής. Η αλλαγή γίνεται στον τρόπο που οι άνθρωποι βλέπουμε τις ίδιες καταστάσεις, αλλά μέσα από μία φρέσκια ματιά.

Η Μεγάλη Σύζευξη 2020

Η Μεγάλη σύζευξη συμβαίνει κάθε είκοσι χρόνια περίπου, και είναι όταν και ο Δίας και ο Κρόνος ευθυγραμμίζονται στον ίδιο βαθμό του ζωδιακού κύκλου. Η Μεγάλη Σύζευξη αντιπροσωπεύει μια αλλαγή μιας εποχής και μιας περιόδου όπου αλλάζουμε τον τρόπο μας για να δούμε τον κόσμο. Καθώς η κοσμοθεωρία μας αλλάζει, το ίδιο ισχύει και για την κοινωνία και τον τρόπο που επιλέγουμε να προσεγγίσουμε τα πράγματα.

Και ενώ η Μεγάλη Σύζευξη συμβαίνει κάθε δύο δεκαετίες, η ευθυγράμμιση του 2020 ανοίγει την πόρτα σε έναν ακόμη μεγαλύτερο κύκλο.  Τα τελευταία 200 χρόνια, ο Δίας και ο Κρόνος ευθυγραμμίζονται κυρίως σε σημεία των γήινων ζωδίων, αλλά φέτος, στις 21 Δεκεμβρίου 2020, ο Δίας και ο Κρόνος θα ευθυγραμμιστούν στο ζώδιο του Υδροχόου.

Η φετινή Μεγάλη Σύζευξη που συμβαίνει σε ένα ζώδιο του αέρα και μάλιστα στον Υδροχόο με χαρακτηριστικά του την κοινωνική δικαιοσύνη και το ενδιαφέρον για το κοινό καλό, για πρώτη φορά σε 200 χρόνια αντιπροσωπεύει μια ακόμη μεγαλύτερη παγκόσμια αλλαγή. Ο Δίας και ο Κρόνος θα ευθυγραμμιστούν επίσης στη μηδέν μοίρα του Υδροχόου. Το μηδέν αντιπροσωπεύει το άπειρο δυναμικό και κρατά την ενέργεια των απεριόριστων δυνατοτήτων.

Η νέα εποχή του Υδροχόου στρέφει την εστίασή μας από το φαινομενικά μεγαλύτερο στο ουσιαστικότερο και περισσότερο αληθινό.

Ο νέος τρόπος ζωής μπορεί να φέρει μετατόπιση του ενδιαφέροντος, από το εγώ στο εμείς και σε θέματα που αφορούν την ευημερία κάθε κοινωνίας σε αυτό τον πλανήτη. Οι μεγάλες συγκρούσεις που συμβαίνουν στη γη τα τελευταία 200 χρόνια ώθησαν την εστίασή μας προς τη φιλοδοξία, τη μεγάλη κυβέρνηση και τις μεγάλες επιχειρήσεις. Μας έκανε να επικεντρωθούμε στον υλικό πλούτο.

Ίσως να πάψουμε να προσβλέπουμε σε λύσεις από μεγάλες κυβερνήσεις ή και μεγάλες επιχειρήσεις και τελικά να στραφούμε σε μικρότερους οργανισμούς και μικρές επιχειρήσεις, που λειτουργούν με σκοπό να προσφέρουν το καλύτερο και ποιοτικότερο στην κοινωνία και γι’ αυτό να τους ανταμείψουμε. Θα μπορούσε να υπάρξει μεγαλύτερη εστίαση σε αυτήν την ιδέα ότι όλοι ευδοκιμούμε όταν η αναπτυσσόμαστε συλλογικά, αφήνοντας στο παρελθόν τον ανταγωνισμό και το μόνιμο κυνήγι της εξουσίας.

Οι ανθρωπιστικές προσπάθειες θα είναι σημαντικές και υλοποιήσιμες , ενώ και η τεχνολογία θα ευνοηθεί. Θα δούμε περισσότερα πράγματα να δημιουργούνται στο Διαδίκτυο παρά στον φυσικό κόσμο.

Σε ακόμη βαθύτερο επίπεδο, η Μεγάλη Σύζευξη του 2020 θα μπορούσε να μας επιτρέψει να δούμε ότι είμαστε πραγματικά όλοι με όλους συνδεδεμένοι.  Ίσως, για πρώτη φορά στην ιστορία η συνείδηση να περάσει πάνω από τη θρησκεία και η αλήθεια, ότι είμαστε όλοι ανώτερα πνευματικά όντα, να γίνει η εδώ πραγματικότητά μας.

Η ενεργειακή Πύλη της 21ης ​​Δεκεμβρίου 2020

Το μονοπάτι που επιλέγουμε να επικεντρωθούμε, μας φέρνει στις απίστευτες ψυχικές ενέργειες που είναι επίσης παρούσες αυτήν τη ημέρα. Όλη η κοσμική ενέργεια φέτος μας οδηγεί στο κλείσιμο ενός τεράστιου καρμικού κύκλου για τον πλανήτη.

Η πνευματική σημασία έχει να κάνει με τη συνειδητοποίηση του να αφήσουμε πίσω το παλιό (παλιά καρμικά μοτίβα) χωρίς φόβο, τύψεις και ενοχές, καθώς η ενέργεια της νέας εποχής δονείται στην συγχώρεση, την αποδοχή και την αγάπη.

Η ελεύθερη βούληση ενισχύεται και μπορούμε να επιλέξουμε που θέλουμε να κινηθούμε, προς το παρελθόν ή προς το μέλλον. Αν συνεχίσουμε να κινούμαστε με βάση τα παλαιά μοτίβα θα επαναλαμβάνεται η ίδια πραγματικότητα.

Η άλλη επιλογή που αντιπροσωπεύει την πρόοδο προς νέους τρόπους διαβίωσης με νέα επιστημονικά επιτεύγματα, που πάντα ήταν εκεί, αλλά τώρα θα μπορούμε να τα δούμε και να τα ακολουθήσουμε θα μας οδηγήσουν σε ένα ανώτερο επίπεδο συνείδησης.

Ουσιαστικά, η συχνότητα του πλανήτη αυξάνεται. Οι συχνότητες με τις οποίες είμαστε εξοικειωμένοι και με τις οποίες έχουμε συνδεθεί στο παρελθόν θα είναι ευκολότερες για να λειτουργήσουν. Η μετάβαση για όσους το επιλέξουν από το τρισδιάστατο στην 5η  διάσταση θα είναι ευκολότερη. Κάποιοι θα είναι με το ένα πόδι στη μία διάσταση και με το άλλο πόδι στην Πέμπτη διάσταση.

Η Πέμπτη Διάσταση υπάρχει από πάντα, καθώς υπάρχουν και οι επόμενες διαστάσεις, αλλά σε αυτή την νέα εποχή θα είναι ευκολότερο να παραμείνουμε σε μία υψηλότερη δονητικά διάσταση.

Για όσους ζουν σε 5D, θα επιτυγχάνονται νέες συχνότητες και κωδικοί φωτός και αυτό είναι συναρπαστικό, καθώς θα οδηγούνται σε νέες ακόμα υψηλότερες διαστάσεις. Όσοι παραμένουν στην τρισδιάστατη πραγματικότητα θα μπορούν να αισθανθούν την αλλαγή και το Φως που φέρνει η νέα εποχή.

Η αποψινή βραδιά είναι η αρχή για κάτι νέο που μπορείτε να δημιουργήσετε επιλέγοντας με την καρδιά. Αποφάσεις που αναδύονται από την καρδιά μας με αγάπη μπορούν να πραγματοποιηθούν ευκολότερα με τη νέα ενέργεια. Είναι η στιγμή να αποφασίσουμε την αλήθεια του εαυτού μας ξεκαθαρίζοντας όλα όσα μας αρέσουν και όλα όσα θέλουμε να αλλάξουμε.

Θυμηθείτε ότι οι ίδιοι πραγματοποιούμε την πραγματικότητά μας και γι΄αυτό επιτρέψτε στο εσωτερικό παιδί να καθοδηγήσει τις σκέψεις σας σε συναισθήματα που δημιουργούν ανακούφιση.

Είναι μια καλή μέρα για να αποφασίσετε αυτό στο οποίο θέλετε να επικεντρωθείτε, να συνδεθείτε με τη δική σας πνευματικότητα και να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας, που πηγάζουν από την καρδιά.

Μείνετε ανοιχτοί στις ενέργειες αυτών των ημερών και επιτρέψτε στη διαίσθηση σας να σας καθοδηγήσει. Αυξήστε τη δονητική σας κατάσταση συγχωρώντας κάθε φόβο σας και κάθε άλλον άνθρωπο. Ενισχύστε το συναίσθημα της αγάπης στέλνοντας Φως και Αγάπη σε όλους.

Απόψε ζητήστε αυτό που θέλετε με αλήθεια και επιτρέψτε στον εαυτό σας να το λάβετε!

Bluemind Magazine

Επισκεφτείτε και τη σελίδα μας στο Facebook πατώντας εδώ.

Αξίζει να δείτε επίσης:

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *