Διαλογισμός για την κορύφωση της ερωτικής επιθυμίας

Διαλογισμός για την κορύφωση της ερωτικής επιθυμίας

Κοινοποίηση

Ο διαλογισμός αυξάνει την ενσυναίσθηση, η οποία είναι απαραίτητη για το καλό σεξ. Η σκέψεις μας και οι πεποιθήσεις μας πολλές φορές μπλοκάρουν τη σεξουαλική μας ενέργεια, με αποτέλεσμα να μην απολαμβάνουμε την ερωτική πράξη.

Ο διαλογισμός μας προσφέρει βαθύτερη ξεκούραση από τον ύπνο και μας τροφοδοτεί με την ενέργεια που χρειαζόμαστε. Επίσης, μας βοηθά να είμαστε περισσότερο σε επαφή με το τι συμβαίνει «αυτή τη στιγμή», με το εδώ και το τώρα και γενικά να γνωρίζουμε και να αναγνωρίζουμε περισσότερο τα συναισθήματα των άλλων. Το αποτέλεσμα είναι να έχουμε αυξημένη ικανότητα για ενσυναίσθηση και συμπόνια, που μας βοηθά να συνδεθούμε πληρέστερα με τον σύντροφό μας και αυτό είναι καλό όταν πρόκειται για σεξ.

Σύμφωνα με τον Osho, «Όταν κρατάς το χέρι της γυναίκας ή του άντρα σου, γιατί να μην καθίσετε σιωπηλοί; Γιατί να μην κλείσετε τα μάτια και να νιώσετε; Νιώσε την παρουσία τού άλλου, μπες μέσα στην παρουσία τού άλλου, άφησε την παρουσία τού άλλου να μπει μέσα σου, να πάλλεστε μαζί, να λικνίζεστε μαζί, να σας κυριεύσει ξαφνικά κάποια μεγάλη ενέργεια, να χορέψετε μαζί – και θα φτάσετε σε τέτοιες οργασμικές κορυφές χαράς, που δεν είχατε γνωρίσει ποτέ προηγουμένως.»

Διαλογισμός που αυξάνει την ερωτική επιθυμία

Μια άσκηση διαλογισμού πριν την ερωτική συνεύρεση θα σας βοηθήσει να αφυπνίσετε τις αισθήσεις σας. Ο διαλογισμός για την κορύφωση της ερωτικής επιθυμίας είναι ισχυρός και μπορεί να αυξήσει τη σεξουαλική σας ενέργεια, αλλά και να επηρεάσει θετικά την ερωτική διάθεση του συντρόφου σας, χωρίς ο ίδιος να συμμετέχει στον οραματισμό. Η δική σας ανύψωση της σεξουαλικής ενέργειας θα επηρεάσει θετικά και το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Δοκιμάστε αυτόν τον διαλογισμό προτού βρεθείτε με τον σύντροφό σας, ώστε να είστε περισσότερο παρόντες για τον εαυτό σας, αλλά και το αγαπημένο σας πρόσωπο.  

Βήμα 1: Μείνετε για λίγο μόνοι σας. Βεβαιωθείτε ότι δεν σας ενοχλήσει κανένας στη διάρκεια του διαλογισμού σας. Καθίστε έχοντας τη σπονδυλική σας στήλη ευθεία.

Βήμα 2: Απελευθερώστε όλες τις προηγούμενες εμπειρίες της ημέρας. Αυτό βοηθά επίσης να σας ωθήσει στην παρούσα στιγμή. Καθώς το παρελθόν απομακρύνεται, βιώνετε την αίσθηση της παρουσίας σας στο τώρα.

Βήμα 3: Πάρτε μερικές βαθιές ανάσες και εστιάστε σε κάθε μέλος του σώματος σας ξεκινώντας από τα πόδια και ανεβαίνοντας αργά προς το κεφάλι. Πάρτε μια βαθιά εισπνοή και φανταστείτε ένα ρεύμα ενέργειας σαν λευκόχρυσο φως να κατεβαίνει από τον ουρανό και να διαπερνά όλο σας το σώμα. Γεμίστε το σώμα από αυτή την ενέργεια για να το φορτίσετε και να μπορεί να ανταποκριθεί περισσότερο στην ερωτική επαφή σας.

Βήμα 4: Εστιάστε στο τσάκρα της καρδιάς και δείτε το να ακτινοβολεί το λευκόχρυσο φως και κατευθύνετε αυτό το φως προς τον σύντροφό σας. Παρατηρήστε το αγαπημένο σας πρόσωπο μέσα σε ένα λευκόχρυσο φως και ο πομπός να είστε εσείς. Νιώστε ότι αναγνωρίζετε περισσότερο αυτήν τη στιγμή την ερωτική επιθυμία του συντρόφου σας. Παρατηρήστε και την δική σας επιθυμία να αγγίξετε, να γευτείτε και να αισθανθείτε τον σύντροφό σας. 

Βήμα 5: Δημιουργήστε την ωραιότερη ερωτική σκηνή, που θα θέλατε να έχετε με το πρόσωπο που επιθυμείτε. Δώστε την προσοχή σας στις αισθήσεις ακοή, γεύση, αφή, καθώς και στο χώρο. Εκδηλώστε τη χαρά, που φέρνει η απόλαυση του έρωτα.

Βήμα 6: Στη συνέχεια δώστε στον εαυτό σας την πλήρη άδεια για να παίξετε την ίδια σκηνή και στην πραγματικότητα. Αυτό σημαίνει ότι δίνετε την εντολή να βιώσετε την ερωτική πράξη απελευθερωμένοι από την ανησυχία για το πώς φαίνονται τα πράγματα, να αποτινάξετε τυχόν ενοχές και παράλληλα εμβαθύνετε στο να δώσετε και να λάβετε γενναιόδωρα.

Βήμα 7: Όταν νιώσετε έτοιμοι επιστρέψτε στην εδώ πραγματικότητα. Ανοίξτε τα μάτια σας. Δηλώστε στον εαυτό σας ότι αξίζετε την ικανοποίηση που προσφέρει το σεξ και αφεθείτε να το ζήσετε με τον σύντροφό σας.

Αν θέλετε μπορείτε να συνοδέψετε τον διαλογισμό σας με μουσικά ακούσματα όπως το παρακάτω ή και να αφήσετε τη μουσική να παίζει κατά τη διάρκεια του σεξ. Αυτό σας επαναφέρει στην κατάσταση του διαλογισμού και μπορεί να σας βοηθήσει κατά τη διάρκεια του σεξ να λειτουργήσετε περισσότερο αυθόρμητα.

Bluemind Magazine

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

Δείτε επίσης:

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *