Επανασύνδεση τεχνική για να έλξετε τον πρώην σας

Επανασύνδεση: τεχνική για να έλξετε τον πρώην σας

Κοινοποίηση

Η επανασύνδεση με τον πρώην σύντροφο μπορεί να συμβεί μέσα από τον νόμο της συγχώρεσης, της καθαρότητας του νου και του αγνού συναισθήματος.

Αν επιθυμείς την επανασύνδεση με τον πρώην σου μπορείς να ακολουθήσεις αυτή την πολύ δυνατή τεχνική οραματισμού, που αδρανοποιεί τον εγωϊσμό και φέρνει αποτελέσματα.

Η επανασύνδεση είναι μία διαδικασία που χρειάζεται πρώτα να συγχωρέσεις τον εαυτό σου, τον πρώην σου αλλά και όσους έπαιξαν ρόλο στον χωρισμό σας.

Η δύναμη της συγχώρεσης για την επανασύνδεση

Η συγχώρεση είναι θεραπεία για την ψυχή μας ειδικά όταν μας έχουν πληγώσει. Στις δυσκολίες, δεν υπάρχει τίποτα πιο αποτελεσματικό από τη συγχώρεση ώστε να μπορέσουμε να καθαρίσουμε ενεργειακά τον εαυτό μας.

Πολλές φορές έχουμε μια διαστρεβλωμένη άποψη για το τι σημαίνει η συγχώρεση. Θέλουμε να συγχωρήσουμε, αλλά το εγώ μας ακινητοποιεί καθώς σκεφτόμαστε ότι δεν μπορούμε να συγχωρήσουμε ειλικρινά τον άλλον.

Όταν θέλεις να συγχωρήσεις έναν άνθρωπο ή μία κατάσταση χρειάζεται πρώτα να τη δεις ως ένα μάθημα για την εξέλιξή σου. Γι’ αυτό και πρώτα από όλα πρέπει να συγχωρήσεις των εαυτό σου.

Μία δυνατή τεχνική συγχώρεσης του εαυτού μας είναι να βρούμε ποιοι είμαστε; Κάνοντας την ερώτηση στον εαυτό σου «Ποιος είμαι;» ή «Ποια είμαι;» και παραμένοντας στη σιωπή θα λάβεις απαντήσεις που θα αποκαλύψουν το μεγαλείο της ψυχής σου.

Οι περισσότεροι μαθητές μας, που κάνουν την τεχνική καταλήγουν στο «Είμαι αγάπη». Αποτινάσσοντας από πάνω σου τύψεις και ενοχές και συγχωρώντας στην ουσία τον εαυτό σου, το μεγαλείο της ψυχής αποκαλύπτεται.

Αν έχεις φτάσει στο σημείο που πλέον νιώθεις την αλήθεια, του «Είμαι Αγάπη» μπορείς ευκολότερα να συγχωρήσεις και τους άλλους. Μία θετική δήλωση που θα σε βοηθήσει περισσότερο να επιτύχεις τον στόχο σου είναι: «Αγαπημένε μου όπου κι αν είσαι, να είσαι απόλυτα ευτυχισμένος».

Μη σκεφτείς ότι δεν μπορείς να το κάνεις γιατί δεν θέλεις να περνά όμορφα μακριά σου, καθώς  η δυνατότερη ενέργεια που μπορείς να στείλεις σε κάποιον είναι η αγάπη. Εξάλλου για κάθε καλό ή κακό που εύχεσαι το ίδιο επιστρέφει σε εσένα 3 φορές δυνατότερο. Η επιλογή είναι δική σου…

Ολοκληρώνοντας την συγχώρεση, που ίσως να χρειαστείς μερικές μέρες ή και εβδομάδες μπορείς να περάσεις στον οραματισμό της ιδανικής σχέσης που επιθυμείς με τον άνθρωπο που θέλεις να επανασυνδεθείς.

Επανασύνδεση με τον πρώην μέσα από την τεχνική του οραματισμού

Η τεχνική οραματισμού είναι η εστίασή σου σε αυτό που πραγματικά θέλεις και όχι σε αυτά που φοβάσαι.

Με θάρρος και αποφασιστικότητα δημιούργησε μέσα σου όμορφες εικόνες από δραστηριότητες που θέλεις να κάνεις μαζί με αυτόν ή αυτή που αγαπάς. Μπορείς να οραματιστείς ένα δείπνο ή μία εκδρομή ή ότι άλλο σου δίνει χαρά.

Σε αυτό το στάδιο θα χρειαστεί να αποφύγεις εικόνες που μέσα σου πιστεύεις ότι δεν μπορούσες να ζήσεις ποτέ μαζί του ή μαζί της.

Κάθε βράδυ πριν πας για ύπνο δημιούργησε το δικό σου υπέροχο σενάριο που βιώνεις μαζί με τον αγαπημένο σου και ακόμα καλύτερα αν κάθε βράδυ είναι διαφορετικό. Ακόμα κι αν πρόκειται για μία νέα γνωριμία αυτή η τεχνική θα αποδώσει καρπούς.

Τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας μην ανησυχείς, αν η τεχνική έχει πετύχει κοιτώντας το κινητό σου για να δεις αν έχει επικοινωνήσει μαζί σου. Επίσης, δεν χρειάζεται να κοιτάς στα social media τι κάνει ή και να ρωτάς κοινούς γνωστούς. Αυτό είναι μία ελεγκτική μέθοδος που δεν θα σε βοηθήσει να επιτύχεις αυτό που θέλεις.

Ο λόγος που δεν χρειάζεται να τα κάνεις όλα αυτά είναι γιατί απλά η Δημιουργική Πηγή σε έχει ακούσει και δημιουργεί σε κάθετο χρόνο καταστάσεις ευνοϊκές για να λάβεις αυτό που θέλεις. Ο Θεός έχει ευφάνταστους τρόπους πέρα από κάθε ανθρώπινη ιδέα για να επικοινωνήσετε μεταξύ σας.

Μπορεί εσύ να περιμένεις τηλέφωνο, υποδεικνύοντας στο σύμπαν τον τρόπο, αλλά τελικά να συναντήσεις το αγαπημένο σου πρόσωπο έξω από το σπίτι σου ή και σε μία βόλτα σου ή και σε ένα ταξίδι. Μπορεί να τον δεις να έρχεται και να σου χτυπά το κουδούνι ή και να μεσολαβεί ένας καλός φίλος στην επανασύνδεσή σας. Όλα αυτά έχουν συμβεί και δεν σου μιλάμε για υποθετικά σενάρια.

Για τις φορές που αγωνιάς ή ανυπομονείς μπορείς να κάνεις τη θετική δήλωση επανασύνδεσης «Το χέρι του Θεού σκεπάζει αυτόν που αγαπώ και εμένα ενεργώντας τώρα για το κοινό καλό μας».

Η ηρεμία σου και η αγάπη σου θα έλξει αυτόν ή αυτή που αγαπάς. Θυμήσου ότι ο σκοπός της τεχνικής επανασύνδεσης δεν είναι να υποτάξεις τον άλλον, αλλά να ανοίξεις μία ειλικρινή επικοινωνία μαζί του με αγάπη.

Και όταν υπάρχει αγνή πρόθεση και αγάπη τα πάντα είναι δυνατά!

Bluemind Magazine

Δείτε επίσης:

Συνάντηση με τη δίδυμη φλόγα σας

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *