Etisies Astrologikes Provlepsis 2020

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2020

Κοινοποίηση

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του 2020 από τη Βάσια Μαυράκη, για τους δυνατούς και τους τυχερούς αυτής της ιδιαίτερης χρονιάς, η οποία φέρνει μαζί της αλλαγές και ανακατατάξεις.

Καλώς ήρθες 2020! Ο Θρόνος σου σε περιμένει!

Ένας διαφορετικός χρόνος θα είναι αυτός ο καινούργιος που μόλις κάθισε στο Θρόνο του. Το όνομα του θα είναι αρμονικό, όμορφο και ολοστρόγγυλο… δυο φορές το 20!!! Η πλανητική ευθυγράμμιση του νέου Χρόνου δεν θα έχει προηγούμενο… και ποιες οι απαιτήσεις του από εμάς; Η δική μας ευθυγράμμιση, η δική μας εναρμόνιση με τις Συμπαντικές Προσταγές. Ο σοφός δρόμος αυτός είναι, γιατί ο ΄΄νεαρός’’ θα έχει την εξουσία στα χέρια του μέχρι να ενηλικιωθεί και να γεράσει … αυτός θα έχει το κατάστιχο αυτός και το μολύβι. Εμείς πάλι πρέπει να καταλάβουμε πως είναι περισσότερο αναγκαίο από ποτέ άλλοτε να υπακούσουμε, γιατί όταν πας με το κύμα οι πιθανότητες να γλυτώσεις είναι απείρως μεγαλύτερες από το να κολυμπήσεις ενάντια!

Το 2020 με κωδικό ασφαλείας το 4… θα είναι χρονιά εξουσίας και αν εμείς παραμερίσουμε και μείνουμε απλοί θεατές, θα δούμε εξουσίες άδικες να καταρρέουν και εξουσιαστές άκαρδους να λυγίζουν. Και φέτος ο κουτσοφλέβαρος θα έχει και τα δυο του πόδια και το 2020 θα καταγραφεί κατά μια ημέρα μεγαλύτερο στα τεφτέρια του Χρόνου και του Κρόνου… Μια χρονιά ιδιαίτερη με έναν κοσμικό κύκλο να κλείνει, τόσο δυνατό σαν όλους αυτούς που έχουν αλλάξει τον κόσμο. Η συμπαντική μάζωξη στο ζώδιο των Ταγών, στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα ‘’ανεβάσει’’ και θα ‘’κατεβάσει’’ Ταγούς, θα αλλάξει σύνορα κρατών, θα ταράξει τα Νερά και τα Εδάφη του πλανήτη. Σύνοδος Κρόνου, Πλούτωνα στον Αιγόκερω… ο κύρης του Κάρμα ο Κρόνος, ενώνει τις σκληρές δυνάμεις του με τον κύρη του Κάτω Κόσμου, τον Πλούτωνα, και ο πλανήτης μας στη μέση να πληρώνει τα παλιά κρίματα του με όλους τους προσωπικούς πλανήτες σε ανάδρομη πορεία κατά διαστήματα, μέσα στο 2020.

Ο Ερμής θα έχει ανάδρομη πορεία τρεις φορές μέσα στο 2020 από 17/ 2ου – 4/ 3ου, από 18/ 6ου – 12/ 7ου- ,από 14/10ου – 3/11ου και θα μας φέρει μπροστά σε σκέψεις και πράξεις του παρελθόντος. Η Αφροδίτη ανάδρομη και αυτή από 13 /5ου – 25 /6ου θα μας φέρει παλιές αγάπες… και ο Άρης από 9/9ου- 14/ 11ου θα μας ξυπνήσει παλιές έχθρες. Επιπλέον οι Δεσμοί της Σελήνης και οι Εκλείψεις, μεταφέρονται στο Μεταβλητό Σταυρό, στον άξονα Τοξότη / Διδύμων , στον άξονα της αιώνιας μαθητείας. Πρέπει να είμαστε επιμελείς μαθητές τη νέα χρονιά και να φροντίσουμε πάνω από όλα το φυσικό μας σπίτι, αυτό που όλοι κατοικούμε μα λίγη σημασία του δίνουμε. Αυτό θα μας φωνάζουν με αγωνία οι πλανήτες από την παρορμητική γη του Αιγόκερω… ‘’το Σπίτι’’ σας νοικοκυρέψτε, αυτό που θα αφήσετε στους επόμενους που έρχονται. Αλλά αν το Σύμπαν κάνει τη δουλειά του, εμείς οι άνθρωποι θα κάνουμε τις δικές μας, αναπόσπαστοι στους στόχους και τις επιδιώξεις μας γιατί ο καθένας μας πορεύεται με το δικό του , προσωπικό συμβόλαιο, τον αστρολογικό του χάρτη και αν έχει κλείσει γερή συμφωνία δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από το 2020! Ίσως αυτή να είναι η χρονιά που θα τον ανεβάσει στην Κορυφή… και η θέα από εκεί είναι η καλύτερη! Οι φετινές μου προβλέψει είναι αφιερωμένες σε όσους έχουν γεννηθεί 29 Φεβρουαρίου και είναι οι τυχεροί που μεγαλώνουν ένα χρόνο… κάθε τέσσερα χρόνια!

Ο Ήλιος για το 2020 θα μπει στον Κριό και την Εαρινή Ισημερία , Παρασκευή 20 Μαρτίου 05.50 π.μ. ( ώρα Ελλάδος). Αυτή είναι η Κοσμική Πρωτοχρονιά, η Ώρα έναρξης του Κόσμου, η Κρίσιμη Μοίρα Ανθρωπότητας 00 Κριού…

ΚΡΙΟΣ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ – 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Παρορμητικά παιδιά της φωτιάς, Κριάρια ανυπόμονα, το 2019 με το Δία στον Τοξότη σας έταξε πολλά, αλλά δεν ήταν όλα έτσι όπως τα περιμένατε. Και τώρα η νέα χρονιά έχει έρθει για να φέρει τις αλλαγές αυτές που πρέπει να γίνουν στη ζωή σας με θάρρος και με πάθος. Είναι αλήθεια πως δεν σας λείπει ούτε το ένα, ούτε το άλλο , αλλά αν είχατε και λίγη υπομονή παραπάνω θα τα είχατε ήδη καταφέρει. Μια δημιουργική, σημαντική χρονιά ξεκινά για εσάς, με ένα ιδιαιτέρως ερωτικό καλοκαίρι και με τον κυβερνήτη σας ανάδρομο για αρκετό διάστημα στο ζώδιο σας η δημιουργική ένταση και η αναπόφευκτη κούραση θα είναι αναπόσπαστα κομμάτια της ζωής σας.

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ 20 – 30 ΜΑΡΤΙΟΥ
Καθαρόαιμα παιδία του Άρη, Κριάρια του Μαρτίου, θεραπευτικά θα ξεκινήσει το νέο έτος με το Χείρωνα στο ζώδιο σας να προσπαθεί να γιατρέψει τις πληγές του παρελθόντος, ψυχολογικές και σωματικές. Και αν κατά τον Adler δεν είμαστε τίποτα άλλο από το σύνολο των παιδικών μας τραυμάτων που ζητούν γιατρειά, εσείς, αυτή τη γιατρειά θα την έχετε. Η γιατρειά θα φέρει τη συγχώρεση και η συγχώρεση την απελευθέρωση και οι κρίκοι της αλυσίδας των συναισθημάτων που σας κρατούν ‘’δεμένους’’ επιτέλους θα σπάσουν. Μόνη προσοχή στις υπερβολές στις οποίες μπορεί να σας οδηγήσει ο Δίας από τον Αιγόκερω… μετρημένο θάρρος λοιπόν για εσάς τα ανυπόμονα Κριάρια των πρώτων ημερών.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ – 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Είστε και παιδιά του λαμπερού Ήλιου, συγκυβερνήτη του ζωδίου σας από δεκανό εσείς οι Κριοί του δεύτερου δεκαημέρου και η γενναιοδωρία σας περισσεύει , όπως και η υπερβολή σας τις περισσότερες φορές! Παιδευτήκατε το 2019 από τα συντονισμένα πυρά του Κρόνου και του Πλούτωνα πάνω σας, αλλά ευτυχώς μάθατε ποια λάθη δεν πρέπει να επαναλάβετε! Ένταση, απίστευτη ενέργεια , ενάρξεις και έρωτες για το 2020 με στοχευμένη αυτή τη φορά δράση, γιατί όπως πολύ καλά γνωρίζετε- πολεμιστές του Φωτός είστε άλλωστε- μάχη χωρίς σχεδιασμό νίκη δεν δίνει!

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ 11- 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Ο Δίας μαζί με τον Άρη κυβερνούν την ψυχή και το μυαλό σας, επεκτατικά Κριάρια του τρίτου δεκαημέρου. Είστε κομματάκι ιμπεριαλιστές εσείς και ακόμη και όταν δεν υπάρχουν ’’πόλεμοι’’ αισθάνεστε υποχρεωμένοι να τους ξεκινάτε! Όλο το 2019 πολεμούσατε και τώρα θα πρέπει να μπείτε και πάλι στο πεδίο της μάχης με τα όπλα σας καλά γυαλισμένα γιατί η σύνοδος των Μεγάλων σας αφορά προσωπικά! Θέλετε να φωνάξετε φτάνει πια, μα ακόμη δεν μπορείτε… Ανασυγκροτηθείτε και όταν ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος του 2020 περάσουν, τότε αφήστε τα όπλα κάτω. Άλλωστε τις περισσότερε μάχες για τον έρωτα δεν τις έχετε δώσει μέχρι τώρα;

ΤΑΥΡΟΣ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – 20 ΜΑΙΟΥ

Χρονιά αποφάσεων, σημαντικών αποφάσεων θα είναι για εσάς το 2020! Δυνατά παιδιά σταθερής γης είστε εσείς οι Ταύροι και ο κάματος δεν σας τρομάζει. Τα καματερά αυτά που οργώνουν τη γη με το κεφάλι σκυμμένο είστε, αυτά που ο Αριστοτέλης Βαλαωρίτης παρομοιάζει με το λαό… ‘’αυτό το βόδι το μανό που όσο βαθιά ρουχνίζει τόσο εύκολα μυγιάζεται κι ανεμοστροβιλίζει και που το κράζουνε λαό’’. Μα αν ‘’μυγιαστείτε’’ τότε γίνεστε θηρία ανήμερα ικανά για τις ζημιές τις μεγαλύτερες. Το 2020 θα είναι ζημιάρικο με ζημιές ωραίες όμως που θα φέρουν αλλαγές στη παγιωμένη σας ζωή και θα σας κάνουν να καταλάβετε πως εκτός από τις ασφάλειες υπάρχουν και οι ανασφάλειες που νοστιμίζουν τη ζωή. Και εσείς από νοστιμιές τίποτα άλλο, παιδιά της Πάνδημου Αφροδίτης είστε…

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ 20 – 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Είστε τα καθαρόαιμα παιδιά της Αφροδίτης στην πιο υλιστική έκφανση της. Οι γήινες ασφάλειες είναι σημαντικές για εσάς και οι συναισθηματικές ακόμη περισσότερο! Ο Ουρανός όμως, ο πλανήτης της διάσπασης έχει χτυπήσει την ‘’Αχίλλειο πτέρνα ‘’ σας αρκετές φορές από την άνοιξη του 2018 μέχρι σήμερα. Και εσείς κεραυνοβολημένοι περιμένετε το επόμενο χτύπημα του, την επόμενη κυκλοθυμική του διάθεση. Και το 2020 θα είναι έτος αλλαγών όσο δύσκολο και να σας φαίνεται ακόμη και σαν λέξη μόνο! Εκεί, γύρω στην άνοιξη οι αλλαγές αυτές θα είναι μια πραγματικότητα και ότι δεν πρέπει να υπάρχει πια στη ζωή σας, θα πάρει το δρόμο του ‘’φευγιού’’!

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ 1 – 10 ΜΑΙΟΥ
Απίστευτες ευκαιρίες και σημαντικά γεγονότα θα φέρει το 2020 για εσάς τα παιδιά της Αφροδίτης και του αεικίνητου από δεκανό Ερμή! Είστε οι πιο ευέλικτοι και επικοινωνιακοί Ταύροι από όλους και τα ταλέντα σας αυτά θα τα απογειώσετε τη φετινή χρονιά. Η Βοήθεια του Δία από το φιλικό ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας χαρίσει την οικονομική ασφάλεια που τόσο επιθυμείτε αλλά και την απαραίτητη τόλμη να προσπαθήσετε να μπείτε σε νέα επιχειρηματικά ανοίγματα χωρίς το άγχος του προηγούμενου χρόνου. Δούλεψε για εσάς ο Κρόνος και άνοιξε μονοπάτια που τώρα θα διαβείτε με ευκολία. Και στα ερωτικά σας η προσφορά θα είναι μεγάλη και ίσως αποφασίσετε να επισημοποιήσετε όσοι βρίσκεστε ήδη σε σχέση.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ 11 – 20 ΜΑΙΟΥ
Μια χρονιά παθιασμένη, μια χρονιά ερωτική και οικονομικά γενναιόδωρη θα είναι η νέα χρονιά για εσάς με αρωγούς σπουδαίους, τον Κρόνο, τον Πλούτωνα , αλλά και το Δία. Ειδικά τους δύο πρώτους που οι περισσότεροι τους τρέμουν, εσείς θα τους έχετε στη ‘’δούλεψη’’ σας για όλο το 2020. Τέρμα η ανασφάλεια, η εσωστρέφεια και καλώς να έρθουν οι κεραυνοβόλοι έρωτες … εντελώς διαφορετικοί από αυτούς που είχατε ζήσει μέχρι τώρα! Το δίσεκτο νέο έτος θα είναι το εφαλτήριο για μια σπουδαία άνοδο σε όλους τους τομείς της ζωής σας με διάρκεια … τα επόμενα χρόνια.

ΔΙΔΥΜΟΙ 20 ΜΑΙΟΥ – 20 ΙΟΥΝΙΟΥ

Αιώνιοι έφηβοι του ζωδιακού μια διαφορετική χρονιά σας περιμένει. Η διττή σας φύση θα μπει σε διλήμματα φέτος και οι Διόσκουροι, τα αγαπημένα αδέλφια της αθανασίας και της θνητότητας θα αναρωτιούνται το 2020 αν η αγάπη που τους δένει πρέπει να περάσει σε άλλο επίπεδο, περισσότερο πνευματικό και σιωπηλό. Με τις Εκλείψεις να περνάνε στο δικό σας ζωδιακό άξονα και να ζωντανεύουν τις καρμικές σας υποχρεώσεις, η σιωπή θα είναι το μάθημα σας. Το 2019 είχε πολλή φλυαρία με το Δία απέναντι σας να σας τάζει μεγαλεία, να σας τάζει ιδανικούς συντρόφους , να σας τάζει ευκολίες απίστευτες. Και σε κάποιος από εσάς, πραγματικά τα χάρισε απλόχερα, αλλά κάποιοι άλλοι μείνατε ανικανοποίητοι και θα πρέπει ο νέος χρόνος να σας αποκαταστήσει. Με τον κυβερνήτη σας τον Ερμή ανάδρομο αρκετές φορές μέσα στο 2020 η αδικία αυτή θα αποκατασταθεί!

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ 21 – 31 ΜΑΙΟΥ

Ανάλαφρα και λεπτοκόκκαλα παιδιά του Ερμή το 2020 θα κάνει αισιόδοξο ποδαρικό στο σπιτικό σας. Αισιοδοξία χωρίς υπερβολές και διάθεση για πραγματική δουλειά θα σας χαρίσει, προκειμένου να κατακτήσετε στόχους ζωής. Οικονομικά θα επιδιώξετε να αναβαθμιστείτε και αυτό θα γίνει μέσα από την ανανέωση της επιχείρησης σας και της ακίνητης περιουσίας σας. Αλλά και ερωτικά θα μπείτε σε διάθεση ανανέωσης με σχέσεις που δεν αξίζουν να διακόπτονται και με σχέσεις που αξίζουν να παίρνουν μια δεύτερη ευκαιρία. Ο Μάιος και ο Οκτώβριος θα είναι μήνες με ιδιαίτερη συναισθηματική και επαγγελματική δραστηριότητα. Δεν θα λείψουν φυσικά και οι στιγμές έντασης και άγχους αλλά θα τις διαχειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ 1- 9 ΙΟΥΝΙΟΥ

Το 2020 έχει έρθει για να τονίσει τον τομέα των σχέσεων σας σε όλα τα επίπεδα. Οι ευκαιρίες που θα έρθουν θα σας δώσουν τη δυνατότητα νέων συνεργασιών ενώ αρκετοί από εσάς θα αποφασίσετε να προχωρήσετε σε μια σοβαρή σχέση ή και γάμο ακόμη, αφού το είχατε ήδη σχεδιάσει από τον προηγούμενο χρόνο με το Δία απέναντι σας. Έχετε και συγκυβερνήτη τη γλυκιά Αφροδίτη από δεκανό, εσείς του δεύτερου δεκαημέρου και τα συναισθηματικά είναι περισσότερο σημαντικά ακόμη και από τα επικοινωνιακά σας. Επαγγελματικά βελτιώνετε συνεχώς τη θέση σας και θα έχετε εύνοια στον τρόπο που διαχειρίζεστε δάνεια, οφειλές και διακανονισμούς με το δημόσιο.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ 10 – 20 ΙΟΥΝΙΟΥ
Είστε και Ουράνια παιδιά εσείς του τρίτου δεκαημέρου και ξέρετε να κάνετε ανατροπές. Το 2020 θα φέρει τα πάνω κάτω, καθώς οι Μεγάλοι του Σύμπαντος έχουν βάλει σκοπό να σας οδηγήσουν σε ένα εσωτερικό ταξίδι αναζήτησης… έχουν βάλει σκοπό να σας χαρίσουν μια εσωτερικότητα όχι τόσο συμβατή με το ζώδιο σας, αλλά εντελώς συμβατή με τους Δεσμούς της Σελήνης που πέρασαν στο δικό σας άξονα. Αλλαγές αναγκαίες και με προοπτική που θα επηρεάσουν τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας και θα σας φέρουν σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο ζωής από αυτό που είχατε συνηθίσει. Ευμετάβλητοι είστε από τη φύση σας και γνωρίζετε καλά πως κάθε αλλαγή θα είναι για καλό σκοπό!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ – 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

‘’Μετεβλήθη εντός σας και ο ρυθμός του κόσμου’’ όπως έχει γράψει ο μεγάλος Γεώργιος Βιζυηνός. Το 2019 ήταν χρονιά σκληρής ενηλικίωσης και περάσατε πιεστικά και δύσκολα. Η αλήθεια είναι πως τα μεγαθήρια του Σύμπαντος που τόσο πολύ σας πίεσαν τη χρονιά που πέρασε θα συνεχίσουν, με μόνη διαφορά ότι τώρα πια έχετε εκπαιδευτεί στα δύσκολα! Το 2020 θα έχετε μια extra βοήθεια από τον Δία απέναντι σας αλλά και την αλλαγή των Δεσμών της Σελήνης που από τον Παρορμητικό δικό σας Σταυρό θα μετακινηθούν στον Μεταβλητό και θα σας απαλλάξουν από το καρμικό βάρος των Εκλείψεων του έτους. Έχετε έναν αρωγό ακόμη για τη νέα χρονιά που μπορεί να μην τον έχετε στα σχέδια σας, αλλά αυτός θα κάνει ότι μπορεί για να σας φέρει ευχάριστες αλλαγές ζωής… ο Ουρανός από τον Ταύρο θα είναι ο ανέλπιστος βοηθός σας για το 2020!

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ 21 – 31 ΙΟΥΝΙΟΥ

Εσείς τα κυκλοθυμικά, μα τόσο ευαίσθητα παιδιά της Σελήνης, έχετε ήδη από το τέλος του 2019 καταλάβει τη διαφορά και στην ψυχολογία σας, αλλά και στα πιο πρακτικά θέματα ζωής. Βαδίζετε με συγκρατημένη αισιοδοξία και έχετε δίκιο αφού οι Μεγάλοι του Σύμπαντος σας έχουν ξεχάσει και μαζί σας ασχολείται τώρα ο γενναιόδωρος Δίας! Σκέψεις για συνεργασίες και επισημοποιήσεις, για γάμους και απόκτηση απογόνων θα ευοδωθούν με Δία και Ουρανό να συνεργάζονται για το δικό σας όφελος μέσα στο 2020. Θα αισθάνεστε δραστήριοι, γεμάτοι με φρέσκιες ιδέες που θα είναι πραγματοποιήσιμες και θα σας αποδώσουν οικονομικά. Το σημαντικότερο όμως είναι πως η νέα χρονιά θα αποδειχθεί χρονιά κοινωνικής καταξίωσης και αποδοχής και αυτό θα είναι ένα προσωπικό δικό σας στοίχημα που θα έχει κερδηθεί!

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ 1- 10 ΙΟΥΛΙΟΥ

Διαισθητικά παιδιά της Σελήνης και του Πλούτωνα, εσείς Καρκινάκια του δεύτερου δεκαημέρου, έχετε περάσει από τις μυλόπετρες του Κρόνου και του Πλούτωνα και έχετε βγει σχεδόν νικητές! Το 2020 θα εξακολουθήσει να είναι μια χρονιά πάλης, αλλά οι φτερωτές των Ανεμόμυλων του Σύμπαντος έχουν χάσει τη δύναμη τους πάνω σας! Καιρός λοιπόν να ανασκουμπωθείτε, να ‘’θάψατε’’ βαθιά ότι τελείωσε και να προχωρήσετε σε νέους έρωτες, νέους συνεργάτες, νέα ενδιαφέροντα ζωής. Αν και αγαπάτε πολύ τα ‘’παλιά’’, τώρα θα πρέπει να ξεκολλήσετε και να προχωρήσετε μπροστά. Το νέο δίσεκτο έτος θα σας προσφέρει την ευκαιρία… εσείς θα πρέπει να την αδράξετε! Προκλητικοί θα είναι ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος , μα μόλις περάσουν θα έχετε αφήσει πίσω σας μια εποχή κατήφειας και κατάθλιψης και θα έχετε περάσετε σε μια νέα εποχή χαράς και αισιοδοξίας!

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ 11- 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

Και εσείς δεν πιστεύετε πόσα έχετε αντέξει το τελευταίο… μεγάλο διάστημα. Το 2019 άλλαξε τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα. Και το 2020 ήρθε για να συνεχίσει τις αλλαγές αυτές που σκοπό έχουν από εύκαμπτη κάμπια να σας μεταμορφώσει σε πολύχρωμη πεταλούδα! Μα με τι κόστος θα ρωτήσετε… Ναι, αλλά σκεφτείτε τι όμορφα θα είναι από εκεί ψηλά που θα πετάτε! Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Δίας αλλά και ο Άρης από απέναντι θα συνεχίσουν να σας πιέζουν, θα συνεχίσουν να θέλουν να σας κάνουν να αλλάξετε ριζικά και εσείς θα πρέπει να πάτε με το κύμα για να μην τσακιστείτε. Είστε καλοί στο κολύμπι γιατί είστε και παιδιά του Ποσειδώνα από δεκανό και ξέρετε να παλεύετε με τα ψηλά κύματα. Θα ζήσετε παθιασμένους έρωτες το 2020, θα βρεθείτε σε συναισθηματικές κρίσεις, θα έρθετε αντιμέτωποι με ανθρώπους που θα σας βάλουν να διαλέξετε ανάμεσα σε έρωτες, υποχρεώσεις και επαγγελματικά… Σκόπελοι ο Φεβρουάριος και ο Μάρτιος, μετά τα κύματα θα γαληνέψουν.

ΛΕΩΝ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ – 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

To 2020 θα είναι μια χρονιά που θα δώσετε προτεραιότητα σε πιο απλά και καθημερινά θέματα, αλλά και σε θέματα υγείας. Το 2019 σας κακόμαθε λίγο με το Δία να σας δίνει φτερά κι εσείς να τα ανοίγετε και να πετάτε σαν τον Ίκαρο, ξεχνώντας μερικές φορές πως ίσως ήταν φτιαγμένα και από κερί. Και τώρα θα πρέπει να προσγειωθείτε και να σηκώσετε τα μανίκια, έτοιμοι για δουλειές πρακτικές και πραγματικές. Έχετε ήδη καταλάβει πως χωρίς αλλαγές τίποτα δεν θα πετύχει, αλλά και χωρίς ταπεινότητα και πάλι τίποτα δεν θα πετύχει… βάλτε λοιπόν τη σωστή δόση και από τα δύο και θα δείτε πως το δίσεκτο 2020 θα σας ανταμείψει για την προσπάθεια. Οι επιστροφές από το παρελθόν θα είναι μια πιθανότητα που θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψιν ιδιαιτέρως το καλοκαίρι και σε θέματα ερώτων αλλά και σε θέματα υγείας που είχατε αμελήσει. Επαγρύπνηση λοιπόν…

1o ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ 22 – 31 ΙΟΥΛΙΟΥ

Εσείς τα λαμπερά παιδιά του Ήλιου αισθανθήκατε να χάνετε τη λάμψη σας το 2019 καθώς οι σταθερές της ζωής σας, άλλαζαν άρδην… και λίγο μετά την άνοιξη που μας πέρασε καταλάβατε πως τα χρυσοποίκιλτα ρούχα του βασιλιά μάλλον ήταν αόρατα! Τώρα, η νέα χρονιά ήρθε για να σας δείξει τον τρόπο και το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε για να ξεφύγετε από τα λάθη του προηγούμενου έτους. Οι σχέσεις σας θα συνεχίζουν να ανατρέπονται, οι σύντροφοι και οι συνεργάτες σας θα συνεχίζουν να σας λένε πως έχετε αλλάξει και εσείς θα συνεχίζετε να μένετε ανικανοποίητοι θεωρώντας πως οι άλλοι είναι υπερβολικοί στις κρίσεις τους για εσάς. Καιρός λοιπόν να γίνετε και μη… αναμενόμενοι και ας προσπαθήσουν οι άλλοι να συντονιστούν με τη δική σας ενέργεια.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ 1- 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Η εύνοια θα συνεχίσει για εσάς τα ασυγκράτητα παιδιά του Ήλιου, αλλά και του Δία από δεκανό για το 2020! Επαγγελματικές και οικονομικές επιτυχίες… επιτυχίες που μπορεί να σας ανοίξουν δρόμους ακόμη και στο εξωτερικό… αισθηματικές επιτυχίες και επισημοποιήσεις… τα πάντα θα έχει η νέα αυτή χρονιά που θα σας βρει γεμάτους ενέργεια και αισιοδοξία! Η εποχή της επανάστασης σε όλους τους τομείς της ζωή σας έχει φτάσει ακόμη και αν δεν αισθάνεστε εντελώς έτοιμοι για καινοτόμες αλλαγές. Θα το κάνει όμως άλλος για εσάς, ο Ουρανός, αυτός είναι που θα τονώσει τις φιλοδοξίες σας και θα σας φέρει πολύ κοντά στην κορυφή που ονειρεύεστε. Άτομα κύρους και εξουσίας θα είναι εκεί για να σας βοηθήσουν και το σίγουρο είναι ότι η επαγγελματική πορεία θα είναι ανοδική! Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε εσείς θα είναι να φροντίσετε την υγεία σας και να φανείτε σοφοί σε θέματα πρόληψης.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ 11 – 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Μια χρονιά με παροχές θα είναι το 2020 που θα σας βοηθήσει να οργανώσετε καλύτερα και ποιοτικότερα τη ζωή σας. Θα είναι απαιτητική η νέα χρονιά, θα σας ζητήσει να βάλετε ευδιάκριτα όρια μεταξύ συνεργατών και συντρόφων. Οι ρόλοι θα πρέπει να είναι ξεκάθαροι πλέον γιατί το 2019 με την εύνοια του Δία γίνατε ελαστικότεροι στη διάκριση. Φέτος τα πράγματα θα μπουν στη θέση τους! Αυστηρότερα μέτρα και για εσάς και για τους άλλους και μάχες για διεκδίκηση στόχων. Έτσι κι αλλιώς είστε μαχητικά παιδιά του Άρη από δεκανό και ξέρετε πως να δίνετε μάχες που θα είναι κερδοφόρες! Έρωτες από το παρελθόν θα σας χτυπήσουν την πόρτα την άνοιξη και νέοι έρωτες θα εισβάλλουν στη ζωή σας το καλοκαίρι. Μην αφήσετε να μπερδευτούν μεταξύ τους, με τόσους πλανήτες ανάδρομους και χάσετε το σωστό άτομο και τη σωστή απόφαση! Το σημαντικότερο όμως όλων για το καλοκαίρι του 2020, θα είναι η φροντίδα της υγείας σας. Μην αμελήσετε ούτε παλιά θέματα, ούτε νέα που μπορεί να προκύψουν. Δώστε σημασία σε αυτά που ζητά το σώμα σας, στην ξεκούραση σας και στη σωστή διατροφή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Παρθένοι το 2020 σας ανήκει! Δημιουργικότητα, επιτυχία, καθιέρωση … καθώς οι Μεγάλοι του Σύμπαντος δουλεύουν για εσάς! Το 2019 σας φέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο και το δίσεκτο 2020 θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο με δύο βοήθειες περισσότερες όμως… τον Ουρανό από το φιλικό ζώδιο του Ταύρου και τον Δία από το εξίσου φιλικό για εσάς, ζώδιο του Αιγόκερω. Πέρα από οικονομικές ευκαιρίες και υλικά αγαθά το νέο έτος θα είναι γενναιόδωρο και στα συναισθηματικά σας. Οι μόνοι, σίγουρα θα βρείτε το ταίρι σας εκεί που δεν το περιμένετε, όσοι έχετε σύντροφο είναι πολύ πιθανό να περάσετε στο επόμενο βήμα…και αυτοί που το έχετε ήδη κάνει να περιμένετε απογόνους! Θα αισθανθείτε την ευλογία να τυλίγει τη ζωή σας και με τους Δεσμούς της Σελήνης να μετακινούνται στο δικό σας Σταυρό, όλα θα αποκτήσουν μια διάσταση μεταφυσική…

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ 22-31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Η χαρά και η ξαφνική τύχη έχουν ήδη επισκεφθεί το δεκαήμερο σας από την άνοιξη του 2019 με τον Ουρανό να πραγματοποιεί τα θαυμαστά του τρίγωνα πάνω σας! Και αυτό ήταν μόνο η αρχή, γιατί τη νέα χρονιά τα τρίγωνα αυτά θα ενισχυθούν από το Δία και θα πολλαπλασιάσουν τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες σας. Είστε παιδιά του Ερμή και τίποτα δεν θα φαίνεται περίεργο, ούτε ακατόρθωτο και το σημαντικότερο είναι πως ξέρετε να προσαρμόζετε στις καταστάσεις και να τις φέρνετε στα μέτρα σας.’’ Έμποροι’’ πανέξυπνοι είστε και πουλάτε τις πραμάτειες σας με τον καλύτερο τρόπο! Οι πρώτοι μήνες του 2020 είναι εξαιρετικά τυχεροί και σας βοηθήσουν στην ανοδική πορεία σας που έχει ήδη ξεκινήσει.

2o ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ 1- 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ο Κρόνος ως συγκυβερνήτης του δεκαημέρου σας, σας δίνει μια ξεχωριστή αξιοπρέπεια αλλά και ηθική στάση ζωής. Το 2019 είχε διπλή αναφορά λόγω των τετραγώνων του Δία με τον Ποσειδώνα που δεν σας άφηναν να απολαύσετε την πλανητική εύνοια και επιπλέον σας αποδυνάμωναν. Το 2020 όμως, θα είναι μια χρονιά με ξεκάθαρα θετικό πρόσημο και το ‘’βλέμμα’’ σας θα εστιάσει στους στόχους χωρίς να πλατειάσει. Ο Κρόνος, αλλά και ο Δίας από τον Αιγόκερω θα σας φέρουν επιτυχίες σε υλική διάσταση, αλλά και συναισθηματική κάνοντας την αρχή του νέου χρόνου, μια υπέροχη αρχή που στην ουσία θα φωτογραφίζει την πορεία του, μέχρι την εκπνοή του. Ο Μάιος και ο Ιούνιος θα είναι ξεχωριστοί μήνες και θα σας φέρουν ευχάριστες ανατροπές ζωής!

3o ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ 11- 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

΄Ίσως εσείς, να είστε οι πιο τυχεροί του νέου χρόνου, εσείς τα παιδιά του διπλωμάτη Ερμή και της γλυκιάς Αφροδίτης από δεκανό! Το 2019 σας έβαλε σε αυτό το αισιόδοξο κλίμα που θα συνεχιστεί και το 2020, καθώς η μάζωξη των Μεγάλων στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερω θα προσπαθήσει να σας ανεβάσει στο βάθρο των ‘’νικητών’’. Ο Δίας θα σας χαρίσει οικονομικά κέρδη και επεκτάσεις σε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα. Ο Κρόνος, την απαραίτητη δομή και σταθερότητα προκειμένου οι προσπάθειες σας να έχουν γερή βάση και ο Πλούτωνας θα σας φέρει πάθος. Πάθος για τα πάντα… για τον έρωτα, την περιπέτεια, την καθιέρωση, πάθος για τη δόξα και τη διεκδίκηση της κορυφής! Το καλοκαίρι του δίσεκτου 2020 θα σας βρει σε ρόλους που δεν είχατε καν φανταστεί τα προηγούμενα χρόνια. Θα είναι η δικιά σας στιγμή στο χωροχρόνο!

ΖΥΓΟΣ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Εσείς τα καλαίσθητα παιδία της Αφροδίτης έχετε περάσει δύσκολα το τελευταίο διάστημα και το 2019 είναι αλήθεια πως δεν σας φέρθηκε με τον ευγενικότερο τρόπο. Πληγωθήκατε, αλλάξατε συνήθειες, χωρίσατε και χωριστήκατε… και όλα αυτά γιατί οι Μεγάλοι τα έχουν βάλει μαζί σας και προσπαθούν να σας μετατρέψουν σε κάτι άλλο, πολύ διαφορετικό από τη φύση σας. Το 2020 θα συνεχίσει σχεδόν στο ίδιο μοτίβο με τη μόνη διαφορά πως έχετε πλέον αλλάξει εσείς και έχετε γίνει πιο ανθεκτικοί και πιο σκληροί… ίσως. Θέματα σχέσεων και οικογενειακά θέματα θα είναι οι δύο άξονες της ζωής σας που θα δεχθούν τις πιέσεις του νέου χρόνου και θα σας βάλουν σε διλήμματα επιλογών. Στην πραγματικότητα δηλαδή…εσείς και οι άλλοι!

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ 22 – 31 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Το 2019 σας αποχαιρέτησε με μια Έκλειψη στις 4 μοίρες των παρορμητικών ζωδίων και οι αλλαγές που έφερε θα σας ακολουθήσουν ολόκληρη τη νέα χρονιά. Το σπίτι σας, ως χώρος και ως ανθρώπινο δυναμικό θα τραβήξει την προσοχή και τη φροντίδα σας βάζοντας σας στη διαδικασία της αναθεώρησης. Ίσως έχει έρθει η στιγμή να πείτε και μερικά όχι σε άτομα του άμεσου περιβάλλοντος σας, που σας θεωρούν δεδομένους, απορροφούν τη θετική σας ενέργεια και όταν απομακρύνονται αισθάνεστε άδειοι και θλιμμένοι. Είστε παιδιά της Ουράνιας Αφροδίτης και οι δικές σας επιδιώξεις είναι μεγάλες και όμορφες και κανένας δεν πρέπει να σας κρατάει πίσω, όποιος και αν είναι αυτός! Οι πρώτοι μήνες του δίσεκτου 2020 θα σας φέρουν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, αλλά και νέες σχέσεις που μπορεί να δημιουργηθούν μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Θετικοί για εσάς οι μήνες της άνοιξης…

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ 1 – 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Το βάρος του Κρόνου σας ‘’λύγισε’’ τη χρονιά που μας πέρασε, αλλά ευτυχώς αντέξατε παλικαρίσια και συνεχίζετε. Το 2020 το βάρος αυτό θα έχει απομακρυνθεί ικανά και εσείς πιο απελευθερωμένοι από τα σκληρά κοσμικά δεσμά του θα παίρνετε βαθιές ανάσες ανακούφισης. Η αισιόδοξη φύση σας θα επανέλθει και θα τολμήσετε επαγγελματικά αλλά και συναισθηματικά ανοίγματα. Οι επιστροφές από το παρελθόν σας θα είναι μια μεγάλη πιθανότητα, εκεί γύρω στο καλοκαίρι, γι’ αυτό ας είστε προετοιμασμένοι για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων και κάνετε τις λάθος επιλογές. Ο Ουρανός, κυβερνήτης σας από δεκανό μπορεί να σας κάνει απρόβλεπτους και όλη αυτή η… ανατροπή να εκφραστεί μέσα στις σχέσεις σας και τον τρόπο που ερωτεύεστε… να ερωτευτείτε απρόβλεπτα και ουράνια δηλαδή και να βάλετε ανθρώπους στη ζωή σας που υπό κανονικές συνθήκες, ούτε θα σκεφτόσασταν!

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ 12 – 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Το ‘’κοσμικό μπλέντερ’’ έχει ανακατέψει τη ζωή σας με κάθε δυνατό τρόπο και εσείς στριφογυρνάτε χωρίς τη θέληση σας προσπαθώντας να αποφύγετε τις κοφτερές του λεπίδες. Το 2019 ήταν δύσκολο με την πλανητική συμμαχία Κρόνου, Πλούτωνα και Νότιου Δεσμού σε σκληρές όψεις που έφεραν πρωτόγνωρα γεγονότα στη ζωή σας. Και το 2020 θα συνεχίσει, για να ολοκληρώσει τη δουλειά των Μεγάλων με σκοπό τη ριζική σας μεταμόρφωση, όσο και αν αντισταθείτε. Σχέσεις που θα πρέπει να τελειώσουν γιατί τα συναισθήματα που τις διατηρούσαν ζωντανές έχουν πεθάνει. Συνεργασίες που έχουν αρχίσει να γίνονται επιζήμιες και συνεργάτες που στην πορεία έγιναν εχθροί, τώρα μέσα στο νέο έτος θα πρέπει να απομακρυνθούν από τη ζωή σας. Ο Ερμής, συγκυβερνήτης σας από δεκανό θα σας δώσει τις λύσεις και τις διεξόδους με τις αναδρομές του. Προσεχτικοί θα πρέπει να είστε και με την υγεία σας, αλλά και την υγεία των ανδρικών μελών της οικογένειας σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Γοητευτικοί Σκορπιοί ήταν μια ευνοϊκή χρονιά το 2019 για εσάς και το 2020 θα συνεχιστεί η εύνοια αυτή, εμπλουτισμένη μαζί με τα εξάγωνα του Δία από τον Αιγόκερω! Σχέδια για δράση, οικονομικές και συναισθηματικές διεκδικήσεις, επισημοποιήσεις, σημαντικές συμφωνίες, αλλά και διευκολυμένη καθημερινότητα θα έχει στα σχέδια του το νέο έτος. Η εξωστρέφεια δεν είναι ο σύνηθες τρόπος συμπεριφοράς σας και αισθάνεστε πάντα υποχρεωμένοι να εμβαθύνετε και να ψάχνετε όσο πιο βαθιά γίνετε. Το κάνατε με επιτυχία όλα τα προηγούμενα χρόνια και θα συνεχίσετε να το κάνετε, μόνο που τη φετινή χρονιά θα έχετε χαλαρώσει αρκετά, θα δείχνετε στους άλλους το πιο αισιόδοξο πρόσωπο σας γιατί πραγματικά θα αισθάνεστε πιο αισιόδοξοι από ποτέ! Θετικό διάστημα για τα ερωτικά σας το καλοκαίρι και ο Οκτώβριος.

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ 23 – 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Είστε τα καθαρόαιμα παιδιά του Πλούτωνα εσείς οι Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου και δεν βιώνετε τίποτα στη ζωή απλά και επιφανειακά. Έχετε το χρέος της μεταφυσικής αναζήτησης και το 2019 σας έκανε να ψάξετε σε βάθος και τον εαυτό σας και τους άλλους. Ο Ουρανός από τον Ταύρο αναστάτωσε τις συνήθειες που τόσο αγαπάτε και σας έβγαλε έξω από τα νερά σας. Το 2020 θα συνεχίσει να σας θέλει με τη σκαπάνη στα χέρια προκειμένου να κάνετε ανακαλύψεις απρόσμενες. Οι σχέσεις, οι γάμοι, οι συνεργασίες χτυπήθηκαν το προηγούμενο διάστημα και θα συνεχίζουν να δέχονται χτυπήματα μέχρι να αποδείξουν πως πρέπει να αντέξουν για να κρατηθούν! Εξελίξεις σε θέματα που ξεκίνησαν την άνοιξη του 2019 και φυσικά τα ερωτικά σας στο φόρτε τους!

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ 1-10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Καλό και ωφέλιμο το 2020 θα είναι για εσάς τα υπερκόσμια παιδιά του Πλούτωνα αλλά και του Ποσειδώνα από δεκανό. Η διαίσθηση και το ένστικτο είναι οι οδηγοί που σας δείχνουν πάντα το δρόμο που θα ακολουθήσετε και πρέπει να τα εμπιστεύεστε απόλυτα. Το κοσμικό σκηνικό έχει βαλθεί να σας ευεργετήσει και οι ευκαιρίες που θα σας δώσει θα είναι μεγάλες. Επιχειρηματικά και οικονομικά σχέδια προάγονται και σταθεροποιούνται. Το προηγούμενο διάστημα σπείρατε μεθοδικά και τώρα έχει έρθει η στιγμή να δρέψετε τους καρπούς σας. Αλλά και στα συναισθηματικά σας δεν θα μείνετε παραπονεμένοι με τον παραδοσιακό σας κυβερνήτη τον Άρη να παραμένει για αρκετό διάστημα ανάδρομος στον Κριό και να ξυπνά μνήμες του παρελθόντος. Πάθος έντονο σας υπόσχεται και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να συγχωρέσετε ανθρώπους που σας είχαν πληγώσει…ή όχι;

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ 11- 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Σαν έτοιμοι από καιρό να ήσασταν Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου για τις παροχές του 2020!!! Σαν να είχατε καταλάβει πως αυτή θα είναι μια ξεχωριστή χρονιά για εσάς, με τον κυβερνήτη σας τον Πλούτωνα να συμμετέχει στην πανίσχυρη σύνοδο με τον Κρόνο… και το Δία…και τον Άρη… και όλοι αυτοί να ενεργοποιούν θετικά τα δικά σας θέλω και ζητήματα. Θα είναι σα να ξυπνά το μυαλό σας και να ζητά ικανοποίηση για πράγματα που πριν σας φαίνονταν πολύ μικρά, ή και πολύ μεγάλα! Φέτος θα κάνετε τις επαναστάσεις σας, αυτές που δεν σας είχαν για ικανούς να κάνετε. Είστε παιδιά της κυκλοθυμικής Σελήνης από δεκανό και έχετε δικαίωμα να αλλάζετε γνώμη, έχετε δικαίωμα να είστε οι λιγότεροι παγιωμένοι από τους υπόλοιπους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Και για τον έρωτα σαν έτοιμοι από πάντα θα είστε φέτος…

ΤΟΞΟΤΗΣ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Το 2019 με το Δία στο δικό σας ζώδιο, σας έφερε και μια γεύση απογοήτευσης στα χείλη μαζί με τα δώρα που σας έταξε. Σας έφερε υπερβολές και απογοητεύσεις ειδικά για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο. Και τώρα πέρασε στον Αιγόκερω που εκτός από τα οικονομικά σας θα ενισχύσει τις αξίες και την αυτοεκτίμησή σας. Και καθώς οι Δεσμοί και οι Εκλείψεις θα μεταφερθούν στο δικό σας άξονα θα έχει έρθει η στιγμή να εξυπηρετήσετε τους καρμικούς σας ρόλους περισσότερο από κάθε άλλη φορά! Το 2020 θα είναι χρονιά συγκρατημένης αισιοδοξίας που θα αλλάξει τις προτεραιότητες σας τόσο στα συναισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά σας. Με μεγαλύτερη εσωστρέφεια και πιο μεθοδευμένα βήματα, θα επιτύχετε στόχους μεγαλύτερους από αυτούς που είχατε θέσει το 2019!

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ 21 -30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Είστε τα τυχερά παιδιά του Δία, αυτά που δεν γνωρίζουν όρια και χαλινάρι. Ο κόσμος όλος είναι ένα Λούνα Παρκ και εσείς πρέπει να ανεβείτε σε όλα τα επικίνδυνα παιχνίδια του για να πάρετε την εμπειρία. Μια τέτοια χρονιά εμπειριών θα είναι το 2020 που θα σας βρει ήδη πιο έτοιμους για σχέσεις σοβαρές, επισημοποιήσεις ή και απόκτηση απογόνων ακόμη. Ο κυβερνήτης σας από το ζώδιο του Αιγόκερω ζητά να σοβαρευτείτε και να πάρετε αποφάσεις μετρημένες τόσο για εσάς, όσο και για όσους έχουν τον πρώτο λόγο στη ζωή σας. Θα βάλετε σε εφαρμογή όσες ιδέες είχατε στο μυαλό σας το προηγούμενο διάστημα και αν επιλέξετε και τις σωστές συνεργασίες, να είστε σίγουροι πως θα μεγαλουργήσετε!

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ 1- 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Απογοητεύσεις και εξαπατήσεις δεν σας έλειψαν μέσα στο 2019 και αν φοβάστε πως η κατάσταση αυτή θα συνεχιστεί δεν μπορώ να σας πω πως έχετε άδικο! Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες θα συνεχίζει να σας ρίχνει στάχτη στα μάτια και να μην σας αφήνει να δείτε την πραγματική διάσταση των πραγμάτων. Θα είναι όμως λιγότερο ‘’τυφλωτικός’’το 2020 γιατί θα έχει απαλλαγεί από τα τετράγωνα του Δία. Με τη σωστή λοιπόν καθοδήγηση και την ελεγχόμενη ορμή του Άρη, συγκυβερνήτη του ζωδίου σας από δεκανό, θα μπορούσατε να τα καταφέρετε μια χαρά. Μεγάλη προσοχή στη διαχείριση των χρημάτων σας χωρίς βιαστικούς συνεταιρισμούς και μεγάλη προσοχή επίσης στους έρωτες σας γιατί η πραγματικότητα μπορεί να μην είναι αυτή που βλέπετε!

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ 11- 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Όσο παιδιά του Δία είστε, άλλο τόσο είστε και παιδιά του Ήλιου και η μεγαλοπρέπεια είναι τρόπος ζωής για εσάς. Το 2019 ήταν μια χρονιά με θετικό πρόσημο και οι επιτυχίες σας ήταν αξιοσημείωτες. Και η νέα χρονιά, το 2020 θα είναι εξίσου γενναιόδωρη σε υλικό αλλά και συναισθηματικό επίπεδο. Αν υπάρχει κάτι που θέλει προσοχή αυτό είναι η διαχείριση των ιδεών αλλά και των χρημάτων σας και η τοποθέτηση τους εκεί που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα. Ίσως να είναι η εποχή που πρέπει να ανοίξετε τα επαγγελματικά φτερά σας για πολύ πιο μακρινούς προορισμούς, να αυξήσετε τη φήμη και να εδραιώσετε την κοινωνική εικόνα σας. Σύντροφοι ζωής μπορεί να γίνουν επαγγελματικοί μέντορες και χορηγοί και να σας βοηθήσουν στην ανοδική πορεία σας. Προσοχή σε θέματα υγείας οι γεννημένοι 14, 15, 16 Δεκεμβρίου με την τελευταία Έκλειψη του 2020 να σας επηρεάζει. Η πρόληψη είναι πάντα η καλύτερη θεραπεία…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Ο καλύτερος οικοδεσπότης απ’ όλους, ο Δίας , από τις 2 του Δεκέμβρη άλλαξε ζώδιο και πέρασε στο δικό σας! Για έναν ολόκληρο σχεδόν χρόνο, το 2020 θα παραμείνει και θα σας χαρίσει τα δώρα του. Θα βρίσκεται στη θέση της πτώσης του, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σας φοβίζει, απλώς δεν θα κάνει τις υπερβολές του προηγούμενου χρόνου και το κυριότερο, οι ηθικοί και τίμιοι της χρονιάς θα επιβραβευτούν! Ο Δίας σας αφορά προσωπικά και γίνεται βοηθός και ευεργέτης σας για το 2020. Θα σας βάλει σε μια πιο αισιόδοξη στάση ζωής και θα σας χαλαρώσει λίγο τα πρέπει… όχι πολύ όμως, τόσο όσο χρειάζεται για να είστε περισσότερο αρεστοί πρώτα στον εαυτό σας και μετά στους άλλους! Θα τον διαχειριστείτε με σοφία, χωρίς υπερβολές και η προσωπική σας ανάπτυξη θα είναι αξιόλογη. Το προηγούμενο διάστημα δεν ήταν εύκολο για εσάς και ο χειμώνας θα συνεχίσει να είναι προκλητικός με την τελευταία Έκλειψη του Δεκέμβρη του 2019, αλλά και την πρώτη του Ιανουαρίου του 2020 και πάλι στον δικό σας άξονα.
Ο Πλούτωνας και ο Κρόνος το χειμώνα, αλλά και ο Δίας και ο Άρης που θα βρίσκονται στο ζώδιό σας την άνοιξη, θα συνεχίσουν τη μεταμορφωτική δράση τους επάνω σας. Η Έκλειψη του Ιουλίου του 2020 θα σας φορτώσει ευθύνες, αλλά θα σας φέρει και ευκαιρίες αλλαγών… η επιλογή θα είναι δική σας και η νέα χρονιά θα αποδειχθεί σημαντικό εφαλτήριο για τα επόμενα χρόνια… Το στοίχημα έχει μπει και εσείς έχετε να ανταγωνιστείτε μόνο τον εαυτό σας!

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ 21- 31 ΔΕΚΕΜΒΡIΟΥ

Είστε τα καθαρόαιμα παιδιά του Κρόνου εσείς οι Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, οι πιο σοβαροί και τυπικοί του ζωδίου σας! Τα γενέθλια σας, τα οποία θα καθορίσουν και όλη τη γενέθλια χρονιά σας, θα φέρουν και τα δώρα του Δία εκτός των δώρων των αγαπημένων σας. Με τόσους πλανήτες στο ζώδιο σας η χρονιά θα είναι ξεχωριστή, θα σας φέρει έρωτες που μπορεί να αποδειχθούν σχέσεις ζωής. Σημαντικό διάστημα η τελευταία Έκλειψη του 2019 στις 26 του Δεκέμβρη που θα ανατρέψει σχέσεις και επαγγελματικά και θα φέρει στο προσκήνιο καινούργιες ευκαιρίες που θα κάνουν τη ζωή σας συναρπαστική. Ανατρεπτικός θα είναι ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού ιδιαιτέρως για τους γεννημένους τις δύο πρώτες ημέρες . Δώστε προσοχή στην υγεία στο σώμα σας και μην αφήσετε να εισβάλλουν στη ζωή σας άνθρωποι που δεν το αξίζουν.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ 1 -9 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ

Εκτός από παιδιά του Κρόνου είστε και παιδιά της γλυκιάς Αφροδίτης από δεκανό, οι πιο αβροί και ευγενικοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας. Το 2019 όμως, δεν ήταν πολύ αβρό μαζί σας, σας ταλαιπώρησε αρκετά και απαίτησε να υπερβείτε τα σωματικά και ψυχολογικά σας όρια. Οι γεννημένοι κοντά στα Θεοφάνια σίγουρα έχετε αισθανθεί στο ‘’πετσί’’ σας τι σημαίνει δυσκολία και αγώνας για επικράτηση. Η καινούργια χρονιά, θα είναι μια χρονιά που θα χρησιμοποιήσετε όλα τα λάφυρα που κερδίσατε στις μάχες που δώσατε, ιδιαιτέρως τον Ιούλιο του 2020 που θα αναζωπυρωθούν τα θέματα που αντιμετωπίσατε το χειμώνα του 2019. Φέτος όμως θα έχετε μια βοήθεια σε όλο αυτό, τη βοήθεια του Δία στο ζώδιο σας! Εκμεταλλευτείτε για τις προσωπικές σας μάχες τον Φεβρουάριο και το Μάρτιο… ξεκουραστείτε το καλοκαίρι και τον Οκτώβριο επιχειρείστε και πάλι ξεκούραστοι και ανανεωμένοι.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ 10- 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Συγκυβερνήτης από δεκανό ο ευέλικτος Ερμής σε εσάς του τρίτου δεκαημέρου, σας δίνει τη σπιρτάδα της επικοινωνίας και της γρήγορης σκέψης. Ο χειμώνας του 2020 θα είναι πολύ προκλητικός για εσάς και θα σας υποχρεώσει να καταθέσετε όλη την πνευματική σας ευελιξία προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις καταστάσεις που θα προκύψουν. Οι αλλαγές θα είναι σαρωτικές και ότι πραγματικά δεν έχει θέση στη ζωή σας θα πρέπει να το αφήσετε να φύγει. Ιανουάριος, Φεβρουάριος, αλλά και Μάρτιος θα είναι μήνες σημαντικών αποφάσεων και ίσως αντιμετωπίσετε σκληρότητα από εκεί που δεν το περιμένετε. Πάντα προσεχτικοί με την υγεία σας…και όπως ήδη γνωρίζετε η πρόληψη αποτελεί την καλύτερη θεραπεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Το 2020 θα είναι μια χρονιά… προπαρασκευαστική για εσάς με τον Κρόνο να περνά στο ζώδιο σας από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο για μια πρόβα τζενεράλε! Και ο Κρόνος ως παραδοσιακός σας κυβερνήτης θα αποδειχθεί πολύ σημαντικός για τα επόμενα δυόμιση τουλάχιστον χρόνια. Ο Δίας από τη νέα του θέση στον Αιγόκερω θα λειτουργήσει ως φύλακας του ονειρικού σας κόσμου, θα προστατεύει τον ύπνο και το υποσυνείδητό σας. Θα αναπτύξετε αισιόδοξες ‘’φοβίες’’ για το μέλλον γιατί τα δεδομένα και οι προτεραιότητες σας έχουν αλλάξει… και γιατί τον επόμενο χρόνο θα τον υποδεχθείτε στο δικό σας ζώδιο και θα πρέπει να είστε έτοιμοι για τα δώρα του. Μια χρονιά εσωστρέφειας που θα σας κάνει ωριμότερους και ανεκτικότερους με τους άλλους θα είναι το 2020 για εσάς τα απρόβλεπτα τέκνα του Ουρανού. Προσπαθήστε να διευκολύνετε τη χρονιά σας τοποθετώντας τις ενέργειες σας περισσότερο στον άξονα της λογικής και λιγότερο του συναισθήματος, εκμεταλλευόμενοι τις θετικές για εσάς όψεις των Μεγάλων . Καταστρώστε πλάνα και εκεί γύρω στην άνοιξη με την ισχυρή θέληση του Κρόνου προσπαθήστε να τα υλοποιήσετε! Θα είναι χρονιά σοβαρότητας και σταθεροποίησης η νέα χρονιά και μην ξεχνάτε πως την ανταμοιβή θα την κερδίσουν όσοι έπραξαν ηθικά το προηγούμενο διάστημα.

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ 20- 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Ως καθαρόαιμα παιδιά του Ουρανού, εσείς του πρώτου δεκαημέρου είστε πάντα έτοιμοι για ανατροπές τις οποίες ο κυβερνήτης σας από τον Ταύρο, σας τις χάρισε απλόχερα μέσα στο 2019. Η δράση του θα συνεχίσει να είναι παρόμοια και το 2020 καθώς θα βάλει και πάλι σε δοκιμασία τις σχέσεις σας, επαγγελματικές και προσωπικές και θα σας φέρει μετακινήσεις και μετακομίσεις προκειμένου να σταθεροποιηθείτε αργότερα, μετά το καλοκαίρι. Το πρώτο μισό της νέας χρονιάς θα μοιάζει με αγώνας δρόμου μετ΄ εμποδίων και εσείς θα πρέπει να αποδείξετε πόσο καλοί αθλητές είστε. Ιδιαιτέρως προσεχτικοί οι Υδροχόοι των δύο πρώτων ημερών που θα σας τεστάρει ο Κρόνος την άνοιξη και τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού πριν επιστρέψει ανάδρομος και πάλι στον Αιγόκερω.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Εκτός από παιδιά του ρηξικέλευθου Ουρανού είστε και παιδιά του αιωνίως έφηβου Ερμή, εσείς οι Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου. Και καθώς ο Ερμής στον Υδροχόο βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες θέσεις του… δικαίως λένε πως είστε πανέξυπνοι, με μόνο κίνδυνο να γίνεστε διανοητικά σνομπ ορισμένες φορές. Όλη αυτή την εξυπνάδα σας θα επιστρατεύσετε το 2020 για να καταφέρετε να ισορροπήσετε καταστάσεις και ανθρώπους! Αλλαγές ζωής σημαντικές καθώς οι προτεραιότητες σας έχουν αλλάξει και θα θέσετε βάσεις ζωής με τον Κρόνο και το Δία πραγματικά στο ζώδιο σας από το τέλος του 2020. Επισημοποιήσεις, γάμοι αλλά και απόκτηση απογόνων θα είναι μέσα στο πρόγραμμα της φετινής χρονιάς.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ 10 – 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Η γλυκιά Αφροδίτη συγκυβερνήτης σας από δεκανό, σας κάνει λιγότερο αντιδραστικούς από του υπόλοιπους Υδροχόους και συνάμα πιο τρυφερούς συναισθηματικά. Το 2020 θα είναι περισσότερο ευνοϊκό για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας ιδιαιτέρως τους μήνες Ιανουάριο, Απρίλιο και Ιούνιο. Το φθινόπωρο θα αποδειχθεί θετικό για τις σχέσεις και ίσως ο άνθρωπος που θα καθορίσει ως σύντροφος την πορεία της ζωής σας για τα επόμενα χρόνια, να μπει στη ζωή σας τις ζεστές φθινοπωρινές ημέρες του 2020. Μέχρι το τέλος της χρονιάς είναι πολύ πιθανό να μπείτε σε σκέψεις επισημοποίησης ή και γάμου. Το πρόσημο για το 2020 θα είναι θετικό και οι προοπτικές ακόμη καλύτερες καθώς στο τέλος της ίδιας χρονιάς ο Δίας θα περάσει στο δικό σας ζώδιο.

ΙΧΘΕΙΕΣ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

Ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης ο Δίας στο ζώδιο του Αιγόκερω σας χαρίζει χαριτωμένες όψεις και πολλούς φίλους! Ο κοινωνικός σας κύκλος θα επεκταθεί και η καθιέρωση θα έρθει μέσα από τις κοινωνικές και φιλικές σας συναναστροφές. Θα είναι μια χρονιά κοινωνικής εξωστρέφειας το 2020 για εσάς. Ευκαιρίες επαγγελματικές και ερωτικές θα προκύψουν καθώς θα βλέπετε φίλους να γίνονται ερωτικοί σύντροφοι και παλιοί έρωτες να γίνονται φίλοι!
Ο κυβερνήτης σας ο Ποσειδώνας, όπως αρκετό καιρό τώρα, θα παραμείνει στο ζώδιό σας για όλη τη νέα χρονιά και θα συνεχίζει να σας χαρίζει ‘’όραμα’’ και διαίσθηση. Είστε ευαίσθητοι, συμπονετικοί και πάντα προσπαθείτε να προσφέρετε τη βοήθεια σας στους άλλους… χωρίς διάκριση πολλές φορές! Τώρα είναι η χρονιά που η διάκριση θα πρέπει να υπερισχύσει της παρόρμησης και ο κεντρικός άξονας του ενδιαφέροντος και των παροχών σας, να είστε εσείς, οι ίδιοι! Ο Πλούτωνας, ο Κρόνος αλλά και ο Δίας θα συναντηθούν στον Αιγόκερω και θα σας χαρίσουν σταθερότητα και υλοποίηση των ονείρων σας. Θα δείτε όνειρα χρόνων να παίρνουν σάρκα και οστά και εσείς να έχετε τη δύναμη και την ευθυκρισία να τα υπηρετήσετε με τον καλύτερο τρόπο.

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ 18- 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Εσείς τα Ψαράκια του πρώτου δεκαημέρου, είστε τα καθαρόαιμα παιδιά του Ποσειδώνα , αυτά που η φαντασία τους μπορεί να καλπάσει αχαλίνωτα και να δημιουργήσει σύγχυση του πραγματικού με το φανταστικό! Το 2020 όμως, θα είναι μια χρονιά που οι ποσότητες φαντασίας και πραγματικότητας θα παραμείνουν στα ιδανικά όρια για να έχετε μια χρονιά εξαιρετική από όλες τις απόψεις. ΤΟ 2019 θα κλείσει όμορφα και θα σας βρει απίστευτα κοινωνικούς και με επαγγελματικούς στόχους που θα σας γεμίσουν χαρά! Η άνοιξη θα σας φέρει έρωτες, πολλούς έρωτες … προκειμένου λοιπόν να ανταπεξέλθετε αρχίστε να φροντίζετε το σώμα και την υγεία σας από τώρα!

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ 1- 9 ΜΑΡΤΙΟΥ

Εκτός από παιδιά του Ποσειδώνα είστε και παιδιά της κυκλοθυμικής Σελήνης, εσείς τα Ψαράκια του δεύτερου δεκαημέρου. Τα νερά σας πάνε κι έρχονται σαν τα νερά του πορθμού του Ευρίπου με τη διάθεση και τα συναισθήματα σας να διαδέχονται το ένα το άλλο με ταχύτητα αστραπής. Το 2019 ήταν μια χρονιά υπερβολής και απογοητεύσεων με τον κυβερνήτης σας Ποσειδώνα σε επαναλαμβανόμενα τετράγωνα με το Δία. Τώρα όμως τα πράγματα θα αλλάξουν και θα γίνουν πολύ πιο πρακτικά και μετρήσιμα. Ευκαιρίες επαγγελματικές και ερωτικές θα είναι διαθέσιμες για όλη τη νέα χρονιά και στο δικό σας χέρι είναι να επιλέξετε το καλύτερο για εσάς, απαλλαγμένοι από τις αμφιβολίες του παρελθόντος. Ο Ιούνιος και ο Αύγουστος θα είναι από τους πιο θετικούς μήνες του 2020 με τη λίμπιντο σας και την αισιοδοξία σας στα ύψη!

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ 10- 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

Ο Πλούτωνας μαζί με τον Ποσειδώνα κυβερνούν το δικό σας δεκανό Ψαράκια του τρίτου δεκαημέρου και σας χαρίζουν ένα αλάνθαστο διαισθητικό κριτήριο. Είστε παιδιά δυο κόσμων και τα νερά σας είναι σκοτεινά και έχουν άπειρο βάθος. Το 2019 ήταν μια χρονιά με μεγάλο ενδιαφέρον και θετικό πρόσημο, και το 2020 θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, με μεγαλύτερες ακόμη διευκολύνσεις. Οι Μεγάλοι του Σύμπαντος θα συναντηθούν στον Αιγόκερω και θα σας χαρίσουν τα βοηθητικά τους εξάγωνα, όψεις χαριτωμένες, όψεις ευκαιριών που η διάρκεια τους μέχρι την άνοιξη θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε καταστάσεις και να πετύχετε στόχους ζωής! Αλλά και οι έρωτες δεν θα σας λείψουν με το καλοκαίρι και το φθινόπωρο να σας φέρνουν ανθρώπους που μπορεί να αποδειχθούν σχέσεις παντοτινές.

ΟΙ ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥ 2020

10 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2020: Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου /Αιγόκερω στις 20 μοίρες. Επηρεάζονται Αιγόκεροι/ Καρκίνοι, Κριοί/Ζυγοί τέλους πρώτου, αρχή δεύτερου δεκαημέρου.
5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020: Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Τοξότη /Διδύμων στις 15 μοίρες. Επηρεάζονται Τοξότες/ Δίδυμοι, Παρθένοι/ Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου.
21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 : Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 00 μοίρες. Επηρεάζονται Καρκίνοι/ Αιγόκεροι, Κριοί/ Ζυγοί των πρώτων ημερών, καθώς και Δίδυμοι/ Τοξότες, Παρθένοι/Ιχθύες των τελευταίων ημερών.
5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020: Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Αιγόκερω/Καρκίνου στις 13 μοίρες. Επηρεάζονται Αιγόκεροι/ Καρκίνοι, Κριοί/ Ζυγοί της αρχής του δεύτερου δεκαημέρου.
30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020 :Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων/ Τοξότη στις 8 μοίρες. Επηρεάζονται Δίδυμοι/ Τοξότες, Παρθένοι/Ιχθύες του τέλους του πρώτου δεκαημέρου.
14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020 :Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 23 μοίρες. Επηρεάζονται Τοξότες/ Δίδυμοι, Παρθένοι /Ιχθύες αρχής τρίτου δεκαημέρου.

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ 2020

Σύνοδος Κρόνου/ Πλούτωνα , Φεβρουάριο, Μάρτιο. Αλλαγή, μεταμόρφωση, ‘’απώλειες’’, σε προσωπικό επίπεδο για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους, δεύτερου δεκαημέρου . Ορυκτός πλούτος, χρυσός, πετρέλαιο σε κοσμικό επίπεδο.

Εξάγωνο Δία/ Ποσειδώνα… θα επαναληφθεί τρεις φορές μέσα στο 2020, Φεβρουάριο, Ιούλιο, Οκτώβριο. Πίστη, ενθάρρυνση, ελπίδα, όραμα για Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες δεύτερου δεκαημέρου.

Σύνοδος Δία/ Πλούτωνα… θα επαναληφθεί τρεις φορές μέσα στο 2020, Απρίλιο , Ιούνιο , Νοέμβριο. Οικονομικά θέματα, τραπεζικά, ασφαλιστικά για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους τρίτου δεκαημέρου σε προσωπικό επίπεδο. Γεωφυσικές αλλαγές, οικονομικές/ τραπεζικές, διαχείριση πόρων και κοιτασμάτων σε κοσμικό επίπεδο.

Σύνοδος Δία/ Κρόνου στον Υδροχόο Δεκέμβριο 2020 … Δικαιοσύνη, απόδοση ευθυνών, ‘’ενηλικίωση’’ για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους των πρώτων ημερών.

SOS…
Μάρτιος , πολυαστρία στον Αιγόκερω, Κρόνος, Πλούτωνας, Δίας, Άρης .

Μάιος, αλλαγή Δεσμών Σελήνης στον Άξονα Διδύμων / Τοξότη, τα καρμικά μαθήματα θα αφορούν πλέον το μεταβλητό Σταυρό.

Μάιος – Σεπτέμβριος, οι τρεις θεματοφύλακες ανάδρομοι… Κρόνος, Πλούτωνας, Δίας στον Αιγόκερω.

Δεκέμβριος σύνοδος Δία, Πλούτωνα, Κρόνου στο Αιγόκερω.

17 Δεκεμβρίου 2020 ένας νέος κοσμικός κύκλος ανοίγει με Δία και Κρόνο να συναντιούνται στην Πύλη του Υδροχόου!

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ

Σχετικά σπάνιο φαινόμενο η αναδρομή και των τριών ‘’μικρών’’ Ερμή, Αφροδίτη, Άρη μέσα στο 2020.
Ερμής από 17 Φεβρουαρίου – 4 Μαρτίου στο ζώδιο των Ιχθύων, από 18 Ιουνίου – 12 Ιουλίου στο ζώδιο του Καρκίνου και από 14 Οκτωβρίου – 3 Νοεμβρίου στο ζώδιο του Σκορπιού. Μπροστά σε σκέψεις, πράξεις, αλλά και συναισθήματα του παρελθόντος θα μας φέρει η αναδρομή του Ερμή. Αναπολήσεις λοιπόν ιδιαιτέρως για τα ζώδια του Νερού και της Γης.

Αφροδίτη 13/5 – 25 /6 σε διπλό ζώδιο …..αποφυγή συμβολαίων, γάμων, σοβαρών οικονομικών θεμάτων, αισθητικών επεμβάσεων γενικά. Προσοχή στις διπλές σχέσεις και τις αποκαλύψεις στο Μεταβλητό Σταυρό ειδικά!

Άρης στον Κριό από 9 /9 – 14/ 11 επηρεάζει και τις Εκλείψεις σε σύνοδο με Πλούτωνα / Κρόνο και Πλούτωνα/ Δία. Εντάσεις, έντονη δραστηριότητα, πρόκληση βίας, τραυματισμοί, χωρισμοί, διαζύγια, για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους. Θετικός ο Άρης στην αναδρομή του στον Κριό για Λέοντες και Τοξότες χαρίζοντας τους ένα διάστημα απίστευτης ενεργητικότητας και διεκδίκησης. Παλιές, ατελείωτες ‘’μάχες’’ θα επανέλθουν στο προσκήνιο για να φέρουν την ανακωχή ή τη νίκη!

SUMMARY… ΤΟ 2020 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ:

Παρθένους και Ταύρους εξαιρετικό για τα συναισθηματικά, οικονομικά και την επαγγελματική τους άνοδο!
TIP…Το τέλος του Μαρτίου θα κρύβει απίστευτες ευκαιρίες οικονομικές και ερωτικές με Δία, Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σε τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Ταύρο!

Σκορπιούς και Ιχθύες ευνοϊκό κυρίως στα ερωτικά και στις… επανασυνδέσεις!
TIP… Προσεκτικά βαδίζουμε Μάρτιο και Οκτώβριο…

Κριούς και Ζυγούς προκλητικό … κυρίως για σχέσεις και συνεργασίες.
TIP… Αποφύγετε τις σημαντικές αποφάσεις για σχέσεις και συνεργασίες το φθινόπωρο.

Αιγόκεροι και Καρκίνοι, μεταλλακτικό και ‘’αφαιρετικό’’ θα είναι το 2020, κάθε περιττό θα πρέπει να απομακρυνθεί από τη ζωή σας.
TIP… Κρατήστε την ανάσα σας να περάσει ο Φεβρουάριος και ο Μάρτιος…

Δίδυμους και Τοξότες χρονιά μαθητείας με τους Δεσμούς να περνάνε στο δικό σας άξονα.
TIP… Κομβικός ο Μάιος θα ‘’απομακρύνει’’ ανθρώπους από τη ζωή σας.

Λέοντες και Υδροχόοι μια χρονιά προπαρασκευαστική για να υποδεχθείτε το Δία στο ζώδιο σας τον επόμενο χρόνο.
TIP… Λέοντες προσοχή σε θέματα υγείας το καλοκαίρι, Υδροχόοι σε αυστηρότερες νόρμες η ζωή σας από το Δεκέμβριο του 2020.

Και να θυμάστε πάντα πως το Σύμπαν κάνει τη δική του δουλειά… αλλά και εμείς οι Άνθρωποι κάνουμε τη δική μας. Έτσι είμαστε κατασκευασμένοι…να κάνουμε το δικό μας!
Χαρούμενο και Δημιουργικό το 2020 για όλους!

Βάσια Μαυράκη, Αστρολόγος – Συγγραφέας

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *