Prothesis 2020

Προθέσεις για το 2020 από καρδιάς

Κοινοποίηση

Συγχωνεύοντας τον νου, με την καρδιά και με το πνεύμα μας, αποκτούμε την επίγνωση της ενότητάς μας. Μέσω αυτής της ενότητας θα εκπληρώσουμε τα όνειρά μας για το 2020, αλλά και για όλα τα επόμενα χρόνια.

Ας επιλέξουμε να αποσυνδεθούμε έστω και για λίγο, από την προσωπικότητά μας, ώστε να επανασυνδεθούμε με ειλικρίνεια με τον εσώτερο εαυτό μας και με όλα αυτά που θέλουμε.

Για να συνδεθούμε, είναι απαραίτητο να αποσυνδεθούμε, για να έχουμε “καλύτερη ορατότητα”.

Ας συνδεθούμε: με τον Θεό, με την Πηγή, με τον Δημιουργό, με τη Διάνοια, με το Κβαντικό Πεδίο, με το Σύμπαν, με το Όλον, όπως και αν τα αποκαλέσουμε άλλωστε, είναι το ίδιο. Οι λέξεις διαφέρουν. Η ουσία παραμένει η ίδια.

Κατανοώντας , γνωρίζοντας και συνειδητοποιώντας ότι όλοι είμαστε φτιαγμένοι από την ίδια ουσία.

Ας εστιάσουμε σε αυτή την ενότητα και ας ανοίξουμε διάπλατα τα μάτια, ώστε να δούμε όλους αυτούς, που είναι έτοιμοι να μας αγκαλιάσουν και να “γουργουρίσουμε” ξέγνοιαστα με τη φροντίδα που απλόχερα θέλουν να μας προσφέρουν. Δεν είμαστε μόνοι μας, καθώς πάντα έχουμε υποστήριξη και βοήθεια.

Εμπιστευόμενοι τις πληροφορίες που μας παρέχει πρόθυμα το ηλεκτρομαγνητικό μας πεδίο, με τη συνένωση του Κβαντικού Πεδίου. Επιλέγοντας με διαύγεια και με σοφία, τα κατάλληλα για εμάς, ώστε να κάνουμε τις αλλαγές που θέλουμε αυτή τη νέα χρονιά, αλλά και για τα επόμενα χρόνια.

Ας αποδεχτούμε τη δυναμική μας, ώστε να ελέγχουμε τις σκέψεις και τις αντιστάσεις μας. Ας απεγκλωβιστούμε από τις παλιές ανώφελες συνήθειες.

Μια επιλογή είναι. Και είναι αποκλειστικά δική μας.

Αναγνωρίζοντας, ανά πάσα στιγμή, τη δύναμη της θέλησης και της επιλογής μας, έχουμε όλο το σθένος να διαλέξουμε τους εσώτερους θησαυρούς της ειρήνης στον νου, της γαλήνης στη καρδιά και της υποστήριξης του πνεύματός μας. Ζώντας με ευημερία.

Ας επιβεβαιώσουμε τη λαμπρότητά μας και την ομορφιά μας, με κατανόηση και με χαρά, ώστε να σταματήσουμε να κρατιόμαστε τόσο σφιχτά από όλα αυτά που μας κουράζουν νοητικά και συναισθηματικά.

Ας προβλέψουμε αυτά που θέλουμε να βιώσουμε για το 2020 και για τα χρόνια που ακολουθούν. Να αφεθούμε με ευγνωμοσύνη, για να τα πραγματοποιήσουμε. Απολαμβάνοντας τη παιδικότητά μας και χαμογελώντας με κάθε ευκαιρία. Ας συγχωνευθούμε με την Ύπαρξη, ώστε να βιώσουμε την εκπλήρωση των ονείρων μας.

Μόλις παραδεχτούμε την τεράστια ικανότητά μας-όλα αυτά που μέχρι χθες θεωρούσαμε “βουνά”, “τέρατα” και γενικά ακατόρθωτα-αλλάζουν όψη, διότι εμείς εξαφανίσαμε την ομίχλη και φωτίζουν οι αχτίδες του ήλιου. Βλέποντας ξεκάθαρα. 

Ας αποδεχτούμε τον ωκεανό της συνείδησής μας. Ας αισθανθούμε την αυτοκυριαρχία του εσωτερικού ωκεανού μας, αναγνωρίζοντας την ενέργεια μέσα στο σώμα και ας εκφραστούμε με πάθος και με εμπιστοσύνη σε ό,τι κάνουμε.

Αντανακλώντας την εσωτερική μας ουσία, το εσωτερικό μας φως και επιτρέποντάς το, να λάμπει μέσα από το σώμα σε συγχρονισμό με τον ευφυή νου. Το σώμα μας είναι γεμάτο με ζωή και με ομορφιά, όπως γεμάτοι με ζωή και με ομορφιά είναι οι ωκεανοί της γης.

Κάνοντας το πρώτο βήμα αγάπης του εαυτού μας, εξασκούμε την αγάπη και τη φροντίδα του σώματός μας.

Ας εισέλθουμε σε μια νέα κατάσταση κατανόησης & συνειδητοποίησης του εαυτού μας, περπατώντας με πίστη στο μονοπάτι της ροής, καθώς εξελισσόμαστε ανά πάσα στιγμή.

Ο Δημιουργός μας ευλογεί με ακεραιότητα, με θεότητα, με χάρη, με ευγένεια, με καλοσύνη και με έναν Εαυτό γεμάτο αγάπη. Ας δεχτούμε ότι ο Δημιουργός είναι μέσα μας πάντα και θα είναι. Ας αφήσουμε τον νου μας να ακολουθήσει την πορεία αυτής της αλήθειας.

Με αυτόν τον παντοδύναμο Θεό εντός μας και σε κάθε κύτταρό μας, αναγνωρίζουμε ότι είμαστε 35 τρισεκατομμύρια Θεοί, υγιείς, ολοκληρωμένοι, που χορεύουν και τραγουδούν με ευτυχία.

Ας συμμετέχουμε στη ζωή με αυθεντικότητα, με ακεραιότητα και με γενναιοδωρία.

Ας δεχτούμε το καλό με αξιοπρέπεια στη ζωή μας.

Ας αντανακλούμε την αγάπη.

Ας αφεθούμε στην αγνότητα της παιδικότητάς μας.

Ας επιτρέψουμε να αναδυθεί η αλήθεια.

Ας ευθυγραμμιστούμε με τις πιο Θεϊκές ευκαιρίες για το ύψιστο καλό μας.

Ας προετοιμαστούμε για τα καλύτερα που έρχονται το 2020, καθώς είναι ήδη στον δρόμο μας.

Κυριακή Σεβαστή

Δημιουργός της μεθόδου Kunda Quantum

_________________________________________

Λίγα λόγια για την Κυριακή Σεβαστή

Υποστηρίζει ανθρώπους που θέλουν να δημιουργήσουν τη ζωή που αγαπούν, μέσω της κβαντικής θεραπείας – συμβουλευτικής, της μεθόδου Kunda Quantum και του διαλογισμού.

Έχοντας ως αφετηρία το χώρο του αθλητισμού, την τελευταία δεκαετία εξασκεί την Kundalini Yoga και τον διαλογισμό, καθώς και την κβαντική θεραπεία, στην οποία είναι εκπαιδευμένη και πιστοποιημένη ως θεραπεύτρια και συντονίστρια ομάδων.

Συνδύασε την ουσία της Κβαντικής Θεραπείας και της Kundalini Yoga και δημιούργησε με αγάπη την Kunda Quantum. Μία νέα μέθοδο, εύκολη και ευχάριστη, μια συνολική “προπόνηση”  που συντονίζει το σώμα, τον νου και το πνεύμα, να λειτουργεί σε κορυφαία απόδοση. Αυτή η σχεδιασμένη μέθοδος έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει το πλήρες κβαντικό δυναμικό σας και να αποκαλύψει την πραγματική ουσία της ύπαρξής σας.

“Πιστεύω πως, όταν εστιάζουμε στην ουσία, με παρατηρητικότητα και αλήθεια, κατανοούμε πως όλες οι αλλαγές που θέλουμε να βιώσουμε ξεκινούν εσωτερικά και τότε οι θαυματουργές μετατοπίσεις αρχίζουν να κυματίζουν μέσα στη ζωή μας. Με αφοσίωση στο εσωτερικό μου έργο, τιμώντας και ακολουθώντας την καρδιά μου, επιλέγοντας την αγάπη, κατάφερα να μεταμορφώσω τη ζωή μου. Έτσι, είμαι εδώ, να σας ενθαρρύνω να κάνετε το ίδιο. Να συνδεθείτε με την απεριόριστη ικανότητα για χαρά που ζει μέσα σας και να οικοδομήσετε μια σταθερή λαμπερή σχέση με τον εαυτό σας”.

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *