Έχετε συναντήσει την αδελφή ψυχή ή τη δίδυμη φλόγα σας;

Έχετε συναντήσει την αδελφή ψυχή ή τη δίδυμη φλόγα σας;

Κοινοποίηση

Πολλοί άνθρωποι κάποια στιγμή αναγνώρισαν έναν ισχυρό πνευματικό δεσμό με κάποιον. Άλλοι μιλούν για τη συνάντηση με την αδελφή ψυχή και πολλοί βεβαίως προσπαθούν να καταλάβουν αν έχουν συναντήσει τη δίδυμη φλόγα τους.

Οι περισσότεροι έχουμε βιώσει μια έντονη έλξη για κάποιον άλλον άνθρωπο, αλλά όταν υπάρχει μια βαθιά πνευματική σύνδεση, αυτή η έλξη φαίνεται να επηρεάζει το μυαλό, το σώμα και την ψυχή.

Σε αυτές τις περιπτώσεις νιώθουμε να υπάρχει μία άμεση οικειότητα, κατανόηση και θέληση να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο στη φωτεινή ψυχή που μπήκε στον κόσμο μας.

Ας δούμε πώς δημιουργούνται αυτές οι συνδέσεις και ποιο σκοπό εξυπηρετούν.

Σε ξέρω ήδη

Σχεδόν όλοι έχουμε βιώσει μια σύνδεση με ένα νέο άτομο που νιώθουμε σαν να ξανασυναντούμε έναν παλιό φίλο.

Αυτό το νέο άτομο μας φαίνεται άμεσα γνωστό σε εμάς. Νιώθουμε άμεση άνεση μαζί του και το να περνάμε χρόνο μαζί του μας κάνει να νιώθουμε ευτυχισμένοι. Αυτό το πρόσωπο θα μπορούσε να είναι ένας νέος φίλος, ένας νέος εραστής ή ακόμα και ένας καταπληκτικός νέος συνάδελφος στη δουλειά.

an thelis thavmata sti zoi sou katharise prota tin kardia sou

Συνηθέστερο γνώρισμα αυτής της σύνδεσης είναι ότι γνωρίζουμε πως σκέφτονται και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις, που μπορούμε να αποτελειώσουμε τη φράση του άλλου. Επίσης, μπορεί να αναγνωρίσουμε παράλληλες ζωές. Όποιος κι είναι φαίνεται να τον γνωρίζουμε σε ένα βαθύ επίπεδο.

Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που είμαστε πνευματικά συνδεδεμένοι μεταξύ τους;

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις για το τι μπορούν να σημαίνουν αυτοί οι πνευματικοί δεσμοί.

Μπορεί να έχετε γνωρίσει μέλος της πνευματικής οικογένειας. Όλοι έχουμε βιώσει την ύπαρξη σε πολλές ζωές, και ως εκ τούτου, έχουμε γίνει μέρος της διαφορετικής δυναμικής της Οικογένειας (της Εστίας σύμφωνα με τον Κρύων) ξανά και ξανά. Αν συναντάτε κάποιον που νιώθετε ότι τον έχετε ξανασυναντήσει στο παρελθόν τότε μάλλον και έτσι είναι.

Αυτό το άτομο θα μπορούσε να ήταν ο γονέας, ο σύζυγος, ο αδελφός, η θεία, θείος, ο παππούς, η γιαγιά ή ακόμα και το παιδί σας σε προηγούμενη ζωή.

Άλλες φορές συναντούμε κάποιον που έχουμε ένα καρμικό χρέος με σκοπό να εξισορροπήσουμε τις ενέργειες από προηγούμενες ζωές.

Ας υποθέσουμε ότι συναντάτε κάποιον που σας προστατεύει απίστευτα και που καταλήγει είτε να σώσει τη ζωή σας είτε να σας φροντίσει σε μια δύσκολη ασθένεια. Ίσως να τους έχετε σώσει σε μια προηγούμενη ζωή, ή ίσως απέτυχαν να σας προστατεύσουν από ένα δυσάρεστο γεγονός, και αυτή τη φορά έχουν την ευκαιρία να το καταφέρουν.

Εναλλακτικά, μπορείτε και οι δύο να έχετε κάνει αδικήσει ο ένας τον άλλον την τελευταία φορά, και τώρα έχετε την ευκαιρία να κάνετε τα πράγματα σωστά. Αυτό συμβαίνει συχνά με σχέσεις γονέα / παιδιού. Μπορεί να έχετε έναν έντονο πνευματικό δεσμό με τον γονέα σας, παρά το γεγονός ότι έχετε μια δύσκολη σχέση μαζί τους.

Σε μια τέτοια περίπτωση, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μια κατάσταση στην οποία ήσασταν ο γονέας την τελευταία φορά, και τώρα έχετε αντιστρέψει τους ρόλους για να καταλάβετε ο ένας τον άλλον (και τον εαυτό σας) λίγο καλύτερα.

synantisi me tin didymi floga ti na kanete

Σχέση με την αδελφή ψυχή μας

Η συνάντηση με την αδελφή ψυχή μας συμβαίνει όταν πρέπει να ζήσουμε κάτι μεγαλειώδες για την προσωπική μας ανάπτυξη και η διάρκεια τους μπορεί να είναι από μερικά λεπτά μέχρι και χρόνια.

Είναι έντονοι δεσμοί και μπορούν κάλλιστα να είναι πλατωνικοί. Μπορεί να αισθάνεστε μία πνευματική έλξη αλλά χωρίς να υπάρχει η διάθεση να γίνετε εραστές. Κάλλιστα είστε σε θέση να νιώθετε αυτό που βιώνουν κι ας βρίσκονται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.

Η σχέση με την αδελφή ψυχή δεν έχει απαραίτητα σωματική έλξη. Είναι η υπέρτατη μορφή της ανιδιοτελούς αγάπης. Όμως, επειδή έχουμε εκπαιδευτεί να εξισώνουμε την αγάπη και την έντονη έλξη με την ερωτική επιθυμία δυσκολευόμαστε να επεξεργαστούμε την ιδέα, ότι μπορούμε να αγαπάμε κάποιον πολύ χωρίς να χρειάζεται να έχουμε ερωτική επαφή.

Οι σχέσεις με την αδελφή ψυχή που βασίζονται στη φιλία μπορεί να είναι ισχυρότερες από οποιονδήποτε άλλο δεσμό ή μπορεί να είναι γεμάτες προκλήσεις και διαφωνίες ή να έχουν και τα δύο χαρακτηριστικά. Εξαρτάται εξ ολοκλήρου από το τι πρέπει να διδάξετε ο ένας στον άλλον ή τι σκοπεύετε να προκαλέσετε ο ένας στον άλλο για την ανάπτυξη της ψυχής σας.

Συνήθως αυτές οι σχέσεις δεν είναι μακροχρόνιες, αλλά μας βοηθούν να βγούμε από το τέλμα και να συνεχίσουμε το ταξίδι μας.

synantisi me tin adelfi psychi sas

Σύνδεση με τη δίδυμη φλόγα μας

Αυτή η σχέση είναι διαφορετική από τη συνάντηση με την αδελφή ψυχή μας. Συνήθως η συνάντηση με τη δίδυμη φλόγα είναι μία πιο ήπια και τρυφερή σχέση. Οι δίδυμες φλόγες έχουν σαν στόχο να υποστηρίξουν τη σχέση, να την καλλιεργήσουν και να εναρμονιστούν.

Συνήθως οι δίδυμες φλόγες είναι συνεργάτες και στη εδώ ζωή. Μπορεί να πρέπει να συνεργαστείτε με τη δίδυμη φλόγα σας πριν έχετε μία πιο προσωπική σχέση μεταξύ σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι εντοπίζονται μόνο στον εργασιακό χώρο.

Πρόκειται για έναν ρομαντικό δεσμό που συμβαίνει ξανά και ξανά σε κάθε μετενσάρκωση.

Η συνάντηση με τη δίδυμη φλόγα μας δείχνει ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή και για τους δύο να ξαναβρείτε ο ένας τον άλλον και να συνδεθείτε ξανά σε ρομαντικό επίπεδο.

Αυτό μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, ειδικά εάν είστε ήδη σε σχέση με κάποιον άλλο (ή το αντίστροφο) ή εάν αυτό το άτομο είναι ένα φύλο στο οποίο συνήθως δεν προσελκύεστε σεξουαλικά. Αυτός ο πνευματικός δεσμός, είναι αναμφίβολα μια από τις πιο έντονες σχέσεις που θα έχετε ποτέ.

Εάν είστε έτοιμοι για να συναντήσετε τη δίδυμη φλόγα σας, μπορεί να είναι απίστευτα όμορφο. Εάν όχι, μπορεί να είναι καταστροφικό.

pnevmatikos desmos me katoikidio

Πνευματικοί δεσμοί με τα ζώα

Οι πνευματικοί δεσμοί δεν περιορίζονται στους ανθρώπους. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι πολλές από τις πνευματικές συνδέσεις μπορούν να συμβούν μεταξύ όντων διαφορετικών ειδών.

Το πνεύμα δεν περιορίζεται από τη φυσική μορφή. Όταν έχουμε έναν ισχυρό πνευματικό δεσμό με ένα ζώο, είναι επειδή οι ψυχές μας αναγνωρίζουν κάτι ξεχωριστό και ιερό το ένα στο άλλο.

Ακριβώς όπως ένας άνθρωπος, έτσι και ένα ζώο μπορεί να έχει έρθει στη ζωή σας ακριβώς τη στιγμή που το χρειαζόμαστε. Όσοι έχουμε κατοικίδια γνωρίζουμε πόσα μας διδάσκουν καθημερινά.

Ένα ζώο που συνδεόμαστε πνευματικά θα μπορούσε να είναι και ένας σύντροφος από τις προηγούμενες ζωές. Η κατάσταση της συγκατοίκησης με το αγαπημένο σας κατοικίδιο μπορεί να είναι η αποκατάσταση της σχέσης με ένα παρελθοντικό σας πρόσωπο που ήθελε να περνάει περισσότερο χρόνο μαζί σας. Η διαίσθησή σας είναι ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία που έχετε. Κάθε σύνδεση στο εδώ και το τώρα έχει κάτι να σας διδάξει αρκεί να το παρατηρήσετε. Η συνάντηση με τους άλλους σημαντικούς της ζωής σας, μόνο για καλό συμβαίνει.

Μάγια Τενέρογλου για το Bluemind Magazine

Κάντε Like! στη σελίδα μας στο Facebook

Δείτε επίσης:

Συνάντηση με τη δίδυμη φλόγα σας

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *