κώδικας θαυμάτων - νομος της έλξης

Kώδικας θαυμάτων (Μέρος Α’)

Κοινοποίηση

Με κάθε απόφαση που παίρνεις, δεν αποφασίζεις τι να κάνεις, αλλά το ποιος είσαι. Ο Κώδικας Θαυμάτων θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις πώς μπορείς να έχεις τον έλεγχο της ζωής σου.

Ακόμα κι αν αναζητάς πληροφορίες για το πως λειτουργεί ο νόμος της έλξης, εδώ θα βρεις όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις. Τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει αν πρώτα δεν αλλάξεις εσύ. Η αλλαγή δεν μπορεί να γίνει αυτόματα. Απαιτείται προετοιμασία και συγκέντρωση στον στόχο μέχρι να γίνει συνείδηση.

Ο νόμος της έλξης για τα θαύματα χρειάζεται πρώτα την κάθαρσή σου από το παλιό και όχι απλά μια μεταστροφή της σκέψης και της αντίδρασης. Το σπάσιμο της συνήθειας και η απόφαση να είσαι ο εαυτός σου είναι ότι πιο απελευθερωτικό μπορείς να βιώσεις. Όμως για να γίνει αυτό χρειάζεται να κατανοήσουμε κάποιες αλήθειες, που είναι αόρατες αλλά παρόλα αυτά υπαρκτές.   

Η δύναμη του νου

Πρέπει να αγκαλιάσουμε την ιδέα ότι ο (υποκειμενικός) νους επηρεάζει τον (αντικειμενικό) κόσμο. Επιστημονικές έρευνες υποστηρίζουν πλέον, την ιδέα ότι έχουμε μια φυσική ικανότητα να αλλάζουμε τον εγκέφαλο και το σώμα μόνο με τη σκέψη. Στην πραγματικότητα, οι σκέψεις έχουν συνέπειες τόσο μεγάλες που δημιουργούν την πραγματικότητά μας.

Κβαντική φυσική

Τα πιο θεμελιώδη συστατικά του λεγόμενου φυσικού μας κόσμου είναι τόσο τα κύματα (ενέργεια) όσο και τα σωματίδια (φυσική ύλη), ανάλογα με τη εστίαση του παρατηρητή. Αυτό που ανακάλυψαν οι κβαντικοί φυσικοί ήταν ότι το άτομο που παρατηρεί (ή μετρά) τα μικροσκοπικά σωματίδια που απαρτίζουν τα άτομα επηρεάζει τη συμπεριφορά της ενέργειας και της ύλης.

Η δύναμη του παρατηρητή

Με άλλα λόγια, ένα σωματίδιο δεν μπορεί να εκδηλωθεί στην πραγματικότητα – δηλαδή, ο συνηθισμένος χωροχρόνος όπως το ξέρουμε – έως ότου το παρατηρήσουμε. Η κβαντική φυσική αποκαλεί αυτό το φαινόμενο ως «φαινόμενο παρατηρητή». Το υποκειμενικό μυαλό επηρεάζει τον αντικειμενικό κόσμο. Ένας παρατηρητής μπορεί να επηρεάσει τον υποατομικό κόσμο και να επηρεάσει ένα συγκεκριμένο συμβάν, καταρρέοντας μόνο ένα ηλεκτρόνιο από ένα κύμα ενέργειας σε ένα σωματίδιο.

Κβαντική εμπλοκή

Η κβαντική εμπλοκή μας λέει ότι μόλις δύο σωματίδια αρχικά να συνδεθούν με κάποιο τρόπο, θα συνδέονται πάντα πέρα ​​από το χώρο σύνδεσης και το χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι, καθώς και εμείς αποτελούμαστε από σωματίδια, είμαστε όλοι εμμέσως συνδεδεμένοι πέρα ​​από το χώρο και το χρόνο. Αυτό που κάνουμε στους άλλους, κάνουμε στον εαυτό μας.

Όλα είναι ενέργεια

Το άτομο είναι 99,99999 τοις εκατό ενέργεια και 0,00001 τοις εκατό ύλη. Σκεφτείτε το: όλα τα φυσικά στη ζωή σας δεν είναι στερεά. Αντιθέτως, είναι όλα τα πεδία ενέργειας ή μοτίβα συχνότητας πληροφοριών.

Προσεκτική παρατήρηση

Σε υποατομικό επίπεδο, η ενέργεια ανταποκρίνεται στην προσοχή σας και γίνεται ύλη. Η ενέργεια είναι το ίδιο το περίβλημα όλων των πραγμάτων και ανταποκρίνεται στο μυαλό. Όλα στο φυσικό σύμπαν αποτελούνται από υποατομικά σωματίδια όπως τα ηλεκτρόνια. Από τη φύση τους, αυτά τα σωματίδια, όταν υπάρχουν ως καθαρό δυναμικό, βρίσκονται στην κυματική τους κατάσταση ενώ δεν παρατηρούνται. Είναι δυνητικά «τα πάντα» και «τίποτα» μέχρι να παρατηρηθούν.

Όλα είναι δυνατά

Έτσι, όλα στη φυσική μας πραγματικότητα υπάρχουν ως καθαρό δυναμικό. Εάν τα υποατομικά σωματίδια μπορούν να υπάρχουν σε άπειρο αριθμό πιθανών θέσεων ταυτόχρονα, είμαστε δυνητικά ικανοί να υπάρχουμε ταυτόχρονα σε έναν άπειρο αριθμό πιθανών πραγματικοτήτων.

Με άλλα λόγια, αν μπορείτε να φανταστείτε ένα μελλοντικό συμβάν στη ζωή σας με βάση οποιαδήποτε από τις επιθυμίες σας, αυτή η πραγματικότητα υπάρχει ήδη ως πιθανότητα στο κβαντικό πεδίο, περιμένοντας να την παρατηρήσετε. Εάν το μυαλό σας μπορεί να επηρεάσει την εμφάνιση ενός ηλεκτρονίου, τότε θεωρητικά μπορεί να επηρεάσει την εμφάνιση οποιασδήποτε πιθανότητας. Αυτό σημαίνει ότι το κβαντικό πεδίο περιέχει μια πραγματικότητα στην οποία είστε υγιείς, πλούσιοι και χαρούμενοι και διαθέτετε όλες τις ιδιότητες και τις δυνατότητες του εξιδανικευμένου εαυτού που κρατάτε στις σκέψεις σας.

Κρατήστε το επιθυμητό στιγμιότυπο

Όταν κρατάτε σαφείς, εστιασμένες σκέψεις για το σκοπό σας, συνοδευόμενες από το συναίσθημα της υλοποιημένης κατάστασης, μεταδίδετε ένα ισχυρό ηλεκτρομαγνητικό σήμα, που σας οδηγεί προς μια πιθανή πραγματικότητα η οποία ταιριάζει με αυτό που θέλετε.

Νους και ύλη

Το μυαλό και η ύλη συνδέονται. Η συνείδησή σας (μυαλό) έχει επιπτώσεις στην ενέργεια (ύλη) επειδή η συνείδησή σας είναι ενέργεια και η ενέργεια έχει συνείδηση. Στο κβαντικό μοντέλο, το φυσικό σύμπαν είναι ένα άυλο, διασυνδεδεμένο, ενοποιημένο πεδίο πληροφοριών. Σε αυτές τις πληροφορίες έχετε πρόσβαση. Η διαίσθηση μπορεί να σας δώσει τις απαντήσεις του θέλετε.

Άπειρες δυνατότητες

Όλες οι πιθανές εμπειρίες υπάρχουν ήδη στο κβαντικό πεδίο ως ένας ωκεανός απέραντων δυνατοτήτων. Όταν αλλάζετε την ηλεκτρομαγνητική δόνησή σας ώστε να ταιριάζει με αυτήν που υπάρχει ήδη στο πεδίο, το σώμα σας θα συντονιστεί σε αυτό το γεγονός. Θα μετακινηθείτε σε μια νέα γραμμή χρόνου και το επιθυμητό συμβάν θα σας συναντήσει στη νέα σας πραγματικότητα.

kodikas thavmaton aristotelis

Η σκέψη παράγει ύπαρξη

Το πώς σκεφτόμαστε και πώς αισθανόμαστε παράγει μια κατάσταση ύπαρξης, η οποία δημιουργεί μια ηλεκτρομαγνητική υπογραφή που επηρεάζει κάθε άτομο στον κόσμο μας. Ρωτήστε τον εαυτό σας: Τι νιώθω; Τι μεταδίδω (συνειδητά ή ασυνείδητα) σε καθημερινή βάση; Ο εγκέφαλός μας δεν διακρίνει μεταξύ του τι συμβαίνει στον εξωτερικό κόσμο της πραγματικότητας και του τι συμβαίνει στον εσωτερικό κόσμο του μυαλού σας.

Είστε οι αναμνήσεις σας;

Δυστυχώς, ζούμε ασυνείδητα μέσα από ένα σύνολο απομνημονευμένων συμπεριφορών, σκέψεων και συναισθηματικών αντιδράσεων. Όλα τρέχουν σαν τα προγράμματα του υπολογιστή στο παρασκήνιο της συνείδησης. Ως εκ τούτου, όλες οι προσωπικές μας εμπειρίες με ανθρώπους και καταστάσεις σε συγκεκριμένους χρόνους και μέρη αντικατοπτρίζονται κυριολεκτικά στα δίκτυα νευρώνων (νευρικά κύτταρα) που απαρτίζουν τον εγκέφαλό μας.

Ζεις το παρελθόν

Δεδομένου ότι τα συναισθήματά σας είναι ένα αρχείο προηγούμενων εμπειριών, σκέφτεστε στο παρελθόν. Με τον κβαντικό νόμο, δημιουργείτε τα περισσότερα πράγματα του παρόντος, από το παρελθόν. Παραμένουμε εθισμένοι στα οικεία συναισθήματα, ενώ θέλουμε να αλλάξουμε τη ζωή μας. Αυτό όμως δεν μπορεί να συμβεί. Αλλάζεις στο παρόν αναγνωρίζοντας τη δόνηση του παρελθόντος και τα αποτελέσματα που είχε στη διαμόρφωση της ζωής σου.

Λειτουργείς κατά 95% αυτοματοποιημένα

Οι ψυχολόγοι λένε ότι όταν είμαστε περίπου 35 χρονών, η ταυτότητα ή η προσωπικότητά μας έχει διαμορφωθεί πλήρως. Αυτό σημαίνει ότι για όσους από εμάς είμαστε άνω των 35, έχουμε απομνημονεύσει ένα προκαθορισμένο σύνολο συμπεριφορών, πεποιθήσεων, συναισθηματικών αντιδράσεων, συνηθειών, δεξιοτήτων, αναμνήσεων, απαντήσεων και αντιλήψεων που είναι στο τώρα ο εσωτερικός μας προγραμματισμός.

Πριν προχωρήσετε στο δέυτερο μέρος του Κώδικας Θαυμάτων κάντε μία προσπάθεια διαγραφής πεποιθήσεων για τουλάχιστον 7 ημέρες. Σε αυτή τη διαδικασία θα σας βοηθήσουν οι πρακτικές που θα βρείτε εδώ.

Διαβάστε το Β’ Μέρος του Κώδικα Θαυμάτων

Bluemind Magazine

Διαβάστε επίσης:

Οι λύσεις αγαπούν την γαλήνη του νου

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *