γυναίκα η κινητήριος δύναμη του άντρα

Γυναίκα, η κινητήριος δύναμη του άντρα

Κοινοποίηση

Κάθε αλλαγή για να συμβεί χρειάζεται μία μήτρα, μέσα στην οποία θα καλλιεργηθεί ο σπόρος. Η γυναικεία δύναμη, είναι ακριβώς αυτή η μήτρα, που έχει να κάνει με το συναίσθημα.  Η αλλαγή στο συναίσθημα, που έχουμε μέσα μας, φέρνει και τις αλλαγές στην αντίληψή μας για την εξωτερική πραγματικότητα.

Η γυναίκα είναι η κινητήριος δύναμη του άντρα, καθώς τον βοηθά στην εξέλιξή του παρέχοντας εκείνα τα ψυχικά στοιχεία, τα οποία χρειάζεται το αρσενικό για να ξεδιπλώσει τα ανώτερα κέντρα του. Η αγάπη της γυναίκας, ο θαυμασμός, ο σεβασμός και η κατανόησή της είναι μερικά από τα ψυχικά στοιχεία τα οποία χρειάζεται ο άνδρας προκειμένου να αναπτυχθεί. Επίσης, τη στιγμή της σύλληψης ενός παιδιού ο άνδρας δέχεται πνευματική ουσία, η οποία κυλάει στη φύση του από τα ανώτερα ενεργειακά κέντρα της γυναίκας.

Η γυναίκα στην αρχαιότητα λατρευόταν ως θεότητα. Σήμερα αποτελεί σύμβολο του σεξ και της λαγνείας και όχι ένα σύμβολο ομορφιάς, αγνότητας, έμπνευσης, αγάπης. Η γυναίκα μπορεί να ανυψώσει έναν άντρα ή και να τον καταστρέψει, αναλόγως με το πως θα χρησιμοποιήσει τη μαγνητική της δύναμη.

Ο άντρας μπορεί να κάνει όνειρα, να θέτει μεγαλεπήβολους όμως χρειάζεται την ενέργεια της γυναίκας για να τα υλοποιήσει.  Η αγάπη της γυναίκας, που στέκεται δίπλα σε έναν άντρα και τον υποστηρίζει, ενδυναμώνει την αυτοεκτίμηση του αρσενικού με αποτέλεσμα να μπορεί να φέρει σε πέρας κάθε μάχη και κάθε πρόκληση.

Κάθε φορά, που η γυναίκα εστιάζει, στη δύναμη του συναισθήματος, που είναι και η αληθινή της φύση, μία αλυσίδα από θαύματα πραγματοποιούνται για την ίδια, αλλά και τον κόσμο που την περιβάλλει.

Η επιλογή της γυναίκας από έναν άντρα κρίνεται στην έμπνευση που του προσφέρει και όχι στο καλό σεξ. Ο άντρας αγαπάει μια γυναίκα όταν νιώθει, μέσω της θηλυκής της ενέργειας, να συγχρονίζεται με το ασυνήθιστο και τις άπειρες δυνατότητες του.

Ο άντρας αγαπά εκείνη τη γυναίκα που τον εμπνέει να βιώσει την απειρότητα του εαυτού του. Θα έχετε ακούσει την έκφραση, «με κάνει καλύτερο». Στην ουσία σημαίνει ότι μέσω της γυναίκας, ο άντρας εκφράζει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του, καθώς νιώθει ασφαλής, σίγουρος και δυνατός.

Η θηλυκή ενέργεια εκφράζεται όταν κινείστε με τη ροή της ζωής, αγκαλιάζετε τη δημιουργική σας ενέργεια, χορεύετε, παίζετε και συντονίζεστε με την εσωτερική σας διαδικασία.

Το θηλυκό είναι η ενέργεια της ζωτικής δύναμης. Μέρη όπως το δάσος, τα πάρκα, η θάλασσα είναι μέρη άφθονα με φυσική γυναικεία ενέργεια. Μία βόλτα στη θάλασσα μπορεί να αναζωογονήσει τον άνθρωπο, αλλά και να επουλώσει τις πληγές του, να κατευνάσει τις αρνητικές σκέψεις του, αλλά και να τον εμπνεύσει με νέες ιδέες.

Οι άνδρες έχουν πρόσβαση στην ενόραση μέσω των γυναικών

Σύμφωνα με τον Τορκόμ Σαραϊνταριάν, οι γυναίκες και οι άνδρες αλληλοσυμπληρώνονται δημιουργώντας γέφυρες μεταξύ τους ώστε να ανυψωθούν σε ανώτερο επίπεδο. Οι άνδρες πηγαίνουν από την εστίαση στο φυσικό σώμα στην εστίαση στον νου, αλλά δεν μπορούν να πάνε στο ενορατικό επίπεδο, παρά μόνο μέσω μιας ενορατικής γυναίκας που δρα ως γέφυρα γι’ αυτούς.

Όταν ένας άνδρας έχει ενεργοποιήσει την ενόραση μέσα του, μπορεί να περάσει στο ατομικό επίπεδο της συνείδησης. Αλλά μια γυναίκα που είναι ενορατική δεν έχει άμεση πρόσβαση στο ατομικό επίπεδο, παρά μόνο μέσω ενός άνδρα που έχει επαφή με αυτό. Αυτός φτιάχνει τη γέφυρα για τη γυναίκα, ώστε να έλθει σε επαφή με το ατομικό επίπεδο. Από το ατομικό επίπεδο η γυναίκα έχει άμεση πρόσβαση στο μοναδικό επίπεδο. Η γυναίκα που έχει μοναδική επαφή δρα σαν μια γέφυρα για τον άνδρα. Και οι δυο, άνδρας και γυναίκα, ενώνονται στο Θείο Πεδίο, το Πεδίο του Θείου Ερμαφρόδιτου.

Το κοσμικό αρχέτυπο της γυναίκας  περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως: δεκτικότητα, πάθος, συναισθηματισμό, φρούρηση των ρυθμών της ζωής, συντήρηση των δομών της οικογένειας και της ζωής, καθώς και θεματοφύλακας της μεγαλύτερης κοσμικής  δύναμης και ενέργειας στο σύμπαν την μετουσίωση σε ανθρώπινο επίπεδο της ανιδιοτελούς αγάπης. Το μεγαλύτερο θαύμα  της ζωής συμβαίνει μέσα από τη γυναίκα. Η γυναικεία φύση ως η μήτρα της ζωής, αποτελεί κατ’ αυτόν τον τρόπο  το Α και το Ω της εξέλιξης της ζωής. 

Τη μαγεία να αναπτύσσεται μία νέα ζωή στο εσωτερικό του σώματος δεν μπορεί να τη βιώσει κανένας άντρας. Η γυναίκα είναι το γόνιμο έδαφος, όπου ο σπόρος αφήνεται να μεγαλώσει.

Η ευτυχία για τη γυναίκα είναι η προστασία και η ασφάλεια από τον άντρα της. Η ευτυχία του άντρα είναι η κατάκτηση των στόχων του και η ανιδιοτελής αγάπη της γυναίκας του. Ο άντρας μπορεί καθημερινά να κατακτά τους στόχους του, αλλά η γυναίκα μπορεί να τους γεννά.

Η σύγχρονη γυναίκα

Η σημερνή γυναίκα αγνοεί τη δύναμη της φύσης της και την πνευματική της επιρροή πάνω στον άντρα μέσα από την αγάπη, τον σεβασμό και την εκτίμηση γι’ αυτό και καταφεύγει σε χειριστικές συμπεριφορές αποτέλεσμα των οποίων είναι οι συγκρούσεις, ο πόνος, η ανασφάλεια, η μοναξιά.

Ο σημερινός άντρας από την άλλη, έχει υποβιβάσει τη γυναίκα σε μία λάγνα, ίσως και κακότροπη ύπαρξη με πολλές απαιτήσεις, δίχως αγάπη.

Στις εξαιρετικές περιπτώσεις, που ο άντρας βιώνει μία ολοκληρωμένη πνευματική και σωματική σύνδεση με τη γυναίκα δεν μπορεί να αντιληφθεί ξεκάθαρα, τι είναι αυτό που τον φέρνει σε μία κατάσταση ύψιστης χαράς και ενθουσιασμού για τη ζωή.

Πολλοί άντρες νομίζουν ότι είναι το καλό σεξ, αλλά στην πραγματικότητα είναι η ενέργεια της αγάπης και της αποδοχής, που λαμβάνουν από τη γυναίκα μέσω της ερωτικής συνεύρεσης.

Στη σεξουαλική επαφή οι ενέργειες περνούν από το ένα μέλος, στο άλλο. Οι αύρες των δύο προσώπων συγχωνεύονται για να δημιουργήσουν μία νέα ενέργεια. Σκέψεις και συναισθήματα αγάπης τόσο από την γυναίκα, όσο και από τον άντρα μετουσιώνουν την ερωτική συνεύρεση σε πνευματική αφύπνιση. 

Αν επιλέγετε να κάνετε σεξ με θετικούς, χαρούμενους, εμψυχωτικούς ανθρώπους αυτή η υπέροχη ενέργεια απορροφάται και σας ανεβάζει. Αν κάνετε σεξ με αρνητικούς, ασταθείς και καταθλιπτικούς ανθρώπους, αυτή η ενέργεια τσακίζει την αύρα σας και σας απομακρύνει από την αισιοδοξία, την ευτυχία και την ευημερία. 

Για να υπάρξει η αγάπη μεταξύ του άντρα και της γυναίκας και να ανθίσουν οι οικογένειες χρειάζεται, η γυναίκα να αναγνωρίσει τη δύναμη της αδιάκοπης σύνδεσή της με τη Δημιουργική Πηγή. Να αξιοποιήσει τον μαγνητισμό της θετικά, παροτρύνοντας τον άντρα να ανακαλύψει τη δύναμη που έχει να κατακτά κάθε στόχο του και κάθε πρόκληση.

Ο λωτός της γυναικείας καρδιάς

«…και είναι πολύ σημαντικό η καρδιά της γυναίκας να προστατεύεται από την παιδική ηλικία και να μην της ανατίθενται εργασίες, καθήκοντα ή μόχθοι που θα πετρώσουν την καρδιά της.

Ο άνδρας έχει διαφορετική σύσταση, έτσι ώστε ακόμη και αν διαπράξει ορισμένα εγκλήματα, μπορεί να συνέλθει. Αλλά είναι πολύ δύσκολο για μία γυναίκα να σταματήσει να παρασύρεται από το ρεύμα των εγκλημάτων της από τη στιγμή που θα την παρασύρει η ορμή του.

Γι αυτό τον λόγο από την παιδική ηλικία η γυναίκα πρέπει να προστατεύεται από την απολίθωση της καρδιάς. Για παράδειγμα, δεν πρέπει να βλέπει εγκληματικά φιλμ, βία, φόνους, τρόμο ή αποτυχίες. Δεν πρέπει να οδηγεί τους ανθρώπους στην ηλεκτρική καρέκλα ή στο θάλαμο αερίων. Δεν πρέπει να πυροβολεί ή να σκοτώνει ανθρώπους-εκτός κι αν είναι απολύτως αναγκαίο για αυτοπροστασία. Μία γυναίκα πρέπει να κάνει πράγματα που διευρύνουν τον λωτό της καρδιάς της.

Αν γυναίκες που έχουν πετρωμένη καρδιά καταλάβουν δημόσιες θέσεις και αξιώματα, μπορούν να προκαλέσουν καταστροφή στο έθνος, ή ακόμη και στον κόσμο.

Η δικαιοσύνη μιας γυναίκας, το αίσθημα της ομορφιάς, η ευγένειά της, η χρησιμότητα και η χάρη της κρύβονται στην καρδιά της. Αν καταστρέψετε την καρδιά της, δημιουργείτε ένα τέρας. Αν διευρύνετε την καρδιά της, έχετε μία πηγή ευσπλαχνίας, μία ζωντανή θυσία, μία αγωνιζόμενη ομορφιά.

Οι σκοτεινές δυνάμεις τα γνωρίζουν αυτά τα πράγματα και όταν θέλουν να εκφυλίσουν ένα έθνος, επιτίθενται στις γυναίκες του. Συνήθως επιτίθενται μέσω του ηλιακού πλέγματος με ζήλια, μίσος, κακολογία,. ευσυγκινησία, περιέργεια, επίκριση, προσκόλληση,. κατάληψη, σκληρότητα και ματαιοδοξία. Όταν οι δαίμονες αυτοί καταλαμβάνουν το ηλιακό πλέγμα μιας γυναίκας κάνουν τις σεξουαλικές της ορμές να διεγείρονται υπερβολικά. Όταν συμβαίνει αυτό σε πολλές γυναίκες, ένα έθνος μπορεί να καταστραφεί, οικογένειες διαλύονται και οι άνδρες δεν μπορούν να τις ξαναφτιάξουν.»  Τορκόμ Σαρανταριάν από το βιβλίο “Σεξ, Οικογένεια και Γυναίκα στην Κοινωνία” εκδ. ΑΙΩΝΙΟΣ ΗΝΙΟΧΟΣ.

Bluemind Magazine

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *