I Anastasi Einai Mesa Sou

H Ανάσταση είναι μέσα σου

Κοινοποίηση

Η Ανάσταση, που κάθε χρόνο τέτοιες μέρες γιορτάζουμε, είναι μέσα σου! Ότι μέσα σου, αυτό και έξω σου. Κάθε συναίσθημα που κρατάς στην καρδιά σου, αυτό σου επιστρέφεται και σαν συμπεριφορά από τους άλλους.

Θυμήσου ότι όλοι είμαστε συνδεδεμένοι με όλους. Κάθε άνθρωπος που έχεις ή δεν έχεις επαφή, και μόνο που βρίσκεται στο μυαλό σου, είναι συνδεδεμένος μαζί σου. Το θέμα είναι τι εκπέμπεις; Είσαι σε ειρήνη μέσα σου; Έχεις αυτοαγάπη για να μπορείς να δεις και τον άλλον με αγάπη;

Κάθε άλλος έξω σου δεν είναι διαχωρισμένος από εσένα. Είναι ενωμένος μαζί σου, σε μία πνευματική κατάσταση. Μπορείς, αν θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί του χωρίς να κάνεις κάποια πράξη. Αρκεί να σκεφτείς/ φανταστείς, ότι έχεις μία “ζωντανή” συνομιλία μαζί του.

Θα σου προτείναμε όμως, πριν μπεις σε μία πνευματική συνομιλία με κάποιον να έχεις ξεκάθαρο μέσα σου, τι ακριβώς θέλεις. Να έχεις γαληνέψει την ψυχή σου για να εκφράσεις με απλότητα και αγάπη ότι νιώθεις για αυτόν.

Η εσωτερική καθαρότητα είναι να έχεις παραδεχτεί τα αληθινά σου συναισθήματα.Είναι φυσικό να νιώθεις πληγωμένος ή και θυμωμένος με τους άλλους, όμως γνώριζε την αλήθεια, που λέει πως «ότι πιστεύεις γίνεται» και μπορείς να πιστεύεις το καλό ή το κακό στον άλλον. Είναι δική σου επιλογή, το που θα συντονιστείς.

Αν πιστεύεις καλά πράγματα για τους άλλους, θα βλέπεις μόνο όμορφες καταστάσεις να συμβαίνουν. Αν πάλι, πιστεύεις ότι κινδυνεύεις και πως πρέπει να έχεις τον έλεγχο, τότε θα σου εκφράζονται μπροστά σου πραγματικότητες, που αναγκαστικά θα πρέπει προσέξεις και να προστατευτείς. Ίσως όμως, να καταλαβαίνεις ότι δεν χρειάζεται να προστατευτείς από τους άλλους, παρά μόνο να επιλέξεις ποιος εσύ θέλεις να είσαι.

Οι άνθρωποι, που κερδίζουν περισσότερα στη ζωή τους και είναι αληθινά ευτυχισμένοι, είναι αυτοί που νιώθουν απελευθερωμένοι από ανητικές σκέψεις για τους άλλους, αλλά και για την ίδια τη ζωή. Η έμπνευση και η δημιουργία έχουν ροή και αυτή η ροή είναι εδώ για να σε διδάξει μεγαλειώδεις αλήθειες. Να καταλάβεις, ότι καθώς αφήνεσαι σε αυτή παύεις να είσαι ευάλωτος και ανανγνωρίζεις ότι είσαι ο δημιουργός της ζωής σου.

Ακόμα κι αν κάποιες σχέσεις σου έχουν κλείσει τον κύκλο τους και εσύ αναρωτιέσαι, γιατί να σου συμβεί αυτό, χρειάζεται να γυρίσεις πίσω και να θυμηθείς, όλα όσα ήσουν τότε που δημιουργούσες αυτές τις σχέσεις. Στη συνέχεια παρατήρησε ποιός είσαι και  τι ζητάς στο Τώρα σου. Αν το κάνεις, πιθανά να καταλάβεις, ότι μέσα σε όλα που αλλάζουν, αλλάζεις κι εσύ. Ακριβώς επειδή αλλάζεις μέσα σου, όλα στον εξωτερικό κόσμο αλλάζουν μαζί σου.

Σκέψου, ότι πριν λίγες μέρες μπορούσες να πας όπου θέλεις και να συναντήσεις από κοντά όποιον επιθυμούσες. Σήμερα όμως, δεν ισχύει αυτό. Και όπως, όλα αλλάζουν, αλλάζεις κι εσύ με την προσωπική σου Ανάσταση.

Για να έχεις Ανάσταση μέσα σου, χρειάζεσαι μία μεγάλη δόση αγάπης. Να αγαπήσεις τον εαυτό σου. Να δεις με αγάπη τα προτερήματα σου, αλλά και τις αδυναμίες σου. Να περιβάλλεις με αγάπη τα όνειρά σου. Να μάθεις να λαμβάνεις χωρίς ενοχές.

Σε μία εσωτερική Ανάσταση χρειάζεται να πετάξεις αυτό που πιστεύεις για τον εαυτό σου, αλλά και για τους άλλους. Κάθε παλιό, που δεν σε εξυπηρετεί πλέον.

Κι αν κάποιον, που τον αγαπάς πολύ και έφυγε… τότε άφησε το παρελθόν πίσω σου και αυτό το Πάσχα κάνε μία Ανάσταση πνευματική μαζί του. Τί πιο όμορφο για αυτές τις μέρες;

Έλα, λοιπόν! Διάλεξε κάποιον ή κάποια που θα ήθελες να περάσεις μαζί του αυτό το Πάσχα. Μπορείς τώρα να τον φέρεις στο μυαλό σου; Μπορείς να τον δεις και να ακούσεις τη φωνή του; Μη φοβηθείς. Άφησε τον εαυτό σου να νιώσει ελεύθερα, ότι συμβαίνει ήδη. Απομακρύνσου από τον πόνο και τη θλίψη. Διέγραψε όλες τις προηγούμενες συμπεριφορές και τις προκλήσεις του και δες τον να λειτουργεί μαζί σου σε μία νέα επιθυμητή πραγματικότητα, απαλλαγμένη από όσα γνώριζες μέχρι τώρα.

‘Νιώσε τη χαρά, ότι ήδη είναι εδώ μαζί σου και μιλάτε.

Νιώσε ότι αξίζεις να σε αγαπά, ότι κι αν έγινε μεταξύ σας.

Φτιάξε τον δικό σας διάλογο στο μυαλό σου.

Άκουγέ τον να σου μιλά.

Λένε, ότι αν κάτι το αγαπάς, άφησέ το να φύγει. Αν γυρίσει πίσω, τότε είναι δικό σου. Εμείς θα σου πούμε ότι… αν κάποιον τον αγαπάς άφησέ τον να φύγει και στέλνε του την αγάπη σου. Αγάπη καθαρή χωρίς εγωϊσμό. Αγάπη συγχωρητική, καθώς κι εσύ συγχωρείς τον εαυτό σου. Αγάπη λυτρωτική, που σε γαληνεύει. Αγάπη αστείρευτη, αφού αυτό Είσαι.

Και αν το πιστεύεις με όλη σου την καρδιά, ο άνθρωπος που αγαπάς θα γυρίσει!

Την έμπνευση του σημερινού άρθρου την οφείλουμε σε μία φίλη, η οποία επικοινώνησε με τη σελίδα μας Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2020, όταν ο αγαπημένος της, της ζήτησε να χωρίσουν. Η Έλλη, παρόλο που ήταν σε δραμαμτική κατάσταση, δέχτηκε να φανταστεί εκείνο το βράδυ ότι ο καινούριος χρόνος την έβρισκε μαζί με τον αγαπημένο της. Σήμερα η Έλλη μας, είναι πολύ ευτυχισμένη με τον αρραβωνιαστικό της, ο οποίος την λατρεύει. Είναι ο ίδιος άντρας, που παραμονή Πρωτοχρονιάς της ζήτησε να χωρίσουν…

Καλή Ανάσταση σε όλους σας!

#Blueminders

Διαβάστε επίσης:

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *