Fifty shadows of ego

Οι 50 αποχρώσεις του «εγώ» …

Κοινοποίηση

Οι 50 αποχρώσεις του «εγώ» είναι κομμάτια διαλόγων με τον εαυτό μας. Είναι γνώση, που ήδη έχουμε.  Ίσως αποτυπωμένα γραπτά, να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τη δύναμη του «εγώ» στη ζωή μας και στις σχέσεις μας.

Ας θυμηθούμε ότι το «εγώ» ελέγχει τις σκέψεις μας και μας δημιουργεί δυσάρεστα συναισθήματα. Κάθε φορά, που αισθανόμαστε, φόβο, θυμό, άγχος, τότε το «εγώ» μας έχει πάρει τα ηνία της ζωής μας. Ίσως, όντως κάποιος να μας εκμεταλλεύεται, ίσως κάποιος κοντινός άνθρωπος να μας εκνευρίζει , αλλά όλα αυτά τα συναισθήματα, είναι μία παραμονή μας, στην αρνητικότητα και την πόλωση.

Το συναίσθημα είναι μία εξαιρετική πυξίδα, που μπορεί να μας βοηθήσει να βρούμε την καλύτερη λύση σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε. Σκέψεις που κάνουμε και μας δημιουργούν άσχημο συναίσθημα προέρχονται από το «εγώ». Οι σκέψεις με ευχάριστα συναισθήματα ή τουλάχιστον με  το αίσθημα της ανακούφισης, προέρχονται από την ανώτερη ύπαρξη.

1. Ο κόσμος χάλασε. Επικρατεί η κακία. Πρέπει να προσέχω περισσότερο.

Συμβαίνει μόνο ότι περιμένεις να δεις. Ο Θεός δεν θέλει να σε σοκάρει. Αυτό που σκέφτεσαι, αυτό και συμβαίνει. Όσο εστιάζεις, σε αυτό που δεν σου αρέσει θα συνεχίζεις να προσελκύεις αυτές τις ποιότητες ανθρώπων.

2. Οι άλλοι με ζηλεύουν.

Προφανώς, αφού κι εσύ ζηλεύεις τους άλλους.  Και μην πεις ότι εγώ δεν ζηλεύω τίποτα, μόνο θαυμάζω. Σκέψου πόσες φορές ζήλεψες ένα ωραίο παγωτό χωνάκι.

3. Η αληθινή αγάπη είναι μόνο για τα μυθιστορήματα.

Είναι αλήθεια! Όμως και η δική σου ζωή μπορεί να γίνει μυθιστόρημα, όταν κατανοήσεις ότι είναι δικαίωμά σου να αγαπάς και να αγαπιέσαι.

4. Για την επιτυχία χρειάζεται να δουλέψω σκληρά.

Σωστά! Πώς θα αποδείξεις στους άλλους ότι είσαι ένας ήρωας; Πώς αλλιώς θα σου πουν «μπράβο» και θα σε θαυμάζουν; Η επιβράβευσή μας από τους  άλλους είναι εθισμός.

5. Οι φίλοι είναι πιο ασφαλείς από το να έχω έναν/ μία σύντροφο.

Οι φίλοι σε δέχονται όπως είσαι. Το ίδιο και ο κατάλληλος σύντροφος…

6. Με εκτιμούν γιατί είμαι σωστός/ή και προσέχω την εικόνα μου.

Η εικόνα είναι κάτι έξω από την αλήθεια. Έξω από εσένα. Είναι ένας ρόλος που παίζεις με το ίδιο έργο για όλη σου τη ζωή. Αν σου αρέσει συνέχισε… Όμως, και ο αληθινός εαυτός σου μπορεί να είναι θαυμαστός στους άλλους. Το έχεις σκεφτεί αυτό;

7. Τα χρήματα έρχονται δύσκολα.

Τα χρήματα είναι ενέργεια. Μπορείς να αποφασίσεις ότι δεν τα αξίζεις και να έρχονται δύσκολα ή ότι τα αξίζεις και να τους επιτρέψεις να έρθουν σε σένα.

8. Οι πλούσιοι είναι διεφθαρμένοι.

Ναι, γιατί έχουμε μάθει να παρατηρούμε όλους τους τρόπους, που το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία. Όπου εστιάζεσαι, αυτό και θα βλέπεις.

9. Σκέφτομαι πάντα λογικά και δεν παρασύρομαι από τα συναισθήματα.

Θα ξαναπληγωθείς, αν δεν είσαι λογικός. Θυμάσαι τότε που αποφάσισες παρορμητικά και δεν σκέφτηκες όλες τις εκδοχές; Είδες τι έπαθες, που δεν με άκουσες;.. λέει το «εγώ» σου.  Η αλήθεια είναι ότι έπαθες αυτά που φοβόσουν από τότε…

10. Έχω πολλή δουλειά δεν έχω χρόνο για τους άλλους.

Οι πολυάσχολοι είναι ενδιαφέροντες. Όμως, δεν μπορούν να μείνουν στιγμή μόνοι με τον εαυτό τους. Να κλείσουν το κινητό ή την τηλεόραση και να μείνουν στη σιωπή. Η μόνη στιγμή ηρεμίας είναι ο ύπνος. Και πάλι, ίσως να ταλαιπωρούνται από αϋπνίες ή και από εφιάλτες.

11. Χρειάζεται πρώτα να λύσω τα προβλήματα μου και μετά θα απολαύσω.

Μάθε από τώρα ότι δεν θα τελειώσουν ποτέ τα προβλήματα, γιατί εσύ τα δημιουργείς. Εστιάζοντας στο πρόβλημα θα δημιουργείς ολοένα και περισσότερα. Μήπως να εστίαζες στη χαρά για να δημιουργήσεις ολοένα και περισσότερες χαρούμενες στιγμές;

12. Όταν βρεθεί ο ιδανικός θα το καταλάβω. Μέχρι τότε βλέπουμε…

Ο ιδανικός υπάρχει τώρα. Δεν μπορείς να τον δεις γιατί ζεις στο κάποτε…

13. Με όλα αυτά που έχω να κάνω κάθε μέρα δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ με σχέσεις και έρωτες.

Ε, ναι! Είναι φυσικό. Αφού δεν έχεις χρόνο ούτε για τον εαυτό σου, τι θα μπορούσες να  προσφέρεις στον άλλον; Θυμήσου όμως, ότι μόνος σου δημιούργησες αυτή την απαιτητική καθημερινότητα. Εντόπισε…από τι σε προφυλάσσει;

14. Ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Ποιος είναι αυτός που τολμά να με κρίνει;

Είσαι θεϊκή αγάπη, αλλά ακόμα δεν το ξέρεις. Γι΄ αυτό σε ενοχλούν οι συμπεριφορές των άλλων και πεισμώνεις. Για να αποδείξεις ότι είσαι ατρόμητος.

15. Είμαι ο καλύτερος! Με προσέξατε;

Αν το πίστευες, δεν θα αναζητούσες την αναγνώριση από τους άλλους.

16. Να δεις που αυτός θέλει να με εκμεταλλευτεί. Δεν με αγαπά. Κάτι θέλει από εμένα.

Εξαιρετικά δυνατά συναισθήματα. Θα λάβεις ακριβώς αυτό που περιμένεις σύντομα.

17. Πρόσεξα πως με κοίταξε σήμερα ο συνάδελφος μου στη δουλειά. Κάτι μου ετοιμάζει. Κινδυνεύω. Θα μου τη φέρει.

Όντως ο συνάδελφος σου είχε περίεργο ύφος σήμερα. Ίσως γιατί υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο σπίτι του; Ίσως γιατί δεν έχει τα κέφια του; Αντί να κάνεις υποθέσεις και αρνητικές σκέψεις, θα ήταν καλύτερα να ρωτήσεις με απλότητα «τι σου συμβαίνει;».

18. Το ένστικτο μου είναι αλάνθαστο. Κάτι κακό έρχεται. Το νιώθω.

Αυτό δεν είναι το ένστικτο σου. Είναι η συνήθεια να ζεις στο φόβο. Είναι η ανάγκη σου να προβλέψεις το κακό. Έχεις μάθει να περιμένεις όλα, όσα δεν σου αρέσουν. Μάθε να περιμένεις μόνο, όλα σου αρέσουν.

19. Το όνειρο που είδα δεν είναι καλό . Να δεις που κάτι θα γίνει.

Τα όνειρα είναι η αποκάλυψη της εσωτερικής σου κατάστασης. Μπορείς να βλέπεις όμορφα όνειρα κάθε βράδυ, αλλά και όλη τη μέρα, αλλάζοντας την εστίασή σου.

20. Πάλι απέτυχα. Το ήξερα. Δεν είμαι εγώ για αυτά.

Χρειαζόταν να αποτύχεις. Είσαι για κάτι άλλο, που θα έχει μεγάλη επιτυχία. Βρες μέσα σου ποιο είναι αυτό. Αν πάλι νιώθεις ότι από πάντα ήξερες ότι είσαι άτυχος, θυμήσου ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο ψέμα.

21. Είμαι πολυγαμικός, ομοφυλόφιλος και δεν διαφέρω από τους άλλους. Είναι κάτι το φυσικό αφού συναντάται και στα ζώα και στη φύση.

Μπορείς να είσαι ότι αποφασίσεις. Γνώριζε όμως, ότι από όλα τα πλάσματα της γης,  μόνο ο άνθρωπος μπορεί να αναπτύξει τη συνειδητότητά του.

22. Με ενοχλούν αυτοί που και καλά τα ξέρουν όλα. Δεν καταλαβαίνω αυτή την έπαρση.

Αναγνώρισε μέσα σου, ότι κι εσύ το έχεις αυτό. Σκέψου, ακούς πάντα τον άλλον όταν σου μιλά; Τον κατανοείς; Ανταποκρίνεσαι σε αυτά που του αρέσουν; Μήπως κι εσύ ξέρεις, καλύτερα από τον άλλον τα πάντα;

23. Αυτός έχει όλο το πακέτο. Σιγά μην προσέξει εμένα.

Ωραίο να αναγνωρίζεις τα «πακέτα» των άλλων. Όμως, έχεις κι εσύ το δικό σου «πακέτο». Αναζήτησέ το!

24. Ξεπερνώ το φόβο κάνοντας ριψοκίνδυνα σπορ.

Τα ακραία αθλήματα σου προσφέρουν τη δυνατότητα να βιώνεις έντονα τις ζωτικές σου λειτουργίες, απελευθερωμένος από τον χρόνο, τα προβλήματα και το βάρος αυτών που έχεις επωμιστεί. Οι συνθήκες όμως, είναι τεχνητές και δημιουργούν μία ψυχική κατάσταση εξάρτησης.

25. Όλοι οι φίλοι μου εμένα συμβουλεύονται. Σε εμένα θα προστρέξουν όταν έχουν πρόβλημα. Είμαι σημαντικός!

Αληθινά όμορφο. Για τους φίλους σου… αλλά και για εσένα, που αναζητάς τη σημαντικότητα σου, μέσα από τους άλλους. Αν αυτό θέλεις, μπορείς να συνεχίσεις αυτό το σκόρπισμα. Κάποια στιγμή όμως, δεν θα έχεις τις δυνάμεις να στηρίξεις τον εαυτό σου.

26. Δεν είναι πια ερωτευμένος μαζί μου. Φυσικό είναι μετά από τόσα χρόνια που είμαστε μαζί.

Κατάλαβε ότι τίποτα δεν συμβαίνει, αν δεν το έχεις αποφασίσει εσύ. Μήπως κι εσύ δεν είσαι ερωτευμένη μαζί του πλέον και απλά υποστηρίζεις το ρόλο χωρίς συναίσθημα;

27. Με αδικούν.

Σκέψου… Αλήθεια μπορεί να σε αδικήσει κάποιος άλλος; Ειδικά, όταν εσύ γνωρίζεις ποιος είσαι. Μήπως, ο ίδιος, αδικείς τον εαυτό σου;

28. Κοιτάω το σπίτι μου και την οικογένειά μου και δεν ασχολούμαι με τους άλλους.

Χρειάζεται και η επικέντρωση στο εσωτερικό σου κομμάτι. Γιατί αν το προσέξεις καλύτερα, με τους άλλους συνεχίζεις να ασχολείσαι.

29. Έχω αναπτύξει τη συνειδητότητά μου και τελικά δεν με αγγίζουν τα καθημερινά. Όμως, γιατί δεν μου τηλεφώνησε αυτός; Τώρα θα δει. Ούτε κι εγώ θα του τηλεφωνήσω.

Η ανάπτυξη της συνειδητότητας δεν έχει ταβάνι. Πάντα θα συμβαίνει κάτι που θα πρέπει να το δεις σαν άσκηση για να εξελιχθείς πνευματικά.

30. Ο άντρας μου με απάτησε. Κι εγώ του έδωσα τα καλύτερα χρόνια μου. Ήμουν κερί αναμμένο για αυτόν. Πώς τόλμησε να μου το κάνει αυτό;

Το απόλυτο δράμα, καθώς και, ευκαιρία για να εξελιχθείς! Το πλάνο της ζωής σου έχει κάτι πολύ καλύτερο παρακάτω. Δεν είναι λόγια παρηγοριάς. Είναι η αλήθεια. Φρόντισε να βρεις νέα ενδιαφέροντα, που θα ανεβάσουν τη δόνησή σου. Το θέμα είναι να έχεις πίστη ότι αξίζεις το καλύτερο. Σύντομα θα εμφανιστεί…!

31. Βγαίνω να διασκεδάσω με τους φίλους μου και βαριέμαι. Πρέπει να βρω καινούριους φίλους.

Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να μην είναι το «εγώ» σου. Υπάρχει πιθανότητα να έχεις γίνει πιο συνειδητός και να έχεις αλλάξει δόνηση. Ειδικά, αν δεν έχεις το αίσθημα της κριτικής απέναντί τους…

32. Χρειάζεται να εστιαστώ στον εαυτό μου; Για να γίνει αυτό θα πρέπει να αποκοπώ από όλους. Να μείνω μόνος μου. Δεν μπορώ να το κάνω. Θα ενοχληθούν οι δικοί μου άνθρωποι.

Η αναζήτηση του αληθινού σου εαυτού είναι ένας μοναχικός δρόμος. Να γνωρίζεις, ότι όσοι σε αγαπούν θα είναι πάντα εκεί.

33. Άκουσα από αυτόν ότι είπε για εκείνον…

Κουτσομπολιό. Μας φέρνει στα κατώτερα επίπεδα της δόνησής μας. Είναι μία έντονη κατάσταση ασυνείδητης ή και συνειδητής σύγκρισης με τους άλλους.  Θυμήσου ότι ο καθένας έχει το δικό του σκοπό ύπαρξης σε αυτή τη ζωή. Εσύ, μπορείς να γνωρίζεις μόνο το δικό σου σκοπό.

34. Εργάζομαι πολλές ώρες, αλλά λόγω της κρίσης, ο μισθός μου είναι χαμηλός. Πολλές φορές δεν μπορώ να καλύψω τις υποχρεώσεις μου.

Ο μισθός σου και γενικότερα οι οικονομικές απολαβές  αντικατοπτρίζουν το επίπεδο της αυτό-αξίας σου. Ο φόβος ότι θα χάσεις τη δουλειά σου, αν ζητήσεις αύξηση, μπορεί να σε αφήσει στάσιμο για πολλά χρόνια. Κατανόησε ότι αξίζεις να έχεις, τα χρήματα που χρειάζεσαι για να ζεις με αξιοπρέπεια. Αναζήτησε μία άλλη δουλειά, αν η εργασία που έχεις τώρα δεν καλύπτει τις βασικές σου ανάγκες.

35. Μα αφού του είπα πώς να λύσει το πρόβλημά του. Αν δεν με ακούει, ας κάνει ότι θέλει. Και να δεις που δεν θα τα καταφέρει…

Να προσέχεις την έπαρση του συμβουλάτορα. Ενέχει το αίσθημα του ελέγχου.

36. Έχω δίκιο. Μπορώ να του το αποδείξω.

Όταν παραιτηθείς από την ανάγκη να έχεις δίκιο, θα απολαμβάνεις περισσότερο τη ζωή σου. Μπορείς, αν θέλεις,  να αποδείξεις στον εαυτό σου πόσο τον αγαπάς και να παραδεχτείς ότι η γνώμη των άλλων για εσένα είναι υποκειμενική. Ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του, αλλά η ζωή είναι δική σου.

37. Αυτός που εμπιστευόμουν με πούλησε. Είναι καλύτερα να το πάρω απόφαση ότι δεν μπορώ να εμπιστεύομαι κανέναν.

Κανείς δεν μπορεί να σε πουλήσει. Μόνο, ο ίδιος, μπορείς να πουλήσεις τον εαυτό σου, όταν δεν γνωρίζεις ποιος είσαι. Με αυτή τη γνώση μπορείς να συγχωρείς τον άνθρωπο, αλλά όχι την πράξη.

38. Μου χρωστάνε χρήματα, αλλά δεν τα ζητάω.

 Το «εγώ» χωρίς να το καταλαβαίνεις σε έχει φέρει σε μία κατάσταση γκρίνιας. Βάλε όριο. Για να συμβεί συνειδητοποίησε την αληθινή αξία του εαυτού σου. Πόσο αξίζει αυτό που προσφέρεις; Το «εγώ» σε αυτή την περίπτωση είναι ύπουλο. Φοράει τη μάσκα της καλοσύνης και αβρότητας. Σκέψου το θυμό που νιώθεις, όταν προσφέρεις χωρίς να απολαμβάνεις ή όταν αυτό που προσφέρεις δωρεάν δεν εκτιμάται.

39. Έχω βοηθήσει πολύ τον συνάδελφό μου να τα καταφέρει στη δουλειά. Έτσι πρέπει για να βοηθήσει κι αυτός εμένα, όταν θα έχω ανάγκη.

Όταν βοηθάς κάποιον, η βοήθεια αυτή επιστρέφει 3 φορές πιο δυνατή πίσω σε εσένα. Πρόσεξε όμως, όχι πάντα από αυτόν που βοήθησες. Θα πρέπει να το δεις πιο διευρυμένα και χωρίς προσδοκία.

40. Οι γονείς μου και τα αδέλφια μου ζητούν να τους βοηθάω, συνεχώς. Ότι κι αν χρειάζονται ξέρουν ότι εγώ θα τους το προσφέρω. Θυσιάζομαι για την οικογένειά μου. Εξάλλου, αν δεν τους βοηθήσω, τι γνώμη θα σχηματίσουν για μένα;

 Η γνώμη των οικείων είναι μία μορφή εξάρτησής σου από την εικόνα του «καλού παιδιού». Αναγνώρισε ότι χρωστάς πρώτα στον εαυτό σου και μετά στους άλλους. Αυτό αρχικά μπορεί να σε φοβίσει. Να σου φανεί εγωιστικό. Όμως, μάθε να βοηθάς χωρίς να θυσιάζεσαι.

41. Χωρίσαμε. Θα επιστρέψει σε εμένα; Θα ξαναείμαστε μαζί όπως πριν;

Αν ξαναγυρίσει και είσαστε, όπως πριν, θα ξαναχωρίσετε. Καλό είναι να προσέχουμε τι ζητάμε. Γίνε η καλύτερη εκδοχή σου και ίσως θα ήταν ωφελιμότερο να ζητάς μία νέα σχέση ή μία νέα αρχή.

42. Νομίζω, ότι τελικά δεν θα τα καταφέρω σε αυτή τη δουλειά, που τόσο πολύ ήθελα.

Όταν βλέπεις την υλοποίηση αυτού που ζητούσες, ο φόβος κορυφώνεται. Το «εγώ» σε φέρνει αντιμέτωπο με το ενδεχόμενο της αποτυχίας. Είναι που ακόμα δεν έχεις συνειδητοποιήσει, ότι τίποτα δεν σου δίνεται, χωρίς τη γνώση, που χρειάζεσαι για να επιτύχεις.

43. Είμαι πολύ τυχερός. Έχω το σπίτι που ήθελα. Το αυτοκίνητο που ήθελα. Τη γυναίκα που ήθελα και τώρα θέλω και ένα σπίτι εξοχικό στη θάλασσα, ένα μεγαλύτερο αυτοκίνητο και μία άλλη γυναίκα, γιατί βαριέμαι τα ίδια και τα ίδια.

Το «εγώ» πάντα θα σου ζητάει περισσότερα. Χρειάζεται να έχεις ανεπτυγμένο το αίσθημα της ευγνωμοσύνης, για να είσαι σε ισορροπία.

44. Με θέλουν όλοι. Αρέσω πολύ. Κανένας δεν μπορεί να μου αντισταθεί. Μπορώ να έχω όποιον θέλω.

Ναι φυσικά και μπορείς. Η αλήθεια είναι, ότι όλοι μπορούν να κάνουν το ίδιο αρκεί να το επιλέξουν. Όμως, μήπως εδώ υπάρχει και ένας φόβος του να μην συνδεθείς στενά με κάποιον, γιατί μπορεί να πληγωθείς;

45. Θα γεράσω παρέα με τους φίλους μου.

Είσαι στο μέλλον. Δεν είσαι στο παρών. Κι αν η ζωή ή ο Θεός έχει ένα καλύτερο σενάριο για σένα; Πώς το ξέρεις; Εκτός κι αν, το να γεράσεις με τους φίλους σου είναι το μεγαλύτερο όνειρό σου. Τότε ναι, η επιθυμία σου θα γίνει πραγματικότητα.

46. Είμαι μόνος μου. Κανείς δεν με θέλει.

Είσαι με πολλούς και δεν θέλεις να το δεις. Είσαι μέρος του σύμπαντος και έχεις όλα τα χαρίσματα για να δημιουργήσεις όμορφες σχέσεις. Αρκεί να το αποφασίσεις.

47. Ξέρω τι θέλω. Να έχω την υγεία μου. Τίποτα άλλο.

Το σπουδαιότερο είναι η υγεία, σωστά. Η υγεία όμως, είναι αποτέλεσμα της αγάπης μας για το σώμα μας. Ακούς το σώμα σου, όταν σου μιλά; Ακούς τις ανάγκες του;

48. Περιμένω τη μεγάλη ευκαιρία.

Πάντα θα είσαι σε αναμονή. Πρέπει να δράσεις για να έρθει η ευκαιρία. Εσύ τη δημιουργείς. Η ευτυχία σου είναι δική σου ευθύνη. Αποφάσισε ποιο όνειρο είναι η δική σου αλήθεια και δράσε για να το ζήσεις. Σε μία δυνατή θέληση τίποτα και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί.

49. Θέλω να σκέφτομαι θετικά, αλλά οι προκλήσεις της καθημερινότητας δεν με αφήνουν.

Είσαι, εσύ, που διαμορφώνεις την καθημερινότητά σου. Όσο τη βλέπεις σαν δυσάρεστη πρόκληση θα παραμένεις στην ίδια κατάσταση. Ονειρέψου την καθημερινότητά σου, όπως θέλεις να είναι. Το πρωί όταν ξυπνάς σκέψου να συμβαίνουν μέσα στη μέρα, όλα όσα θέλεις. Νιώσε το συναίσθημα σαν να είναι ήδη έτσι. Κράτα σταθερά στο μυαλό σου, ότι οι σκέψεις είναι το όχημα για μία καλύτερη ζωή, αλλά το συναίσθημα είναι το καύσιμο.

50. Θα ξαναπάρω τον έλεγχο της ζωής μου. Δεν θα δίνω σημασία στο «εγώ» μου.

Το «εγώ» δεν είναι κάτι έξω από εσένα. Δεν μπορείς να αποχωριστείς κάτι που υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει πάντα, μέσα σου. Είναι εκεί για να σε βοηθήσει. Μόνο όταν είσαι συνειδητός, δεν θα μπορεί να σε επηρεάσει, αλλά να σε εξελίξει. Η παραμονή σου στη δυστυχία και την αρνητικότητα σε κρατά σε κατάσταση δράματος. Το δράμα μέσα σου επηρεάζει και αυτούς που είναι γύρω σου. Αποδέξου το, αυτό.

Για να δεις την αλλαγή χρειάζεται να φύγεις από την αρνητικότητα. Σταμάτα να κάνεις αυτό, που κάνεις τώρα. Μίλα στον ενδιαφερόμενο για το πώς αισθάνεσαι. Παραιτήσου από την αρνητικότητα, που έχει δημιουργήσει ο νους σου, γύρω από μία κατάσταση. Οτιδήποτε γίνεται με αρνητική ενέργεια, θα μολυνθεί με αυτήν και με τον καιρό θα δώσει περισσότερο πόνο, περισσότερη δυστυχία.

Να έχεις πίστη στο καλύτερο και στο ωραιότερο που αξίζεις.

Ζήσε με αγάπη!

#Blueminders

 

Οι Blueminders είναι οι εμπνευστές της σελίδας Bluemind Magazine. Καθοδηγούνται από την εσωτερική τους σύνδεση με το άπειρο και τις δυνατότητες που τους προσφέρει. Πιστεύουν στη μεγαλύτερη συμπαντική δύναμη, που είναι η αγάπη. Καθημερινά μοιράζονται μαζί σας, μηνύματα που λαμβάνουν διαισθητικά. Κάποια από αυτά τα μηνύματα μπορεί να αποτελέσουν μία έμπνευση για εσάς και να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε αυτό που θέλετε. Κάποια, μπορεί απλά να είναι τροφή για σκέψη. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στέλνοντας μήνυμα με την ένδειξη “Για τους Blueminders” στη σελίδα μας στο Facebook

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.