Μηνύματα Αγγέλων για τη χρονιά 2021

Μηνύματα Αγγέλων για τη χρονιά 2021

Κοινοποίηση

Ο αγγελικός αριθμός 2021 συμβολίζει την μεγάλη αλλαγή που πρόκειται να συμβεί τη νέα χρονιά. Ο φύλακας άγγελος που αντιστοιχεί σε αυτόν τον αριθμό είναι ο Άριελ ή Αριήλ και ενισχύει τη θέληση, τη ζωτικότητα, τον ενθουσιασμό και την αυτοεκτίμησή σας.

Διεγείρει τα κίνητρα και βοηθά στην αντιμετώπιση των δυσκολιών. Βοηθά στην επανεκκίνηση με επιτυχία και την άνοδο, δίνει μια δεύτερη ευκαιρία να πετύχετε στη ζωή. Προωθεί τη θεραπεία, την υγεία, τη γονιμότητα και τη μακροζωία.

Μας βοηθά να ξεφύγουμε από τη στασιμότητα Αναπτύσσει τον ενδιαφέρον για τη γνώση, την εκπαίδευση και προσδίδει μια μεγάλη αποφασιστικότητα για την αναζήτηση της γνώσης με τελειότητα.

Οι φύλακες άγγελοι το 2021 φέρνουν νέες απόψεις σε γεγονότα που δεν έχετε παρατηρήσει πριν.

Το μήνυμα των αγγέλων για την νέα χρονιά 2021 είναι να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερη χαρά, να αναζητήσετε εκείνες τις συνήθειες που σας ευχαριστούν, να δώσετε σημασία στις τέχνες και στην ομορφιά των πραγμάτων γύρω σας.

H νέα χρονιά 2021 και οι συμβολισμοί της στα αισθηματικά

Τα μηνύματα των αγγέλων για τα ερωτικά του 2021 ζητούν να κάνετε μία ενδοσκόπηση ώστε να ξεκαθαρίσετε τους φόβους σας, προκειμένου να καταλάβετε ότι δεν μπορείτε να συνεχίσετε να διατηρείτε ένα εγωκεντρικό όραμα για τον κόσμο γύρω σας ή ακόμα και να ζείτε σύμφωνα με ότι πιστεύουν οι άλλοι πως πρέπει να είναι.

Η αρετή είναι μία αξία που θα λάμψει σαν το διαμάντι στις προσωπικές σχέσεις. Η προσκόλληση στην εικόνα υποχωρεί. Ποιότητες όπως η καλοσύνη, η ευσπλαχνία, η γαλήνη θα αναδειχθούν στις επιλογές σας για τη σύναψη μίας αισθηματικής σχέσης. Επιλέγοντας την αρετή στην προσωπική σας ζωή θα είστε σε θέση να επιτύχετε την ηρεμία, καθώς και την ψυχική και συναισθηματική σταθερότητα ώστε να επιτύχετε όλους τους στόχους σας.

Η επικοινωνία θα βρεθεί στο επίκεντρο των σχέσεων. Βεβαίως και ήταν από πάντα σημαντική, όμως η ενέργεια του 2021 θα την ενισχύσει ακόμα περισσότερο.

Προετοιμαστείτε για τη νέα χρονιά 2021 κάνοντας τα ακόλουθα ερωτήματα στον εαυτό σας:

  • πώς μπορώ να επικοινωνήσω καλύτερα με τους άλλους;
  • μήπως ο τρόπος επικοινωνίας μου προκαλεί παρεξηγήσεις;
  • επιτρέπω στον εαυτό μου στιγμές ξεκούρασης και αναψυχής;
  • τί χρειάζεται να κάνω για να έχω περισσότερη διασκέδαση στη ζωή μου;

Ένα παλιός έρωτας επιστρέφει στη ζωή σας με πάθος. Επωφεληθείτε από αυτήν την επιστροφή για να ξυπνήσετε το σώμα και να εξελιχθείτε σε καλύτεροι σύντροφοι, κάνοντας σχέδια για το μέλλον.

Μπείτε στη νέα συνήθεια να βλέπετε το καλό στον αγαπημένο σας και να απομακρύνετε τις αρνητικές σκέψεις. Στη νέα χρονιά 2021 η ψυχική σύνδεση θα περισσότερο ισχυρή στα ζευγάρια.

Μηνύματα των αγγέλων – Οι κοινωνικοί συμβολισμοί της νέας χρονιάς

Οι άγγελοι μας προτρέπουν να ζήσουμε μία μεγάλη πρόσκληση βγαίνοντας από το ασφαλές περιβάλλον που τόσα χρόνια έχουμε συνηθίσει και δημιουργώντας νέα πράγματα στη ζωή μας, νέες συνήθειες, νέες αντιλήψεις για τις καταστάσεις γύρω μας.

Κοινωνικότητα, διασκέδαση, συμμετοχή και συνεργασία με ομάδες, νέες δραστηριότητες με περισσότερα άτομα με συλλογικότητα είναι στην ενέργεια της νέας χρονιάς. Το 2021 θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ότι εάν δώσετε στον εαυτό σας μερικές μικρές απολαύσεις ζωής, θα συμβάλλετε σε μια καλύτερη συναισθηματική και πνευματική ισορροπία.

Περισσότερες θεραπείες θα πραγματοποιηθούν σε αυτή τη νέα χρονιά. Πολλοί νέοι θεραπευτές θα αναδειχθούν. Οι άγγελοι μας μιλούν για μία νέα εποχή που θα αναγνωρίσουμε την τελειότητα του φυσικού ανθρώπινου σώματος και το σπουδαίο ρόλο της συνείδησης στη δυνατότητα που έχουμε να ανανεώνουμε την κυτταρική μας δομή και να καθυστερούμε τη γήρανση.

i xronia 2021 ti fernei
2021 η αρχή υλοποίησης των ονείρων

Οι άγγελοι μας ενθαρρύνουν τη νέα χρονιά να ξεκινήσουμε να πραγματοποιούμε οποιοδήποτε έργο έχουμε στο μυαλό μας και το οποίο σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κύκλου ζωής. Κάθε έργο που θα ξεκινήσετε τη νέα χρονιά δεν θα πρέπει να παραβιάζει τις αρχές και τα ιδανικά σας, όπως και των άλλων ανθρώπων.

Η νέα ενέργεια του πλανήτη μας έρχεται για να επιβραβεύσει την αλήθεια, τη μεθοδικότητα, τη εξέλιξη της γνώσης, τη δικαιοσύνη και την καθαρότητα σε νου και συναισθήματα. Οι άγγελοι προειδοποιούν ότι η παράβλεψη αυτής της προειδοποίησης μπορεί να σας οδηγήσει σε αρνητικές καταστάσεις ή και σε διακοπή κάθε νέου εγχειρήματος ή ακόμα και σε μία μεγάλη αποτυχία που θα είναι ένα σημαντικό μάθημα για την πνευματική σας εξέλιξη.

Το μόνο που σας ζητούν οι άγγελοι τη νέα χρονιά είναι να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και να προχωρήσετε με βάση τις αξίες σας. Προσπαθήστε να βελτιωθείτε περαιτέρω στις κοινωνικές και συναισθηματικές σχέσεις, αναζητώντας τη κοινή λογική και την ισορροπία.

Μεταβίβαση σκέψης – Τηλεπάθεια

Η τηλεπαθητική σύνδεση και η μεταφορά σκέψης θα είναι περισσότερο εύκολη στη νέα ενέργεια, που αρχίζει λίγες μέρες πριν, το 2021 κάνει την είσοδό του. Η σκέψη του ανθρώπου που αγαπάτε θα φτάνει σε εσάς με φυσικό τρόπο. Πιθανά να έχει συμβεί κάποιες φορές και στο παρελθόν, αλλά τώρα θα παρατηρείτε πόσο πιο συχνά και πιο εύκολα μπορεί να συμβαίνει.

2021 η νέα χρονιά ας είναι γεμάτη από αγάπη και ευτυχία!

Οι άγγελοι σας προτρέπουν τη νέα χρονιά να λάβετε τις αποφάσεις σας βάσει των αναγκών σας και όχι των άλλων. Κάντε τις επιλογές σας σύμφωνα με τις επιθυμίες σας! Απελευθερώστε τον εαυτό σας από τις απόψεις των άλλων και προσπαθήστε να επικοινωνήσετε καλύτερα.

Bluemind Magazine

Επισκεφτείτε και τη σελίδα μας στο Facebook πατώντας εδώ.

Αξίζει να δείτε επίσης:

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *