Ροή των γεγονότων και θαύματα

Η ροή των γεγονότων στη ζωή σου είναι θαύματα που εσύ δημιουργείς

Κοινοποίηση

Η ροή των γεγονότων στη ζωή δεν είναι τυχαία. Τίποτα δεν συμβαίνει έξω από εσένα. Όλα συμβαίνουν μέσα από εσένα για εσένα. Ένα τηλέφωνο που δέχτηκες την κατάλληλη στιγμή δεν είναι τύχη. Είναι το μήνυμα ότι όλα έχουν τη λύση τους. Όλα γίνονται ωραιότερα τη στιγμή που είσαι έτοιμος να τα δεις, να τα δεχτείς, να τα τιμήσεις.

Οι άνθρωποι που ήρθαν, βρίσκονται ή έφυγαν από τη ζωή σου δεν είναι τυχαίοι. Σε κάθε στιγμή της αναζήτησής σου για καλύτερη υγεία, περισσότερα χρήματα, όμορφη συντροφική ζωή πλαισιώνεσαι από αυτούς που έχουν τη δυνατότητα να σε βοηθήσουν και να σου προσφέρουν, όλα όσα ζήτησες.

Κατάλαβε, ότι χρειάζεται να αφεθείς στη ροή των γεγονότων και να παρατηρείς για τις απαντήσεις σε όσα ζήτησες. Ο πρώην εργοδότης που σε ταλαιπωρούσε με τη συμπεριφορά του δεν ήταν ένας πραγματικός δυνάστης. Ήταν αυτός που σε ώθησε να βρεις μία νέα καλύτερη δουλειά. Τα μειωμένα κέρδη στην επιχείρησή σου δεν είναι γιατί ο κόσμος δεν έχει χρήματα ή λόγω οποιασδήποτε πολιτικής κατάστασης. Είναι γιατί χρειάζεται να κοιτάξεις μέσα σου και να δεις ποιο κομμάτι σου πάσχει αυτή τη στιγμή. Τί είναι αυτό μέσα σου, που εμποδίζει τη ροή των χρημάτων στη ζωή σου; Ο σύντροφος που δεν έχεις και που πολύ θα ήθελες, είναι γιατί πιθανά νιώθεις λίγος ή φοβάσαι να δώσεις και να λάβεις αγάπη κι ας είσαι άρτιος εξωτερικά, κι ας σε θαυμάζουν οι άλλοι. Ακόμα κι εκείνο το χρόνιο πρόβλημα υγείας που σε ταλαιπωρεί, ίσως είναι εκεί για να μάθεις ότι αγαπώντας περισσότερο την αλήθεια του εαυτού σου μπορείς να ανατρέψεις κάθε εμπόδιο.

Όλα τα παραπάνω έχουν μία κοινή λύση. Την μεγαλύτερη συμπαντική δύναμη, που είναι η αγάπη. Κάθε εμπόδιο, κάθε πρόβλημα, κάθε δυσκολία εξαφανίζεται όταν μπεις στην κατάσταση της αγάπης. Όσο σκληρά και αν προσπαθήσεις να βελτιώσεις τη ζωή σου πάντα κάτι νέο θα εμφανίζεται σαν δυσκολία για να σου θυμίσει… Αγάπη υπάρχει στη ζωή σου;

Οι καταστάσεις που διαμορφώνουν αυτή τη στιγμή τη ζωή σου είναι αποτέλεσμα των συναισθημάτων που έχεις για εσένα και τους άλλους.

Κοίταξε μέσα σου για λίγο. Ποιος είσαι;

Αυτός που θέλεις να είσαι ή αυτός που μάχεται ενάντια σε κάτι ή σε κάποιον; Μήπως μάχεσαι για να κρατήσεις κάτι ή κάποιον στη ζωή σου; Μήπως νιώθεις ότι για να είσαι ασφαλής χρειάζεται να έχεις τον έλεγχο; Μήπως αποφεύγεις να αγαπηθείς; Μήπως νιώθεις ότι κάποιος σε απορρίπτει; Μήπως δεν είσαι και τόσο τυχερός τελικά; Μήπως η ζωή είναι δύσκολη και νιώθεις ότι πρέπει να παλέψεις περισσότερο; Μήπως η γνώμη των άλλων έχει εξουσία πάνω σου; Μήπως το παρελθόν έχει γίνει μόνιμο παρόν, άρα και το μέλλον θα είναι ίδιο;

Και κυρίως… μήπως η σημερινή σου κατάσταση -παρόλο που δεν είναι ιδανική- είναι βολική, γιατί είναι και γνώριμη; Με αυτό το τελευταίο ως δεδομένο, πώς περιμένεις να βελτιωθεί η ζωή σου; Πώς να καλυτερεύσει η καθημερινότητά σου, όταν είσαι βολεμένος; Πώς να νιώσεις αγάπη όταν είσαι σε τέλμα;

Αν θέλεις να ζεις αυτό που πραγματικά είσαι, δες με την καρδιά. Βγες από το τέλμα του γνώριμου. Σπάσε τα δεσμά του περιμένοντας την μεγάλη ευκαιρία ή την ιδανική στιγμή. Απόλαυσε την αγάπη σε μια συζήτηση, σε ένα βλέμμα, σε μία πράξη, σε μία σύντομη βόλτα στο πάρκο, σε ότι σε περιβάλλει και σου προσφέρεται απλόχερα.

Μην περιμένεις το ιδανικό που έχεις στο κεφάλι σου και που αν το ψάξεις καλύτερα θα δεις, ότι σχετίζεται με τη βιτρίνα και όχι με την αλήθεια της ψυχής σου. Τίποτα δεν είναι ιδανικό, όταν σε βάζει σε κατάσταση άγχους για το πώς θα το αποπληρώσεις, ή τι θα πρέπει να κάνεις για να σε αγαπήσει, ή πως θα το διατηρήσεις.

Να θυμάσαι πώς το ιδανικό Είναι και Έχει ροή!

Το κάθε γεγονός, που χωρίς να προσπαθήσεις έλαβε ή λαμβάνει χώρα στη ζωή σου είναι ένα θαύμα. Ένα θαύμα που εσύ δημιούργησες.

Ακόμα και αυτό το κείμενο που διαβάζεις τώρα, μέσα από εσένα δημιουργήθηκε. Μέσα από τη δική σου αναζήτηση ήρθε μπροστά σου. Εσύ είσαι αυτός που το διαβάζει. Και μόνο εσύ μπορείς και γνωρίζεις το γιατί.

 Ίσως να είναι η κατάλληλη στιγμή για να σκύψεις μέσα σου και να βρεις όλες τις λύσεις που αναζητάς.

Μέσα σου, εκεί θα βρεις κάθε αλήθεια!

Εκεί είναι και η αγάπη!

#Blueminders

Οι Blueminders είναι οι εμπνευστές της σελίδας Bluemind Magazine. Καθοδηγούνται από την εσωτερική τους σύνδεση με το άπειρο και τις δυνατότητες που τους προσφέρει. Πιστεύουν στη μεγαλύτερη συμπαντική δύναμη, που είναι η αγάπη. Καθημερινά μοιράζονται μαζί σας, μηνύματα που λαμβάνουν διαισθητικά. Κάποια από αυτά τα μηνύματα μπορεί να αποτελέσουν μία έμπνευση για εσάς και να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε αυτό που θέλετε. Κάποια μπορεί να είναι τροφή για σκέψη. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στέλνοντας μήνυμα με την ένδειξη “Για τους Blueminders” στη σελίδα μας στο Facebook

Κοινοποίηση

2 σκέψεις για το “Η ροή των γεγονότων στη ζωή σου είναι θαύματα που εσύ δημιουργείς”

  1. Είμαι σε αυτον τον δρόμο ,,, ψάχνοντας και δίνοντας αγάπη !!! Πως μέσα στην μέρα μου μπορω να μείνω στο στοχο μου και να μην με παίρνουν όλα αυτά που λέμε καθημερινότητα!!!????

    1. Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. Η καθημερινότητα μας επηρεάζει όλους, αυτό όμως που θα μπορούσε ίσως να σας βοηθήσει είναι να εστιάζετε περισσότερο σε αυτά που σας αρέσουν και όχι σε αυτά που σας δυσαρεστούν ή σας προκαλούν φόβο. Μας δίνετε την ευκαιρία για ένα επόμενο άρθρο μας, που θα μιλήσουμε για το πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα αρνητικά ερεθίσματα της καθημερινότητας.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *