Η Τεχνολογία του Dreamer για την εξωτερική πραγματικότητα

Η Τεχνολογία του Dreamer για την εξωτερική πραγματικότητα

Κοινοποίηση

“Η Τεχνολογία του Dreamer” το σπουδαίο βιβλίο του Elio D’ Anna, που από πολλούς αναγνώστες» λατρεύτηκε, αναφέρει τι μπορούμε να κάνουμε σχετικά με τις επιδημίες, τους πολέμους, τις συμφορές ανά τον κόσμο.

Πώς θα έπρεπε να αντιδρούμε σε μία κατάσταση πανδημίας, όπως αυτή που όλος ο πλανήτης μας, ζει; Τι θα μπορούσαμε να κάνουμε με τις σκέψεις καταστροφής που έρχονται στο μυαλό μας εστιάζοντας στην εξωτερική πραγματικότητα; Τι σημαίνει να είσαι ακέραιος σε αυτά που θέλεις; Μπορούν οι εξωτερικοί παράγοντες να επηρεάσουν τη δική σου εξέλιξη;

Θα αναφέρουμε εδώ το σχετικό απόσπασμα του Elio D’ Anna στο βιβλίο “Η Τεχνολογία του Dreamer”.

«Ακόμη και αυτά είναι μέρος της απατηλής περιγραφής που αποκαλείς πραγματικότητα. Αυτό που έχεις να κάνεις τότε, είναι να τα αναγνωρίσεις όχι ως κάτι που συμβαίνει εξωτερικά, αλλά μόνο εσωτερικά μέσα σου, και… άσε τα να ρέουν. Αυτό θα σε κάνει αληθινό, και στον κόσμο ασφαλή.

Η θλίψη στον κόσμο οφείλεται στο ότι λησμόνησες το δικό σου Είναι, αυτό που δίνει υπόσταση στην εικόνα στη σκηνή.

Ο κόσμος μπορεί να αλλάξει αν εργαστείς με τον εαυτό σου. Είτε το κατανοείς, είτε όχι, έχεις δημιουργήσει αυτόν τον κόσμο και μπορείς να τον αλλάξεις. Η αιτία για την οποία δεν κατανοείς, είναι ότι πιστεύεις ότι είσαι μέσα στον κόσμο και όχι ότι ο κόσμος είναι μέσα σ’ εσένα. Το να παίρνεις τα φαινόμενα σαν πραγματικότητα, αποτελεί θανάσιμο αμάρτημα και τη βασική αιτία για όλες τις καταστροφές.

Η κύρια αιτία για όλες τις φυσικές καταστροφές και ανθρώπινες συμφορές είναι το αντιφατικό, συγκρουσιακό εσωτερικό σου Είναι. Σε μία εξωτερική συμφορά, μόνο αυτοί που αρνούνται να κατανοήσουν θα καταστραφούν. Οι εσωτερικές σου καταστάσεις και προθέσεις καθορίζουν αν οι μεγάλοι κύκλοι της φύσης θα σε εξοντώσουν, ή θα σε αναβαθμίσουν σε νέα υψηλότερη διάσταση, σ’ ένα επίπεδο ανώτερης κατανόησης όπου όλοι οι ανθρώπινοι εφιάλτες – ασθένειες, πόλεμοι, φτώχια και θάνατος – θα παύσουν να υπάρχουν».

images

Η εστίαση στο εσωτερικό μέρος είναι αυτό που καθορίζει την εξωτερική μας πραγματικότητα. Κάθε φορά που συναντάς εξωτερικά κάτι που δεν σου αρέσει, ψάξε μέσα σου να δεις, που υπάρχει σε εσένα. Μέσα σου δεν είσαι ένας. Είσαι πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι. Αυτή η εσωτερική πολυπλοκότητα κάνει τους διαφορετικούς εαυτούς σου να μάχονται μεταξύ τους και σε φέρνουν σε μία καταρχήν εσωτερική συγκρουσιακή κατάσταση.

Αν αποδεχτείς αυτή την πολυπλοκότητα σου και την γνωρίζεις, μπορείς να επιλέγεις κάθε φορά εκείνο το μοντέλο εσωτερικού ανθρώπου, που εξυπηρετεί την εξέλιξή σου.

Δημιουργούμε αυτό που σκεφτόμαστε και ζούμε αυτό που αισθανόμαστε ως αληθινό

Η ισχυρότερη ενέργεια είναι η Σκέψη. Κάθε σκέψη έχει μία συχνότητα και δημιουργεί τα αντίστοιχα συναισθήματα. Οι περισσότεροι άνθρωποι σκεφτόμαστε τι δεν θέλουμε από φόβο. Εστιάσουμε τις περισσότερες φορές στα αρνητικά και λιγότερο στη θετικά. Εστιάζουμε περισσότερο στην έλλειψη και λιγότερο στην αφθονία.

Το πέρασμα σε μία νέα επιθυμητή πραγματικότητα, που στην κβαντική μέθοδο, ονομάζουμε κβαντικό άλμα, απαιτεί μία καθαρή, απροκάλυπτη ματιά, τη συνειδητοποίση ότι όλα όσα έχουμε και θέλουμε είναι θείο δικαίωμά μας, την αποδοχή της σημερινής κατάστασης σαν εφαλτήριο για μία νέα πραγματικότητα, που μόνο εμείς μπορούμε να δημιουργήσουμε και η οποία ξεκινά από μέσα μας.

Όσα θεωρούμε ανέφικτα πραγματοποιούνται με την επίγνωση της ενότητας. Θέτοντας καταρχήν τον εαυτό μας στην κατάσταση της ενότητας (νους, σώμα, πνεύμα) εισερχόμαστε σε αυτό που λέγεται σύνδεση με τις άπειρες δυνατότητες μας. Αν πιστεύουμε ότι αξίζουμε την αφθονία, την ειρήνη, την αγάπη η δόνησή μας είναι υψηλή. Η μετάδοση της σκέψης και των συναισθημάτων μας (δονητική κατάσταση) στο Πεδίο μαγνητίζει το όμοιό του.

Το κβαντικό άλμα είναι η ένωση του νου με την καρδιά, σε τέλεια συμφωνία μεταξύ τους. Κβαντικά άλματα μπορεί να κάνουμε καθημερινά άλλοτε συνειδητά και άλλοτε ασυνείδητα. Η αλλαγή της εξωτερικής πραγματικότητας ακολουθεί την τέλεια συμφωνία του νου και της καρδιάς, αρκεί να είμαστε έτοιμοι να την αναγνωρίσουμε.

Όλος ο κόσμος είναι μέσα μας. Ότι βλέπουμε έξω υπάρχει και εντός μας. Γι’ αυτό το μόνο που χρειάζεται, είναι να παρατηρούμε περισσότερο, χωρίς κριτική. Αποδοχή σε αυτό που δεν μας αρέσει και πνευματική εγρήγορση για αυτό που θέλουμε.

Αναζήτησε μέσα σου αυτά που έχεις αποφασίσε,ι πως θέλεις. Η αφθονία, η ειρήνη, η αγάπη είναι θεία διακαιώματα του άνθρωπου. Η έλλειψη που οδηγεί σε θυμό, ζήλια, πολέμους, διαμάχες, ανασφάλεια δεν είναι ένα φυσικό χαρακτηριστικό του κόσμου μας και του πλανήτη μας. Είναι μία κατασκευασμένη κατάσταση ενός μόνιμου φόβου έλλειψης, που παγιώθηκε με το πέρασμα των χρόνων.

Εστιάσου στην ενότητα επιλέγοντας να φέρεις την αρμονία της ύλης και του πνεύματος, την ένωση του γήινου εαυτού σου με τον Ανώτερο Εαυτό.

#Blueminders

Οι Blueminders είναι οι εμπνευστές της σελίδας Bluemind Magazine. Καθοδηγούνται από την εσωτερική τους σύνδεση με το άπειρο και τις δυνατότητες που τους προσφέρει. Πιστεύουν στη μεγαλύτερη συμπαντική δύναμη, που είναι η αγάπη. Καθημερινά μοιράζονται μαζί σας, μηνύματα που λαμβάνουν διαισθητικά. Κάποια από αυτά τα μηνύματα μπορεί να αποτελέσουν μία έμπνευση για εσάς και να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε αυτό που θέλετε. Κάποια μπορεί να είναι τροφή για σκέψη. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στέλνοντας μήνυμα με την ένδειξη “Για τους Blueminders” στη σελίδα μας στο Facebook

Διαβάστε επίσης:

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *