Η τέχνη της δράσης για τα θαύματα

Η τέχνη της δράσης για τα θαύματα

Κοινοποίηση

Η δράση είναι μία τέχνη που βάζει σε δεύτερη μοίρα τις σκέψεις. Η τέχνη της δράσης για τα θαύματα είναι ο τρόπος που παραμερίζεις τη σκέψη η οποία μπαίνει εμπόδιο μεταξύ του ονείρου σου και της υλοποίησης του.

Η επιτυχία είναι δικαίωμα!

Φυσική κατάσταση στην ανώτερη συνείδηση είναι η μόνιμη επιτυχία. Ο μόνος λόγος που βιώνεις την ακύρωση της επιθυμίας σου είναι οι αρνητικές σκέψεις, που όλοι μας ασυνείδητα έχουμε εκπαιδευτεί σε αυτόν τον τρόπο.

Η σκέψη αποτυπώνει τα βιώματα από παλιές καταστάσεις.

Το όνειρο δημιουργεί τη νέα πραγματικότητα.

Αν θέλεις την επιτυχία το μόνο που έχεις να αλλάξεις είναι τον τρόπο που σκέφτεσαι για τον εαυτό σου και τα γεγονότα γύρω σου.

Έχεις έναν στόχο και οραματίζεσαι την επίτευξη του. Οι σκέψεις που φέρνουν τη εικόνα της εξωτερικής πραγματικότητας σε αποσυντονίζουν από αυτό που θέλεις να πετύχεις. Μεταξύ της επιθυμίας και της επίτευξης της δεν θα πρέπει να υπάρχει χώρος για σκέψη.

Τα θαύματα είναι αποτέλεσμα όλων αυτών που πιστεύεις για τον εαυτό σου. Πόσο πιστεύεις σε εσένα και όχι πόσο πιστεύουν οι άλλοι σε εσένα (αναγνώριση).

Οι άλλοι υπάρχουν εκεί έξω για να σου αποκαλύπτουν την εσωτερική σου κατάσταση και να σε ωθήσουν να εξελιχθείς. Κάθε πρόσωπο που συναντάς, κάθε συγκυρία έχουν νόημα για την επίτευξη του στόχου σου.

Ξέρεις ίσως, ότι τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία…

Ο κάθε άλλος που συναντάς είναι μία εκδοχή του εαυτού σου. Είναι για να κατανοείς την εσωτερική κατάσταση που βρίσκεσαι.

Να θυμάσαι! Οι άλλοι είναι εσύ στο χρόνο, κι εσύ είσαι οι άλλοι σε απουσία χρόνου. “Η τεχνολογία του Dreamer” Elio D’ Anna, εκδ. Ελφιλ

Η σχέση με τον εαυτό σου είναι το μαγικό λυχνάρι του Αλλαντίν

Οι αξιώσεις που έχεις από τη ζωή ξεκινούν από εσένα και καταλήγουν σε εσένα. Εσύ δημιουργείς την πραγματικότητά σου. Ένα όνειρο επιτυχίας δεν μπορεί να αναιρεθεί αν εσύ δεν το αποφασίσεις. Αν αφήσεις την εξωτερική πραγματικότητα να γίνει ο οδηγός σου κάθε σχέδιο, κάθε έμπνευση θα καταρρεύσει.

Η υλοποίηση του θαύματος ξεκινά από το όνειρο να «ζεις το τέλος». Ο Neville Goddard γνωρίζοντας τα εμπόδια που αναπηδούν μέσω των σκέψεων υποστήριζε το «live in the end» ζήσε το τέλος.

Το τέλος είναι, το όνειρό σου ήδη υλοποιημένο. Αν λοιπόν, αποφασίσεις ότι θέλεις κάτι πρέπει να πας στο τέλος, αδιαφορώντας για το πώς θα συμβεί.

Το όνειρό σου, ο οραματισμός σου θα πρέπει να είναι η επιθυμητή κατάσταση ήδη βιωμένη. Μπορείς να δεις κάποιον να σου εκφράζει τον θαυμασμό του, που τα κατάφερες. Μπορείς να αρνηθείς την κατάσταση που βρίσκεσαι τώρα και να ονειρευτείς ότι ήδη είσαι εκεί που θέλεις.

Η Ελένη μία φίλη της σελίδας μας που εφάρμοσε την πρακτική του Neville Goddard οραματιζόταν όλη την ημέρα τον εαυτό της σε μία νέα δουλειά, με περισσότερα χρήματα και πιο κοντά στο σπίτι της. Κάθε μέρα, ξεκινούσε να πάει στην προηγούμενη εταιρεία που δούλευε οραματιζόμενη ότι ήδη εργαζόταν σε μία νέα εταιρεία. Κι αυτό δεν άργησε να γίνει πραγματικότητα. Σε λιγότερο από έναν μήνα την πήραν τηλέφωνο από μία εταιρεία, 3 τετράγωνα μακριά από το σπίτι της, που παλιότερα είχε στείλει το βιογραφικό της για να την ρωτήσουν αν ενδιαφερόταν για μία νέα θέση που είχε ανοίξει. Φυσικά, επειδή γνώριζε πως λειτουργεί η συγχρονικότητα δέχτηκε τη νέα δουλειά, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αν είχε αφήσει να εισχωρήσουν οι σκέψεις μεταξύ της πρόθεσής της και της υλοποίησης, πιθανά να είχε χάσει την ευκαιρία να εργαστεί για σε μία νέα δουλειά, που αρχικά ο μισθός της ήταν λιγότερος από την προηγούμενη, αλλά που μέσα σε τρεις μήνες στη νέα εταιρεία ανέλαβε τη διεύθυνση του τμήματος και φυσικά διπλασιάστηκε η αμοιβή της.

Η παραμικρή αλλαγή στο «Είμαι» προβάλλει έναν καινούριο κόσμο, μία νέα ιστορία, μία νέα εξέλιξη. Κι αν είσαι έτοιμος για το καινούριο τότε δεν διστάζεις να αλλάξεις. Ο φόβος είναι το μόνο που μπορεί να σε κρατήσει σε μία μετριότητα. Γιατί σου παρέχει την ασφάλεια του γνώριμου.

Αυτό που αισθάνεσαι αυτή τη στιγμή ακτινοβολεί σε όλο τον κόσμο. Και αποτελεί την πηγή του καθετί που υπήρξες στο παρελθόν και του καθετί που θα είσαι στο μέλλον.

Θυμήσου να σταματάς κάποιες φορές και να πηγαίνεις σε μία κατάσταση κενού. Μία κατάσταση που είσαι εσύ και ο εαυτός σου χωρίς σκέψη. Μία κατάσταση στην οποία υπάρχει μία μαγική δράση χωρίς δράση. Εκεί που δεν χωρά τίποτα άλλο, πέρα από την ύπαρξη σου και η οποία είναι τόσο μεγαλειώδης που γεμίζει τα πάντα.

Σε εκείνη τη στιγμή που τοποθετείς την πρόθεσή σου στο Πεδίο, για να ξεκινήσει η υλοποίηση της και αναρωτήσου…

Κι αν όλα τελικά, λειτουργούν υπέρ μου;

#Blueminders

Επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook πατώντας εδώ.

Διαβάστε επίσης:

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *