Τρίτο μάτι το κέντρο της δημιουργίας

Τρίτο μάτι το κέντρο της δημιουργίας

Κοινοποίηση

Το τρίτο μάτι είναι το κέντρο της διαίσθησης και των ψυχικών ικανοτήτων. Ονομάζεται επίσης Ajnâ Chakra. Βρίσκεται στη μέση του μετώπου, μεταξύ των ματιών, και συνδέεται άμεσα με τον επίφυση καθώς και με την υπόφυση.

Σε πολλές παραδόσεις ανά τον κόσμο, λέγεται ότι η αφύπνιση του τρίτου ματιού σας αποκαλύπτει τα μυστικά του σύμπαντος και τα μυστικά της ψυχής.

Από τα επτά τσάκρας του σώματος δύο είναι τα πιο σημαντικά στην εκμάθηση της τεχνικής της δημιουργίας από τον κόσμο του ονείρου στον υλικό κόσμο, σύμφωνα με τον Wayne Dyer. Το ένα είναι το τσάκρα της βάσης (το 1ο τσάκρα) και το άλλο το τσάκρα του τρίτου ματιού.

Στη δημιουργία επιθυμητών καταστάσεων από τον αόρατο κόσμο στον ορατό ενεργοποιούμε ένα κανάλι που συνδέει αυτά τα δύο τσάκρα. Μέσω του διαλογισμού καθαρίζουμε τα τσάκρα μας ώστε η ενέργεια να κυλά αρμονικά στο σώμα και ανοίγει τη δίοδο για να μεταφέρουμε την ενέργεια από τσάκρα της βάσης στο τσάκρα του τρίτου ματιού. Ο οραματισμός μέσω του έκτου τσάκρα προβάλλει τη δημιουργική ενέργεια.

Το τσάκρα της βάσης συνδέεται με την γέννηση, ενώ το τσάκρα του τρίτου ματιού με τη δημιουργία.

Άνοιγμα του τρίτου ματιού και συμπτώματα

Όταν το έκτο τσάκρα σας, το τρίτο μάτι σας, αρχίζει να ανοίγει, μπορεί να εμφανιστεί μια ποικιλία σωματικών, πνευματικών και πνευματικών συμπτωμάτων.

Γενικά, το Ajna Chakra ανοίγει σιγά-σιγά. Το άνοιγμά του οφείλεται στην εναρμόνιση όλων των τσάκρα. Μερικά από σημάδια ενεργοποίησης του τρίτου ματιού είναι η λήψη πληροφοριών που είναι πέρα και πάνω από τον χρόνο και τον τόπο. Αναπτύσσεται η ικανότητα της διαίσθησης και της διόρασης. Πιθανά να νιώθετε μία αίσθηση πίεσης στο μέτωπο και να είστε πιο ευαίσθητοι στο φως της ημέρας.

 Το άνοιγμα του τρίτου ματιού πολλαπλασιάζει τους συγχρονισμούς, καθώς έχετε μία πιο λεπτή αντίληψη της πραγματικότητας. Το έκτο τσάκρα μπορεί να καταγράψει δονήσεις διαστάσεων που είναι πέρα από το φυσικό πεδίο και μπορεί να συμβεί όταν έχουμε πειστεί για αυτό, επιτρέποντας το άνοιγμα του τρίτου ματιού.

Η ενέργεια που απελευθερώνεται από το τρίτο μάτι είναι η αυτή της μεταφοράς κάθε πρόθεσης στο Πεδίο δίνοντας την εντολή να ξεκινήσει η δημιουργία και η μετουσίωση της επιθυμίας από τον αόρατο κόσμο (οραματισμός) στον ορατό.

Κάθε φορά που εγκαταλείπουμε τις σκέψεις του νου και ανοίγουμε το κανάλι μεταξύ του κέντρου της γέννησης και του κέντρου της δημιουργίας τότε η δόνησή μας εναρμονίζεται με τη δημιουργία θαυμαστών γεγονότων.

Διαλογισμός για το άνοιγμα του καναλιού μεταξύ πρώτου και έκτου τσάκρα

Η καταλληλότερη ώρα για να θέσεις τις προθέσεις σου στο Πεδίο είναι νωρίς το πρωί, πριν από την ανατολή.

Καθώς όλα είναι πιο ήρεμα έχεις τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά στο Θεό. Εκείνη την ώρα η καρδιά και το μυαλό είναι πιο ξεκάθαρα. Όταν ακόμα είναι όλα ήσυχα μέσα αλλά και έξω από το σπίτι, μπορείς να αισθανθείς την ενέργεια, που φέρνει λύσεις και θεραπεία.

Κάθησε κάπου άνετα ώστε να νιώθεις ήρεμος. Πάρε μερικές βαθιές αναπνοές για να χαλαρώσεις. Παρατήρησε το ρυθμό της ανάσας σου και νιώσε τον αέρα να γεμίζει τους πνεύμονές σου. Στη συνέχεια επικέντρωσε την προσοχή σου στο ενεργειακό κέντρο της βάσης, στο πρώτο τσάκρα.

Πάρε μία βαθιά ανάσα και κράτησέ τη μεταφέροντας την ενέργεια από το τσάκρα της βάσης στο τρίτο μάτι. Επανέλαβε 7 φορές να παίρνεις μία βαθιά αναπνοή, να την κρατάς την ανάσα και να μεταφέρεις την ενέργεια από τη βάση στο τρίτο μάτι.

Επικεντρωμένος στο τρίτο μάτι οραματίσου τον ήλιο που ανατέλλει στην άκρη του ορίζοντα. Ο ήλιος, μία γιγάντια πηγή ενέργειας που βοηθά στην ανάπτυξη της δημιουργημένης φύσης, είναι εδώ για να σου προσφέρει θεραπεία και ανάπτυξη, καθώς είσαι κι εσύ μέρος αυτής.

Παρατήρησε το χρυσό χρώμα του ήλιου. Δες τις αποχρώσεις του. Μείνε στην εικόνα του ολόχρυσου ήλιου.

Νιώσε ευγνωμοσύνη για τη μέρα που ξεκινά και νιώσε ότι κατά τη διάρκεια αυτής της μέρας έχεις να δεις όμορφα πράγματα, που δημιουργούνται τώρα για εσένα. Οραματίσου τη σημερινή ανατολή σαν μία καινούρια αρχή για αυτά που θέλεις.

Νιώσε τις ακτίνες του ήλιου να σε φωτίζουν και να σε ζεσταίνουν.

Νιώσε έτοιμος να δεχτείς τα δώρα που σου φέρνει η καινούρια μέρα. Δες αυτό που θέλεις να πραγματοποιείται, να παίρνει μορφή μέσα σε ένα ολόχρυσο φως.

Αν έχεις κάποιο πρόβλημα υγείας μετέφερε την ενέργεια της σκέψης σου στο σημείο του σώματος, που θέλεις να συντονιστεί με την τέλεια υγεία. Δες το σημείο να φωτίζεται από το χρυσό φως του ήλιου, καθώς το φως του σε διαπερνά και φωτίζει κάθε κύτταρό σου.

Μείνε για όσο θέλεις σε αυτή την ευχάριστη κατάσταση θερμότητας.

Όταν νιώσεις έτοιμος γύρισε πίσω στο χώρο που ξεκίνησες και άνοιξε σιγά – σιγά τα μάτια σου.

Ολοκληρώνοντας τον διαλογισμό είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε κανονικά το πρόγραμμά μας. Αυτό βοηθά στο να διατηρήσουμε την πρόθεσή μας αγνή χωρίς να την μετατρέπουμε σε προσδοκία.

Κάθε πρωί κάνοντας αυτόν το διαλογισμό ενεργοποίησης του καναλιού μεταξύ του τσάκρα της βάσης και του έκτου τσάκρα, φυτεύεις έναν νέο σπόρο. Αφήνοντας τον σπόρο να αναπτυχθεί στη σιωπή σύντομα οι καρποί του θα γεμίσουν την πραγματικότητά σου.

Bluemind Magazine

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

Δείτε επίσης την ενότητα “Διαλογισμοί”

Διαλογισμός για την κορύφωση της ερωτικής επιθυμίας

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *