κώδικας θαυμάτων - νομος της έλξης

Kώδικας θαυμάτων (Μέρος Γ’)

Κοινοποίηση

Κώδικας Θαυμάτων είναι το σπάσιμο της συνήθειας και η απόφαση να είσαι ο εαυτός σου. Φτάνουμε στο τρίτο και τελευταίο μέρος του Κώδικα Θαυμάτων σε μία προσπάθεια να συμπυκνώσουμε σε 3 μέρη όλη τη γνώση που έχουμε λάβει και βιώσει στα 10 χρόνια ενασχόλησης μας με αυτό που ονομάζουμε θαύμα.

Η δημιουργία θαυμάτων είναι μία δυνατότητα που διαθέτουμε όλοι μας, καθώς όλοι είμαστε συνδεδεμένοι με την Άπειρη Ευφυϊα.

Ακολουθώντας ένα-ένα τα βήματα του Κώδικα Θαυμάτων και μένοντας συνειδητοί αλλά όχι προσκολλημένοι στις επιθυμίες θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε θετικές αλλαγές στη ζωή σας.

Εγκαταστήστε νέο τρόπο σκέψης

Μέσω του διαλογισμού, μπορούμε να εγκαταστήσουμε το απαραίτητο νευρολογικό υλικό. Αυτές οι νέες καταστάσεις δημιουργίας μιας νέας προσωπικότητας και μιας νέας προσωπικότητας δημιουργούν μια νέα προσωπική πραγματικότητα.

Διαχείριση σκέψης

Ο σκοπός της αυτογνωσίας είναι να διαχειριστείτε τις σκέψεις, τις ενέργειες και το συναίσθημα σας. Για να αλλάξετε οποιαδήποτε πτυχή της ζωής σας (σώμα, περιβάλλον ή χρόνο), πρέπει να εγκαταστήσετε μία καινούρια.

Όλα ξεκινούν από τη σκέψη

Σχεδόν όλα αυτά που περιγράφουμε ξεκινούν με μια σκέψη. Αλλά επειδή έχουμε μια σκέψη δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και η αλήθεια. Οι περισσότερες σκέψεις είναι υποθέσεις ή αλλιώς θα λέγαμε ότι είναι παλιά κυκλώματα στον εγκέφαλό σας, που έχουν γίνει αυτόματες αντιδράσεις.

Είσαι ότι σκέφτεσαι

Η αλλαγή λοιπόν ξεκινά με τη σκέψη. Άρα μπορούμε αμέσως να σχηματίσουμε νέες νευρολογικές συνδέσεις και κυκλώματα που αντανακλούν τις νέες μας σκέψεις. Πάρτε τον έλεγχο. Αντί να περιμένετε μια ευκαιρία να σας κάνει να νιώσετε με έναν συγκεκριμένο τρόπο, δημιουργήστε το συναίσθημα μπροστά από οποιαδήποτε εμπειρία στο φυσικό πεδίο. Δώστε εντολή στο σώμα σας μέσω του συναισθήματος ότι η επιθυμία έχει ήδη πραγματοποιηθεί με μια εμπειρία «δημιουργίας ευγνωμοσύνης».

Σαφή Πρόθεση

Κρατήστε μια σαφή πρόθεση για αυτό που θέλετε, αλλά αφήστε τις λεπτομέρειες του «πώς», του «πότε» και του «εάν» στο απρόβλεπτο αλλά φιλεύσπλαχνο κβαντικό πεδίο. Αφήστε το να ενορχηστρώσει ένα συμβάν στη ζωή σας με τρόπο που είναι κατάλληλος για εσάς. Αν πρόκειται να περιμένετε κάτι, περιμένετε το απροσδόκητο. Παραδώστε και εμπιστευτείτε. Όταν είστε σε κατάσταση ευγνωμοσύνης, μεταδίδετε ένα σήμα στο πεδίο ότι ένα συμβάν έχει ήδη συμβεί. Επιλέξτε μια πιθανή πραγματικότητα που θέλετε, ζήστε τη στις σκέψεις και τα συναισθήματά σας και ευχαριστήστε σαν να είναι μπροστά σας το πραγματικό γεγονός.

Το μεγάλο μυστικό του Νόμου της Έλξης

Αυτό θα ενορχηστρώσει ένα γεγονός, μια ενεργειακή απόκριση, για να ταιριάξει με ό,τι το υποκειμενικό μυαλό βάζει στο κβαντικό πεδίο. Ποιο είναι το μεγαλύτερο μυστικό του νόμου της έλξης; Όταν το «Είμαι» που επιθυμούμε είναι «Είμαι» και στο παρόν. Είμαι χαρούμενος τώρα και όχι θα είμαι χαρούμενος τότε που θα έχω αυτό που θέλω. Το μυαλό στο Τώρα θα πρέπει να έχει την ίδια σκέψη με το μυαλό που απολαμβάνει την υλοποιημένη επιθυμία. Πρόκειται για την καθολική συνείδηση. Γινόμαστε η ανυψωμένη δύναμη που υπερβαίνει το παρελθόν, θεραπεύει το παρόν και ανοίγει τις πόρτες στο μέλλον.

Κατανοώντας το μυαλό

Είστε το αφεντικό όταν έχετε ρυθμίσει τον εαυτό σας με επιλεγμένες σκέψεις και συναισθήματα, έχετε απομνημονεύσει τις επιθυμητές συναισθηματικές / χημικές καταστάσεις και τίποτα στην εξωτερική σας ζωή δεν σας εμποδίζει στο να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Κανένα άτομο, καμία εμπειρία σε οποιαδήποτε στιγμή ή μέρος δεν πρέπει να διαταράξει την εσωτερική «χημική» συνοχή σας. Μπορείτε να σκέφτεστε, να ενεργείτε και να αισθάνεστε διαφορετικά όποτε θέλετε, αρκεί να γίνεται συνειδητά υπενθυμίζοντας στον εαυτό σας ότι πρόκειται για έναν ρόλο.

Ελέγξτε το πεπρωμένο σας

Είστε ένας νέος νευροχημικός εαυτός, ένας κβαντικός παρατηρητής ενός νέου μέλλοντος. Θεραπεύστε το σώμα σας από όσα δεν σας εξυπηρετούν και ελευθερώστε το μυαλό. Αξιοποιώντας τον Κώδικα Θαυμάτων φέρνετε νέες αγνές σκέψεις στο νου σας και αυτές μετατρέπονται σε πράξεις.

Κώδικας Θαυμάτων 2021, Bluemind Magazine με τη συνεργασία των #Blueminders

Κώδικας Θαυμάτων Μέρος ΙΙ

Κώδικας Θαυμάτων Μέρος Ι

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *