κώδικας θαυμάτων - νομος της έλξης

Kώδικας θαυμάτων (Μέρος B’)

Κοινοποίηση

Αναζητάς πληροφορίες για το πως λειτουργεί ο νόμος της έλξης; Στον Κώδικα Θαυμάτων θα βρεις όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις. Τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει αν πρώτα δεν αλλάξεις εσύ. Η αλλαγή δεν μπορεί να γίνει αυτόματα. Απαιτείται προετοιμασία και συγκέντρωση στον στόχο μέχρι να γίνει συνείδηση.

Διαβάστε το πρώτο μέρος του Κώδικα Θαυμάτων εδώ.

Εθισμένος στις αναμνήσεις

Δυστυχώς, τα κύτταρα του σώματός μας με τα χρόνια, έχουν εκπαιδευτεί να απαιτούν περισσότερα μόρια συναισθημάτων (κυρίως αρνητικών) προκειμένου να ικανοποιήσουν τις χημικές τους ανάγκες και να αισθάνονται ότι όλα είναι φυσιολογικά, σύμφωνα με το παλαιό πρότυπο. Το σώμα έχει εθιστεί στην ενοχή, τον θυμό, την ανασφάλεια, την ανισορροπία ή σε οποιοδήποτε άλλο αρνητικό συναίσθημα με τον ίδιο τρόπο που κάποιος εθίζεται στα ναρκωτικά. Το σώμα θέλει να επιστρέφετε στον απομνημονευμένο μηχανισμό συναισθημάτων, γι’ αυτό στην αλλαγή συνείδησης η μεταμόρφωση, πρέπει να γίνεται και στο σώμα. Αν δεν γυμναζόσασταν μέχρι τώρα ξεκινήστε γυμναστική, αν πάλι διατηρείται ένα γυμνασμένο σώμα αλλάξτε το είδος της άθλησης, ώστε να δώσετε το μήνυμα στα κύτταρα του σώματος σας ότι περνάτε σε μία νέα κατάσταση,

Ανεπίλυτα προβλήματα

Εάν σκέφτεστε συνεχώς τα προβλήματά σας (συνειδητά ή ασυνείδητα), θα αναπαράγετε μόνο τον ίδιο τύπο δυσκολιών για τον εαυτό σας. Κάντε ένα διάλλειμα από τις σκέψεις επίλυσης των προβλημάτων σας. Στρέψτε την προσοχή σας μόνο σε όσα σας δημιουργούν ευχάριστα συναισθήματα.

Ώρα να αλλάξουμε

Γιατί περιμένετε κάτι διαφορετικό στη ζωή σας, όταν σκέφτεστε με τις ίδιες σκέψεις, εκτελείτε τις ίδιες ενέργειες και βιώνετε τα ίδια συναισθήματα κάθε μέρα; Μπορείτε να αλλάξετε τον εγκέφαλό σας μόνο με διαφορετική σκέψη, αλλά όταν είστε πραγματικά συγκεντρωμένοι σε αυτό που θέλετε. Ο εγκέφαλος δεν γνωρίζει τη διαφορά μεταξύ του εσωτερικού κόσμου, του νου και του τι βιώνουμε στο εξωτερικό περιβάλλον.

Εγκατάσταση νέων προγραμμάτων

Όταν μπορούμε να αλλάξουμε το μυαλό μας ανεξάρτητα από το περιβάλλον και μετά να αγκαλιάσουμε σταθερά μία ιδανική κατάσταση με συνεχή συγκέντρωση, ο εγκέφαλος προηγείται των εξωτερικών καταστάσεων. Μπορείτε να αλλάξετε το αποθηκευμένο υλικό του εγκεφάλου σας, τις φυσικές του δομές, την ανατομία του, τους νευρώνες του. Εάν συνεχίζετε να εγκαθιστάτε νέους προγραμματισμούς, ενισχύετε και βελτιώνετε το νευρολογικό σας υλικό. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένας νέος τρόπος σκέψης, αντίδρασης, και επίτευξης των στόχων σας.

Εσύ τι θέλεις;

Εάν σκεφτείτε καλύτερα αυτήν την ιδέα, ίσως αρχίσετε να εστιάζετε σε αυτό που θέλετε αντί σε αυτό που δεν θέλετε. Όταν οι συμπεριφορές μας ταιριάζουν με τις προθέσεις μας. Όταν οι πράξεις μας είναι αντίστοιχες με τις σκέψεις μας. Όταν το μυαλό και το σώμα μας συνεργάζονται. Όταν τα λόγια και οι πράξεις μας ευθυγραμμίζονται. Τότε υπάρχει μια τεράστια δύναμη πίσω από οποιοδήποτε άτομο.

Συνοχή

Οι σκέψεις μας είναι οι ίδιες ενέργεια, με έναν συγκεκριμένο σύνδεσμο μεταξύ των συναισθηματικών μας καταστάσεων και των καρδιακών ρυθμών μας. Τα θετικά συναισθήματα όπως η αγάπη και η χαρά, παράγουν εξαιρετικά ταξινομημένα, συνεκτικά πρότυπα που οι ερευνητές αναφέρουν ως καρδιακή συνοχή.

Καθαρίστε το μυαλό σας

Εάν γνωρίζετε ότι παραμένοντας συνειδητοί και διακόπτοντας τις συνδέσεις σας με το παρελθόν, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα πιθανά αποτελέσματα στο κβαντικό πεδίο, γιατί να επιλέξετε να ζείτε στο παρελθόν και να συνεχίσετε να δημιουργείτε το ίδιο μέλλον για τον εαυτό σας;

Διαλογισμός

Ο διαλογισμός της επιθυμητής κατάστασης είναι για να επανεγγράψετε στο υποσυνείδητο μία νέα κατάσταση. Να εξοικειωθείτε πνευματικά με τη νέα πραγματικότητα και να ενισχύσετε την αυτοπαρατήρηση.  

Ακινησία

Εάν εξαλείψατε τα ερεθίσματα από τον εξωτερικό σας κόσμο κλείνοντας τα μάτια σας με ηρεμία και μείνετε στην κατάσταση της ακινησίας χωρίς να εστιάζετε στον γραμμικό χρόνο, θα μπορούσατε να συνειδητοποιήσετε πώς αποκλειστικά σκέφτεστε και αισθάνεστε.

Ο Κώδικας Θαυμάτων συνεχίζεται με το Γ’ μέρος.

Bluemind Magazine

Κώδικας Θαυμάτων Μέρος 1ο

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *