Krii Karkini Zigoi Aigokeri Xipniste Toagrimi Mesa Sas

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι… ξυπνήστε το αγρίμι μέσα σας!

Κοινοποίηση

Οι Βίκινγκς μαζεμένοι γύρω από τις φωτιές μιλούσαν για ένα ζευγάρι λευκών λύκων που κυνηγούσαν να πιάσουν τη Σελήνη μέσα στην αχλή των πάγων. Την κυνηγούσαν αφήνοντας βαθιά ίχνη πάνω στο φρέσκο χιόνι και όταν κάποια στιγμή την έφταναν και της κατάφερναν μια γερή δαγκωματιά, αυτή πληγωμένη κρυβόταν για λίγο πίσω από την Ουράνια Πόρτα. Αλλά αυτοί δεν ησύχαζαν. Αλυχτούσαν αφηνιασμένοι από την οσμή και τη γεύση του γλυκού της αίματος. Κάθονταν στα πισινά τους πόδια με τα κεφάλια τους υψωμένα στον Ουρανό και την καλούσαν να εμφανιστεί. Μα όσο η οσμή του αίματος της γινόταν συνήθεια στα άγρια ρουθούνια τους τόσο μαλάκωναν και ηρεμούσαν. Αυτή, άνοιγε σιγά- σιγά την Ουράνια Πόρτα και από τη μικρή χαραμάδα κοιτούσε τα αγρίμια που είχαν…

Μια τέτοια λεπτή χαραμάδα θα ανοίξει στον Ουρανό στις 10 του Γενάρη και θα μας επιτρέψει να κρυφοκοιτάξουμε μαζί με τη Σελήνη τα μυστήρια του Σύμπαντος. Θα ανοίξει για λίγο το βαρύ μάνταλο του Χρόνου και θα μας αφήσει να ρίξουμε μια μικρή λαίμαργη ματιά στο μέλλον ή στο παρελθόν. Η επιλογή θα είναι δική μας και θα εξαρτηθεί από το τι πραγματικά θέλουμε να δούμε. Η πρώτη Έκλειψη του 2020 θα είναι αυτή η Πόρτα που στην παγωμένη Πανσέληνο του Καρκίνου θα μας αφήσει να καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει από την άλλη μεριά, εκεί που έχουν μαζευτεί οι Μεγάλοι και παίρνουν τις βαριές αποφάσεις τους. Μα για Εκλείψεις μιλάμε, δε μιλάμε για κάτι κανονικό, μιλάμε όμως για κάτι πραγματικό! Για την πραγματικότητα του κύκλου της ζωής της Σελήνης μιλάμε! Και όλα αυτά γίνονται γιατί εξαρτόμαστε από αυτήν, γιατί η παρουσία της είναι μόνιμη, δεδομένη και αδιαπραγμάτευτη στη ζωή μας. Γιατί είμαστε συνδεδεμένοι μαζί της με λεπτές, ασημένιες, αόρατες στους ‘’πολλούς’’ κλωστές, τους Δεσμούς της! Και ξαφνικά, ερχόμαστε αντιμέτωποι με μια ‘’ανείπωτη’’ τραγωδία, η Σελήνη να κάνει κάτι το οποίο δεν θα έπρεπε κανονικά να κάνει. Να εξαφανίζεται, έστω και στιγμιαία, τόσο όσο να μας κάνει να καταλάβουμε πως η ‘’απώλεια’’ είναι συνυφασμένη με τη ζωή μας και πως η κανονικότητα πρέπει να διασαλεύεται πότε , πότε…

Οι Εκλείψεις αυτό ακριβώς μας δείχνουν , πως είμαστε όλοι ικανοί για το αναπάντεχο , ακόμη και η Σελήνη! Το αναπάντεχο που φέρνει τις αλλαγές , αυτές που έχουν αρχίσει να συντελούνται χωρίς να το καταλαβαίνουμε και που η κορύφωσή τους γίνεται την στιγμή της Έκλειψης . Η Σελήνη περισσότερο από όλους τους πλανήτες ενεργοποιεί τα ‘’έσω’’ μας! Είναι η θηλυκή αρχή μέσα μας, είναι η ψυχή μας, είναι η μητέρα μας, είναι η γιαγιά μας, είναι η Άρτεμις στα νιάτα μας, είναι η Εκάτη στα βάθη μας, είναι η γη μας, είναι η πατρίδα μας, μα πάνω από όλα είναι τα συναισθήματά μας τα άγρια, τα αρχέγονα. Μια Σεληνιακή Έκλειψη λοιπόν έχει να κάνει με όλα αυτά και σε όλα αυτά θα φέρει την αναστάτωση που θα μας οδηγήσει να κρυφοκοιτάξουμε από την ανοιγμένη χαραμάδα της Πόρτας του Σύμπαντος και να ανακαλύψουμε μυστικά που δε γνωρίζαμε ή παριστάναμε πως δεν γνωρίζαμε. Και σε αυτή την Έκλειψη των Λευκών Λύκων ο κλήρος θα πέσει και πάλι στον Παρορμητικό Σταυρό. Μα πόση αναστάτωση ακόμη να αντέξουν τα παιδιά της παρόρμησης, Κριοί , Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τέλους δεύτερου δεκαημέρου, αρχής τρίτου, με την πρώτη Έκλειψη του 2020 ακριβώς πάνω τους; Και σε όσους φυσικά έχουν προσωπικούς πλανήτες, Ωροσκόπο και Μεσουράνημα από 18 – 22 μοίρες των Παρορμητικών αυτών ζωδίων. Σημαντικός σε γεγονότα που θα σχετίζονται με την πρώτη Σεληνιακή Έκλειψη του 2020 θα είναι ο Μάρτιος καθώς ο πολεμοχαρής Άρης θα διαβεί το μονοπάτι της, αλλά και το διάστημα από Σεπτέμβριο μέχρι Νοέμβριο που ο Άρης στην αναδρομή του θα ερεθίσει τις ίδιες μοίρες, με sos διάστημα τον Οκτώβριο.

ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Η ΕΚΛΕΙΨΗ ΓΙΑ :

ΚΡΙΟΥΣ /ΖΥΓΟΥΣ

Η Πανσέληνος/ Έκλειψη του Καρκίνου θα είναι για εσάς το μικρό μέρος της μεγάλης εικόνας που θα σας δείξει τι θα φέρει όταν την ενεργοποιήσει το Μάρτιο ο Δίας, αλλά και ο Άρης που θα έχει περάσει πια στον Αιγόκερω. Αλλαγές οικογενειακές, αλλαγές κατοικίας, ακόμη και αλλαγές χώρας σε ορισμένες περιπτώσεις είναι πιθανόν να συζητηθούν τώρα και να πραγματοποιηθούν την άνοιξη. Τα επαγγελματικά σας και οι αποφάσεις που θα πάρετε αυτό το διάστημα θα καθορίσουν τη μετέπειτα πορεία σας και κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν καλό θα ήταν να αξιολογηθούν αργότερα με τη Νέα Σελήνη. Στη συγκεκριμένη Έκλειψη σοφό είναι να επιδιώξετε κλεισίματα που θα είναι οριστικά και να αποφύγετε τα ξεκινήματα τουλάχιστον μέχρι το τέλος Μαρτίου. Με κάποιο τρόπο θα πρέπει να προασπίσετε τις ηθικές σας αξίες και να προβλέψετε αν ορισμένες από τις πράξεις σας, θα επηρεάσουν την οικογένεια ή τη δουλειά σας. Η μικρή χαραμάδα της Πόρτας του Σύμπαντος που θα ανοίξει για εσάς θα σας αφήσει να κρυφοκοιτάξετε το παρελθόν σας, να δείτε τα λάθη που είχατε κάνει και που δεν σας έβγαλαν πουθενά.

ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ / ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ

Είναι θέμα δικό σας και… των άλλων σας, αυτή η Πανσέληνος/ Έκλειψη και θα σας θυμίσει με βροντερή φωνή τι είναι αυτό που θέλετε και δεν το έχετε. Ίσως έρθουν αποκαλύψεις απογοητευτικές στο φως ή καταστάσεις που ναι μεν υποψιαζόσασταν και απλώς τώρα θα έχετε και τις αποδείξεις. Για τους δεσμευμένους μπορεί να σημάνει αλλαγές που αναλόγως τον προσωπικό χάρτη του καθενός θα μπορούσαν να φέρουν την τέλεια ένωση και έναν απόγονο ή την τέλεια διάλυση και ένα νέο σύντροφο. Εξαιρετικά σημαντικός μήνας ο Μάρτιος με τον Άρη να ενεργοποιεί την Πανσέληνο / Έκλειψη των Λευκών Λύκων και την πολυαστρία στον Αιγόκερω. Η Σελήνη όμως, εκπροσωπεί την υγεία σας και τις γυναίκες της ζωής σας, με εξέχουσα τη μητέρα, καλό θα ήταν να είναι αυξημένη η προσοχή σας σε θέματα που τις αφορούν. Η δική σας χαραμάδα στην Πόρτα του Σύμπαντος θα έχει το πιο δυνατό φως και η ματιά που θα ρίξετε από την ‘’άλλη’’ μεριά μπορεί λίγο να σας τρομάξει… όχι για άλλο λόγο παρά γιατί θα δείτε ξεγυμνωμένες τις προσδοκίες σας που ίσως δεν συνάδουν με αυτά που μέχρι τώρα έχετε επιλέξει να ζήσετε! Εσείς αποφασίζετε αν την κλείνετε και παραμένετε στα ίδια ή ακολουθείτε το μονοπάτι της Πανσελήνου…

ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Η ΕΚΛΕΙΨΗ ΓΙΑ :

ΤΑΥΡΟΥΣ/ ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ

Η Σεληνιακή Έκλειψη της 10ης του Γενάρη δεν μπορεί να σας οδηγήσει σε περισσότερο υποχρεωτικές και βίαιες αλλαγές, από αυτές που έχετε βιώσει εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Προσπαθείτε να κατανοήσετε τι ακριβώς είναι αυτό που σας συμβαίνει… Ουρανός είναι! Κανένας, μα κανένας δεν έμεινε ποτέ ο ίδιος μετά το πέρασμα του Ουρανού στην ζωή του. Για τους υπόλοιπους όμως, η Έκλειψη κρύβει ευκαιρίες μοναδικές τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Αν ρίξετε μια κρυφή ματιά από τη χαραμάδα της Πόρτας του Σύμπαντος τη νύχτα της Πανσελήνου, θα δείτε το παιδί που ήσασταν κάποτε, αυτό που βιαζόταν τόσο πολύ να μεγαλώσει να σας κλείνει συνωμοτικά το μάτι και να σας ψιθυρίζει πως δεν αξίζει τον κόπο η τόση βιασύνη! Κλείστε γρήγορα, γρήγορα την Πόρτα και κάνετε πως δεν το είδατε ποτέ!

ΛΕΟΝΤΕΣ/ ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Η Έκλειψη αυτή θα φωτίσει για εσάς θέματα υγείας σωματικής και ψυχολογικής, αλλά και καθημερινότητας. Θα θωρακιστείτε και θα προσπαθήσετε να ανταπεξέλθετε με τον καλύτερο τρόπο. Οι αλλαγές που θα συμβούν σκοπό έχουν να σας φέρουν σε διλήμματα που θα σας κάνουν να επιλέξετε αυτό που σας αξίζει πραγματικά. Αν πρέπει κάτι να προσέξετε αυτό έχει να κάνει με το παρασκήνιο και τα μυστικά τα δικά σας αλλά και των άλλων. Μυστικές σχέσεις, ή σχέσεις με άτομα που σας κρατούν σε αβεβαιότητα μπορεί να αποκαλυφθούν και να σας φέρουν μπροστά σε εκπλήξεις που δεν περιμένατε. Ανοίξτε μαλακά – μαλακά την Πόρτα του Σύμπαντος και αντικρίστε κατάματα την αλήθεια που κάποιοι σας κρύβουν. Με προσοχή όμως, γιατί το φως θα είναι εκτυφλωτικό…

ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Η ΕΚΛΕΙΨΗ ΓΙΑ :

ΔΙΔΥΜΟYΣ / ΤΟΞΟΤΕΣ

Το πρώτο μεγάλο Φεγγάρι του 2020 θα σας φωτίσει το μονοπάτι του κέρδους και της επιχειρηματικότητας. Ευκαιρίες που περιμένατε εδώ και καιρό θα κάνουν την εμφάνισή τους και θα σας βάλουν στη διαδικασία της βαθιάς σκέψης και της επιλογής. Η στιγμή δεν είναι τυχαία! Είναι σοφά διαλεγμένη και έχει τις ρίζες της στην προηγούμενη χρονιά με την εύνοια και τα δώρα που σας είχε φέρει ο Δίας. Τώρα θα βάλετε τις βάσεις για αυτά που θα έρθουν την άνοιξη με πρωταρχικής σημασίας μήνα το Μάιο, καθώς οι Δεσμοί της Σελήνης θα περάσουν στο δικό σας άξονα. Άνθρωποι που θα μπουν στη ζωή σας αυτό το διάστημα έχουν έρθει για να παίξουν σημαντικό, καρμικό ρόλο. Κάποιος σας χτυπάει το βαρύ ρόπτρο της Πόρτας του Σύμπαντος… ανοίξτε τη χωρίς δισταγμό!

ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ/ ΙΧΘΥΕΣ

Η Σεληνιακή Έκλειψη , η πρώτη του 2020 δεν είναι καθόλου αρνητική για εσάς! Προκλητική ίσως, αλλά οι προκλήσεις αυτές, σκοπό έχουν να προάγουν την προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή. Το διαισθάνεστε πως ο καιρός για τα σπουδαία και τα μεγάλα έχει έρθει και πως εσείς είστε έτοιμοι να τα διεκδικήσετε με σύνεση και γνώση. Η συμμετοχή του Κρόνου και του Πλούτωνα είναι θετική ιδιαιτέρως για Παρθένους και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου και τα πρώτα αποτελέσματα των ευκαιριών της Έκλειψης θα φανούν το Μάρτιο με τον Άρη και το Δία να ενεργοποιούν το μονοπάτι της. Μόνο προσέξτε, όταν κρυφοκοιτάξετε από την χαραμάδα της Πόρτας του Σύμπαντος να θυμηθείτε να βγάλετε τα ροζ γυαλιά που σας έχει επιβάλλει ο Ποσειδώνας και να δείτε την πραγματική διάσταση των πραγμάτων.

… Αυτή κοιτούσε τα λευκά αγρίμια που τώρα πια είχαν ησυχάσει . Άνοιξε μαλακά την Πόρτα του Σύμπαντος πλησίασε τους Λύκους της Πανσελήνου του Γενάρη και τους πέρασε ασημένια Δεσμά στο λαιμό… Σελήνη ήταν, και οι Δεσμοί της ανήκαν!

Βάσια Μαυράκη, Αστρολόγος – Συγγραφέας

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *