Κβαντική μέθοδος και αφύπνιση συνείδησης

Κβαντική μέθοδος και αφύπνιση συνείδησης

Κοινοποίηση

Η κβαντική μέθοδος για να αποδώσει θέτει ως προϋπόθεση την αφύπνιση της συνείδησής μας για κάθε νέα πραγματικότητα, που επιθυμούμε να δημιουργήσουμε.

Αφυπνίζοντας τη συνείδησή μας και κατανοώντας ότι εκεί υπάρχουν πράγματα, που έχουν καταγραφεί με ένα τρόπο που δεν μας εξυπηρετεί πλέον, χαράζουμε έναν νέο δρόμο στη ζωή μας. 

Η αφύπνιση της συνείδησή μας, μας βοηθά να βλέπουμε διαφορετικά τη ζωή μας από το περιεχόμενο που έχουμε συνηθίσει. Η κβαντική μέθοδος από την άλλη θέλει, όλα να είναι δυνατά, αρκεί να τα αποφασίσουμε.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δυσκολευόμαστε στην κβαντική μέθοδο να κάνουμε τη μετάβαση σε μία νέα πραγματικότητα, εξαιτίας των καταγραφών που έχουν γίνει στο συνειδητό μας κομμάτι. Όσο και να θέλουμε να έχουμε μία ευτυχισμένη ζωή, οι πεποιθήσεις μας, μας κρατούν δέσμιους στο παλιό, αλλά γνώριμο περιεχόμενο της ζωής μας. Γι’ αυτό και είναι ευκολότερο να πιστεύουμε ότι τα γεγονότα που μας συμβαίνουν είναι αποτέλεσμα εξωτερικών παραγόντων.

Η κβαντική μέθοδος θέλει να εστιάζουμε στο επιθυμητό έχοντας αφήσει πίσω μας κάθε παλιό που δεν μας εξυπηρετεί. Στην ουσία μας ζητά να προχωρήσουμε ένα νέο μονοπάτι που η συνείδησή μας έχει αφυπνιστεί και μπορεί να δεχτεί ως αληθινό το γεγονός που θέλουμε να υλοποιήσουμε.

Είμαστε αυτό που θέλουμε να είμαστε και άρνησή μας να δούμε την αλήθεια είναι ο μόνος λόγος που οι επιθυμίες μας δεν υλοποιούνται. Ο Dreamer στο βιβλίο  «Η Σχολή των Θεών» αναφέρει: «ο άνθρωπος θα μπορούσε να επιλέξει της επιρροές της ζωής του και να εμπιστευτεί κάποια δύναμη που βρίσκεται ψηλότερα, αλλά ζει μέσα στην οδύνη και γι’ αυτό δεν γνωρίζει τίποτα για την Τέχνη του Ονείρου! Υποφέρει γιατί δεν ονειρεύεται. Μέσα από την Τέχνη του Ονείρου ο άνθρωπος παύει να υποφέρει, παύει να πεθαίνει»

Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να πείσουμε τη συνείδησή μας μέσω αιτιολογημένων επιχειρημάτων και λεπτομερειών, ότι αυτό που επιθυμούμε είναι καταρχήν φυσικό να συμβεί άρα και εύκολο.

Ο Νόμος της Δημιουργίας

Η συνείδηση που έχει δεχτεί ένα επιθυμητό γεγονός σαν πραγματικό, «εμποτίζει» το υποσυνείδητο με αυτό, ώστε να το εκφράσει στην πραγματικότητά μας. Το υποσυνείδητο θεωρεί ότι κάθε συναίσθημα είναι ένα γεγονός και δεν αποτυγχάνει ποτέ στην υλοποίησή του. Δεν υπάρχει κάποιο «μαγικό» εδώ. Αυτός είναι ο νόμος της δημιουργίας.

Ο έλεγχος των συναισθημάτων μας, μας οδηγεί στην υλοποίηση αυτών που θέλουμε. Συναισθήματα χαράς μας φέρνουν χαρούμενα γεγονότα, ενώ συναισθήματα ανησυχίας έλκουν αντίστοιχες καταστάσεις. Το υποσυνείδητο εξυπηρετεί πιστά τον άνθρωπο, αρκεί να έχει πειστεί η συνείδησή του.

Το όνειρο που αναφέρεται από τον Dreamer είναι ακριβώς αυτό. Να βρισκόμαστε σε μία διαλογιστική κατάσταση ονείρου, όπου η συνείδηση δεν «ενοχλείται» και αφήνει στο συναίσθημα χώρο για να εμποτίσει το υποσυνείδητο.

Μία αφυπνισμένη συνείδηση έχει παραδεχτεί ότι τα πάντα γίνονται στο εδώ και το τώρα. Αυτό σημαίνει ότι και μόνο που υπήρξε μία ιδέα, την ίδια στιγμή υπήρξε και η υλοποίησή της. Ο Νόμος της Δημιουργίας δεν παρουσιάζει παρεκκλίσεις. Αν μάθουμε να ελέγχουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματα τότε το επιθυμητό πραγματοποιείται φυσικά.

#Blueminders

Οι Blueminders είναι οι εμπνευστές της σελίδας Bluemind Magazine. Καθοδηγούνται από την εσωτερική τους σύνδεση με το άπειρο και τις δυνατότητες που τους προσφέρει. Πιστεύουν στη μεγαλύτερη συμπαντική δύναμη, που είναι η αγάπη. Καθημερινά μοιράζονται μαζί σας, μηνύματα που λαμβάνουν διαισθητικά. Κάποια από αυτά τα μηνύματα μπορεί να αποτελέσουν μία έμπνευση για εσάς και να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε αυτό που θέλετε. Κάποια μπορεί να είναι τροφή για σκέψη. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στέλνοντας μήνυμα με την ένδειξη “Για τους Blueminders” στη σελίδα μας στο Facebook

Διαβάστε επίσης:

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *