Μαγνήτης αφθονίας – Το μαγικό φίλτρο της φαντασίας

Μαγνήτης αφθονίας – Το μαγικό φίλτρο της φαντασίας

Κοινοποίηση

Mαγνήτης αφθονίας… πώς να είμαι; Πώς μπορώ να έχω τα χρήματα που χρειάζομαι και να πληρώνω εύκολα τους λογαριασμούς μου; Πώς μπορώ να απολαμβάνω αυτά που θέλω, χωρίς το φόβο ότι τα χρήματα δεν φτάνουν;

Υπάρχει κοινή συνιστώσα σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα. Η ανησυχία. Μας έχουν μάθει να ανησυχούμε για τα χρήματα, ενώ μία σειρά από αρνητικές πεποιθήσεις έχουν καταγραφεί στο υποσυνείδητο μας για τη δύναμη του χρήματος.

Μαγνητης αφθονιας δεν είναι μόνο να προσελκύουμε χρήματα, αλλά και τις ευκολίες για να επιτύχουμε όσα θέλουμε. Όλα είναι γύρω μας και περιμένουν την ξεκάθαρη εντολή μας για να εμφανιστούν στην πραγματικότητά μας.

Θα έχεις πιθανά ακούσει ότι για να ξεκινήσεις να μαθαίνεις ότι μπορείς να προσελκύσεις ότι θέλεις, ζήτησε στην αρχή κάτι απλό, όπως έναν καφέ, μία θέση parking κ.λ.π.

Θα σου πούμε ότι είναι εντάξει και αυτό ως τεχνική, αλλά θα σου προτείναμε αν θέλεις να ζητήσεις για αρχή να είσαι ανοιχτός στη ροή. Να είσαι ευέλικτος στις αλλαγές και να γνωρίζεις την εσωτερική σου αλήθεια. Έχουμε μάθει να αγνοούμε όσα, μας είναι αληθινά στη φαντασία μας γιατί θεωρούμε ότι θα είμαστε σε μία κατάσταση ονειροπαρμένου.

Κι αν αυτή η κατάσταση, είναι αυτή που σε μεταμορφώνει σε μαγνήτη αφθονίας, για να λαμβάνεις, όλα όσα θέλεις;

Αυτή η κατάσταση του μόνιμου διαλογισμού είναι που σε φέρνει σε επαφή με τα όνειρα σου, την πραγματική σου φύση, το συναίσθημά σου. Είναι η δύναμη, ο τρόπος, το μέσο, που δημιουργεί τα θαύματα στη ζωή σου.

Κάθε πράξη έχει ένα αποτέλεσμα. Πώς θα σας φαινόταν αν κάθε σας πράξη μπορούσε να είναι επιτυχημένη; Να επιτυγχάνει τον στόχο που έχετε θέσει; Μπορείτε να κάνετε κάθε πράξη σας επιτυχημένη, αν το σύνολο της δύναμης σας εργάζεται προς ένα «ισχυρό θέλω», χωρίς να αποσπάται από αναλυτικές σκέψεις ή εξωτερικά συμβάντα.

Το σημείο που αποτυγχάνουμε να έχουμε αυτά που θέλουμε, είναι όταν διαχωρίζουμε τη νοητική δύναμη από την προσωπική δύναμη. Χρησιμοποιούμε τη δύναμη του νου σε ένα μέρος και σε μία στιγμή και ενεργούμε σε άλλο μέρος και άλλη στιγμή. Όμως αν το σύνολο της δύναμης μας περιβάλλει κάθε πράξη τότε συμβαίνει μία αλληλουχία επιτυχημένων πράξεων.

magnitis afthonias xrimata

Μαγνήτης αφθονίας με τη δύναμη της φαντασίας

Μην συγχωνεύεσαι στις εξωτερικές καταστάσεις της ζωής σου.

Κοίταξε μέσα σου να δεις ποιος Είσαι και που θέλεις να πας.

Με τον συνεχή διαλογισμό μπορείς να μαγνητίσεις την αφθονία και να τη νιώσεις με κάθε λεπτομέρεια, ακόμα κι αν αυτή τη στιγμή δεν εκφράζεται σε εξωτερικά γεγονότα.

Θυμήσου ότι τα εξωτερικά γεγονότα ακολουθούν την εσωτερική σου διάθεση και αν το αποφασίσεις νέοι δρόμοι θα ανοίγονται μπροστά σου, σύμφωνα με την εσωτερική σου κατάσταση του συνειδητού ονειρέματος.

Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να έχει εξουσία επάνω σου. Είσαι εσύ που δημιουργείς την πραγματικότητά σου. Ακόμα κι αν βρήκες μία θέση στάθμευσης ή αν σου προσφέρανε έναν καφέ, εσύ το έχεις δημιουργήσει. Αλλά αν μπορείς να δημιουργείς κάτι τόσο απλό, γιατί να μην δημιουργήσεις και μεγάλυτερα γεγονότα στη ζωή σου;

Για να μαγνητίζεις την αφθονία εστιάσου σε γεγονότα γύρω σου, που για τον δικό σου κώδικα κατανόησης συνδέονται με την συνεχόμενη ροή. Μπορεί να είναι η αναπνοή σου ή το νερό που κυλά σε ένα ποτάμι, ή και οτιδήποτε άλλο.

Το υποσυνείδητο καταγράφει τις αισθήσεις σου συνεχώς. Αν νιώθεις ανησυχία για τα χρήματα ή για κάτι που θέλεις και την εκπέμπεις και θα φέρνεις ολοένα και περισσότερη ανησυχία στην πραγματικότητά σου. Αν όμως νιώθεις, ότι λαμβάνεις συνεχώς ευλογίες, τότε αυτό και θα δημιουργείς.

Για τον ευκολότερο συντονισμό σου με την ενέργεια της αφθονίας μπορείς να χρησιμοποιείς καθημερινά τις παρακάτω θετικές δηλώσεις:

  • Έχω υγεία και αγάπη.
  • Έχω πολλές ευλογίες στη ζωή μου (ανάφερε τις μεγαλύτερες ευλογίες που πιστεύεις ότι έχεις).
  • Αξίζω να έχω όλα όσα θέλω και να ζω ευτυχισμένος.
  • Γνωρίζω ότι πριν από κάθε πρόβλημα έχει δημιουργηθεί η λύση.
  • Αγαπώ να ζω με αφθονία.

Για να γίνεις μαγνήτης αφθονίας μπες σην ενέργεια της με το συναίσθημα ότι ήδη Είσαι, ήδη έχεις, ήδη την απολαμβάνεις.

#Blueminders

Οι Blueminders είναι οι εμπνευστές της σελίδας Bluemind Magazine. Καθοδηγούνται από την εσωτερική τους σύνδεση με το άπειρο και τις δυνατότητες που τους προσφέρει. Πιστεύουν στη μεγαλύτερη συμπαντική δύναμη, που είναι η αγάπη. Καθημερινά μοιράζονται μαζί σας, μηνύματα που λαμβάνουν διαισθητικά. Κάποια από αυτά τα μηνύματα μπορεί να αποτελέσουν μία έμπνευση για εσάς και να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε αυτό που θέλετε. Κάποια μπορεί να είναι τροφή για σκέψη. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στέλνοντας μήνυμα με την ένδειξη “Για τους Blueminders” στη σελίδα μας στο Facebook

Διαβάστε επίσης:

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *