Η εσωτερική σου συνομιλία καθορίζει το μέλλον σου

Η εσωτερική συνομιλία καθορίζει το μέλλον σου

Κοινοποίηση

Μήπως οι πεποιθήσεις μας είναι τόσο πειστικές, που τελικά, όλα γύρω μας συμμορφώνονται με τις επιταγές τους; Κι αν ισχύει αυτό, τότε, αν αλλάζαμε τις πεποιθήσεις μας σε συνειδητά καθοδηγούμενες από εμάς, μήπως τελικά δημιουργούσαμε μία νέα ευτυχισμένη ζωή;

Το να ακούμε προσεκτικά την εσωτερική μας φωνή είναι μία μορφή εγρήγορσης. Οι συνειδητά αφυπνισμένοι γνωρίζουν σε βάθος τη δύναμή της.

Η εσωτερική συνομιλία είναι ένας διάλογος με τη φαντασία. Αν αγκαλιάσουμε αυτό το κομμάτι μας θα έχουμε αγκαλιάσει τη δύναμη που διαθέτουμε, ώστε να δημιουργούμε όσα θέλουμε.

Μιλήστε εσωτερικά στη φαντασία σας  για αυτό που θέλετε. Κάντε την εσωτερική σας συνομιλία να ταιριάζει με την εκπληρωμένη επιθυμία. Ένας εσωτερικός διάλογος μετουσιώνεται σε περιστατικά της πραγματικότητας σας.

Μάθετε να συσχετίζεται τα εξωτερικά περιστατικά με την ποιότητα της εσωτερικής ομιλίας και θα έχετε ελέγξει τόσο το παρόν, όσο και το μέλλον σας. Ολόκληρος ο εκπληρωμένος κόσμος είναι εκεί για να σας δείξει, όσα πιστεύετε για εσάς.

Ο εσωτερικός διάλογος αντικατοπτρίζει τη φαντασία σας και η φαντασία αντικατοπτρίζει την κατάσταση με την οποία συγχωνεύεστε. Αυτή η κατάσταση είναι που κυριαρχεί στη ζωή μας με την εμφάνιση μίας αλληλουχίας γεγονότων.

Είναι οι εσωτερικές μας ομιλίες που δημιουργούν τα γεγονότα. Βάλτε κάθε προηγούμενη εσωτερική συνομιλία στο ντουλάπι με αυτά που πλέον δεν σας εξυπηρετούν και μάθετε να συνομιλείτε με τον εαυτό σας για αυτά που θέλετε.

Μάθετε το πρωτόκολλο της πειθούς του μυαλού για να σας ακολουθήσει πειθήνια σε αυτή τη νέα διαδρομή ζωής. Χρειάζεται να ξεκινήσετε συνειδητά δημιουργώντας θετικές δηλώσεις, που συνεπάγονται την εκπλήρωση των στόχων σας.

Αυτό που σπέρνετε αυτό και θερίζετε. Εκείνοι που στοχεύουν στην αγάπη εκδηλώνουν μόνο αγάπη, εκείνοι που στοχεύουν στην ευημερία αναγνωρίζουν τα αγαθά που ήδη έχουν και χτίζουν πάνω σε αυτά και εκείνοι που επιλέγουν την πνευματική τους ανάπτυξη έχουν ανοιχτό το μυαλό και την καρδιά τους, βλέποντας κάθε γεγονός σαν ευκαιρία για περαιτέρω εξέλιξη.

Μέσω της άκριτης αυτοπαρατήρησης του εσωτερικού σας εαυτού θα μάθετε να δημιουργείτε το μέλλον που θέλετε. Γιατί αυτό που έχετε μέσα σας, εκφράζεται στην πραγματικότητά σας.

Το μυαλό και η ομιλία είναι τα δώρα του ανθρώπου που τον ξεχωρίζουν από κάθε άλλο όν στη γη. Αυτά τα δώρα είναι ισοδύναμα της Δημιουργίας. Μάθετε να χρησιμοποιείτε το λόγο σας με σαφήνεια στις εσωτερικές σας συνομιλίες. Αν ο λόγος μας είναι σαφής τότε πείθεται και το μυαλό.

Οι συνθήκες της ζωής σας είναι πραγματοποιημένες εσωτερικές ομιλίες. Η εσωτερική ομιλία καλεί τα γεγονότα σε ύπαρξη. Προσπαθήστε να παρατηρήσετε τι λέτε στον  εαυτό σας. Ποιες σκέψεις έχετε αυτή τη στιγμή και σε ποιες σκέψεις συναινείτε.

Το εσωτερικό αντικατοπτρίζει το εξωτερικό. Κάθε στάδιο λοιπόν, της προόδου σας γίνεται με τη συνειδητή άσκηση της φαντασίας σας, ώστε να ταιριάζει με τον εσωτερικό σας διάλογο, που φέρει ήδη  εκπληρωμένη την επιθυμία σας. Εδώ κάθε άλλη διαδικασία παραμερίζεται για να δώσουμε χώρο στην αγνή πρόθεση να ενεργήσει, ώστε να εκφράσει τη νέα πραγματικότητα.

Είναι δυνατόν να επιλυθεί κάθε κατάσταση με την συνειδητή εσωτερική συνομιλία;

Ο άνθρωπος που δεν κατέχει τη δύναμη της εσωτερικής συνομιλίας, βλέπει τον εαυτό του ως θύμα των περιστάσεων. Για να δημιουργήσεις από την αρχή μία κατάσταση ή και να την αλλάξεις χρειάζεται να κατευθυνθείς στον εσωτερικό σου διάλογο. Η σωστή εσωτερική συνομιλία είναι το πρώτο βήμα για να συμβεί αυτό που θέλετε.

Η άγνοια μας για το μέλλον μας, είναι αποτέλεσμα της άγνοιας μας για τη δύναμη της εσωτερικής μας συνομιλίας.

#Blueminders

Οι Blueminders είναι οι εμπνευστές της σελίδας Bluemind Magazine. Καθοδηγούνται από την εσωτερική τους σύνδεση με το άπειρο και τις δυνατότητες που τους προσφέρει. Πιστεύουν στη μεγαλύτερη συμπαντική δύναμη, που είναι η αγάπη. Καθημερινά μοιράζονται μαζί σας, μηνύματα που λαμβάνουν διαισθητικά. Κάποια από αυτά τα μηνύματα μπορεί να αποτελέσουν μία έμπνευση για εσάς και να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε αυτό που θέλετε. Κάποια μπορεί να είναι τροφή για σκέψη. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στέλνοντας μήνυμα με την ένδειξη “Για τους Blueminders” στη σελίδα μας στο Facebook

Διαβάστε επίσης:

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *