νέα σελήνη στην παρθένο

Νέα Σελήνη στην Παρθένο

Κοινοποίηση

Η νέα σελήνη στην Παρθένο θα βάλει τάξη στο Σύμπαν!

Παρθένοι, Ταύροι, Αιγόκεροι η εύνοιά της, σας ανήκει!

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο γεννήθηκε στις 17, στα μέσα του Σεπτέμβρη και θα τρανέψει την πρώτη μέρα του Οκτώβρη, τότε που ο πρώτος, χλιαρός, μήνας του φθινοπώρου θα αποτελεί παρελθόν. Αλήθεια, εσείς πόσους περασμένους… κιτρινισμένους … θολούς … φτεροχελίδονους … ερωτευμένους…περσινούς… Σεπτέμβρηδες με ένα τρυφερό νεογέννητο Φεγγάρι στον Ουρανό τους, θυμάστε στη ζωή σας; Έχουν τη θλίψη του αποχωρισμού στην καρδιά τους οι τρυγάρηδες Σεπτέμβρηδες και πολλές δουλειές που τους φέρνουν αναστάτωση. ‘Έχουν να πατήσουν τα ώριμα σταφύλια, να πλύνουν τα βαρέλια που μέσα τους θα ζυμωθούν τα κοκκινέλια και οι μαλαγουζιές, να πήξουν γλυκό μούστο. Για αυτό και η νοικοκυρά Σελήνη στην Παρθένο, θα προσπαθήσει να βάλει σε τάξη το Σύμπαν, μια και αυτοί δεν έχει χρόνο!

Είναι γήινη και ξέρει να σηκώνει τα μανίκια, είναι πρακτική, είναι καματιάρα και καθώς σχηματίζει τρίγωνα με τους Μεγάλους γίνεται περισσότερο έξυπνη, βιαστική και επίμονη. Μαζί με τα Φώτα, Ήλιο και Σελήνη , θα προστρέξουν βοηθοί, ο Ερμής στα τετράγωνα του με το Δία, αλλά και ο φλογερός Άρης, στα τρίγωνα του με Αφροδίτη. Θα νοικοκυρευτεί το Σύμπαν σε αυτή τη Νέα Σελήνη!

Θα καθαριστούν και θα γυαλιστούν τα μπρούτζινα του Ουρανού, θα σφουγγαριστεί η αστερόσκονη του Γαλαξία που έχει περισσέψει, θα γυαλοκοπήσουν οι πολυέλαιοι του Στερεώματος! Θα γίνουν όλα τακτικά και συντονισμένα, χωρίς περιττές κουβέντες και φασαρία, γιατί το μυαλό και τα χέρια -Ερμής-, η δύναμη και η δράση- Άρης- η ομορφιά και η καλαισθησία -Αφροδίτη-, ενώνουν τις δυνάμεις τους κάτω από τις προσταγές της Παρθένου και τη γρηγοράδα του Ουρανού. Η Παρθένος, η αγνή και πάντα νέα αυτή κόρη με τα στάχυα στην αγκαλιά και τα γυμνά πέλματα που πατούν το ζεστό φθινοπωρινό χώμα, ζητά να βάλει τάξη στον Ουρανό με τα αστέρια του και στη Γη με τους καρπούς της. Ζητά να βάλει τάξη σε κάθε τι γόνιμο ώστε να το κάνει να αποδώσει τα μέγιστα. Ζητά να βάλει τάξη στο μυαλό και στην ψυχή για να ενεργήσουν συντονισμένα και τα δυο προς όφελος του ατόμου. Η δουλειά της είναι άχαρη και κοπιαστική, αλλά κρύβει απόλυτη ειλικρίνεια και συνέπεια.

nea selini septemvriou 2020 nea selini stin partheno
ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Για τους γεννημένους 18, 19, και 20 Σεπτεμβρίου, η κάθαρση της Νέας Σελήνης, τους αφορά προσωπικά! Θα κάνουν ”γενική” στην ψυχή τους και θα απομακρύνουν κάθε περιττό και βλαβερό που έχει κατακαθίσει και τους βαραίνει. Θα είναι μια ανασυγκρότηση που θα τους οδηγήσει ξαλαφρωμένους στις μέρες στις φθινοπωρινές και καθώς αργότερα, μέσα στον Οκτώβριο, ο Φτεροπόδαρος κυβερνήτης τους, ο Ερμής θα γίνει ανάδρομος, το ξεσκαρτάρισμα θα διαρκέσει όλο το φθινόπωρο. Ευνοημένοι κι έτοιμοι να μπουν σε σχέσεις και συνεργασίες καινούργιες, χωρίς τα κατάλοιπα του προηγούμενου διαστήματος οι Παρθένοι που έχουν γεννηθεί 1 και 2 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι, κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί 15, 16, 17 Ιουνίου πρέπει να κάνουν ”φασίνα” στα επαγγελματικά τους. Πρέπει να πάρουν σκούπες, φαράσια, ξεσκονόπανα, αλληγορικά και πραγματικά και να ξαραχνιάσουν κάθε γωνία στην οποία έχει συσσωρευθεί ένταση και σκόνη! Έχουν ανάγκη να οργανώσουν το χάος που επικρατεί αυτή τη στιγμή για να καταλάβουν ποιοι είναι οι δρόμοι που τους ανοίγονται επαγγελματικά και τι πρέπει να επιλέξουν. Ο Ερμής, αλλά και οι Δεσμοί της Σελήνης θα τους δώσουν ευκαιρίες που θα πρέπει τώρα να αξιοποιήσουν. Εξαιρετικά ευεργετημένοι οι Δίδυμοι του τέλους του δεύτερου δεκαημέρου από τη θέση του Ερμή στο Ζυγό… και οι του τρίτου, που περιμένουν τη σειρά τους!

ΤΟΞΟΤΕΣ

Οι Τοξότες, ιδιαιτέρως οι γεννημένοι 16, 17 και 18 Δεκεμβρίου θα αναγκαστούν να κάνουν κάθαρση στα… του οίκου τους. Θα έχουν να αντιμετωπίσουν θέματα που θα αφορούν στην οικογένειά τους, στην ακίνητη περιουσία τους , αλλά ίσως και σε θέματα υγείας των γονιών τους. Μπορεί να μετανιώσουν αρκετά για κάποιες επιλογές του προηγούμενου διαστήματος και για τον τρόπο που φέρθηκαν σε αγαπημένα τους πρόσωπα. Τώρα είναι η ευκαιρία να νοικοκυρέψουν τα πράγματα και να κάνουν τον προσωπικό τους απολογισμό. Παράτολμα και τυχερά παιδιά του Δία είναι, αλλά αυτό δεν αποτελεί άλλοθι για υπερβολικές και άσκεφτες κινήσεις!

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες γεννημένοι 14, 15 και 16 Μαρτίου που δέχονται απέναντί τους τη Νέα Σελήνη, πρέπει να νοικοκυρέψουν τις σχέσεις τους. Πρέπει να κοιτάξουν απέναντι και να καταλάβουν τι δεν κάνουν σωστά οι ίδιοι, ή τι δεν κάνουν σωστά οι άλλοι, μέσα στη σχέση τους. Επιβάλλεται να ”καθαρίσουν” την κατάσταση με τον σύντροφο τους και να πάρουν αποφάσεις που θα τηρήσουν το αμέσως επόμενο διάστημα. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο τους διατάζει να προσγειωθούν και να αποφασίσουν. Οι Ιχθύες του τέλους του δεύτερου δεκαημέρου από την άλλη, έχουν το άλλοθι του Ποσειδώνα να τους ποτίζει αψέντι και να τους τυλίγει με αραχνοΰφαντα πέπλα…

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ
ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΙΟΙ

Βιαστικοί Κριοί του τρίτου δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο προστάζει σε ένα ‘’ξεκαθάρισμα’’ στα θέματα της υγείας σας. Σε κοφτερή όψη χιαστί με τον Ήλιο κυρίως όσων έχουν γεννηθεί 14, 15 και 16 Απριλίου, απαιτεί προσοχή και τίποτα στην τύχη. Ευκαιρία να βάλετε και μια τάξη στα οικονομικά σας… τι χρωστάτε , τι σας χρωστούν! Η πίεση για τους Κριούς του τρίτου δεκαημέρου συνεχίζεται και από τη μεριά του κυβερνήτη σας του Άρη που ίσως σας φέρει και παλιούς έρωτες στα φλογερά του τρίγωνα με την Αφροδίτη.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου η Νέα Σελήνη στην Παρθένο είναι χαριτωμένη και επικοινωνιακή για εσάς. Θα σας βάλει σε μια μικρή διαδικασία ξεκαθαρισμάτων που αφορούν περισσότερο στην ‘’οικογενειακή αυλή’’ σας και τα αδέρφια σας. Δεν θα υπάρξει σκληρότητα και αντιπαράθεση, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε το θετικό κλίμα για να λύσετε καταστάσεις τέτοιου τύπου. Σταθερά πιεστικά έτσι κι αλλιώς για εσάς, με το Δία, τον Πλούτωνα και τον Κρόνο να σας δοκιμάζουν.

ΖΥΓΟΙ

Ζυγοί τα δικά σας ξεκαθαρίσματα αλλά και η τακτοποίηση που θα ακολουθήσει, πρέπει να γίνει στον εσωτερικό σας κόσμο, αυτόν που τόσο έχει δοκιμαστεί το τελευταίο… αρκετά μεγάλο διάστημα! Έχετε σωρεύσει στις αποθήκες της ψυχής σας πολύ άχρηστο υλικό και το χειρότερο είναι πως έχουν προσθέσει ‘’σαβούρα’’ και όλοι όσοι σας αγαπούν πραγματικά και μη… Ο παλιατζής είναι η μοναδική σας σωτηρία… αφήστε έξω ότι έχει παλιώσει και συνεχίζει να σας πληγώνει και αυτός ξέρει τη δουλειά του! Ζυγοί δεκαημέρου ακόμη αγωνίζεστε υπό το βάρος των Μεγάλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου και ιδιαιτέρως οι γεννημένοι 14, 15 και 16 Ιανουαρίου, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο είναι ευεργετική για εσάς! Η αρχή του φθινοπώρου θα σας βρει έτοιμους για νέα ξεκινήματα, επαγγελματικά και ερωτικά, αφού ως παιδιά του Κρόνου και της τάξης, τα νοικοκυρέματα σας τα είχατε κάνει από τα μέσα του Αυγούστου! Για τους Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου οι αντοχές συνεχίζονται να δοκιμάζονται, αλλά πλέον γνωρίζετε πως ‘’ό,τι δεν σας σκοτώνει σας κάνει πιο δυνατούς’’!

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ
ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΤΑΥΡΟΙ

Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου και ιδιαιτέρως οι γεννημένοι 15, 16 και 17 Μαΐου, το Σύμπαν έχει βαλθεί να σας αποδείξει πως πρέπει να του έχετε εμπιστοσύνη. Η θετική για εσάς Νέα Σελήνη, θέλει να σας βοηθήσει να βάλετε τάξη σε όλα! Αρπάξτε την ευκαιρία τώρα, όσο προλαβαίνετε, γιατί δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια στη θετική επιρροή της… μέχρι την Πανσέληνο της 1ης του Οκτώβρη! Ταύροι του τέλους του πρώτου δεκαημέρου, οι προσταγές του Ουρανού παραμένουν οι ίδιες για εσάς. Αλλάξτε, προσαρμοστείτε, σπάστε την αγκύλωση… αυτό σας διατάζει!

ΛΕΟΝΤΕΣ

Λιοντάρια φλογερά και γενναιόδωρα, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα έχει οικονομική… διάσταση για εσάς! Έχει έρθει μάλλον η ώρα να νοικοκυρέψετε τις τσέπες σας, τι μπαίνει και τι βγαίνει από αυτές, αλλά και που πάει! Για τους γεννημένους 17, 18 και 19 Αυγούστου προσοχή στις οικονομικές διεκδικήσεις σας και στις επαγγελματικές συμφωνίες που θα κάνετε εκ νέου. Οι υπόλοιποι του τρίτου δεκαημέρου έχετε τη συμμαχία του Άρη από τον Κριό που σας βάζει στη διαδικασία της αναζήτησης… ή της αναζωπύρωσης του έρωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο είναι φιλική για εσάς και είναι πολύ πιθανό να σας φέρει καινούργιες συνεργασίες, αλλά και ταξίδια που αφορούν στη δουλειά σας και στις σπουδές σας, για τους νεότερους. Ιδιαιτέρως οι γεννημένοι 16, 17 και 18 Νοεμβρίου θα έχετε εύνοια και στα ερωτικά και στα επαγγελματικά σας, καθώς φίλοι μπορεί να γίνουν εραστές, αλλά και συνεργάτες. Οι Σκορπιοί του τέλους του πρώτου δεύτερου δεκαημέρου, συνεχίζετε να βιώνετε απρόσμενες αλλαγές κυρίως στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο ενδέχεται να σας φέρει θέματα υγείας που χρειάζονται τακτοποίηση, αλλά και επαγγελματικά θέματα που το προηγούμενο διάστημα δεν τα είχατε αξιολογήσει σωστά! Μεγαλύτερη προσοχή οι γεννημένοι 14, 15 και 16 Φεβρουαρίου. Υδροχόοι του τέλους του δεύτερου δεκαημέρου, είστε ευνοημένοι από τη θέση του Ερμή στο Ζυγό με νέες ιδέες να σας κατακλύζουν και να σας βάζουν σε κλίμα αισιοδοξίας. Υδροχόοι του τέλους του πρώτου δεκαημέρου, προσδεθείτε καλά στις θέσεις σας, γιατί ο αλλοπρόσαλλος κυβερνήτης σας, ο Ουρανός, έχει βαλθεί να σας δοκιμάσει για τα καλά στις άτσαλες πτήσεις του. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο είναι εδώ! Εκμεταλλευτείτε τη λοιπόν και κάντε όλα αυτά που απαξιοίτε γιατί τα θεωρείτε πολύ βαρετά και προγραμματισμένα, πολύ πεζά και τετριμμένα, μα τόσο απαραίτητα στην πραγματικότητα για την ευρυθμία της καθημερινότητάς σας. Νοικοκυρέψτε τα μέσα και τα έξω σας, καλύτερη ευκαιρία από αυτή την εργατική και αξιόπιστη Νέα Σελήνη του Σεπτέμβρη δεν θα βρείτε.

Βάσια Μαυράκη, Αστρολόγος – Συγγραφέας

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *