Ο διαλογισμός της αγάπης και της εκπλήρωσης

Ο διαλογισμός της αγάπης και της εκπλήρωσης

Κοινοποίηση

Ο διαλογισμός της αγάπης και της εκπλήρωσης είναι για την ενδυνάμωσή σου στο να παραμένεις στο παρόν. Ούτε στο πριν, ούτε στο μετά. Στο εδώ και το τώρα. Εδώ, που εσύ δημιουργείς θαύματα μέσα από αυτό που ήδη είσαι… Αγάπη, και μόνο που υπάρχεις.

Αν μπορούσαμε να εξηγήσουμε την ουσία του διαλογισμού θα λέγαμε ότι είναι μία κατάσταση ακινησίας, όχι μόνο σωματικής αλλά και πνευματικής. Οι περισσότεροι προσπαθούν μέσα από τον διαλογισμό να φτάσουν κάπου. Ο διαλογισμός όπμως, είναι μάι κατάσταση παρατήρησης και όχι δράσης.

Ο διαλογισμός μας διδάσκει ότι και μόνο που είμαστε, και μόνο που υπάρχουμε, σε μία κατάσταση σωματικής παράδοσής μας, χωρίς να κοπιάζουμε μπορούμε να λαμβάνουμε αυτά που νιώθουμε. Μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο αφήνοντας την καρδιά να μας οδηγεί.

Με τον διαλογισμό δεν χρειάζεται να δεις κάτι, να κάνεις κάτι, να νιώσεις κάτι, να φτάσεις κάπου. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κλείσεις τα μάτια και να παραμείνεις σε ακινησία του σώματος και των σκέψεων. Αν συνοδεύεις τον διαλογισμό σου με μουσική, άφησε τη μουσική να γεμίσει την ύπαρξη σου. Επίτρεψε στον εαυτό σου να λάβει και τίποτα άλλο.

Μέσα από την αγάπη έρχεται η εκπλήρωση όλων αυτών που θέλεις.

Ο διαλογισμός της αγάπης και της εκπλήρωσης επικεντρώνεται στο αίσθημα της πληρότητας. Σε αυτό το συναίσθημα, που αν το αναγνωρίσεις και το κατακτήσεις τότε τα πάντα είναι δυνατά για εσένα.

Είναι ένας δυνατός διαλογισμός, κατά τη διάρκεια του οποίου χρειάζεται να παραμένεις παρατηρητικός και να αφήσεις την καρδιά σου να σε οδηγήσει σε ότι πιο όμορφο μπορείς να δεις με τα μάτια της ψυχής σου.

Κάθισε κάπου μόνος σου, σε ένα στρώμα γιόγκα ή σε ένα χαλάκι που έχεις στο σπίτι. Προσπάθησε να κρατήσεις την σπονδυλική σου στήλη σε ευθεία και αν θέλεις μπορείς να ακουμπήσεις στον τοίχο.

Κλείσε τα μάτια σου και εστίασε στην αναπνοή σου. Στην αρχή πάρε μερικές καλές, βαθιές ανάσες, χωρίς να πιέζεσαι, ώστε να αρχίσεις να χαλαρώνεις. Νιώσε γύρω σου ότι όλα είναι εντάξει και ότι αυτός ο χρόνος είναι για εσένα.

Είναι το δώρο που κάνεις στον έναν και μοναδικό εαυτό σου, σε αυτή τη στιγμή.

Νιώσε το σώμα σου και την επαφή που έχεις με το έδαφος.

Νιώσε τα χέρια σου, τα πόδια σου, το στομάχι σου και χαλάρωνε κάθε μέρος σου.

Νιώσε την καρδιά σου που χτυπά και φαντάσου ότι κάθε χτύπος της, απελευθερώνει αγάπη προς τα έξω. Με κάθε χτύπο της στο Τώρα, στέλνεις και ένα κύμα αγάπης προς τον κόσμο. Εστιάσου στους χτύπους.

Φέρε την εικόνα εκείνων που αγαπάς στο Τώρα σου και δες τους να λαμβάνουν το κύμα αγάπης που τους στέλνεις με κάθε χτύπο της καρδιάς σου.

Δες τα πρόσωπά τους να φωτίζονται, δες τη χαρά να τους πλημμυρίζει. Μπορεί να ακούσεις και κάποια λόγια τους, αν όχι δεν πειράζει, εσύ συνέχιζε να στέλνεις με κάθε χτύπο σου αγάπη.

Στείλε, αν μπορείς χωρίς να πιεστείς, αγάπη και σε αυτούς που νιώθεις ότι δεν σε αγαπούν. Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο και δες τη δύναμη σου να στέλνεις αγάπη, ακόμη κι εκεί που δεν νιώθεις επιθυμητός.

Νιώθεις πλέον την καρδιά σου να ελαφραίνει, νιώθεις κι εσύ χαρά, νιώθεις ηρεμία.

Και τώρα φαντάσου τον εαυτό σου σε μία κατάσταση, που όλα στο εδώ και το τώρα, είναι τακτοποιημένα. Όλα είναι όπως τα θέλεις και όπως τα επιθυμείς.

Άφησε τον εαυτό σου να φανταστεί οποιαδήποτε κατάσταση.

Απλά δες το και δέξου το.

Δες το μέρος που είσαι…

Παρατήρησε γύρω σου τι βλέπεις…

Ποιοι είναι μαζί σου…

Τι νιώθεις…

Άφησε τις εικόνες να γεμίσουν τη ψυχή σου.

Είσαι στο Τώρα, στο δικό σου Τώρα, σε αυτό που αξίζεις, σε αυτό που είναι Θείο δικαίωμά σου.

Μείνε σε αυτό!

Επισφράγισε πως ότι είδες, ότι ένιωσες είναι αληθινό. Ότι, η καρδιά και ο νους δημιούργησαν, είναι και εντολές προς το Σύμπαν. Φαντάσου ότι, ήδη το Σύμπαν έχει λάβει τις επιθυμίες σου ως υλοποιημένες στην καρδιά σου και ξεκινά να τις υλοποιήσει και στην πραγματικότητά σου.

Ευχαρίστησέ το για αυτό. Νιώσε την αγάπη του. Νιώσε την ανακούφιση, πώς κάθε επιθυμία σου εισακούγεται και υλοποιείται.

Έλα πίσω στο χώρο που ξεκίνησες. Νιώσε το σώμα σου πάλι. Ευχαρίστησέ το για αυτό το ταξίδι αγάπης και εκπλήρωσης, που κάνατε μαζί.

Πριν ανοίξεις τα μάτια σου, επανέλαβε μερικές φορές «Εγώ Είμαι»

Παρατήρησε γύρω σου για τις επόμενες μέρες, θετικές αλλαγές και μηνύματα.

Να έχεις μία φωτεινή και ευλογημένη εβδομάδα!

#Blueminders

Οι Blueminders είναι οι εμπνευστές της σελίδας Bluemind Magazine. Καθοδηγούνται από την εσωτερική τους σύνδεση με το άπειρο και τις δυνατότητες που τους προσφέρει. Πιστεύουν στη μεγαλύτερη συμπαντική δύναμη, που είναι η αγάπη. Καθημερινά μοιράζονται μαζί σας, μηνύματα που λαμβάνουν διαισθητικά. Κάποια από αυτά τα μηνύματα μπορεί να αποτελέσουν μία έμπνευση για εσάς και να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε αυτό που θέλετε. Κάποια μπορεί να είναι τροφή για σκέψη. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στέλνοντας μήνυμα με την ένδειξη “Για τους Blueminders” στη σελίδα μας στο Facebook

Διαβάστε επίσης:

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *